IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Chatting with Hyde

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Luna

avatar

Posts : 57
Naam : lalalalalallala;')

Profiel
Naam: Lunette George
Partner: My pain and all the trouble caused, No matter how long. I believe that there's hope♪
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Chatting with Hyde    do jun 02, 2011 10:39 am

Met een plof liet ze zich op één van de stoelen in het computer gedeelte van de bibliotheek zakken. Ze had vandaag haar tweede schooldag achter de rug en het viel haar niet mee. Twee dagen achtste uren, hoe verzinnen ze het? Een zucht schoof van haar lippen, terwijl ze een bruine pluk uit haar ogen streek. Gelukkig was ze nog niet lastig gevallen door iemand. En ze hoopte dat dat ook niet zou gebeuren. Want dan zou ze haar nieuwe start weer als een zeker iemand kunnen starten. Snel drukte ze alles weg, ze kwam hier niet voor die gedachten. Ze kwam hier voor een super leuk werkstuk die ze naar haar tweede schooldag al moest maken. Niet te geloven gewoon. Vanuit haar ooghoeken zag ze dat er een jongen binnen kwam lopen, hij keek nogal dood voor zich uit. Die zat hier vast niet voor zijn lol. Snel keerde ze zich weer tot haar scherm en deed de computer aan. Al snel stond de computer aan en ze opende msn. Eigenlijk zou ze hier voor haar werkstuk Aardrijkskunde moeten zitten. Maar ze had daar echt totaal geen zin in. En ach, het werkstuk kon nu wel wachten. Voor een moment scrolde ze door haar msn lijst en kwam erachter dat Hyde als enige online was. Met een glimlach op haar gezicht klikte ze hem aan.

Haai, Luna hier :') typte ze, lekker levenloos. Maar ja, hij overleefde het vast wel..

[Me+Hyde]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hyde

avatar

Posts : 239

Profiel
Naam: Hyde Evans
Partner: I was prayin' that you and me might end up together, it's like I'm wishing for rain as I stand in the desert, but I'm holding you closer than most, 'cos you are my heaven.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Chatting with Hyde    zo jun 05, 2011 4:25 am

Hyde deed de deur tot zijn kamer open, die van hem en Hailey. Er stond inmiddels een nieuwe bank en al dat, maar het zag er nog steeds een beetje verwaarloost uit. Voor een moment keek hij rond, maar nog geen seconde later liep hij weer verder. Hij gooide zijn tas in de hoek van de kamer en liep toen zijn eigen kamer in. Hij pakte zijn Mac en ging toen op zijn bed zitten. Hij rustte het ding op zijn knieën en klikte hem aan. Alles startte op en hij voerde zijn wachtwoord in, waardoor hij werd ingelogd. Het eerste venster dat verscheen was MSN en dus logde hij in. Nog geen twee seconde later popte een chatvenster op.
Hij las even wat er stond, het was Luna. Hij las het tekstje opnieuw en begon toen te tikken. Met enorme vaart dan ook wel. Het was een beetje een afgezaagde reactie, maar he, wat moest je anders zeggen…

’’HYDE’’Z00MBie said poewf =P says:
Hee Luna C: Hoe gaat ‘t?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Chatting with Hyde
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Chatcorner :: Chatcorner-
Ga naar: