IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Get it right.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Abel

avatar

Posts : 257

Profiel
Naam: Abel Berman
Partner: All the pain inside I'm feeling, I've learned to hide it so well.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Get it right.   wo jun 22, 2011 7:50 am

Abel klikte zijn mobiel aan. Het was niks spannends, gewoon een blauwe B3310. Hij reageerde even snel op een berichtje en klikte op verzenden, waarna hij zijn laptop aan klikte. Het ding opende zich en er verscheen heel droog een Windows Vista schermpje. Nog een afgezaagd ding, dat was dan weer wel zo.. Maar hij had geen geld voor nieuwe spullen. Toen opeens dacht hij aan zijn iPad. Die had hij een tijd terug gekregen. Hij legde zijn laptop op de grond en deed het scherm dicht. Hij stond op, sprong eigenlijk meer van het bed en liep naar zijn kastje. Hij pakte zijn iPad eruit en klikte Safari aan. Hij liet zich weer achterover vallen op bed en tikte 'eBuddy' in op internet. Het schermpje opende zich en laadde even. Uiteindelijk mocht hij inloggen en tikte dus zijn email in. Vervolgens zijn wachtwoord die niet erg lang of ingewikkeld was, misschien zelfs een beetje stom. Het ding meldde hem aan en hij keek even in zijn online lijst. Hij klikte Gast aan en begon even te tikken, met het toetsenbord dat hij erbij had gekregen. Hij raakte dat ding vaak kwijt, waardoor hij even niet meer op zijn speeltje kon. Maar dat was niet het geval, dus drukte hij op enter waardoor het bericht werd verzonden. Hij had niet zo gek veel mensen in zijn lijst, alleen mensen waarmee hij graag praatte.

; Hee (: Hoe gaat het met je? ^^ Huiswerk al af? >=D Ik ben ervoor weggerend..

[Gast = een code.. Iedereen welkom :'D]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Get it right.   wo jun 22, 2011 8:02 am

[*Rekt zich uit en gaat zitten typen*]

Verveeld zat Tom in zijn kamer. Hyde was er blijkbaar niet, ach boeiend. Dan had hij even wat tijd voor zichzelf. Even tijd om na te denken. Het was hem tot nu toe nog niet echt was gelukt. Telkens werd hij wel door iemand gestoord. Al vond hij het eigenlijk niet zo heel erg, hij moest zich er gewoon bij neerleggen dat ze niet meer terug kwam. Hoevaak hij het ook wenste en tot god bad. Terug kreeg hij haar er toch niet mee. Hij zat op zijn bed, met een knie opgetrokken waar zijn hand verveeld op leunde. Zijn hoofd tegen de muur aan, waardoor hij in een hoek van ongeveer 35 graden naar het plafond staarde. Opeens voelde hij zijn mobiel trillen. Met een langzaam gebaar haalde hij zijn Sony Ericson Xperia Arc uit zijn zak. Tom had een hekel aan blackberries en dat soort mobieltjes. Hier was hij meer dan tevreden meer. Hij staarde naar het schermpje en merkte op dat hij weer eens niet was uitgelogd op msn. Het gebeurde de laatste tijd steeds vaker dat hij niet werd uitgelogd. Hij zuchtte en las het berichtje door. Met een glimlach draaide 'ie zijn mobiel om en begon te typen;

Ey! Alles goed hier ^^ Mj? Heb nog niets aan mijn huiswerk gedaan >< Totaal geen zin vandaag, komt later wel xD

Hij drukte op het verzend knopje, draaide zijn mobiel om en stak zijn oortjes erin. Hij zocht een leuk nummer op en zetten uiteindelijk Kiss met I was made for lovin' you maar op. Iets beters kon hij zo snel niet vinden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Abel

avatar

Posts : 257

Profiel
Naam: Abel Berman
Partner: All the pain inside I'm feeling, I've learned to hide it so well.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Get it right.   wo jun 22, 2011 8:21 am

Abel hoorde het msn geluidje en las het berichtje van Tom door. Een simpele begroeting en de bevestiging dat alles goed ging bij hem. Al gauw zag hij dat er ook werd gevraagd hoe het met hem ging en het standaard antwoord dat hij gaf was 'goed'. Ook zei hij dat hij - net als Abel - nog niks aan zijn huiswerk had gedaan. Dan lag het dus toch niet alleen aan hem. Hij hoorde al snel dezelfde smoes die hij al honderd keer gebruikt had. Dat hij geen zin had en dat het later allemaal wel weer kwam.

Haha xD Ik weet precies wat je bedoelt.. Ik zit daar altijd rond tien uur 's avonds 'oh ja, das waar ook ;p'. We hebben eigenlijk niet eens zo veel, he?

De jongens zaten in dezelfde klas, 12 B. Op zich was het best een gezellige klas. Tom was best wel een aparte jongen, een hele andere look dan hij gewend was. Abel had best veel vrienden in de klas, maar hij voelde zich soms toch wel echt het sukkeltje van de klas.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Get it right.   wo jun 22, 2011 8:29 am

*Ping* Tom deed één oog open toen het geluid van Msn door zijn muziek heen ging. Hij had misschien beter een ander nummer op kunnen zetten, hier werd 'ie toch alleen maar chagrijnig van. Hij zocht zijn muziek lijst af, maar was niet echt opzoek naar een specifiek nummer. Uiteindelijk besloot hij om zijn mobiel maar op Shuffle te zetten, dan kwam er af en toe wel eens wat goeds voor bij. Hij schakelde over naar msn en las het berichtje van Abel.

Haha, same probleme here (: Neuh, was niet zo heel veel. Of, niet dat ik weet tenminste xD

Huiswerk bijhouden was niet echt een van de dingen die hij graag deed. De meeste stof die hier werd gegeven was toch al lang behandeld, en dat kon hij wel. Hij kwam ook altijd wel onder het huiswerk controle rondje uit. Dus waar zou hij zich druk om maken?
Even gingen zijn gedachten terug naar Abel. Ze zaten in dezelfde klas 12 B, hij was geen slechte jongen. Had meestal wel een groepje vrienden om hem heen staan. In tegenstelling tot Tom zelf die naast zijn stiefbroer, Doug, niet veel mensen had om mee op te schieten. Wat waarschijnlijk ook kwam omdat hij nou eenmaal ... anders was dan andere mensen. Ach jah, nevermind.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Abel

avatar

Posts : 257

Profiel
Naam: Abel Berman
Partner: All the pain inside I'm feeling, I've learned to hide it so well.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Get it right.   zo jun 26, 2011 10:31 pm

Zijn mobiel trilde op de kast en Abel pakte het ding even vluchtig vast. Hij las het smsje snel door en grinnikte even. Hij tikte snel wat terug en klikte op verzenden. Er klonk een msn geluidje en al meteen wist hij dat het Tom was. Hij las even wat er stond. Niet dat hij wist? Ach, het was wel duidelijk dat die jongen nooit oplette in klas. Hij zelf wel maar dat kwam omdat hij wel over moest gaan. Al maakte zijn vrienden hem dat wel eens moeilijk. Tom had niet zoveel vrienden in de klas, maar sommige wou je ook niet als vriend. Hij mocht ook niet al zijn vrienden maar hij wou ze niet boos hebben.
Hij pakte zijn agenda er even snel bij en keek even wat erin stond. Biologie, thema 4 opdracht een tot er met zeventien. Gelukkig waren het maar korte vragen, dat was altijd met biologie. Maar die man die de les gaf, deed niet zoveel wat het huiswerk betrof. Hij sloot zijn agenda weer en gooide hem naar de andere kant van de kamer. Hij zuchtte even en dacht na wat ie kon typen en toen hij het wist tikte hij het maar gewoon in.

; We hebben alleen bio. We moeten van th4 op. 1 t/m 17 maken (: valt volgens mij allemaal wel mee al controleert die gozer toch nooit x)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Get it right.   ma jun 27, 2011 7:34 am

Tom's ogen gleden door zijn kamer heen, of hun kamer eigenlijk, al zag hij Hyde maar bar weinig. Ach, hij zou zich niet met het leven van de jongen gaan bemoeien. Hyde was, volgens hem, wel iemand die je liever te vriend wilde houden. Niet dat Tom zich snel geïntimideerd of zo voelde, maar hij wilde zijn kamergenoot het liefst nog even houden. En niet meteen weer opzoek hoeven te gaan naar een andere.
Hij was lang uit gaan liggen, met zijn mobiel op zijn buik en zijn ogen gesloten. Hij geeuwde achter zijn hand en ging met zijn hand door zijn haar heen, terwijl hij zijn armen achter zijn hoofd kruiste en met een glimlach op zijn gezicht bleef liggen.
Opeens trilde zijn mobiel, Abel had hem weer een berichtje terug gestuurd. Hij keek op en pakte zijn mobiel, schakelde over naar msn en las het berichtje door. Oh, damn. Ze hadden dus wel huiswerk opgekregen. Hij zuchtte en draaide zijn mobiel om, om een berichtje terug te typen.

Was dat voor of nadat mijn stiefbroer de les kwam verstoren?

Als hij hij het nog goed wist was het de les geweest waarbij Doug alles kwam verstoren en ze in een ruzie verwikkeld raakte.

Ach, nvm. Maak 't zo meteen wel, als ik zin heb.

Hij legde zijn mobiel terug op zijn buik, ging weer liggen en probeerde niet in slaap te vallen door de muziek die uit zijn oortjes kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Get it right.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Get it right.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Chatcorner :: Chatcorner-
Ga naar: