IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Who's online?!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jade

avatar

Posts : 31
Naam : Sharon ^^

Profiel
Naam: Jade Rodriguez
Partner: Nevahh ^^
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Who's online?!   za jun 25, 2011 9:02 pm

Jade zat maar op haar bed. Haar huiswerk was af, en ze had niets te doen. Ze keek verlangend naar de laptop op haar bureau. Ze had hem laatst gekocht, van haar eigen zakgeld. Haar ouders waren best rijk, dus op zich had ze het gewoon kunnen vragen. Maar dan kreeg ze niet zo'n fijn gevoel als nu. Ze ging achter haar bureau zitten en startte haar laptop op. Ze keek naar buiten, de maan lachte haar vrolijk toe. Het was laat, maar van haar nieuwe school zou toch wel iemand online zijn? Ze logde in en schreef direct het berichtje.
;; Jade hieroos ^^
;; Everybody else?
Ze wachtte af op een plingend toontje dat zou gaan klinken als iemand anders had teruggeschreven. Het zou misschien lang kunnen duren, maar het zou wel niet. Ze was net nieuw op school, en kende nog niet echt iemand. Misschien zou ze zo vrienden of vriendinnen vinden. Ze keek afwachtend naar het scherm, dat helemaal niets deed. Ze liep even naar beneden, haalde een zak chips op en een fles cola met een bekertje. Toen liep ze weer naar boven en keek naar het scherm, iemand had gereageerd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   za jun 25, 2011 9:31 pm

*Er kan nog wel een topicje bij xd*

Het raam stond open, gelukkig maar. Het was drukkend benauwd in zijn kamer, ondanks dat hij hier in zijn eentje zat. Blijkbaar hadden hij en Hyde een kamer waar de zon 's middags op scheen, waardoor het ontzettend warm werd in de middag. Tom zat op zijn bed, naast hem stond een asbak met een brandende sigaret erin op zijn nachtkastje. Verder had hij zijn gitaar net gestemd en zat zich nu te bedenken wat hij kon gaan spelen. Hij speelde niet zo graag op zijn kamer, aangezien hij hier altijd rekening moest houden met buren, iets waar hij een hekel aan had. Maar goed, op sommige dagen waren er gewoon om niet naar buiten te gaan en de hele dag in zijn kamer rond te hangen. Voor zijn voeten stond zijn laptop open geklapt. Hij was wel ingelogd, maar had geen gesprek open staan. Er waren tot nu toe niet echt veel, leuke, mensen online. Zijn ogen gleden over zijn vriendenlijst toen hij opeens het bekende pingend geluidje hoorde. Hij keek op, iemand had een gesprek met hem geopend. Hij las het bericht even door en boog zich daarna over zijn gitaar om terug te kunnen typen.

Hay, Tom hier. Ben jij nieuw op Monica?

Gewoon een vraag uit nieuwsgierigheid. Hij kon de naam Jade niet, alhoewel hij nog niet zo heel veel mensen op Monica kon. Dus misschien was hij zelf wel de nieuweling hier en zat hij tegen een al wat 'ervarener' persoon op Monica te praten. Ach, wat maakt het uit. Altijd leuk om mensen te ontmoeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Jade

avatar

Posts : 31
Naam : Sharon ^^

Profiel
Naam: Jade Rodriguez
Partner: Nevahh ^^
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   za jun 25, 2011 10:00 pm

Ja hoor, het plingelende toontje klonk direct toen ze de kamer binnenliep. Ze zette rustig de fles neer, net als de zak chips. Ze vulde zorgvuldig de beker en deed de zak chips open. Ze keek en er stond een berichtje. Ze las het en antwoordde :
;; Jep, ik ben nieuw hier
Ze grabbbelde een handje chips uit de zak en typte nog een zin. Het was grappig om te praten met iemand die je niet zag, maar je kon wel met hem praten.
;; Ik heb je nog nooit gezien eigenlijk.?
Het was een dom zinnetje, maar ze was gewoon te nieuwsgierig.

[flut, maar moet gaan.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   za jun 25, 2011 10:35 pm

Tom was weer terug gezakt tegen de muur aan, hij strekte zijn benen, zetten zijn gitaar naast zijn bed en nam een trekje van zijn sigaret. Hij zuchtte en ging languit op zijn bed liggen met zijn hoofd tegen de muur aan. De weken dat hij nu al op Monica rond liep bevielen hem best wel goed. Hij had een aantal mensen ontmoet, kon met de een beter op schieten dan met de ander. Zijn broer was op school aangekomen, waardoor er natuurlijk weer heel wat relletjes zullen komen als de McQuaid Brothers ten tonele komen. Maar tot nu toe was alles kalm. Hij blies de rook uit via zijn neus en keek op toen hij de *ping* van een nieuw bericht hoorde. Hij las snel het berichtje door, glimlachte en antwoorden terug.

Misschien ben ik wel zo'n vieze pedo die zichzelf vermaakt achter de computer

Oké, dat ging misschien een beetje heel erg ver. Hij grinnikte in zichzelf en typte snel nog een bericht.

Hahah (: Nee hoor. De naam is Tom Hanson, ik zit hier sinds een aantal weken op school. Welke klas zit je?

Een vraag uit pure nieuwsgierigheid. Zo was hij wel altijd al geweest, nieuwsgierig.

[Nog flutter D: Zal niet snel antwoorden, moet leren ><]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Jade

avatar

Posts : 31
Naam : Sharon ^^

Profiel
Naam: Jade Rodriguez
Partner: Nevahh ^^
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   zo jun 26, 2011 12:33 am

Ze was dan net een week op Monica High, ze kon er wel tegen om even alleen te blijven. Maar een beetje aandacht op msn of op school zou haar goed kunnen doen. 'Pling!' Tom had teruggeschreven. Ze klikte het gesprek weer aan. Ze was bezig met haar huiswerk Engels. Ze was Engels vergeten te doen, dus deed ze het er nu maar gauw bij. Ze grinnikte om het eerste antwoord. Daarna vertelde hij iets over zichzelf. Tom Hanson.. Een vreemde naam, eigenlijk, dacht Jade.
;; Aha, al een paar weken. Ik zit hier net een week.
Wat een sukkelig antwoord van haar. Ze glimlachte even en typte snel nog een zinnetje.
;; Mijn naam is Jade Rodriguez, ik kom uit Madrid, van een internationale school
Dat was echt waar. Ohja, hij vroeg in welke klas ze zat. Hij zit niet in haar klas, dus waarschijnlijk is hij al wat ouder dan zij.
;; Ik zit trouwens in klas 11B, jij? c'=
Dit was best een leuk gesprek. Hier verlangde ze zo naar. In Madrid was ze een van de populairste meisjes van de hele school. Maar ze vond het niet altijd zo leuk.. Ze wachtte op het antwoord van Tom, die zo eigenlijk best leuk was. Aardig, niet leuk. Ze was niet op zoek naar een vriendje. Ze zou nooit een vriendje nemen, nooit..

[Is niet erg, success]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   zo jun 26, 2011 12:40 am

Met zijn sigaret in zijn mond was Tom zijn gitaar terug in de tas aan het stoppen en zocht tussen zijn boeken naar het beetje huiswerk dat hij nog had te doen. Zijn agenda lag open op bed, maar meer dan tekeningetjes en een paar plaatjes stonden er niet in. Handig? Nee, niet echt. Nu moest hij zich maar zien te bedenken wat voor huiswerk hij had te maken. Hij zuchtte en pakte daarna maar een van de boeken van de bovenste tafel, Biologie. Een grijns verscheen op zijn gezicht terwijl hij de rook van zijn sigaret uitblies. De afgelopen les had hij niet echt opgelet, hij had vooral zitten sms'n met Doug, wat later was uitgelopen tot een gevecht en ruzie. Gelukkig hadden ze het wel weer goed gemaakt, maar het huiswerk had hij niet mee gekregen toen. Terwijl hij terug liep naar zijn bed en het boek erop liet vallen zag hij dat Jade weer wat had geantwoord. Zijn ogen gleden over de regels en met een glimlach typte hij snel een berichtje terug.

Madrid? Mooie stad, hele mooie stad. Zelf kom ik uit New York (:

New York, The Big Apple. Soms verlangde hij nog wel eens terug naar zijn oude huis. Zijn vriend, Ioky en zijn zusje, Judy. Hier had hij alleen Doug uit zijn persoonlijke omgeving. De rest was achtergebleven en deden nu de zaken van Jump Street. Misschien moest hij hen weer eens een mail sturen of bellen over hoe het gaat. Hij keek op toen Jade weer antwoorden.

12 B. Wat betekend dat ik dus een jaar ouder zou moeten zijn, right? xD

Een beetje vreemde zin, maar ach. Wat maakte het uit. Het was een gezellig gesprek, dus dan mocht er best wel een beetje fun in voor komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Jade

avatar

Posts : 31
Naam : Sharon ^^

Profiel
Naam: Jade Rodriguez
Partner: Nevahh ^^
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   zo jun 26, 2011 1:16 am

Jade liep naar beneden en kletste met haar ouders en haar zus. Haar zus studeerde in Los Angeles. Maar nu was ze in Santa Monica. Het ging goed met haar, begreep Jade. En ze had een vriendje gekregen. Het was een vreemd idee dat haar zus Rose een vriend had. Dat vond ze best vreemd, maar goed, het zou natuurlijk kunnen. Net als hoe haar ouders bij elkaar waren gekomen, en zij ooit een vriend zou hebben, maar die tijd kwam nog lang niet waarschijnlijk. Ze pakte haar elektrische gitaar en ging wat oefenen. Haar ouders wouden dat niet in de huiskamer hebben, dus nam ze de gitaar mee naar boven. Toen schoot haar weer te binnen dat ze aan het chatten was. Ze legde haar gitaar op haar bed en hoorde het bekende geluidje. Tom had teruggeschreven. Ze las de berichtjes. Inderdaad, Madrid is een geweldige stad, dacht ze. Hij zat dus in 12B, dus was hij een jaar ouder dan zij.
;; I think so :'D
Wat was ze toch ook een kleuter, met al die smileys. Nou ja, het was gewoon leuk om zo te typen, had je ook nog wat te kijken.
;; Sorry, was gitaar aan het spelen beneden
Het was zo gezellig, maar ze moest naar haar bed, het was al best laat.. Een kwartiertje kon toch nog wel? Dat hoopte ze maar, want morgen had ze een biologie proefwerk, en dat was niet haar beste vak..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   zo jun 26, 2011 1:25 am

Zijn diepbruine ogen gleden naar zijn wekker, het begon laat te worden. En morgen moest hij weer vroeg op, geen zin. Het liefst zou hij het eerste, of de eerste twee, uur skippen. Maar hij had nu even geen zin in gezeik. Hij drukte zijn sigaret uit in de asbak en gooide deze leeg in de prullenbak. Daarna pakte hij een fles water en dronk er een paar slokken uit. Tom was niet zo voor die energiedrank of zoete sportdranken die vaak werden aangeboden. Een goed glas koud kraanwater was goed genoeg voor hem. Hij keerde terug naar zijn bed en ging weer in kleermakers positie erop zitten. Blijkbaar had Jade hem weer een bericht terug gestuurd.

Oeh, jij speelt gitaar? Nice! Hoelang speel je al? (A)

Smiley's waarom gebruikte hij telkens weer die smileys? Ach, whatever. Hij leunde achterover en vroeg zich af wanneer Hyde terug zou komen. Hij had zijn kamergenoot na hun eerste ontmoeting toen hij hier net was aangekomen niet meer gezien. Soms vroeg hij zich af wat die jongen allemaal uitspookte. Hij staarde naar het beeldscherm en vroeg zich af nog iets zou moeten zeggen. Of iets vragen. Zou hij het durven? Zijn vingers tikte op het toetsenbord, maar er verschenen geen letters op het beeld.

Zin om morgen samen wat te gaan spelen?

Hey, het was eruit. Eindelijk. Een glimlach verscheen op zijn gezicht, terwijl hij nog een slok water nam en in zijn ogen wreef.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Jade

avatar

Posts : 31
Naam : Sharon ^^

Profiel
Naam: Jade Rodriguez
Partner: Nevahh ^^
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   zo jun 26, 2011 1:32 am

Deze keer schrok ze niet. Ze had een glas cola ingeschonken en had direct een berichtje terug. Ze glimlachte.
;; Jep, Jadeo speelt gitaar.
;; You to?
Ze had geen zin in een date, dus als hij dat zou gaan vragen, zou ze nee zeggen, want ze had geen zin in een date of een keer samen zijn met iemand. Alleen met vriendinnen, en ooit misschien met een jongen. Hij had nog een berichtje getypt. Hij speelde dus ook gitaar. En hij vroeg om morgen wat te gaan spelen. En daar had ze geen zin in. Haar elektrische gitaar was best duur geweest, en ze had geen zin om met iemand af te spreken. Ze bedacht een goede smoes.
;; Sorry, kan niet, ga met vriendinnen de stad in
Zo, dat was eruit. Hij was best aardig, maar ze wou gewoon nog niet direct afspreken. Ze keek op de klok op haar kastje. Het was al kwart voor elf. En ze moest nog leren. Dus dan had chatten nog niet veel zin. Ze nam nog een slok cola en typte toen :
;; I must to go. Bio pw. Byeee =)
Toen logde ze uit en deed haar pyjama aan. Het gesprek was afgelopen. Na haar tanden gepoetst te hebben ging ze in bed liggen. Ze zette haar wekker op zeven uur en ging toen slapen..

[Topic uit.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   zo jun 26, 2011 1:55 am

Tom had zijn ogen gesloten en dreigde telkens verder weg te zakken in zijn onderbewustzijn. Hij zou het dus niet lang meer volhouden achter zijn laptop. Hij keek op toen hij de *ping* van zijn laptop hoorde. Hij glimlachte en zond snel een berichtje terug;

Yeps, al iets meer dan 12 jaar.

Hij was een jaar of 7 geweest toen 'ie een gitaar in handen kreeg en mocht gaan spelen in de garage van hun huis. De buren waren er af en toe iets minder blij mee, maar hij had toestemming van zijn vader en de garage werd niet veel later geluiddicht gemaakt. Gelukkig bleek hij aanleg te hebben voor het gitaar spelen en al snel had hij een klein bandje bij elkaar geraapt van andere kinderen. Tom glimlachte terwijl hij terug dacht aan die tijd.
Hij had niet eens gezien dat Jade hem al wat had terug gestuurd. En aangezien hij 't zo laat had gezien kon hij ook niet meer reageren. Ze was offline. Tom zuchtte, oké, dan niet hea. Hij sloot zijn laptop, legde hem weg en kroop voor een keer eens vroeg onder de wol.

[Me too xD]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Who's online?!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Who's online?!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Chatcorner :: Chatcorner-
Ga naar: