IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I love to party, but not when i'm alone.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: I love to party, but not when i'm alone.   do maa 03, 2011 7:57 am

Samantha zuchtte eens en keek naar de stapel kleding die op haar bed lag, die had ze net allemaal uit haar kledingkast gehaald en daarna op haar bed gegooid omdat ze niet goed waren. Ze wist echt niet wat ze vanavond zou moeten aantrekken, dat kwam vooral omdat Santa Monica waarschijnlijk heel anders was dan Utah als het ging om uitgaan. Ze haalde eens een hand door haar haar en begon weer door haar kledingkast te zoeken. Na een tijdje zoeken en combineren vond ze toch een goede outfit . Ze kleedde zich snel om en ging naar de badkamer. Uit een kastje haalde ze een wat make-up, ze deed wat oogpotlood en mascara op en daarna nog vlug wat lipglos. Ze haalde nog eens snel een kam door haar haren, maar die vielen vanzelf al goed, pakte haar mobiel en ging haar kamer uit. Ze liep langs het studentengebouw naar de taxi en ging zo naar de bar want ze had dus geen zin om te gaan wandelen. Toen de taxi bij stopte betaalde ze, knikte ze nog eens vriendelijk naar de chauffeur en ging door. Ze zag dat er een korte rij was en na een tijdje werd ze er al met gemak ingelaten. Binnen was het niet superdruk maar wel waren er meer mensen dan in de bars in Utah. Ze wekte zich een weg naar de bar en ging zitten. Al snel kwam de barman op haar afgelopen en vroeg die wat ze wou, ze bestelde een drankje en keek even nieuwsgierig rond. Het was de eerste keer dat ze hier kwam in deze bar en het was duidelijk heel anders dan in Utah. Na een tijdje zette de barman een drankje bij haar neer, ze bedankte hem en nam een slokje. Toen keek ze nog eens rond, e vroeg zich af of er nog leuke mensen waren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vince

avatar

Posts : 282

Profiel
Naam: vince Eversmann
Partner: I married the u.s army
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I love to party, but not when i'm alone.   do maa 03, 2011 8:14 am

Vince had wel eens zin in wat lol, dat was toch ook wat hij moest doen van zijn zus. Hij zou wel kijken of hij bij Bar Copa binnen zou komen, hij was dan misschien wel jong maar hij zou ze misschien wel over kunnen halen. Hij had een gewone jeans aan daaronder sneakers aan en een wit t-shirt met een zwart vest erboven. Het vest heeft hij zoals gewoonlijk over zijn hoofd getrokken. Hij was te voet naar de bar gegaan, geld voor een taxi had hij niet. Hij slenterde door de straatjes en sloeg zo nu en dan een steegje in om wat af te snijden. Bij de bar aangekomen keek hij even rond en wachtte rustig in de rij die voor de altijd zo drukke bar toen hij bij de Uitmijter was. De uitsmijter had meteen door dat hij geen 21 was, Vince stond met hem te onderhandelen toen hij een meisje met bruin haar zag langs lopen. Had hij dat meisje niet op monica gezien, dat zou wel zo zijn want voor zo ver Vince wist was dat de enigste school hier. Eindelijk was hij toch binnen gelaten en Vince liep meteen naar de bar. Eerst even wat drinken en dan los gaan. Hij bestelde een biertje en zette zich neer op een kruk waar hij van zijn biertje genoot, kijkend naar de meiden die dansde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: I love to party, but not when i'm alone.   vr maa 11, 2011 6:34 am

Samantha keek eens rond, ze zag niemand die ze kende, maar da was dan ook niet raar want ze kende zowat ook niemand hier. Ze nam een slokje van haar drankje en merkte dat er een jongen naast haar kwam zitten. De jongen bestelde een drankje en Samantha keek even. ‘hey, ben ik blij dat er toch iemand is die me leuk lijkt.’ Zei de jongen, ze kende de jongen niet en glimlachte daarom maar eens. ‘wil je mischien dansen?’ fluisterde de jongen in haar oor. ‘nee dankje’ zei ze in de hoop dat de jongen weg ging maar die bleef gewoon zitten. ‘weet je het zeker? Je bent wel mooi, ik kan je hier toch niet zomaar laten zitten.’ Zei de jongen. Ze negeerde de jongen en liep weg met haar drankje. Ze zag in haar ooghoeken nog dat de jongen naar haar kont keek. Ze keek nog eens naar de jongen die knipoogde en rolde met haar ogen. een stukje verder ging ze weer zitten, ze zat naast een jongen met zwart haar.
'Hey, uhm Vince, toch?' zei ze terwijl ze naar hem glimlachte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vince

avatar

Posts : 282

Profiel
Naam: vince Eversmann
Partner: I married the u.s army
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I love to party, but not when i'm alone.   ma maa 14, 2011 7:39 am

Het meisje wat hij al eerder eens had gezien werd aangesproken door een jongen, blijkbaar wou ze niks doen met hem. Het meisje wat Samantha heette liep met haar drankje weg, de jongen keek teleurgesteld het meisje na. Samantha ging naast hem zitten en de jongen keek eens jaloers. Vince glimlachte even naar de jongen tot ergenis van die genen. 'Hey, uhm Vince, toch?' "Jup that'me " zei hij en glimlachte terug. Hij nam een slok van zijn bier en keek weer even de dansvloer op. "Kan je een beetje dansen" vroeg hij gewoon om het gesprek aan te houden.

- flut -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I love to party, but not when i'm alone.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I love to party, but not when i'm alone.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Party District :: Bar Copa-
Ga naar: