IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Never mind, i'll find someone like you! Not..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ayanna

avatar

Posts : 932
Naam : Esmée

Profiel
Naam: Ayanna Andersson
Partner: I just wanna be with you so badly, I don't even know how to express it in words anymore.
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Never mind, i'll find someone like you! Not..   ma mei 30, 2011 9:31 am

In een vrij langzaam tempo slenterde Ayanna over het grasveld wat zich achter het schoolgebouw bevond. Nu het weer van dat lekkere weer werd, was het stukken fijner om buiten huiswerk te maken - of gewoon rond te hangen natuurlijk - dan binnen, in één van de muffe klaslokalen. Haar eigen kamer was natuurlijk ook een optie, maar die was wat aan de kleine kant om haar middag te spenderen sinds ze hem deelde met Amélie. Niet dat ze het vervelend vond om haar kamer te delen, integendeel juist, maar om nou de hele middag door te brengen in een benauwende ruimte die volgestouwd stond met spullen? Nee, haar niet gezien. Vandaar dus dat ze nu achter de school liep, richting een boom om daar tegenaan te gaan zitten. Sinds ze te weten was gekomen dat Ty een week na hun break up alweer met een ander meisje had gezoend, probeerde ze nog harder om niet aan hem te denken. En daar slaagde ze nog best aardig in, aangezien ze eigenlijk een beetje boos op hem was. Daarnaast richtte ze haar volledige aandacht op school, het cheerteam en het maken van nieuwe vrienden. Dat laatste bleef een lastig punt, maar het zou haar hoe dan ook lukken. Eigenlijk hoopte ze er nog steeds op dat ze ook hier gewoon een goede vriendin zou kunnen vinden. 
Toen ze de boom bijna bereikt had, slingerde ze haar tas vast die kant op. Hij kwam met een zachte plof terecht, precies daar waar ze hem naar toe gemikt had. Wauw, kon ze toch beter mikken dan ze dacht. In haar tas zat ook haar cheeroutfit, omdat ze niet zeker wist of ze eerst nog langs haar kamer ging voordat de training begon. Uiteindelijk stond ze naast haar tas, waarna ze zich tegen de boom liet zakken en even rondkeek. Het was buiten aardig druk, niet erg vreemd als je naar het weer keek. Wie nu nog vrijwillig binnen wilde zitten, met de lessen kon je natuurlijk niet anders, moest haast wel gek zijn. 
Nadat ze ieder persoon nieuwsgierig maar onopvallend had bekeken, sloop Ty onbewust weer in haar gedachten. Ze zat er best mee dat hij met een ander had gezoend, hoewel zij daar natuurlijk niets meer over te zeggen had. Het liefst wilde ze hem om opheldering vragen, maar ze wist niet goed hoe ze hem wilde benaderen. Nog liever wilde ze die jongen gewoon kunnen vergeten, of er in ieder geval op een luchtige manier over terugdenken. Alsof het maar een relatie van een paar weken was geweest. Zolang ze genoeg afleiding had, lukte het wel aardig om haar verdriet weg te stoppen, te doen alsof. Maar wie hield ze daar nou mee voor de gek, zichzelf toch zeker? De waarheid was dat ze hem niet kón vergeten en dat wilde ze ook helemaal niet. Nog steeds had ze de stiekeme hoop dat het ooit weer goed zou komen. 

[&Virginia]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Virginia
Admin
avatar

Posts : 2095
Naam : Diantos ღ

Profiel
Naam: Virginia Lovely
Partner: Decisions, decisions c:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Never mind, i'll find someone like you! Not..   ma mei 30, 2011 10:08 am

Virginia was met een enorme blije glimlach de klas uitgestapt, toen de docent vertelde dat ze het laatste uurtje van de schooldag buiten mochten spenderen, in het lekkere weer. Eindelijk, na die vijf uur mocht het wel eens tijd worden. Blij toe dat dit eens een vrolijke docent was, niet zoals de andere docenten die ze de afgelopen vijf uur had meegemaakt, zo ongelofelijk kribbig. Nog even en ze werd er zelf ook zo kribbig van. Een schoudertas van Eastpack, sleurde ze mee naar buiten. Met in haar rechterhand een aantal boeken van het vak wiskunde. Enorm lastig vak, als het aan haar lag. Maar ja, jammer genoeg was het verplicht en had ze geen keuze. Vandaar dat ze dan ook maar naar een klasgenoot ging, waar ze het aan kon vragen. Al verdwenen de meeste richting de poort van het schoolplein, op naar de stad en dergelijke.
Virginia slaakte een zucht. Ze hadden in principe gelijk, de docent zou er toch geen oogje op houden en hij zou ze ook niet nakijken, of ze er nog wel waren en zich dan ook wel aan de regels hielden. Het was dan ook z'n eigen schuld. Maar zij was wel braafjes bezig, haar huiswerk maken wat ze in het begin van de les opgekregen hadden.
Virginia liep naar het grasveld gedeelte, achter de school. Eén van de plekjes waar ze graag kwam, in haar vrije tijd, tussendoor in de pauzes en tussenuren en dus ook tijdens lesuren als ze vrij naar buiten mochten. Zoals vandaag. Het was hier meestal niet zo druk, een goeie plek om dus haar huiswerk te kunnen maken, zonder echt gestoord te worden door andere leerlingen. Af en toe hingen hier ook wel eens leden van een of andere studentenvereniging rond, Die Hard ofzoiets. Ze kon de club niet echt goed, en daar was ze dan ook blij mee. Met zulke gasten wou ze liever niet te maken hebben. Dat had ze vroeger, toen ze nog met Bryan omging, maar al te goed geleerd. Een belangrijke zaak van haar.
Met nog steeds diezelfde glimlach op haar gezicht keek ze rond, op zoek naar een goed plekje. Er was veel ruimte op het gras, maar toch had ze een wat beschaduw-achtiger plekje, dan was het niet zo verschrikkelijk warm voor haar en kon ze makkelijker de zwarte lettertjes lezen in haar boek, die glinsterden als ze in de zon zat.
Ze zag een meisje met lang, bruin haar. Ja, ze herkende haar wel. Qua uiterlijk, voor de rest wist ze niet veel over haar. Behalve het feit dat ze wist dat ze ook in leerjaar elf zat, de andere klas dan waar zij in zat. Hun zouden vast wel dezelfde leerstof als haar klas krijgen, dus kon ze makkelijk aan haar vragen of ze wou helpen met wiskunde. Tenzij ze zelf ook niet echt er een kei in was. Achja, ze kon het altijd proberen. Virginia haalde haar schouders op en liep naar haar toe.
''Hee!'' Begroette ze haar, terwijl ze op haar hurken naast haar kwam zitten. ''Ik ben Virginia, uit 11A.'' Stelde ze zichzelf verder voor, zodat er misschien geen ongemakkelijke situatie zou ontstaan. Tenzij de meid helemaal geen zin had om te praten of iets dergelijks.
''Ehhm..'' Mompelde ze even, terwijl ze haar wiskundeboek open bladerde op de bladzijde waar ze eerder mee bezig was geweest. ''Kan je mij misschien helpen? Ik loop vast bij deze vraag...'' Zei ze, naar de vraag kijkend, waardoor ze op haar onderlip beet.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.forumotion.com/forum
 
Never mind, i'll find someone like you! Not..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Monica High School :: Outside-
Ga naar: