IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 en toen stoptje je auto ermee

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mia

avatar

Posts : 94

Profiel
Naam: Mia Torreto
Partner: If you can handle up and downs.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: en toen stoptje je auto ermee    do maa 17, 2011 6:42 am

Brain reed rond in een toyota celica. Dit was een van zijn vele auto’s die hij zelf heeft getuned en gestyled. Vaak kocht hij een auto voor een koopje en stak er veel geld en tijd in om hem straat klaar te maken. Dan zou hij er mee race of verkopen, meestal was het wel Japanse tuning soms een american muscle car. Brain woonde zelf ook in L.A dus had hij in de buurt van Monica een garage staan met auto’s vol, ook van zijn vrienden maar vooral van hem, hij sleutelde daar aan auto’s voor de door verkoop. Deze auto had hij zelf gehouden, hij had een fijne wegligging en had genoeg PK. Brain sloeg een brede straat in waar hij zijn auto eens lekker liet optrekken, er kwam een heerlijk geluid uit de moter van zijn Celica. Gelukkig waren hier niet zo veel politie’s anders kon hij veel boetes betalen. Brain sloeg de straat in op weg naar monica. Hij reed langs de buitenplaats van Monica toen zijn auto er mee ophield. De auto spurtende wat en sloeg toen af, Brain vloekte even en deed zijn gordel los en ging de auto uit. Hij liet de deur gewoon openstaan de weg was toch breed genoeg en hij had hem nog net langs het plein kunnen zetten, hij deed zijn moterkap open en keek eronder. “Shit, hij had de olie toch ververst zei hij” zei Brain boos. Hij had zijn auto voor een tuning dag mee gegeven aan een goede vriend die hem beloofde de olie te verversen. “ Brain draaide de dop van de olievat open en haalde het stokje er even uit, inderdaad zat er te weinig olie in. “Damm” zei hij boos, hij liep boos naar de achterbank en keek als hij daar wat spul had liggen. Hij zuchtte diep toen hij zag dat daar niks zag liggen. Vloekend gooide hij de achterdeur dicht en haalde zijn mobiel tevoorschijn, hij belde naar zijn vriend dat hij olie moest komen brengen. Hij ging zachtjes op de moterkap zitten en wachtte in de zon op zijn vriend. Daar zat hij dus met zijn blonde haren ijsblauwe ogen starend naar de zon, een wit tshirt en gewone spijkerbroek met sneakers.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Serena

avatar

Posts : 562
Naam : Jeanine

Profiel
Naam: Serena Wilson
Partner: x.
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Re: en toen stoptje je auto ermee    di maa 22, 2011 6:59 am

Serena haar witte Audi was nieuw, maar daarom niet minder geweldig. Het was een cadeautje van haar ouders geweest als vervanging van de vorige en ze vond het een príma vervanging. Het dak kon er niet af en ze kon niet de wind door haar haren voelen, maar de luxe die het ding had was werkelijk heerlijk. Waarom ze het cadeautje had gekregen en waarom nu wist ze niet, misschien was het een stiekeme hint van haar ouders dat ze wat vaker thuis moest komen. Alsof ze dachten dat ze naar huis zou ríjden, nee, dan nam ze veel liever het vliegtuig. Een stuk luxer en je hoefte niet uren achter elkaar achter het stuur te zitten.
Ze had een grote designer zonnebril op en droeg een wit met bruin tuniekje, niet dat iemand het zou zien terwijl ze nog in haar auto zat. Ze reed richting het strand maar onderweg merkte ze dat iemand aan de kant van de weg was gaan staan. Het was moeilijk om de auto te missen aangezien deze behoorlijk wat felle kleurtjes bevatte, en de eigenaar leek pech te hebben. Misschien kon ze de Audi nuttig maken en hem een lift aanbieden? Of iets anders waardoor zijn auto weer zou kunnen rijden? Niet dat ze er al het verstand van had, dan moest de jongen zelf maar zien wat hij van haar auto kon gebruiken en hoe dat moest.
Ze draaide de auto richting de kant en deed de motor uit, waarna ze uitstapte en haar Gucci-zonnebril in haar haren zette. "Hey! Kan ik je ergens mee helpen?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia

avatar

Posts : 94

Profiel
Naam: Mia Torreto
Partner: If you can handle up and downs.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: en toen stoptje je auto ermee    di maa 22, 2011 7:15 am

Nog na vloekend dat zijn auto was gestopt, keek hij nog eens onder de moterkap. "Fack" zei hij nog eens boos. Die jonge zou hier niet makkelijk van af komen, vergeten olie bij te vullen. Gelukkig kwam hij nu langs om olie te brengen. Brian ging op de motorkap zitten hij deed wel voorzichtig, wachtend op de jongen met olie. Zijn ogen vielen op een witte Audi. Hij vond Audies wel mooie auto's de grill is gruwlijk van een Audi maar het is ook een bak voor rijker mensen. Zoiets waar zijn ouders in zouden rijden. Er kwam een warme bries door zijn blonden haar. De Audi stopte bij hem en zijn auto in de buurt, er stapte een blonde meid met een Gucci bril op haar hoofd. "Hey! Kan ik je ergens mee helpen?" vroeg ze. Brian dacht even na, een meid en auto's, zou dat wel goed komen. Hij kon maar een paar meiden die een passie voor auto's hadden, zei zou er misschien wel een van zijn. "Uhhm, als je olie bij hebt wel jah" zei hij. Hij had duidelijk een Californische accent. Hij keek even naar haar witte classic Audi en daarna naar zijn knutsel toyota celica, tja smaken verschilde he. Hij hoopte dat de jongen wat was zijn naam okal weer, Rick of zo snel zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Serena

avatar

Posts : 562
Naam : Jeanine

Profiel
Naam: Serena Wilson
Partner: x.
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Re: en toen stoptje je auto ermee    vr maa 25, 2011 7:58 am

De jongen vroeg of ze olie bij zich had, waarop ze als antwoord even kort met haar hoofd schudde. "Nee, sorry, te bang dat mijn bekleding vlekken krijgt." grinnikte ze voor de grap, waarna ze hem een subtiele knipoog gaf. Ze liep verder en bleef bij de railing staan, voor een moment van het uitzicht genietend. Haar Audi zou nooit mankementen krijgen omdat ze hem regelmatig liet controleren bij de garage en er niet zelf aan knutselde, dus waarom zou ze iets als olie in haar achterbak hebben liggen? Ze wist niet eens waar ze het in moest gieten, haar auto werkte en daarmee was het prima, toch? Deze jongen met zijn felle kleuren knutselbak leek echter flink wat uren in de garage door te brengen met zijn auto, waarom ze dan ook niet snapte waarom híj geen olie in de kofferbak had liggen. Of ergens anders, wist zij veel waar je dat bewaarde. Ze zag zoiets toch wel als een must voor automonteurs.
"Maar ik kan je wel gezelschap houden. Vrouwen schijnen daar erg goed in te zijn." zei ze vervolgens lachend. Ze pakte de zonnebril uit haar haren en keek er voor een moment naar, waarna ze hem in haar handen naast haar lichaam liet hangen. De jongen zag er niet slecht uit, moest ze toegeven. Maar omdat Serena niet zo'n vreemd meisje wilde zijn die mannen die naast de weg stonden versierde, liet ze het daar bij. Een glimlach gleed snel over haar gezicht waarna ze de zonnebril weer opzette.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mia

avatar

Posts : 94

Profiel
Naam: Mia Torreto
Partner: If you can handle up and downs.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: en toen stoptje je auto ermee    zo maa 27, 2011 6:13 am

Brian zat op de motorkap van zijn auto en keek naar het blonde meisje en lachte om haar woorden. Ze had ook wel een beetje gelijk olie geven zo van die smerige vlekken. Hij had vele t-shirts verknoeid door het knutselen aan een van de auto’s. Hij rolde even met zijn ogen en zei “Vrouwen” op een plagerige toon. Hij keek weer eens naar de witte Audi van het meisje waar hij echter de naam niet eens van wist. “Ik ben trouwens Brian”zei hij “En jij bent?” vroeg hij daarna . Hij liet zijn ogen even glijden langs de voorbij rijdende auto’s. Hij zuchtte even, hij baalde nog flink dat hij hier zo stil stond. Hij had olie bij de achterbank neer kunnen zetten want in de koffer bak was geen plaats. Daar zat een dikke geluidsinstallatie. "Maar ik kan je wel gezelschap houden. Vrouwen schijnen daar erg goed in te zijn." Klonk het uit de mond van het blonde meisje. “Dat zul je eerst dan maar eens waar moeten maken” zei Brian met een grijns op zijn gezicht. Hij keek even op zijn mobiel en zag dat hij hier nu al enkele minuten stond. Hij draaide een nummer en zei “Rick waar zit je” hij luisterde even en zei “Schiet op”. Daarna hing hij weer op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: en toen stoptje je auto ermee    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
en toen stoptje je auto ermee
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Monica High School :: Outside-
Ga naar: