IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

- Registratievoorwaarden


Hoewel de beheerders en moderators van dit forum zullen trachten elk algemeen verwerpelijk materiaal zo snel mogelijk te verwijderen, is het niet mogelijk om elk bericht te lezen. Dit gegeven erkent u dat alle berichten die op dit forum worden geplaatst de visies en meningen van de auteurs geven, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster (behalve berichten geplaatst door deze mensen) en dat deze niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de inhoud ervan.

U gaat ermee akkoord geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel geörienteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u onmiddelijk en permanent wordt verbannen van deelname aan dit forum, en uw service provider kan geïnformeerd worden. Het IP-adres van alle berichten wordt opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen opleggen. U gaat ermee akkoord dat de webmaster, beheerder en moderators van dit forum het recht hebben om onderwerpen te verwijderen, bewerken, verplaatsen of sluiten wanneer zij dit nodig vinden. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming aan de webmaster, kunnen de beheerder en moderators niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hack-poging die ertoe leidt dat de gegevens vrijkomen.

Dit forumsysteem gebruikt cookies om informatie op te slaan op uw lokale computer. Deze cookies bevatten niets van de informatie die u hierna zal invullen; ze dienen enkel om uw gebruikerservaring te verbeteren. Het e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw registratiedetails en wachtwoord te bevestigen (en voor het sturen van nieuwe wachtwoorden mocht u uw huidige vergeten).

Door hieronder toe te stemmen gaat u ermee akkoord dat u gebonden bent aan deze voorwaarden.Algemene regels!
*) Niet schelden!
Je mag niet schelden, we spreken elkaar gewoon aan bij de realname of accountnaam.
*) Geen discriminerende opmerkingen!
Discriminatie is niet welkom. Vervorm je gedachte maar iets wanneer je een discriminerende gedachte gedachte hebt. Deze regel geldt uiteraard niet in de RPG!
*) Wachtwoord voor je houden!
Geef je wachtwoord niet aan iemand anders door, zo voorkom je hackwerk en verdere problemen.
*) Gebruik algemeen beschaafd Nederlands!
In de posts gebruiken we hoofdletters, punten, komma's en aanhalingstekens. Ook op de juiste plaatsen. Probeer andere grammaticale fouten en spelfouten ook te voorkomen.
*) Neem een geldige accountnaam!
Onder geldig verstaan we een voornaam en geen tekens dan letters en eventueel realistische tekens in je naam.
*) Geen reclame!
Je mag het niet over een andere RPG hebben in de vorm van promotie of afkraken met uitsluitsel van Monica High zelf. Via PM mag je geen reclame maken voor je site. Onderling mag je het wel over een site hebben via PM.


RPG regels!
*) Gebruik algemeen beschaafd Nederlands!
In de posts gebruiken we hoofdletters, punten, komma's en aanhalingstekens. Ook op de juiste plaatsen. Probeer grammaticale fouten en spelfouten ook te voorkomen.
*) Neem geen getekende avatar!
Neem een foto van een persoon als avatar, dus geen getekend persoon. Ook is het niet de bedoeling dat twee personen dezelfde avatar dragen.
*) Blijf realistisch!
Mensen kunnen niet vliegen, zelfs de beste cheerleaders kunnen geen dubbele salto uit stilstand maken. Ook gebeurt het zelden dat horecapersoneel drank verkoopt aan mensen onder de zestien. Let erop dat als je alcohol gebruikt je dit dus illegaal hebt verkregen in de verhaallijn.
*) God bestaat niet!
Deze wereld is zoals atheïsten er tegenaan kijken. Wonderen gebeuren niet en Uri Geller is fake. Dit betekent natuurlijk niet dat jou personage er niet in mag geloven!
*) Iedereen bespeeld zijn of haar eigen personage!
Iedereen bespeeld een eigen karakter, zonder toestemming van de ander mag je dus niet bepalen hoe de ander zich voelt, wat degene denkt en hoe hij of zij beweegt. Als voorbeeld, je mag iemand niet slaan, je mag wel zeggen dat je uithaalt naar iemand maar dan beslist het karakter waar je mee RPGt of de klap raak is of niet.
*) Neem geen honden of katten!
Op Monica High zijn huisdieren ten strengste verboden met uitzondering van dieren die in aquaria of terraria gehouden kunnen worden.


Wat mag wel in de RPG?
*) Schelden is toegestaan!
Schelden mag, zolang er geen ziektes bij worden gehaald.
*) Je mag met bepaalde voorwaarden dood!
Je mag je personage dood laten gaan, maar onthoud dat dood ook dood is. Ook mag je geen zelfmoord plegen, omdat dit anders veel te vaak zal gebeuren. Je mag wel vermoord worden. Dat betekent dat je iemand mag vermoorden, mits je de toestemming van die gene hebt. Als je iemand vermoord betekent dit weer dat je niet meer welkom bent in de RPG, omdat er op moord een lange celstraf staat en je verbannen wordt van de school!