IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 vandaag

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bibi

avatar

Posts : 147
Naam : Gail

Profiel
Naam: Habibi Bayoumy
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: vandaag   za jun 25, 2011 9:07 pm

Bibi werd wakker. Ze zag dat Rogee nog sliep. Nou ja dan had hij pech. Ze ging toch gewoon weg! Ze trok haar kast open. Ze pakten een broek. Waarom lag er zo een broek in haar kast?! Ze zocht veder. Ze trok een spijkerbroek met blauwe gympen aan. ze pakte ook haar navel truitje (rechts) en trok die aan. Ze pakte tot slot haar skatebord. Die had ze voor haar verjaardag gekregen 5 jaar geleden. Ze pakte een broodje, en gooide de kamerdeur achter haar dicht. Ze liep de lange gang uit. Ze nam nog een hap van haar broodje, en ontweek de kougum die op de vloeg geplakt zat. Ze liep naar buiten. Daar stond haar motor. Ze deed haar skatebord onder het kussen. Daar paste die net. Het laatste stuk van haar broodje gooide ze weg.


Ze zetten haar motor aan de kant bij de rest. Tuurlijk stond haar alarm aan. ze gooide haar zakken leeg onder het kussen van de motor, en pakte haar skatebord er uit. Ze begon een beetje rond te skaten. Ze was tussen allemaal jongens, en een paar meisjes die elk ogenblik vielen. Die liepen met helmen op of andere beschermins dingen. Vallen is vallen, zei Bibi altijd, dat hoeft niet met allerlei bescherming. Ze liep de halfpipe op. Natuurlijk waren daar alleen maar jongens. Ze ging er een paar keer van af en pakte daarna de rails. Ze lie naar haar motor. Ze pakte een van de energie blikjes die daar in lagen, en ging op de rand zitten die om de water fontijn heen zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jade

avatar

Posts : 31
Naam : Sharon ^^

Profiel
Naam: Jade Rodriguez
Partner: Nevahh ^^
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: vandaag   za jun 25, 2011 9:21 pm

Jade werd wakker in haar eigen kamer. Er woonde nog niemand bij, maar dat maakte haar niet uit, was lekker rustig. Ze pakte een zwarte jeans en deed hem voor de spiegel. Ze keek er verveeld in. Het was niet echt een dag voor een zwarte broek.. Ze keek in de andere kast, en daar lag haar lievelingsbroek. Een spijker-jeans. Ze pakte hem uit de kast en trok hem aan. Daarna keek ze weer in haar andere kast. Daar lag haar favoriete shirt. Een paarse met een leuke print. Het was zo haar smaak. Ze was een beetje skaterig, maar niet zo erg. Ze kon ook wel wennen aan een tuniekje of een jurkje. Maar toch liep ze het liefst op sneakers, en dat was haar gewone stijl. Maar hakken konden wel voor een feestje.. Daarna pakte ze haar knalrode All Stars en trok ook die aan. Ze showde zich voor de spiegel. Ja, dat kon wel. Daarna pakte ze een leuke ketting en deed die om. Zo was het perfect. Ze liep naar beneden, naar de garage en keek zoekend naar haar knalrode scootertje.

Met een harde grom kwam de scooter tot stilstand. Ze was midden in de stad, midden in Santa Monica. Ze zette het ding op slot en keek waar ze was beland. Iedereen noemde deze plek Youth Yard. Het was voor de jongeren, om even rond te hangen. Er zaten veel jongens. Het leken allemaal macho's, want ze deden o zo stoer. Dus nott. Er zaten ook wat meisjes, en een meisjes was zelfs ook aan het skateboarden. Skateboarden was niets voor Jade. Als ze het niet direct kon, gaf ze op. Dat was echt haar slechtste kant. Daarna liep ze naar een grotere motor, iets groter dan haar scooter. Ze pakte daar een blikje Energy uit. Ze ging op de rand zitten van een waterfontein. Jade dacht eraan om naast haar te gaan zitten, en een beetje kletsen, maar ze bleef maar staan. Ze had geen zin in ruzie met zo'n meisje, maar ze zou ook wel heel bitchy overkomen. Dus dat liet ze maar even.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bibi

avatar

Posts : 147
Naam : Gail

Profiel
Naam: Habibi Bayoumy
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: vandaag   za jun 25, 2011 10:00 pm

Bibi zat rustig te genieten van haar energie en gewoon van de dag. Ze zag een meisje lopen. Dat was dat nieuwe meisje van haar klas. Ze had haar nog niet in het echt ontmoet, maar ze herkende haar van een koto. 'Hey Jade' Riep ze. Ze wist haar eerste tijd nogwel. Dat was niet echt fijn, want jah... Je kent niemand en dat is niet fijn, omdat je dan niet echt vrienden hebt, in de buurt. Ze wist niet of ze het meisje mocht natuurlijk, maar ze zag er wel oke uit. Het vorige meisje vond ze niet aardig. Was een afschuwelijk trutje. Die is toen door haar weg gegaan van Monica. 'Kom je erbij zitten?' Vroeg ze glimlachent. Ze zal wel zien.

(sorry beetje kort X_X)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jade

avatar

Posts : 31
Naam : Sharon ^^

Profiel
Naam: Jade Rodriguez
Partner: Nevahh ^^
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: vandaag   zo jun 26, 2011 1:00 am

Jade keek lachend naar de skaters, met hun gekke stunts. Ineens hoorde ze een meisje roepen. Het was het meisje met de motor. "Hey Jade," riep ze. Ze zwaaide wat schaapachtig terug. Waarom moest zij haar nu herkennen. Ze zat bij haar in de klas, daarvan herkende ze haar! Wat was ze toch een sukkel. Ze keek nog even naar de skaters, maar toen hoorde ze dezelfde meisjesstem, en deze keer zei die : "Kom je erbij zitten?" Wat moest ze nou doen. Bibi, zo heette het meisje, tenminste dat dacht ze, was niet echt het type meisje waar je mee moest rondhangen, had ze het gevoel. Maar ze vond het ook zo vervelend om haar af te wijzen. Ze liep naar haar toe en ging een halve meter bij haar vandaan zitten. "Hoi Bibi," zei ze heel voorzichtig. Het was een rare situatie, vond ze zelf. Waarschijnlijk vond het andere meisje het ook vreemd. Ze liet het maar op haar aankomen. Ze zweeg zelf. Laat haar maar beginnen met praten. Zij hoefde dat niet, want ze werd ook gevraagd om naast haar te gaan zitten. Ze keek naar haar scooter. Dit zou waarschijnlijk op een (bek)gevecht uitlopen..

[flutt.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bibi

avatar

Posts : 147
Naam : Gail

Profiel
Naam: Habibi Bayoumy
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: vandaag   zo jun 26, 2011 1:35 am

"Hoi Bibi," zei Jade, en kwam bij har zitten. Bibi was vrolijk vandaag. Ja vandaag was ze echt wel op z'n gezeligst. Normaal zal ze ook niet vragen of er een nieuweling naast haar kwam zitten, maar deze dag was anders. 'Vind je het al leuk op Monica?' Vroeg ze. Ze keek naar de jongens die van de halfpipe af gingen. Ze zag twee jongens ruzie zoeken. Een van de jongens was een vriend van haar, de andere absoluut niet! dus zou hij ook maar één ding doen, had hij een groot probleem. 'Ook wat drinken, Jade?' Vroeg Bibi glimlachent. Ja normaal was Bibi echt niet zo. Soms heel soms is ze zo aardig tegen mensen die ze niet kent. Soms houd ze er vrienden aan over, of vijhanden. Ze zag hoe voor de zoveelste keer een meisje viel. Waarom bleven ze niet gewoon thuis als ze hier alleen maar vallen. Ze zag een meisje met een barbie roze helm op en een barbie roze bescherming en een barbie roze jurk en een barbie roze skate bord. Bibi lachte zacht. Afschuwelijk! dacht ze. Al was ze de onbekenste persoon van de wereld wou ze daar niet in gezien worden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: vandaag   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
vandaag
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Public Centre :: Youth Yard-
Ga naar: