IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Vroeger..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Vroeger..   za aug 21, 2010 5:28 am

Verveeld staarde Audrey voor zich uit. Ze zat op een van de bankjes in het park. Het was er vrij rustig op een enkeling na die bezig waren met het bekladderen van muren. Sommigen konden de mooiste kunstwerken op die muren kalken en dan was het de volgende dag weer weg. Meestal waren er dan namen doorheen gekalkt, zonde van al dat harde werk...

Geirriteerd zuchtte ze. Er was niets te doen op deze school. Het was er saai en er was niemand die haar verwende of aandacht gaf. Thuis stond ze in het middelpunt van de belangstelling. Al haar vrienden waren jaloers op haar auto's en de villa van haar ouders. "Kutschool." Mompelde Audrey boos. Ze had haar mooi Lamborghini op moeten geven voor deze oude school. Hoe konden haar ouders haar dit aandoen? Ze wilde hier niet zijn, de school was nog ouder dan haar opa.. En die was behoorlijk oud.
"Pff." Zuchtend stond ze op. Ze wilde terug naar de oude tijd, naar vroeger. Terug naar haar rijke vrienden, de school die niet op absenties lette en de jongens waarmee ze uitging.
Langzaam pakte ze een sigaret en een aansteker. Voorzichtig deed ze haar sigaret aan en stopte de aansteker meteen weer terug in haar zak. Op moment als deze wilde ze niets anders dan een sigaret. Het hielp tegen stress en bovendien had ze niets beters te doen dan roken. De docenten zouden toch niet echt van Audrey verwachten dat ze haar huiswerk zou maken? Op haar oude school deed ze niets anders dan spijbelen en dat zou ze hier ook gaan doen. Haar ouders kkonden de pot op wat dat betreft. Misschien hadden ze hier wel een paar leuke winkels waar ze alcohol verkochten. Dan had ze tenminste iets te doen tijdens het spijbelen.. Stelen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Vroeger..   za aug 21, 2010 10:40 pm

''Roken is slecht voor je hé?'' grijnzend kwam Luke aangelopen. Hijzelf rookte niet, dat zou hij ook nooit gaan doen had hij zichzelf voorgenomen. Deze wereld was heel anders, ook al was het maar dik 200 mijl rijden.. Luke was vaak verhuisd, wel verder als dit. Fresno was zijn echte thuis. Maar nu, moest hij het hier mee doen. Hij had zijn MP4 ondertussen in zijn broekzak gestopt. Hij kwam altijd tot rust als hij fucked up was.. Dat vond hij heerlijk. Hij keek voor zich uit nadat hij wat tegen het 'mooie' meisje zei. Hij verlangde, zoals al gezegt, nog steeds naar Fresno. Santa Monica had wel wat, maar het was niets voor hem, buiten de feesten om dan.. Hij zag een klein eekhoorntje snel in een boom kruipen en grijnsde kort. Dat was zijn werk; grijnzen. Dat deed hij altijd, bij bijna elke opmerking die hij zei. Hij hield erg van dieren, terwijl hij helemaal geen liefdadigheids persoon was. Maar met dieren voelde hij wat. Het was een soort schoonheid. Hij kon dat niet uitleggen, iedereen lachte hem uit als hij wilde voorkomen dat mensen mierennesten gingen verkloten..
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Vroeger..   zo aug 22, 2010 4:08 am

"Ja, heel erg slecht voor je.." Zei Audrey tegen de jongen en blies de rook in zijn gezicht. Veel mensen konden er niet tegen als ze dat deed en zochten dan vrijwel meteen ruzie met haar. Hoe ver kon ze gaan bij deze jongen? Waar lagen zijn grenzen?
Haar blik gleed over het lichaam van hem en uiteindelijk knikte ze enkel. "Wil je?" Vroeg Audrey zachtjes en haalde een pak met sigaretten te voorschijn van het merk Marlboro. "Of ben je zo'n braaf kind dat niets doet dat slecht voor hem is?" Vroeg Audrey op een kinderachtige stem en zuchtte. Armen.. Ze wisten half niet zoveel als de rijken. Deze jongen zou qua gedrag bij de armen horen, of had ze het mis en kon hij best beleefd zijn?

"Hebben je ouders veel geld?" Vroeg Audrey uit het niets aan de jongen. Het enige wat hij deed was grijnzen. Grijnzen naar een dom dier, wat was het? Een konijn? Een eekhoorn? Ach, wat boeit het.. Mensen zijn een stuk belangrijker dan die mormels. Ze nam weer een trek van haar sigaret en blies de rook weer richting de jongen. "Ik heb een hekel aan armen.." Mompelde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Vroeger..   zo aug 22, 2010 4:30 am

Hij trok zich niks aan van de rook, buiten dat hij zijn ogen 'schoonmaakte' ''Licht eraan, wat je daarmee bedoelt.'' Weer grijnsde de jongen. Hij had al door dat hij hiermee niet echt goeie reputatie zou maken met mensen. ''En nee, liever niet.. Misschien binnekort.'' Hij keek het meisje aan terwijl hij ergens op een bankje bij de boom met de eekhoorn ging zitten. Hij haalde een zakje nootjes eruit en gooide er twee voor de boom. Voor je het wist had het eekhoorntje ze in de boom gelegd. Hij glimlachte even en keek toen weer het meisje, tegenover hem, aan. ''Ik heb zelf wel een aardig zakcentje. Mijn vader verdiende veel als zakenman. Hij importeerde truffels, bonbons en stroopwafels, dat zijn van die dunne koeken met stroop, naar dit land. Toen hij een paar jaar geleden is overleden, heb ik.. een deel van zijn 'erfenis' gekregen, natuurlijk. Dus, ja. Waar kom je vandaan? zei hij nieuwschierig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Vroeger..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vroeger..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Public Centre :: Youth Yard-
Ga naar: