IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 New here

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luca

avatar

Posts : 4

Profiel
Naam: Luca
Partner: Nog niet
Vereniging:

BerichtOnderwerp: New here   ma apr 18, 2011 2:11 am

Luca stapte de trap op naar het Flat Roof, ze was al blij dat ze deze plek gevonden had. Luca was hier net nieuw , ze kende nog niemand en ze liep de hele tijd volledig verloren. Toen ze boven aan de trap was aangekomen keek ze vluchtig de ruimte rond, het was redelijk druk en de meeste plekjes waren bezet. Na even zoeken vond ze een vrije zitzak, daar ging ze dan maar zitten en ze begon aan haar huiswerk. Oh wat haatte ze wiskunde , al vanaf de eerste les hadden ze een heel pak huiswerk gekregen. Ze probeerde zich te concentreren op de oefeningen die ze moest maken maar het lukte gewoon niet. Uiteindelijk gaf ze het op en stak ze haar huiswerk gewoon terug in haar tas en nam haar Ipod eruit. Snel stak ze haar oortjes in en zette haar muziek aan , en meteen kwam haar lievelingsmuziek haar oren ingevlogen. Even begon Luca te piekeren , wat als ze hier nu geen vrienden zou kunnen maken . Maar daar wilde ze niet aan denken nu , en ze zette haar muziek nog wat harder om de gadachte te laten verdwijnen. Luca liet zich languit wegzakken in de zitzak en de zon scheen heerlijk op haar gezicht, als het zo'n goed weer bleef zou Luca in het weekend zeker eens naar het strand gaan , maar zou ze daar alleen naartoe durven gaan ?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Embry

avatar

Posts : 29

Profiel
Naam: Embry Call
Partner: I'm only in love with... MUFFINS! *nom nom* :D
Vereniging: Muffin! :D

BerichtOnderwerp: Re: New here   wo apr 20, 2011 11:22 pm

Embry zuchtte. Hij had zijn huiswerk in elk geval gemaakt. Hij had een acht gekregen voor zijn project die hij afgelegd had. Dan was het zijn in de bibliotheek bij het strafwerk van Chloe toch nog iets goeds geweest. Embry had nu niet bepaald het gevoel dat ze echt zijn type qua vrienden was. Als alle meisjes hier zo waren, dan had hij wel een probleem met zijn vrolijkheid. Het bleek namelijk dat de meisjes hier een vriendelijke glimlach flirterig vonden. Als Embry wou flirten, dan kon hij dat ook echt heel goed. Hij grijnsde en liep de trappen op. Allemaal deuren van hout kwamen hem tegemoet. Hij had het maar warm. Hij deed zijn shirt uit op zijn kamer. Hij nam aan dat er toch niemand was bij het dak. Hij liep naar boven. Een vaag groen knipperend bordje met 'Uitgang' kwam hem tegemoet. Nee, die zou vooral niet opvallen als de school in de fik stond. Nog iets raars. Deze school had gewoon een woning. Dat was echt raar. Maar het was wel fijn, als hij eerlijk mocht zijn. Het was heerlijk om lekker 's morgens op te staan en dan naar je lessen te kunnen. Zo kwam je ook op tijd en als je geen zin had, bleef je gewoon liggen, toch geen leraar die hier naartoe kwam. Embry opende de deur. Het piepte nogal. Naast het feit dat hij geen shirt aanhad en alleen een korte, afgeknipte spijkerbroek die tot aan zijn knieën kwam, was het hier verschrikkelijk koud. Embry liep verder. Hij opende zijn mond een beetje en een zoete geur kwam hem tegemoet. Hij keek opzij. Niet ver van hem vandaan, lag een meisje in een zitzak.

Het viel hem op dat de zon nog lekker fel scheen. Daarom had hij het ook zo warm, waarschijnlijk. Embry pakte een zitzak en ging naast het meisje zitten. Hij een vriendelijke, vrolijke grijns op zijn gezicht en schaamde zich nauwelijks dat hij alleen maar een broek aanhad. Als je gewoon even nadacht, was het niet eens vreemd, alhoewel hij een meisje niet zou aanraden om haar shirt uit te doen. Alhoewel... Embry ging met zijn wenkbrauwen op en neer en moest moeite doen om zijn lach in te houden. Soms was hij echt gewoon een kinderachtig joch, dat gaf hij toe. Vooral als hij bij zijn vrienden in La Push was. Hij keek opzij naar het meisje. Ze had haar iPod in, dus Embry betwijfelde of ze hem zou horen als hij een begroeting zou zeggen. Hij keek vriendelijk naar het meisje en was niet van plan om haar te storen. Hij sloot zijn ogen en liet zich dieper in de zitzak zakken. De zon scheen fel op zijn gezicht, zodat de kleinste donshaartjes zichtbaar werden. Hij opende zijn ogen weer. Zou hij het er niet gewoon op kunnen gokken? Misschien hoorde het meisje hem wel. 'Hoi,' zei hij toen maar met een vriendelijke grijns. Zijn blik bleef op haar hangen en ging gauw even over haar lichaam. Hier had hij maar een paar seconden voor nodig. Hij was niet zo'n jongen die zijn blik een paar minuten ergens op vastgesteld hield. Als je begreep waar hij op doelde. Embry legde zijn hoofd tegen het uiteinde van de zitzak en draaide zijn hoofd naar haar toe, zodat hij haar beter kon aankijken. Het leek hem een aardig meisje. Maar, hij ging zijn vooroordelen voor zich houden, want soms konden die je nogal flink bedriegen. Embry kneep zijn ogen even dicht, dacht terug aan de tijd met zijn vrienden in La Push en hield toen zijn aandacht gericht op het voor hem nog onbekende meisje. Maar dat zou niet lang meer duren, als het aan hem lag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New here
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Living Building :: Flat Roof-
Ga naar: