IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Back to the life

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Back to the life   zo feb 13, 2011 8:04 am

Toen hij de daken van Monica High zag werd hij al vrolijker. Dat uitwisselingproject was enorm zwaar geweest en hij wilde nooit van zijn leven meer terug naar duitsland. Het was daar zeer hatelijk. Hij kon nu wel al een aardig woordje duits. Hij wist niet hoe het met zijn vrienden was maar dat boeide hem eigenlijk niet veel. Hij dat er toch bijna geen. Toen zijn ouders hem afzette voor de school zag hij dat het pauze was. Hellaas... Dan kon hij niet onopgemerkt de school in sluipen. Langzaam stapte hij uit en keek rond. Bekende gezichten..Nee... Zin om weg te gaan... Oh jaa.... Jammer genoeg kon dat niet. De auto vertrok weer en daar stond hij dan weer met al zijn spullen in zijn hand. Het leek wel alof hij weer nieuw was. En dat gevoel was zwaar klote.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalana

avatar

Posts : 97

Profiel
Naam: Avalana Daunté
Partner: /
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 7:10 am

Avalana kon een gaap nog net onderdrukken, maar met moeite. Dat huiswerk ook! Ze had een boel huiswerk gisteren moeten maken voor Engels, biologie, geschiedenis en wiskunde. Echt, die mensen, leraren noemden zij zichzelf, hielden gewoon geen rekening met je. Of je het nu moeilijk had, er een leuk programma op tv kwam die je graag wou zien of een keertje een huiswerkvrij weekend wou, kon hun gewoon niet schelen. Je moest en zou je huiswerk rond een bepaalde tijd afmaken anders kon je vertrekken. Avalana haatte dat verplichte gevoel zo. Daar bij kwam dat ze haar vriendje, Amestigon, nog niet was tegengekomen de laatste dagen, wat haar ook wel een beetje tegenzat. Ze zuchtte. Het was irritant als je zo verliefd was. Dan kon je iemand zo hard missen, die persoon kwam er niet mee terug. Avalana vond dit redelijk jammer. Ze had Amestigon wat meer in haar buurt willen hebben. Natuurlijk had hij ook zo zijn vrienden. Of jawel, ze had hem gisteren nog gezien. Maar toen zat hij bij een blond meisje en bij een blonde jongen, die haar niet echt geweldig leken. Maar misschien had ze ook veel te veel vooroordelen. Avalana deed net alsof ze nooit over dat vooroordeel gedacht had en keek voor zich uit. Dit werd vast een Amestigon-vrije dag. Of toch niet? Avalana keek nog eens goed. Dat blonde piekhaar. Dat was Amestigon! Dolblij wou Avalana in zijn armen springen, maar ze hield zich in. Zachtjes sloop ze achter zijn rug. Ze sloeg dichtbij hem haar armen om zijn middel. 'Hallo lieve, knappe jongen,' zei Avalana en gaf hem een kus op zijn rug, waarna ze haar handen voor zijn gezicht hield, voor zijn ogen. 'Wie ben ik?' vroeg Avalana toen poeslief, met een stemmetje die nauwelijks op haar stem leek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 7:24 am

Amestigon staarde nog wat voor zich uit tot iemand heem vast hield. Hij hoorde avalana stem. Wouw...Hij had haar al zo lang lang niet gezien en hij had haar erg gemist. ''Ooh ben jij mischien het super knappe meisje waarmee ik vreemdging.. ssssttt niks tegen Avalana zeggen he?'' zei hij lachend en draaide zich om. Hij gaf omhelsde haar en gaf haar een zoen. ''Wouw wat heb ik jou gemist.. Ik was omringd door enge mensen, maar ik ga nooit meer weg zonder jou'' zei hij lachend en gaf haar een zoen. Zou hij trouwends huiswerk hebben? Kon dat hem wat schelen? Uhh Nee. Hij wilde nu zo veel mogelijk tijd met haar doorbrengen en even niet aan school denken. Anders kon hij zich toch niet concentreren. ''Ik dacht even dat je was ontvoerd door aliens omdat je je al zoooo lang niet gesproken heb'' zei hij terwijl hij haar stevig vast hield. Zijn dag kon niet meer stuk behalve... Als dat blonde meisje er was... Mischien zou ze Avalana niet accepteren en dat zou vreselijk zijn. Ze waren namelijk precies het tegen overgestelde. Hij hield van Avalana maar Regina was ook oke. Jaa volgends mij heette ze Regina... Ach mischien was ze hem wel vergeten. ''Zullen we zo wat leuks doen?'' vroeg hij na een poosje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalana

avatar

Posts : 97

Profiel
Naam: Avalana Daunté
Partner: /
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 7:36 am

Avalana keek dolblij naar Amestigon toen die zich omdraaide en grinnikte om Amestigon's grapje, ook al was die redelijk flauw. Avalana voelde een zweverig gevoel toen Amestigon haar kuste en begroef haar neusje tegen zijn borstkas toen hij haar stevig tegen zich aanhield. Ze ademde zijn vertrouwde geur in en geen geur van een of ander muf lokaal. Als ze een poes was, zou ze nu heel hard spinnen. Ze keek naar hem en sloeg haar armen om zijn hals. 'Ja hoor. Maar wel een plek waar we lekker samen kunnen zijn en niet te veel mensen om ons heen. Ik heb je veel te hard gemist om je te delen met andere mensen,' zei Avalana. Ze keek hem aan en gaf hem nog een kusje. Ze drukte haar gezicht dicht tegen zijn borstkas aan. 'Oh, wat heb ik je toch gemist, lieve Amestigon,' fluisterde ze tegen zijn borstkas aan, wat voor hem best wel moest kietelen. Ze drukte zich stevig tegen hem aan. Toen ze een meisje hun kant in zag kijken, had ze zin om haar tong er naar uit te steken. Amestigon leek op het eerste blik wel arrogant, maar zij vond van niet. Ze keek Amestigon verliefd aan. Toen, in een opwelling, sloot ze haar armen om zijn nek, ging op haar tippen staan, drukte haar mond op zijn mond en liet haar tong naar binnen rollen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 7:51 am

Zijn hard begon hard te bonken. Hij voelde zich helemaal warm worden maar tegelijker tijd had hij het ook koud. Het was zo'n raar gevoel. ''Ja we gaan een rustig plekje zoeken, zonder die mensen die ons allemaal aanstaren.. niet dat dat erg is'' zei hij lachend en keek rond of er toevallig iemand hen kant op keek. Hij zag een paar mensen kijken en een meisje staarde wel heel eng. Gatver een nerd. ze was nog lelijker dan zijn oma. En dat kon haast niet. Hij moest lachen bij de gedachten aan die oma. Een groote arrogantie had ze. Mischien had hij het van haar want zijn ouders waren erg lieve zorgzame mensen. En dat was hij bepaald niet. Het was leuker om mensen te irriteren. Hij begon te lachen toen ze hem zo'n kietelend gevoel gaf. ''Kheb jou zo erg gemist'' zei hij en gaf haar een zoen. Het warme gevoel werd steeds sterker. Hij negeerde even iedereen om zich heen. Toen ze hem begon te zoenen deed hij gewoon mee. Het kon hem niet schelen wat iedereen dacht. Maar nu konden ze wel mooi zien dat zij bezet was en dan had hij geen tegenstanders. jaloezie haatte hij maar soms was het grappig. Dan kon je ze helmaal gek maken. Dat deed hij altijd met zijn vrienden. Veel mensen wilde bij hun groepje maar zelden kwam er iemand bij omdat iedereen beneden hun niveau hoorden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalana

avatar

Posts : 97

Profiel
Naam: Avalana Daunté
Partner: /
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 8:06 am

Avalana raakte helemaal de kluts kwijt toen Amestigon haar begon mee te zoenen. Alleen Amestigon en zij bestonden nog, de andere mensen waren als lucht voor haar. En lucht kon je niet anders dan negeren. Avalana sloeg haar armen om zijn nek heen en zoende hem steeds intenser en intenser. Iedereen mocht weten dat Amestigon haar vriendje was. Avalana schaamde zich niet voor hem. Nooit! Avalana keek verliefd op naar Amestigon toen ze hem losliet. ‘Ik wil nooit meer zo lang uit jouw buurt blijven,’ zei ze, met glinsterende ogen en ze omhelsde hem. Het kon haar helemaal niks schelen. Of het nu leraren of gewone mensen waren die langskwamen, Avalana wou iedereen laten zien hoe verleifd ze op Amestigon was. Ze keek Amestigon aan en gooide met een zwaai haar benen over zijn benen. Ze kroop naar hem toe, door zich met haar benen een beetje naar hem toe te trekken en keek hem toen aan, terwijl ze haar benen expres naar zijn borstkas liet gaan en toen weer liet zakken. Ze had hem, voordat ze haar benen om zijn benen had geslagen, hem richting een bankje geloodst. Nu keek ze hem diep in zijn ogen aan. ‘Vannacht wil ik bij jou in bed slapen,’ zei Avalana ondeugend, terwijl ze hem aankeek en met haar nagel langs zijn wang streelde. Ze keek hem diep in zijn ogen aan en verzoop zo wat. ‘Heel dicht tegen je aan,’ fluisterde ze en ze gaf hem een zoen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 10:41 am

Zijn ogen gingen even over het plein. Mensen keken even en begonnen te roddelen. Ja dat was zo typisch. Nog even en ze werden weggestuurd door een leraar. Ach het maakte niks uit. Ze konden hen niet scheiden. Hij had eigenlijk wel zin in wat aandacht. ''Ik blijf bij je ookal scheiden ze ons nog zo vaak, ik zal van niemand anders houden'' zei hij glimlachend. Hij liet zich op het bankje vallen en tro haar mee. hij duwde haar om en ging op haar liggen. Hij begon haar heftig te zoenen. ''ja, vannacht wordt het wij met ze tweeën. Vandaag ga ik toch niet meer naar me lessen'' zei hij en keek haar diep in haar ogen aan. Nu weggaan? Nooit. Alleen hoopte hij dat hij niet gesnapt werd en als nog naar zijn lessen meegesleurd werd. Hij hield haar stevig vast en hoorde alleen maar de wind. Voor de rest was het helemaal stil voor hem. Niemand kon dit moment afpakken. Hij had haar al lang niet gezien, dat zouden ze toch wel begrijpen. Op zijn oude school hadden ze hem allang al gestraft. Als je daar gepakt werd waren het gigantische straffen. Ookal mocht mishandeling niet toch deden ze het. Des te spannender was het dus om iets uitehalen. Hij is maar een paar keer gepakt met drank en toen moest hij 6 uur in een straf kamer zitten. Wel een milde straf vond hij. Maar dat wam waarschijnlijk omdat zijn ouders veel invloed hadden op de school.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalana

avatar

Posts : 97

Profiel
Naam: Avalana Daunté
Partner: /
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 10:57 am

Avalana keek verliefd naar Amestigon en schrok toen hij haar achteruit duwde en op haar ging liggen. Ze sloeg automatisch, als een automatisme bijna, haar armen om zijn nek heen, terwijl hij haar zoende. Avalana ging mee in de zoen. Het kon haar niks meer schelen wie het zag en wie niet. Wat maakte dat nu uit? Een leraar zou hun, zoals Amestigon had aangegeven, toch nooit kunnen scheiden. Avalana kreunde zachtjes. Ze had zin om nu al naar een kamer te gaan. Avalana wreef met haar hand door Amestigon's nek, om zijn zoenen aan te moedigen. Vanaf het eerste moment was het tussen deze twee al raak geweest. Avalana keek verliefd naar Amestigon, ondanks dat ze tijdens het zoenen beter haar ogen gesloten kon houden, zoals veel meiden beweerden. Ach, wat wisten die er nu van? Door een beetje een tijdschrift te lezen, was je al meteen een echte zoenexpert? Nee, Avalana's felle mening luidde eerder dat je deed wat goed voor je was en niet wat een tijdschrift voor je zei. Dat was trouwens toch alleen maar zooi dat opgeschreven was om het tijdschrift geïnteresseerd te laten lijken. Alsof de redactie die zo'n bladen maakten gelijk alles wisten over zoenen. Avalana dacht hier echter maar heel even aan. Haar volle concentratie ging weer op Amestigon. Ze kreunde en streelde hem, om hem aan te moedigen in zijn kussen. Die leken trouwens heftiger te worden. Of bleek dat alleen maar omdat ze dit zo graag wou? Eigenlijk waren ze in het openbaar een beetje aan het vrijen. Niet dat Avalana dit uitmaakte. Nee, ze moesten er maar aan wennen. Wie er niet tegen kon of het niet wou zien, moest maar oprotten. Avalana trok haar been op. Ze liet haar handen over Amestigon's slanke, gespierde lijf glijden. Ze hield zoveel van dat lijf. Nee, geen enkele jongen zou Amestigon ooit kunnen vervangen. Avalana wist nog goed hoe Amestigon en zei in de problemen hadden gezeten bij de jongens op de schaatsbaan. Ze hadden het samen gered. En voor Avalana's part zou dat nog lang blijven duren. Nee, Avalana's liefde voor Amestigon leek wel oneindig te zijn. Ook hier werd ze gewoon opgewonden van. 'Zin in een rustiger plekje?' vroeg Avalana hijgend, maar de ondeugende klank in haar stem kon niet te missen zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 11:53 am

Ze kon goed zoenen vond hij. Hij wilde niet ztoppen maar ze konden niet eeuwig zo doorgaan. Hij kroop voorzichtig van haar af. Hij was nu al aardig moe, zo'n slechte conditie had hij toch niet. Hij ging recht op zitten en zuchtte even. ''Ja we gaan zo een rustig plekje zoeken en ik weet al precies waar..'' zei hij geheimzinnig. Hij had zin om een spannende plek te zoeken. Maar welke? Mischien bij de kluisjes dat hok. daar was toch nooit iemand alleen af en toe een concierge die voorbij liep. Al zou er een bom ontploffen in dat hok zou hij het niet eens merken. Ja dat was mischien wel een goede plek. ''Zullen we zo naar de kluisjes gaan, daar is een hok dat toch altijd open staat, verders is er niemand'' zei hij glimlachend. Hij kee even rond. Hij zag wel wat bekende mensen die hem raar aankeken. Hij had zin om iemand daarvoor een klap voor ze hoofd te geven maar dat was nu niet heel handig. Hij wilde niet van school gestuurd worden anders zou hij avalana te veel missen. ''Kom je mee?'' vroeg hij en wilde opstaan. Maar hij kreeg een beetje een naar voor gevoel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalana

avatar

Posts : 97

Profiel
Naam: Avalana Daunté
Partner: /
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   vr feb 18, 2011 11:26 pm

Terwijl Avalana haar armen om Amestigon's hals sloeg en zich dicht tegen hem aandrukte, luisterde ze naar wat hij zei. Het spannende gevoel, maar ook de twijfels, sloegen tegelijk toe. Het was inderdaad wel een spannende plek, maar waarom gaf het Avalana dan zo'n slecht gevoel? De twijfels waren te zien bij Avalana. Heel duidelijk zelfs. 'Wel spannend hoor, liefje,' gaf ze twijfelend toe, terwijl ze hem aankeek en hem een kus op zijn wang gaf. De twijfel stond in haar ogen. 'Ik heb hier een naar gevoel over, schat,' zei ze toen, terwijl ze lichtelijk bloosde. Ze was ook een klein beetje een watje, maar wat kon ze anders? Meteen toegeven, terwijl ze zich diep vanbinnen zo naar voelde? Avalana wist niet wat ze moest doen of moest zeggen tegenover Amestigon, dus hield ze haar mond maar. 'We kunnen ook naar onze kamer gaan,' zei ze, terwijl ze hem aankeek en zijn mond verleidelijk zacht streelde met haar vinger. 'Ik heb zo'n zin in de douche,' zei ze zacht fluisterend, terwijl ze haar vinger in zijn mond duwde, het topje van zijn tong aanraakte en toen speels in zijn oorlel beet. Wie het zag, kon Avalana niks schelen. 'Of durf je niet?' vroeg ze uitdagend, terwijl ze zijn hand uitdagend dicht bij haar borst legde. Ze gaf hem een knipoog en kuste hem zacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   za feb 19, 2011 10:37 am

Hij zuchtte eve. ''Als je zeker weet dat je niet wilt...'' zei hij overdreven vermoeid. Hij gaf haar een knipoog. ''De douch is een prima plek'' zei hij toen en keek toen even snel rond of iemad hem herkende. Hij had geen zin in gezeik met school want dat kon hij momenteel even niet gebruiken. Maar natuurlijk kon het nooit is normaal lopen want voordat hij het wist kwam de nerd van de school naar hem toe gelopen. O wat irriteerde hij zich aan hem. De jongen keek hem arrogant aan met zijn rode krullen en brilletje. ''Moet jij niet naar je les'' zei hij. Amestigo liet ee overdreve harde kreun horen. ''Moet jij niet naar een plastische shirurg om je hoofd te laten verbouwen? Ik wil het anders ook wel doen, gratis en voor niks'' zei hij chagerijnig. Hij hiel Avalana nog steeds stevig vast. ''Ik ga het tegen de diricteur zeggen en dan moet je het lekker inhalen'' zei hij. ''Moet je doen! Dan geef ik je zo een harde klap dat je niet eens meer weet wat je wilde zeggen'' zei hij en probeerde hem al met zijn vuist te raken. ''Ja tuurlijk! Ik ga het nu zeggen'' zei het irritante jong en rende het gebouw weer in. Hij hiel Avalana iets te stevig vast omdat hij zo zwaar geïriteerd was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalana

avatar

Posts : 97

Profiel
Naam: Avalana Daunté
Partner: /
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   zo feb 20, 2011 4:33 am

Avalana keek naar Amestigon en grinnikte. Toen ze een klein, gebrild, rood krulletjeshaar-achtig joch naast zich zag staan, die zijn hoofd al in zijn nek moest leggen om hun goed aan te kijken, trok ze haar wenkbrauw op. Ze keek naar Amestigon. Zoals verwacht, had die meteen een opmerking klaar. Ze moest zich inhouden. Ze keek Amestigon verontwaardigd aan. 'Amestigon...' begon ze, maar het joch naast hun ging gewoon verder. Avalana keek naar het joch met een minachtende blik. Oh, zulke jongetjes, daar kon ze ook niet tegen en Amestigon al helemaal niet. 'Au,' zei ze, toen ze zich iets te stevig tegen Amestigon voelde. Ze maakte zich voorzichtig los en rende zo gauw ze dat kon, rot hakken, richting het jongetje. Ze was iets sneller en pakte de jongen bij zijn arm. Ze hield hem een reep chocola voor. 'Voor jou als je normaal doet,' zei ze, terwijl ze hem een aai over zijn bol gaf. De jongen nam de reep gretig aan en liep weg, maar deze keer de andere kant op dan waar de directeur was. Avalana grinnikte. Ze liep expres met haar heupen wiegend op Amestigon af. 'Zo doe je dat dus. Wat zijn we toch een goed koppel. Jij jaagt ze weg en ik moet ze opvangen. Gaat leuk worden later als we kinderen hebben,' zei ze tegen Amestigon, maar de pretlichtjes blonken in haar ogen. Toen pakte ze Amestigon's hand en trok hem mee naar het gebouw toe. 'Gaan we nu nog?' vroeg ze overdreven ongeduldig en met een zeurderig stemmetje. 'Ik ben dit wachten beu!' Ze keek Amestigon expres overdreven aan, maar drukte een kus op zijn onderlip en zette haar tanden daar speels in. Daarna trok ze hem mee de school in, de trappen op. Ze duwde toen de deur van hun kamer open, gooide die met een klap achter zich dicht en draaide die op slot. Ze duwde Amestigon op het bed en ging op zijn buik zitten. Ze boog zich naar hem toe en begon hem te zoenen. 'En nu gaan we helemaal los...' zei ze plagend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   zo feb 20, 2011 6:52 am

Toen Avalana achter het joch aan liep zuchtte hij even. En toen ze hem een reep chocola gaf wou hij hem bijna aanvallen. Belonen voor iets wat hij nooit meer in zijn hoofd mocht halen, mischien dacht hij nu dat hij dit altijd kon flikken. Hij wilde eigenlijk een steen naar zijn hoofd gooien maar Avalana trok hem al mee. Hij liet zich maar meegetrokken worden want tegen werken had toch geen zin. Toen ze in de kamer waren bleef hij rustig liggen. ''Ooh we gaan helemaal los he? Welk boek wil jij lezen? Die rode of die blauwe'' zei hij lachend en sloeg zijn armen om haar heen. Hij gaf haar een paar lange zoenen en trok de dekens over hen heen terwijl hij op haar rolde. Langzaam ging hij met zijn handen naar haar shirt en trok die uit. ''Die hebben we niet meer nodig'' zei hij droog. Hij begon haar ruw te zoenen. Op de een of andere manier kon hij zich niet inhouden... Maar wat maakte het ook uit. Het zou toch niet voor problemen zorgen... hoopte hij. Avalan wilde het toch wel..Toch? Waar twijfelde hij aan. Anders zou ze hem niet meegenomen hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalana

avatar

Posts : 97

Profiel
Naam: Avalana Daunté
Partner: /
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   ma feb 21, 2011 4:57 am

Avalana keek grijnzend naar Amestigon. 'Mallerd!' riep ze lachend uit, maar keek hem daarna weer serieus aan. Ze voelde zijn armen om zich heen en voelde op hem zich rollen. Zijn gewicht was nauwelijks te veel voor haar. Uitdagend keek ze hem aan. Toen hij haar shirt uittrok, hielp ze hem door haar handen omhoog te houden. Ze zoende hem in tegenstelling tot wat hij deed, veel zachter en teder, maar ging wel met zijn zoenen mee. Ze kreunde zachtjes. Met een snelle beweging haalde ze Amestigon's shirt van zijn huid af. Ze keek naar zijn borstkas en begon er zacht kusjes op te geven. Ze gaf stiekem een likje en keek hem toen weer aan. 'Hmm... Ik wil het Amestigon-boek lezen,' zei ze toen flauw, maar grinnikte. Ze liet een bandje van haar BH verleidelijk en uitdagend langzaam afglijden van haar schouder. Ze keek hem aan. Met haar vingers streelde ze zachtjes zijn rug. 'Ik dacht dat we naar de douche gingen,' zei ze plagend, terwijl ze hem aankeek. Ze hield hem tegen voor ruwheid en begon hem zachtjes te zoenen. Dat ruwe paste trouwens heel erg goed bij Amestigon, vond ze. Ze keek hem verliefd aan en kuste hem nogmaals. Ze knoopte haar broek langzaam los. Ze keek hem expres aan en deed alles expres erg langzaam. Ze wist dat Amestigon hier erg ongeduldig van werd, maar hij moest er maar aan wennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   ma feb 21, 2011 7:28 am

Toen ze zo langzaam begon te doen werd hij inderdaad ongeldudig. Hij liet een luidde zucht horen. ''Ja we gingen naar de douche'' zei hij lachend en tilde haar op. Hij bracht haar naar de badkamer. Hij zette haar voorzichtig neer. ''Zo jij wilde de douche... Kom maar'' zei hij en zette de douche aan. Voordat hij warm begon te worden ging hij er al onder staan. En het was heel verrasend, enorm koud. Hij sprong er gelijk weer onder uit. Zijn overgebleven kleren waren zeiknat. ''He wat jammer...dan moet ik ze toch maar uitrekken'' zei hij grijnsend en trok toen Avalana mee onder de douche. Het was al iets warmer geworden. ''Slechte goedkope school kwaliteit douches'' zei hij lichtelijk geïriteerd. Hij trok zijn broek snel uit en smeet hem van de douche weg. De grond wer nat.. Eigenlijk alles was nu wel nat geworden. Ach ja daar had je schoonmakers voor. Hij hield haar stevig vast zodat ze niet kon wegkomen en begon haar te zoenen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avalana

avatar

Posts : 97

Profiel
Naam: Avalana Daunté
Partner: /
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   di feb 22, 2011 5:24 am

Avalana had het kunnen verwachten. Amestigon leek inderdaad ongeduldig. Ze vond het stiekem leuk om hem zo te plagen. Maar eigenlijk was het ook een beetje gemeen. Ze wist dat hij er niet tegen kon en dan deed hij het toch. Het grappige aan Amestigon was dat hij dan gewoon zijn mond opentrok, maar het mindere was dat hij dit dan op een ruwe manier deed. Daar hoefde hij van Avalana niet aan te werken, aangezien zij ook haar mindere kanten had. Ze keek naar hem en schoot in de lach. Ze wierp een blik op hem toen hij zijn broek uitdeed. Ze ging mee met de zoen. 'Wacht even,' mompelde ze en ze liep voorzichtig de douche uit. Ze sloot de deur af. 'Voor de zekerheid,' zei ze grijzend en ze zoende hem zachtjes. Ze friemelde wat aan haar rug en het volgende moment was haar bovenlijf naakt. Ze keek hem aan en zoende hem. Ze streelde langzaam boven de rand van zijn onderbroek. Ze ging er zelfs even speels in. Daarna streelde ze zijn rug. Ze drukte haar lijf extra hard tegen hem, zodat hij haar goed kon voelen. Ze keek hem uitdagend aan. 'Zo slecht is een douche nemen dus ook niet,' zei ze grijnzend, terwijl ze hem aankeek en nog een paar kussen gaf op zijn mond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Amestigon

avatar

Posts : 74

Profiel
Naam: Amestigon
Partner: Avalana
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   di feb 22, 2011 10:21 pm

Toen ze deur had dichtgedaan werd hij al een stuk ontspannender. Het voelde goed om eidelijk weer met haar te zijn. ''Zo eindelijk weer samen en het eerste wat we doen is douche....'' zei hij lachend. Toen hij zich lichtelijk geplet voelde worden xD gaf hij haar een paar zoenen. ''Zullen we dan maar'' zei hij grijnsend en trok snel zijn onderbroek uit. Hij ging langzaam met zijn armen langs haar rug en steeds meer naar onderen tot hij bij die van haar uit kwam. Hij ging met zijn handen er langs. Hij legde zijn hoofd in haar nek en trok voor zichtig die van haar ook uit. Toen drukte hij haar tegen zich aan. Dit was zijn eerste vriendin ooit en het ging nu best al snel. Hij was blij dat zij dit ook wilde. Want hij voelde de hitte al helemaal door zijn lichaam stromen. Hij begon over haar rug te strelen en gaf haar een paar lange zoenen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Back to the life   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Back to the life
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Monica High School :: Outside-
Ga naar: