IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dancing.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jacky

avatar

Posts : 278

Profiel
Naam: Jacky Candlite
Partner: Boys come , they go. But if you the one your pleased to stay.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Dancing.    zo feb 06, 2011 1:37 am

Jacky had een groen vest aan en haar capuchon op, daaronder stak haar blonde haar nog uit. Ze had een jeans aan en een paar sneakers. Haar iphone speelde muziek af die best hard stond zodat als je een beetje in de buurt stond nog mee kon genieten. Ze wilde heel graag hiphop dansen maar dat mocht niet van haar ouders. Dat was een jongens iets volgens hun en meisjes hoorde op ballet te gaan. Jacky had een hekel aan ballet dat was voor tutjes vond ze. Zelf had ze ook veel geld maar een tutje was ze zeker niet. Ze had dus maar een paar moves op internet op gezocht. Hier kon ze ongestoord dansen dacht ze, want wie kwam er nou hier zo afgelegen. Ze bewonderde even de mooie graffiti muren, ze vond graffiti echt gaaf. Ze ging wat warming up oefeningen doen en begon toen met de eerste move die ze had gezien. Het lukte eerst niet maar algauw had ze de smaak te pakken. Veel kende ze dus nog niet, en schaamde zich daar ook voor. Ze had er veel voor over om het te leren. Ze hoopte dat ze iemand tegen zou komen die het haar kon leren. Ze voelde zich hier helemaal op haar gemak met de muziek met een goede beat en de graffiti. Ze deed nog een paar move's sommige gingen beter als andere, alleen was ze nog steeds niet tevreden. Van haar moest ze alles perfect gaan. Ze deed een geïmproviseerd pasje, maar dacht dat het er waarschijnlijk niet uitzag. Ze zou zich echt dood schamen als iemand dit zou zien. Ze hoorde wel wat geritsel maar dat kon ook een dier zijn of de wind.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bibi

avatar

Posts : 147
Naam : Gail

Profiel
Naam: Habibi Bayoumy
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dancing.    za mei 21, 2011 9:19 pm

Daphne liep in het gras, langs de bosjes. Ze was vanochtent vroeg naar breakdance geweest, en nu kwam ze terug van hiphop. De graffiti bussen in haar tas rinkelen. Ze droeg een setje hiphop kleding. Het setje had ze gekregen van de lessen. En ze droeg ook all stars. De zon scheen op haar. Ze pakte haar blackbarry uit haar zak. Ze opende pingchat. Ze pingde wat met haar vriendin en liep vervolgens veder. Ze checte de tempratuur op haar blackberry. 20 graden. Ze stopte haar blackberry terug in haar zak en liep door.

Ze zag een meisje. Ze probeerde wat hiphop moves, maar het lukte niet echt. Daphne liep er naar toe. 'Als je je voeten anders neer zou zet kom je beter uit' Zei Daphne, en deed het voor. 'Zie je?' Zei Daphne. Ze keek de lucht in, een paar wolkjes vulde de lucht, het was eem mooi gezicht, met de zon erop. Wat een mooie dag was het. Niet te warm, niet te koud. Zou dit meisje eigenlijk wel op hiphop zitten? Er was hier maar één club in deze buurt, en daar zat ze niet op. Nou ja mischien zat ze heel ergens anders, dan moest ze wel ver rijden, of ze zat er helemaal niet op en probeerde maar wat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jacky

avatar

Posts : 278

Profiel
Naam: Jacky Candlite
Partner: Boys come , they go. But if you the one your pleased to stay.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dancing.    za mei 21, 2011 9:28 pm

Jacky schrok op van de woorden van een meisje,ze had haar helemaal niet aan horen komen maar dat was ook niet gek als je je muziek ook zo hard had opstaan. Ze knikte even en keek hoe het meisje in haar hiphop kleding het voor deed. Jacky had een geluk dat ze op cheerleaden zat en daarom snel alles op pikte. Nu ze haar na deed voelde het veel beter. "Zo iets" vroeg ze met een klein glimlachje. Het was duidelijk dat dit meisje op Hiphop zat niet alleen aan de kleding maar ook hoe ze het op haar gemak deed. Zelf kon ze niet op lessen want dat zou te veel opvallen bij haar ouders, okal zaten die aan de andere kant van de wereld ergens in Tokio voor hun werk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bibi

avatar

Posts : 147
Naam : Gail

Profiel
Naam: Habibi Bayoumy
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dancing.    za mei 21, 2011 9:57 pm

"Zo iets" vroeg het meisje. Daphne knikte. 'Ja goed, waar zit je op hiphop?' Vroeg Daphne. Dat vroeg ze zich echt af. 'Ik ben Daphne en wie ben jij?' Vroeg Daphne. De zon scheen op hun. 'probeer dit is' Zei Daphne, en deed nog een move voor. Het was iets ingewikkelder maar ja, je moest ergens beginnen. Maar als het zo zal zijn dat ze niet op een vereniging zat, hoe wist ze die move dan? Daphne kreeg een rilling, het werd wat kouder, en de lucht werd donkerder. 'Kom mee' Zei Daphne, terwijl ze Jacky mee trok naar een groten leegstaande loods. Ze voelde de eerste druppels op haar vallen. Ze pakte de sleutel uit haar tas, en opende de deur. Ze knipte een licht aan. Ze deed de deur weer dicht , en op slot. 'Kom' zei Daphne. Ze liep de dans zaal in. Ze wou heel graag een eigendans school, dus ze had hier heel veel moeite aan besteed. De loods betaalde haar ouders, maar de inrichting had ze zelf moeten betalen, het had haar 3 jaar gekost, en sinds gister was de zaal af, er moest nog een kantine komen en de gang moest er nog beter uit zien, maar Daphne had nu 2 miljoen gewonnen dus het kon. 'Ik wil graag een dans school beginnen. Ik open hem als ik van school af ben' Zei Daphne. 'Hier worden van alle dans soorte beoefent, Ik doe hiphop en breakdance en we moeten nog een leeraar(es) zoeken voor ballet, Rock and roll, Americaanse dans, Buikdans, paaldans en we hebben ook Cheerleading' Zei Daphne. Ze keek even door het raam, het kleterde kij hard. Ze pakte haar cd's uit haar tas, en zetten ze netjes op de plankjes. 'Wil je wat drinken?' Vroeg Daphne. Ze zaten hier nog wel even warschijnlijk. Ze hoorde het omweeren. Ze deed het raampje dicht, en het gordijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jacky

avatar

Posts : 278

Profiel
Naam: Jacky Candlite
Partner: Boys come , they go. But if you the one your pleased to stay.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dancing.    za mei 21, 2011 10:24 pm

het meisje wat zich later voorstelde als Daphne vroeg waar ze op hiphop zat. "Uhhm nergens, k mag eigenlijk niet van me ouders, die vinden dat ik op ballet moet" zei ze met een verlegen blos op haar gezicht, ja dat was waar, ze moest een dame zijn van haar ouders, en daar hoort geen hiphop bij. Gelukkig mocht ze wel op cheerleaden na veel uren te hebben gezeurd en hun hebben verteld dat dat heel belangrijk was en dat eigenlijk alle meiden op Cheerleaden zaten. Jacky keek goed naar wat Daphne voor deed en nam het in zich op en liep het even af in haar hoofd. De eerste keer dat ze het deed zag het er niet zo best uit maar na 3 keer gedaan te hebben begon het toch ergens op te lijken. Het werd ineens kouder en de lucht werd donker als het nou maar niet ging regenen. Jacky werd mee getrokken naar een loods waarvan ze dacht dat ie leeg was, maar het tegendeel bewees het, er was een danszaal ingemaakt. "Wauw" zei ze op de woorden van Daphne, "Dat is echt gaaf". Ze waren net op tijd binnen want het begon toch te hozen. "Lekker " zei Jacky toen Daphne vroeg als ze wat wou drinken, dat kon er altijd wel in. Ze haalde haar mobiel te voorschijn en smste naar Yvan K ben wat later, regent als een gek. Ga maar eten zonder mij X waarom ze dit smste was omdat ze samen hadden afgesproken te koken - verzin ma wat- en anders zou hij zich misschien ongerust maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Dancing.    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dancing.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Public Centre :: Youth Yard-
Ga naar: