IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~ New start ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sapphire

avatar

Posts : 3

Profiel
Naam: Sapphire O'Clock
Partner:
Vereniging: Je oma! x)

BerichtOnderwerp: ~ New start ~   do feb 24, 2011 7:16 am

Sapphire keek met grote ogen naar het gebouw voor zich. Moest ze hier gaan studeren? Moest ze hier naar school toe gaan? Blijkbaar wel. De taxi toeterde een keertje en ging toen weg. Sapphire zuchtte. Ze plukte een beetje aan haar piercings, waarvan er twee aan haar onderlip zaten. Sapphire zorgde ervoor dat de piercings los gingen en stopte die in haar tas. Ze vond die dingen sowieso niet zo heel fijn zitten, maar ze zou ze er binnenkort wel weer in doen, omdat het wel bij haar uiterlijk paste. Ze had een sterke mascara op, wat haar winpers heel goed krulde en ze had lichtbruine ogen. Ze had blonde haren, met veel roze plukken erin, wat haar uniek maakte. Zou ze veel opvallen hier? Als ze zo over de plaats hier rondkeek, zag ze veel hetzelfde: bruin haar, blond haar, scheiding... Zij had ook een scheiding. Die begon van een kort stukje aan de rechterkant en ging helemaal door tot aan de linkerkant. Het was gewoon dé stijl van haren. Trouwens, je kwam weinig meiden tegen die hun haren uit hun gezicht hadden hangen of geen scheiding hadden. Misschien omdat het ook gewoon het model was? Sapphire wist het niet en eigenlijk kon het haar ook niet interesseren. Ze voelde zich getroffen en kapot vanbinnen. Dankzij haar dronken, vuile, stomme rotvader! Sapphire schudde haar hoofd leeg en keek om zich heen. Nonchalant liep ze naar een bankje en ging er rustig op zitten. Ze wist niet wie ze zou moeten aanspreken, dus bleef ze maar gewoon rustig zitten en wachten tot er iemand op haar zou aflopen. Ze keek om zich heen. Een meisje showde overdreven een of andere handtas. Goh, wat mooi! Om in de vuilnisbak te smijten, ja. Sapphire grinnikte even en keek toen weer naar links. Een jongen zat zich zo hard uit te sloven, dat Sapphire zich afvroeg wanneer hij op zijn bek zou gaan. Ook bij die gedachte kon ze een glimlach niet verbergen. Wat waren sommige mensen ook zo'n oenen hè! Sapphire keek nogmaals naar het meisje. Zeker van pappie gekregen... Ze snoof. Ze kende die trutjes wel. Vroegen alles, kregen alles en showden hun vriendinnen alles, zodat die jaloers werden en thuis ruzie kregen met hun vader of moeder. Nou, nou, wat een lol! Sapphire grinnikte nogmaals, maar deze keer sarcastisch.Donder op, bitch dacht Sapphire toen ze het meisje haar richting in zag kijken. Sapphire deed een overdreven gebaar met een slap handje en gooide haar haren achteruit, die meteen over haar ganse rug drapeerde. Het meisje wierp haar blik de andere kant op, duidelijk getraumatiseerd omdat iemand haar genegeerd had. Sapphire richtte haar blik naar voren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vince

avatar

Posts : 282

Profiel
Naam: vince Eversmann
Partner: I married the u.s army
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: ~ New start ~   do feb 24, 2011 9:02 am

Vince kwam bij de decaan vandaan, het begon al goed hij was er net en al meteen problemen. Hij had een les gemist, tja wat zou je willen. Welke gek begint nou ook om half 9 met de les. De meesten mensen slapen dan nog, maar hier dus niet in facking freaking Monica. Gelukkig waren er hier wel plekken dat je gewoon kon doen wat je wou, gewoon even lekker stappen of high worden. Maar hier op school moest alles volgens de regeltjes, als je maar even buiten de lijntjes kleurde had je al problemen. Hij snoof even en liep naar buiten zijn pupillen waren nog steeds groot van zijn coke shotje voor hij naar de decaan ging. Gelukkig was het donkerder in die kamer en viel het niet zo veel op. Het zou dit keer een waarschuwing zijn maar de volgende keer was het straf. Hij haatte monica nu al, waarom moest hij hier nou zo nodig heen van zijn zus. Bij het naar buiten lopen knipperde hij even met zijn ogen zijn pupillen lieten veel te veel licht door. Hij zag een paar tutjes naar hem kijken en fluisterde wat, zou vast over zijn lange haar zijn dat half onder een capuchon verborgen zaten, hij keek hun even vuil aan en toen liep hij veder. Hij zag een blond meisje met roos haar, eindelijk een fatsoenlijk iemand dat geen tutje was ?. Hij liep er naar toe en zei 'Hehe eindelijk een keer geen tutje hier'. hij grijndse even. Toch ontweek hij haar blik zijn pupillen zouden zich zelf misschien verraden. Hij nam haar toch op met zijn grijze ogen. Zelf had hij gewoon standaard kleding aan maar dan een capuchon half over zijn kop.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sapphire

avatar

Posts : 3

Profiel
Naam: Sapphire O'Clock
Partner:
Vereniging: Je oma! x)

BerichtOnderwerp: Re: ~ New start ~   do feb 24, 2011 7:14 pm

Thanx ^_^

Sapphire keek ongeïnteresseerd rond. Werd dit het gat waarin ze moest verblijven? Het leek net de kleuterschool, met hun nette pakken aan. Toen ze een blik op een leraar wierp, had die precies aan wat Sapphire van deze school verwacht had: bruine-beige broek, een nette leren riem en een geruit bloesje met daaronder een wit shirt. Sapphire wierp er even een blik op. Ze kleedden zich hier als in de jaren tachtig en die waren nu onderhand toch wel voorbij. Nou ja... Moesten hun weten als ze zo over straat gingen, maar als Sapphire een man was en dan nog wel een leraar, zou ze toch echt wel iets hipper zijn. Ze keek om zich heen. Ze schrok bijna toen ze een stem hoorde en haar blik ging geamuseerd naar diegene die het zei. 'Hèhè, eindelijk geen jaren tachtig kledingdrager meer,' kaatste ze de bal terug, maar ze lachte erbij. Hèhè, zou die jongen haar begrijpen? Ze zag hoe hij haar opnam en opgemerkt nam zij hem op. Normaal. Niks mis mee. Goede kledij, leuke haarstijl en die capuchon over zijn hoofd paste wel bij hem. Ze keek hem even aan en glimlachte. Misschien had ze nu toch iemand meer van haar soort gevonden? Alleen hadden zijn pupillen iets raars.... Zo groot? Sapphire dacht er niet langer over na. 'Sapphire is de naam,' zei Sapphire droogjes, maar ze grinnikte er wel even bij, alsof de jongen haar een goede grap verteld had. Sapphire keek om zich heen. Haar scherpe blik bleef hangen bij de tutjes. 'Kijk die nu,' zei ze, met een hoofdknik richting de oppertut. Die was - ook weer zo'n kenmerk - blond, met grijzige ogen en had een rokje aan, met een t-shirt met een diep decollète. Dat waren gewoon van die meiden die om aandacht van jongens vroegen. 'Get me out of here...'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: ~ New start ~   do feb 24, 2011 9:59 pm

Jordan's rozegekleurde haar wapperde achter haar mee, omdat haar lange haar de snelheid van de rest van haar lichaam niet bij kon houden. Godverdomme, klote leraar dat hij was. Was ze er weer eens uitgestuurd door haar zogenaamde 'brutale' gedrag. Ze wist niet in welke tijd hij leefde - gelukkig niet nee - maar hij moest wel weten dat dit gewoon normaal voor haar was, en hij kon er dan ook niks aan veranderen. Naja, en nu liep ze hier, met een neutrale blik in haar blauwe ogen en met haar mond als een normale streep getrokken. Ze had nu geen zin in nog meer commentaar, dus als ze nu iemand zou zien die haar belachelijk aan zat te kijken was die letterlijk de lul. Jordan's ogen spotten een paar trutjes, die naast elkaar onwijs overdreven over een of andere nieuwe tas liepen te lullen. Blegh, als ze die meiden zag voelde ze al een sterke drang om iets bij ze uit te halen. Het liefst reigde ze met haar mes zo die nieuwe tas kapot, en dan nam ze gelijk het gezicht van de plastic ook mee. Helaas was dat geen goed idee, maar om ze toch iets kwaad te doen liep ze vlak langs de 'opper-shit' en knalde hard met haar schouder tegen het meisje. Net goed. De barbie keek meteen om en deed alles om haar gezicht in de plooi te houden terwijl ze zeker wist dat ze een harde knal had gegeven en ze alleen de pijn niet wou laten kennen. Met een vals grijnsje rond haar lippen wierp ze nog even een blik op de barbie om vervolgens door te lopen, en bij een jongen en een meisje uit te komen. Ze sloeg haar armen over elkaar en stopte bij de twee. Hun bleken ook geen trek te hebben van de bitchies die daar stonden, want hun keken net zo vernederend naar d'r als zij daarnet ook had gedaan. Eindelijk een paar voorstanders? Sinds ze hier die paar uur was had ze alleen nog maar mensen gezien die hun aanboden, net alsof ze god waren ofzo. Misschien zat ze nu wel goed. "Ik hoop niet dat ik jullie heb vernederd door die barbie een knal te geven?" vroeg ze met een vragende blik in haar ogen. Met een vermakende grijns keek ze nog even om naar de trutten, die weer bezig waren met het verder lullen, maar toch zag ze dat het meisje zich nog steeds zorgen liep te maken over de botsing van daarvoor. Ze draaide haar hoofd weer om waarbij haar haar meezwaaide en haar haar over haar schouders viel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vince

avatar

Posts : 282

Profiel
Naam: vince Eversmann
Partner: I married the u.s army
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: ~ New start ~   vr feb 25, 2011 2:47 am

Vince was van het gesprek meteen naar buiten gegaan en zag een eindelijk niet tutje zijn, hij liep er gewoon op af. Wat zou het zij zo misschien ook wel blij zijn met een eindelijk niet kakker geklede jongen, tenminste zo vond hij het van zich zelf. Het meisje met blond roze haar heette dus Sapphire. Hij vond haar haar stijl eigenlijk wel grappig het was niet zo standaard blond of bruin met een altijd de zelfde scheiding. “Ik ben Vince”zei hij met een glimlach op zijn gezicht, de net nog gestreste houding was nu naar een relaxte houding gegaan, hij voelde een kalmte door zijn lichaam heen gaan. Zijn plannetje had dus goed gewerkt, nu alleen hopen dat andere er niks van merken. Hij zag het meisje knikken naar de tutjes bij haar worden. ‘Is wel makkelijk hoor voor ons als jongens, we hoeven geen keuzen te maken ze zien er allemaal het zelfde uit en zijn allemaal bitchie’. Zei hij. Het was dan ook echt waar al die meiden droegen het zelfde. Het meisje wou hier blijkbaar weg gaan, hij wist wel een rustig plekje, bij de tribunes van het football veld waren bijna nooit mensen en het was ook niet zo ver van hier. ‘Ik weet wel een plek, volg me’ zei hij, net toen hij wou weg lopen kwam er een meisje met roze haar aan lopen. ‘Woow, er is nog een normaal iemand op school. Ik dacht dat we zeldzaam waren’. Zei Vince met een grijns Het meisje zei wat over die barbie’s of hij daar bij hoorde. ‘ Dit neem ik op als een persoonlijke belediging, ik zie er toch niet uit als een Ken’ zei hij plagerig.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sapphire

avatar

Posts : 3

Profiel
Naam: Sapphire O'Clock
Partner:
Vereniging: Je oma! x)

BerichtOnderwerp: Re: ~ New start ~   vr feb 25, 2011 5:13 am

Sapphire schoot in de lach. 'Daar heb je wel gelijk in!' zei ze grijzend. Ze mocht hem wel. Hij heette Vince. Ze vond het een niet veel voorkomende naam, maar die van haar was ook niet veel voorkomend, dus daar hoefde ze eigenlijk niet op te letten. Ze wierp een blik op de tutjes. Ze grijnsde breed toen opeens een meid van ongeveer hun soort de barbie een flinke duw gaf met haar schouder. Sapphire zag het al met één blik: de barbie had zich bezeerd. Och, wat zielig! Toen de barbie even naar haar keek, wierp ze een scherpe, valse grijns toe. Het meisje dat hun nu kwam lastig vallen mocht ze wel. Ze keek naar het meisje en toen naar Vince. Ze had helemaal gekleurd roze haar. Bijna hetzelfde als haar, alleen een feller kleurtje. Sapphire lette niet veel meer op het uiterlijk. Dat deed ze niet eens zo heel vaak. Ze keek naar het meisje voor zich. 'En jij bent?' vroeg ze een tikkeltje ongeïnteresseerd. Maar haar houding gaf het tegenovergestelde over. Ze mocht het meisje al direct, ondanks dat ze haar nog niet zo goed kende. Dat meisje was tenminste niet zo retro zoals die anderen dat hier waren. Sapphire keek om zich heen. Ze keek naar het meisje en wierp een duf, slap handje, waarop de meelopers zich omdraaiden en haar geen blik waardig meer schonken. Sapphire grinnikte. 'Och, zijn we gekwetst?' vroeg ze hard aan de meiden. Die liepen, op commando van de barbie, weg. Ze keek grijnzend naar Vince en naar het nieuwe bijgekomende meisje. Misschien kwam die gewoon naar hun toe omdat ze zo'n blik wierpen op die meiden. Sapphire kon helaas geen gedachten lezen. Als ze dat toch is kon... Dan had ze iets van vroeger gemakkelijk kunnen vermijden. Sapphire schudde verward haar hoofd. Ze wou er gewoon niet aan denken. Het had geen zin om zich over het verleden druk te maken. Tenslotte zou ze hier nieuwe vrienden vinden. Ze voelde al een soort band met Vince. Die wist misschien hoe het was om kapot gemaakt te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: ~ New start ~   vr feb 25, 2011 6:07 am

‘Woow, er is nog een normaal iemand op school. Ik dacht dat we zeldzaam waren. Dit neem ik op als een persoonlijke belediging, ik zie er toch niet uit als een Ken’ antwoordde de jongen, die haar met een grijns aankeek. "Naja, normaal ben ik nou ook weer niet.. Maar in elk geval, hún," zei ze met een werpje richting de trutjes "Zijn allesbehalve normaal." reageerde ze op zijn eerste opmerking, en ze haalde schaapachtig haar schouders op. Haar blik stond verder nog steeds als normaal gewoon strak, hard met een vrolijke twinkeling erin. Ja, gekke combinatie, maar toch had ze altijd een plezierige blik in haar ogen, vooral als ze iemand had gekweld, en dat was in dit geval bij de hekelhebbende bitchies gebeurd. "Awh, I'm sorry.. Nâh, nu je het zegt, je lijkt sprekend." zei ze weer tegen de jongen, en ze trok haar wenkbrauw op, nog steeds met een serieus hoofd maar toch was er wel te ontdekken dat ze het als grapje bedoelde. Dahah. 'En jij bent?' vroeg het meisje met het lichtroze met witte haar. Ze draaide haar hoofd om richting het meisje waarbij haar roze haar weer over haar ene schouder viel. "Jordan." zei ze vaagjes, met een half grijnsje rond haar lippen. Het meisje had twee piercings wat haar meteen weer aan haar tattoo deed denken. Ze knipperde even met haar zwarte wimpers en draaide haar hoofd om naar de trutjes die eindelijk uit het zicht waren verdwenen. Ze verheugde zich nu al op dit jaar. Het werd geweldig. Ze ging alle trutjes en andere onbelangrijke mensjes hier gewoon de hel laten zien. Ghehe, ze kregen een moeilijke tijd voor de boeg. Ze ging hoe dan ook die bitchies een lesje leren.. Ze haalde haar hand even door haar haar en er verscheen en grijns op haar gezicht. Hmm, misschien was het wel gezellig om met mede haters te praten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vince

avatar

Posts : 282

Profiel
Naam: vince Eversmann
Partner: I married the u.s army
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: ~ New start ~   vr feb 25, 2011 9:08 pm

Hij grinnikte even op de woorden van het meisje met roze haar. Hij was totaal geen ken al vond hij het zelf. ‘Ja, special edition zeker’ zei hij met een grijns. Hij zo no way op een van die kakker jongens willen lijken. Sapphire was meer straight to the point en vroeg hoe ze hette. Jordan, ook alweer geen typische naam maar zijne toch ook niet dus wat zou het. Misschien hadden ze nu eindelijk een paar mensen die ook die rijke tutjes haatte. Er was toch ook z’n groep rijke tutjes To Dammed of zo, en ook een groep die tegen hun waren hoe heette die nou ook al weer. Die Hard. Onder het denken stond zijn gezicht even bedachtzaam. Misschien zou hij er zich wel voor aanmelden als hij langer hier op school zat. Hij liet een klein zuchtje tussen zijn lippen ontsnappen en keek even rond. Die tutjes waren waarschijnlijk weg gelopen want ze waren nergens meer te bekennen. Of toch in de verte bij de school ingang stonden ze te praten en als hij het goed zag stonden ze naar hun te wijzen. Ach wat zou het, het zijn toch maar een stelletje tutjes wat zouden die hem nou aan kunnen doen. Maar zo had hij ook over die ene kakker gedacht, en nu heeft hij een snee over zijn wang lopen gelukkig bedekt zijn capuchon het meesten van de snee, hij had geen zin in vragen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ~ New start ~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
~ New start ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Monica High School :: Outside-
Ga naar: