IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 It's gonna be a long night x

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: It's gonna be a long night x   zo jun 26, 2011 7:48 am

Het was rond middernacht toen Tom zijn laptop tevoorschijn haalde en de stekker van de accuoplader in het stopcontact stak. De film die hij net had liggen kijken op zijn iPod Touch was afgelopen en hij had totaal geen behoefte om te gaan slapen. De nacht was nog jong, zo nam hij zichzelf voor. Hij besloot om op zijn laptop te gaan kijken of er nog meer nachtbrakers waren. Hij starten Msn op en pakte ondertussen een fles Greentea uit zijn tas. Hij schroefde de dop ervan af en ging in kleermakerszit op zijn bed zitten voor zijn laptop. Terwijl hij een slok nam van zijn drinken zag hij dat Gast online was gekomen. Tom glimlachte terwijl hij de fles terug op zijn nachtkastje zetten en vlug een berichtje typte;

Tommie McQuaid! zegt: Hallow! Nog een nachtbraker, geweldig (:

Niet echt een zin met veel inhoud, maar ach. Ze zullen het wel snappen, hoopte hij tenminste. Hij leunde achterover en knalde met zijn hoofd tegen de muur aan. Hij gromde zacht en ging met zijn hand over zijn achterhoofd heen. Auw, oké, dat deed pijn. Hij keek even kwaad naar de muur, alsof die er wat aan kon doen. Ach, whatever. Hij zocht op zijn nachtkastje zijn oortjes en pakte zijn mobiel. Hij stak zijn oortjes erin en zocht zijn afspeellijst af. Eens kijken, zat er nog wat leuks tussen? Queen, Kiss, Meatloaf, Paramore, nog veel bijzonders dus. Uiteindelijk besloot hij zijn mobiel maar op shuffle te zetten. Hij keek naar zijn beeldscherm. Ah, Gast had gereageerd, mooi zo.

[Gast = code (: iedereen welkom.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Emily

avatar

Posts : 24
Naam : Rebecca

Profiel
Naam: Emily Switch
Partner: My daddy would kill you.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: It's gonna be a long night x   zo jun 26, 2011 8:49 am

Elke avond was het weer hetzelfde liedje. de hele dag in de weer voor school 's avonds verlangen naar de bed en dan lig je er eindelijk in krijg je geen oog dicht. Het kon ook nooit eens goed gaan. De klok sloeg 12uur en Emily besloot om haar laptop erbij te halen. Ze melde zich aan op msn en opende op internet een aantal site's die ze dagelijks bezocht. Zo hield ze een blog bij waar ze plaatjes verzamelde dingen vertelde over school en foto's plaatste die ze zelf had gemaakt. Het was dan ook helemaal haar ding om journalist te worden. Lekker snuffelen tussen bekende mensen en column over ze schrijven. Hoe walgelijk ze wel niet konden zijn, of dat ze nu alweer een andere partner hadden. Plots opende een msn gesprek zich van Tom. Hij zat in dezelfde klas alleen dan in B i.p.v. A.

Tommie McQuaid! zegt: Hallow! Nog een nachtbraker, geweldig (:

Een glimlach omringde haar mondhoeken ze legde haar vingers op de toetsen besloot om terug te antwoorden.

Emily SW zegt: Heuuj, hmm ja dat kun je wel zeggen ja. Kan geen oog dicht doen vannacht.

Haar vingers liet ze glijden over de toetsen en drukte vervolgens op Enter om het bericht te verzenden. Ze drukte vervolgens op het min knopje om de gesprek naar de achtergrond te sturen. Langzaam scrolde ze door haar blog om haar reactie's te bekijken. Een aantal van hen waren vaste bezoekers. Zo had je ene JerryXXL die dagelijks reageerde. Langzaam leunde ze naar achter, zette haar laptop weg en graaide met haar handen onder haar bed om zoek naar een zak m&m's die ze gister had meegesmokkeld. Wanneer ze de zak te pakken had scheurde ze hem open en haalde er een handje m&m's uit. Emily had altijd een voorkleur om van kleur te eten zo at ze altijd eerst de groene op daarna de rode gele blauwe ect. wanneer ze het gesprek weer op de voorgrond zag komen legde ze de zak weg en begon te lezen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tom

avatar

Posts : 615
Naam : Quinty

Profiel
Naam: Tom Hanson - McQuaid
Partner: Samanta ღ
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: It's gonna be a long night x   ma jun 27, 2011 7:27 am

Tom had zijn ogen gesloten en genoot van de muziek die hem dreigde in slaap te laten vallen. Het was niet eens een gezongen nummer, maar gewoon een lekkere mexicaanse melodie. Voor een groot gedeelte kon hij het op zijn gitaar meespelen, dit waren echt van die dingen die hij geweldig vond om te spelen. Hij gebruikte zijn stem niet echt vaak, omdat hij zelf van mening was niet goed te kunnen zingen. Al dachten de meeste andere daar anders over. Hij zuchtte en keek op toen zijn beeldscherm opeens weer aanschoot. Even knipperde hij met zijn ogen tegen het felle licht en wreef hij in zijn ogen. Snel gleden zijn ogen over de regel die Emily had getypt. Met een glimlach op zijn gezicht typte hij terug;

Tommie McQuaid; Zelfde probleem hier. Ach, het is toch weekend, dus wat maakt het uit. Hoe ist btw?

Zijn vingers tikte even op de toetsen, voordat hij op enter drukte en weer achterover ging leunen tegen de muur aan. Misschien dat hij nog wat op de gebruikelijke sites zou gaan kijken. Hij geeuwde en rekte zich uit, waarna hij d.m.v zijn muis Google Chrome opende en tussen zijn favorieten zocht naar de site die hij nodig had. Ah, gevonden! Het was een forum voor gitaar spelers waar mensen, over het algemeen jongeren van rond zijn leeftijd, hun meningen en ervaringen uitdeelde en lieten zien. Hij had enkele foto's en filmpjes van zichzelf erop gezet terwijl hij gitaar speelde. Het viel hem op dat 'ie best goede kritieken erop kreeg. Hij glimlachte en keek op. Emily had weer geantwoord. Hij opende het gesprek en las het bericht door.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://unknown-diva.deviantart.com
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: It's gonna be a long night x   ma jul 11, 2011 10:42 pm

Yara was precies midden in de nacht aangekomen hier. Lekker dan. Ze was totaal niet moe. Ze was in haar nieuwe kamer en het eerste wat ze had gedaan was de laptop pakken. Ze startte MSN op en keek of er nog iemand online was. Jawel dus, twee andere. Zou ze met ze gaan praten? Waarom niet, dan kon ze alvast een beetje kennis maken. Dus klikte ze Emely aan.

Yara zegt: Helleuw, jij ook nog wakker?

Even wachte ze en drukte toen op enter. Wie weet zou ze haar aardig gaan vinden. En wie weet ook niet. Yara stond op en liep naar het raam, het was donker buiten, slechts een paar vogels vlogen nog naar hun nest. Alles en iedereen sliep al. Nou ja, bijna iedereen.

[Ik hoop dat het erg is dat ik er tussen kom, dit is mijn eerste post.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's gonna be a long night x   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's gonna be a long night x
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Chatcorner :: Chatcorner-
Ga naar: