IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Enjoying the sun

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jessica

avatar

Posts : 224
Naam : Marin ♥

Profiel
Naam: Jessica Rodriguez
Partner: ~
Vereniging: ~

BerichtOnderwerp: Enjoying the sun   do jun 16, 2011 5:40 am

Het was echt ongelofelijk lekker weer vandaag. De zon brandde haast op haar huid, maar Jessica kon er goed tegen. Sterker nog, ze vond het heerlijk. In een zomers jurkje zat ze op het dak te zonnen. Wie er nog meer waren kon haar eigenlijk niet schelen. Het enige wat haar irriteerde waren dat sommige mensen uit een lagere klas zich echt moesten laten testen op ADHD, want die bleven gillen, schreeuwen en onzin lullen. Totdat zij geïrriteerd omkeek en ze doorhadden hoe debiel ze bezig waren. Meestal gingen ze dan op een gegeven moment weg, waardoor zij weer rustig verder kon zonnen.

Ze nam net een slokje cola toen nieuwe herrieschoppers boven kwamen. Deze waren helaas duidelijk ouder dan zij en Jessica vreesde dat haar blikken op hen iets minder dodelijk waren. Ze zette haar halfvolle glas terug op het wankele bijzettafeltje naast zich en probeerde alsnog te ontspannen. De luidruchtige jongens liepen een beetje te stoeien en letten absoluut niet op. Een van de jongens kreeg ineens een zet van de anderen en werd wankelend tegen het bijzettafeltje aangeduwd. Deze viel om, samen met het glas cola. De cola was, heel voorspelbaar, op Jessica's jurk en benen terechtgekomen. Het was duidelijk dat deze dit niet op prijs stelde.
'Ik help je wel,' zei de jongen op een totaal niet behulpzame manier, met een vuil grijnsje op zijn gezicht.
'Als je mij met één vinger aanraakt, zorg ik er persoonlijk voor dat je die vinger nooit meer kan gebruiken,' snauwde ze zwaar geïrriteerd. Ze wist zelf hartstikke goed dat ze zo sterk niet was, maar een beetje bluffen kon nooit kwaad. Bovendien hielp het, de jongen was verbaasd van haar reactie en ging samen met de anderen weg. Ze hoorde hen zich nog hardop afvragen of zij wel helemaal goed bij haar hoofd was.

Daar zat ze dan. Het was echt een puinhoop en in plaats van dat ze even hun excuses hadden aangeboden of zo, werd ze achtergelaten met een gebroken glas, vieze jurk, kapotte tafel en een pesthumeur. En alsof het nog niet erger kon sneed ze zich in een van de stukken glas toen ze deze opraapte. Hierdoor liet ze ze allemaal weer vallen. Fijn. Ze stond op en ging op zoek naar een stoffer en blik. Toevallig had een van de eerdere bezoekers van the Fat Roof ook een glas gemold en lagen er nog een bezem én stoffer en blik. Ze was nu nog de enige op het dak, niemand die haar even had aangeboden om te helpen of zo, en daar zat ze dan. In een vieze jurk de resten van een glas en bijzettafel opruimend. Echt fantastisch.

[& Serena]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Serena

avatar

Posts : 562
Naam : Jeanine

Profiel
Naam: Serena Wilson
Partner: x.
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Re: Enjoying the sun   ma jul 25, 2011 8:29 am

Met de nieuwste editie van New York Magazine tegen haar gebruinde benen aan die tegelijk dienden als een soort van tafeltje doordat ze ze opgetrokken had, lag Serena op een houten ligbed. Het verbaasde haar dat school überhaupt leerlingen de mogelijkheid bood om op een relaxte manier als deze even van de harde werkelijkheid te ontsnappen, maar daardoor alleen al leek de school beter te zijn dan Constance. Ze zette haar blauwe zonnehoed die perfect matchte met de highlights van haar witte zomerjurkje wat beter op haar hoofd, en sloeg een bladzijde om.
Ze was geïnteresseerd in het verhaal van Anne Hataway die blijkbaar de meest felbegeerde vrijgezel van New York aan de haak had geslagen. Het was nog maar de vraag of het zo was geweest, of dat het andersom was gegaan. Want Serena zelf kende Patrick goed, en wist niet helemaal zeker of hij zich zou laten verleiden door een of ander Hollywood supersterretje.
Een groep luidruchtige jongens liep het dak op en Serena keek ietwat geïrriteerd door de stilte die ze zojuist hadden verstoord over het randje van haar magazine. Ze zuchtte, schudde haar hoofd zachtjes en concentreerde zich weer op haar verhaal. Maar het lukte niet. Haar aandacht bleef bij de jongens en dat was niet omdat ze er goed uit zagen of iets dergelijks. Nee, ze had het voorgevoel dat er iets heel ergs te gebeuren stond.
Het duurde niet lang voordat ze erachter kwam dat dit voorgevoel niet zo verkeerd was. Serena lag ver van het groepje af en niet echt in het zicht van iedereen, maar kon het tafereel wel duidelijk volgen. Een meisje die in de buurt van een tafel stond werd het slachtoffer van de lompe jongens, en werd achtergelaten met een vieze jurk, een kapotte tafel en een hoop gebroken glas. En aangezien er -blijkbaar- niemand in de buurt was die haar zou kunnen helpen legde Serena haar tijdschrift aan de kant en liep ze naar het meisje toe. "Laat het gewoon liggen, jij bent niet degene die het op moet ruimen." glimlachtte ze vriendelijk naar het meisje. "En als je het persé wilt opruimen, laat mij je dan helpen." voegde ze er glimlachend aan toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Enjoying the sun
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Living Building :: Flat Roof-
Ga naar: