IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 F*** is this the end.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jackeline

avatar

Posts : 20

Profiel
Naam: Jackeline Hill
Partner: Who's worth it
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: F*** is this the end.   ma feb 14, 2011 6:29 am

Jackeline kwam The Roof opgelopen en keek even rond. Er waren een paar plaatsjes bij de zitzakken vrij maar daar ging ze niet zitten, ze ging in plaats daarvan op de rand van de omheining zitten. Jackeline was gekleed in een zwart jurkje met daaronder witte ballerina's. Hakken deed ze niet vaak aan want die zaten zo vervelend. Ze zat rustig te genieten van het zonnetje en een warm briesje dat langs haar heen kwam. Haar blonde lichtgekrulde haar waaide wat op en ze sloot haar ogen. Naast haar stond een blikje bier wat ze had meegenomen, als je haar zou zien dan zou je denken dat ze een tutje was maar dat was ze niet. Ondanks dat ze jurkjes en rokjes droeg was ze toch geen tutje of kakker, iemand die alle regels brak was ze ook niet maar soms kon ze het gewoon niet laten om wat regels weg te wuiven. Ze liet haar blauwe ogen naar beneden afdwalen en keek of er al een auto met haar koffers aankwam. Haar koffers waren er namelijk nog niet en ze moest dus wachten, en wat was een betere plek om te wachten dan hier. Ze opende haar blikje en nam een slokje, dat koelde je eens goed af met dit hete weer. Jackeline keek achter zich en zag een paar jongens naar haar kijken, ondanks het warme weer kwam er een rilling door haar heen. Jongens had ze na een incidentje nooit meer vertrouwd. Ze nam nog een slokje en haalde haar I-phone uit haar zakje van haar jurkje. Ze had een nieuw bericht, eindelijk waren haar koffers er. Ze wou zich omdraaien en naar beneden gaan maar verloor haar evenwicht en viel, ze kon zich nog net vastgrijpen en probeerde zich omhoog te trekken, maar het lukte niet. F***, haar eerste dag en nu al gedaan met de pret.
-Iemand die haar komt redden- Razz -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Christian
Prom King 2011
avatar

Posts : 504

Profiel
Naam: Christian Farnese
Partner: Bad guy? Good guy? Make your pick! But I'll always be your guy...
Vereniging: Die freakin' Hard

BerichtOnderwerp: Re: F*** is this the end.   ma feb 14, 2011 6:38 am

Christian zat op het dak te luisteren naar zijn muziek die door zijn oortjes knalde. Even alleen zijn om na te denken had hij na zijn ontmoeting met Iana nodig. Even liet hij zijn blik rond dwalen en zag een meisje met licht blond krullend haar bij de reling staan en glimlachte even vriendelijk. Kort sloot hij zijn ogen en tikte even in de maat van de muziek op zijn been. Kort hoorde hij een paar stemmen boven zijn muziek uit komen waardoor de jongen zijn ogen opende en even om zich heen keek. Er was niemand die echt dichtbij te zien was, hij keek weer naar de plaats waar het meisje stond en fronste toen ze weg bleek te zijn. Raar, hij had de deur waar hij vlakbij zat niet horen toegaan. Toen hij beter keek zag hij nog een paar vingers boven het muurtje uit steken waardoor hij gehaast op stond en naar de rand liep.Daar boog hij vervolgens over en legde zijn beide handen op haar polsen en trok haar omhoog. Al ging dat net iets moeilijker dan hij had verwacht. Christian plaatste zijn voet tegen de muur en ademde even diep in. 'Duw je af met je voeten naar boven, dan trek ik je naar boven.' Riep hij naar beneden terwijl hij haar iets beter vast nam. Kort keek hij om zich heen maar het eek niemand echt op te vallen wat er hier gebeurde. En zin om te roepen had hij nu niet echt. De zon scheen fel in zijn ogen en hij probeerde weg te kijken, al lukte dat momenteel iets minder goed dan normaal. De jongen spande zijn spieren op en trok haar veder omhoog, in de hoop dat ze zou doen wat hij had gezegd. Dan zou ze bijna omhoog vliegen als ze het deed, en hij hoopte dat ze het deed want anders had hij niet kunnen helpen en zou zij waarschijnlijk vallen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackeline

avatar

Posts : 20

Profiel
Naam: Jackeline Hill
Partner: Who's worth it
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: F*** is this the end.   ma feb 14, 2011 7:15 am

Haar grijsblauwe ogen wierpen een angstige blik naar beneden, het was hoog en zoiets zou ze nooit overleven. Ze voelde zich echt k*t en wist opeens waarom ze vroeger nooit te dicht aan de rand van het dak mocht komen. Ze zette haar gedachten aan de kant en concentreerde zich op het vasthouden en omhoog proberen te komen. Wat ze ook deed ze was niet sterk genoeg, ze wou een gil uitbrengen maar het lukte op een of andere manier niet. Een vlaag paniek kwam door haar heen maar opeens voelde ze twee sterke handen rond haar polsen. Ze voelde hoe de handen haar omhoog probeerde te trekken maar het niet lukte. 'Duw je af met je voeten naar boven, dan trek ik je naar boven.' hoorde ze iemand roepen. Ze dacht even na en realiseerde zich pas na een paar seconden wat ze moest doen. Ze zocht houvast met haar voeten en duwde zich dan af, en opeens was ze weer veilig. Een opgeluchte zucht kwam uit haar en ze zei 'Dankje, ik, ik wil er niet aan denken wat er gebeurd was als jij me niet had opgemerkt.' Ze liep iets verder weg van de rand en stond daar met nog steeds een beetje knikkende knieën. Ze was de jongen zo dankbaar maar kon even niks meer uit brengen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Christian
Prom King 2011
avatar

Posts : 504

Profiel
Naam: Christian Farnese
Partner: Bad guy? Good guy? Make your pick! But I'll always be your guy...
Vereniging: Die freakin' Hard

BerichtOnderwerp: Re: F*** is this the end.   ma feb 14, 2011 7:32 am

Toen Christian uiteindelijk geen verzet meet voelde van iets trok hij haar makkelijk naar boven en glimlachte kort naar het meisje. Het meisje was weer veilig dus hij kon zo weer verder met nadenken. Toen ze wat verder van de rand ging staan volgde hij haar en haalde schouders op. 'Ik ben blij dat je weer veilig hier staat.' Glimlachte hij even naar haar en legde zijn hand kort op haar schouder maar wandelde daarna door naar een van de zitzakken en liet zich daar weer neer in een van de zakken en liet zich lekker diep onderuit zakken. Wat het meisje ging doen wist hij niet maar het maakte hem eigenlijk ook niets uit. Hij had gewoon geholpen waar hij moest helpen enig ander persoon zou het ook doen als die het gezien hadden. Christian sloot zijn ogen en al snel gingen zijn gedachten weer naar waar hij aan het over nadenken was, alles wat hij gisteren had gezegd tegen Iana was niets meer dan de waarheid geweest, en hij wist dat zij hem op de een of andere manier toch beter leek te begrijpen dan een ander persoon. Dat vond hij nu net zo leuk aan haar, ze was een goede vriendin geworden op een dag tijd en daar was hij blij om. Ook had hij het gevoel dat hij haar al meteen beter kende dan enig ander persoon gewoon omdat hij wist van wat er met haar gebeurd was en dat zij hem daar mee vertrouwde vond hij gewoon al helemaal goed. Even keek hij naar de hemelsblauwe lucht en glimlachte eventjes. Het was een mooie dag vandaag, misschien dat hij vanavond zijn zus maar eens ging opzoeken of zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackeline

avatar

Posts : 20

Profiel
Naam: Jackeline Hill
Partner: Who's worth it
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: F*** is this the end.   ma feb 14, 2011 7:50 am

Jackeline hoorde de jongen nog iets zeggen maar wat hij precies zei verstond ze niet meer. Even voelde ze een rilling door haar heen lopen toen de jongen zijn hand op haar schouder legde. Toch liep ze ook nar de zitzakken en zette ze zich naast de jongen neer, ze vond het wel zo aardig want hij had haar toen net geholpen. En als hij dat niet gedaan had dan zou ze nu dood zijn. 'Ik ben Hailey.' zei ze tegen de jongen. Ze hield wel een klein afstandje want was nog steeds een beetje bang van jongens. Ze keek weer voor zich uit en realiseerde zich dat ze haar koffers moet gaan halen, nouja dat deed ze straks dan maar. Ze pakte haar I-phone en stuurde een berichtje dat ze de koffers maar bij haar kamer moesten zetten. Ze richtte haar ogen op de jongen en wachtte of hij mischien iets terug zou zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: F*** is this the end.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
F*** is this the end.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Living Building :: Flat Roof-
Ga naar: