IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 You're so sure of your position, but you're just closed-minded.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Optimism

avatar

Posts : 111
Naam : RAAAAAAH 8D

Profiel
Naam: Optimism Soul
Partner: XDD
Vereniging: Lijkt me geen sterk plan.. :3:

BerichtOnderwerp: You're so sure of your position, but you're just closed-minded.   di jun 28, 2011 3:54 am

Liedje dat aan staat c: en Industrial Dancing c:
Geen 'haha, ik verpest dit topic lekker' personages >.>


Achter Bar Copa was een klein groepje ravers. Er zaten enkele Cybergoth's tussen en die mengde zich met de ravers. Het was echt maar een groep van 8 man met een verminkte kleine rot radio. Ze waren aan het dansen, industrial dance. Optimism bevond zich daartussen. Het 'uitgaan' bestond voor haar uit zoiets, tenzij Cyberia er was. Dan ging ze daarheen, aangezien iedereen daar zo danste. En daar was haar uiterlijk ook normaal. Hun hele 'cultuur' kreeg geen respect binnen de zogenaamde normale wereld. Ze irriteerde zich er mateloos aan. Ze kende enkele mensen die net als haar waren, maar dan waren zij van die typen die net zo erg waren als de huppels. Want als ze iemand ook maar met een adidas pet zagen lopen zeiden ze al 'ik moet kotsen'. Ze liet het groepje altijd maar gaan, ook al werd er nog zoveel naar haar geschreeuwd. Er waren momenten dat ze knapte maar over het algemeen was ze vrij rustig. Ze was ook nooit echt een prater geweest. Vroeger schreef ze zelfs op papiertjes dingen gewoon zodat ze niet hoefde te praten. Ze verfde haar haar om de zoveel tijd voordat ze echt raver werd, maar sinds kort praatte ze weer en had ze een nieuwe style opgenomen.
I know this pretty rave girl, always think about her. And when she says 'hi' to me, butterflies go right through me. Om de zoveel tijd werd er iemand Bar Copa uitgeschopt via de achterkant, maar de meeste mensen die niks hadden misdaan wisten nog via de voorkant te ontsnappen. Ze werd wel eens aangesproken door mensen die uit Bar Copa werden geschopt. Sommige waren aardig, maar de meesten wouden haar gewoon dood hebben of haar zien huilen. Gelukkig deed ze dat ook niet zo snel.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Duke

avatar

Posts : 193

Profiel
Naam: Duke Wiliams
Partner: Girls are cheaters , so no girl for me @ this moment
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: You're so sure of your position, but you're just closed-minded.   di jun 28, 2011 4:20 am

[sneakers met rode rondje]

Duke slenterde door de straten met zijn handen in zijn zakken. Hij was zoals gewoonlijk weer een gaan lopen om zijn gedachten stil te zetten. Om zijn heimwee te stoppen, zijn heimwee naar NY naar de Pirates naar dansen. Dit deed hij wel vaker, gewoon alles vergeten. Hoelang hij al liep had hij geen idee van toen hij ineens muziek hoorde spitste hij zijn oren, het was niet zijn smaak van muziek maar toch. Hij sloeg een steegje in en zijn sneakers piepte over zijn grond. Hij zag een paar mensen dansen en een meisje met gekleurd haar. Typische ravers mensen, niet dat hij daar wat tegen had. Ieder zijn eigen stijl vond hij. Hij vond het wel interesant om naar te kijken, het was dansen, niet hiphop, maar hij hield van dansen. En hij wou wel eens kijken wat hun in hun mars hadden. Hij ging tegen de muur hangen en zijn ogen gleden over de ravers mensen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Optimism

avatar

Posts : 111
Naam : RAAAAAAH 8D

Profiel
Naam: Optimism Soul
Partner: XDD
Vereniging: Lijkt me geen sterk plan.. :3:

BerichtOnderwerp: Re: You're so sure of your position, but you're just closed-minded.   di jun 28, 2011 4:51 am

Het was typisch Industrial Dance. Helle snelle, strakke bewegingen. Het was vrij ongehoord om je armen of benen niet helemaal uit te strekken als je ze bewoog. Optimism sloeg haar handen met uitgerekte armen over elkaar, maar binnen minder dan een seconden hingen ze alweer zo ver als maar kon van elkaar af. Ze droeg een fel roze tutu met groene stukjes ertussen, een fel roze camisole met verscheidene printjes erop en die was ook expres gescheurd aan de zijkant, beenwarmers en fishnets aan haar armen. Ook had ze een dinosaurus kettinkje aan, een Rock Daddy Diamond ketting en enorm veel armbanden, die ongeveer net over het midden van haar onderarm kwamen.
De beat versnelde wat en zo ook haar bewegingen, samen met de rest. Ze danste al een tijdje zo, maar was nog niet zo skilled als sommige anderen. Toch vond ze zichzelf nog best goed en er zaten twee mensen bij die minder goed waren. Al konden ze het wel en het was nog best moeilijk. Dat had ze niet gedacht als ze het zo had gezien, eigenlijk. De jongen die tegen de muur stond was haar nog niet opgevallen, ze was net wat te opgezogen door de muziek. And when I see her dancin', wanna take a chance and get a little closer, maybe get to know her. De muziek dreunde naar haar gevoel, al zou niemand binnen Bar Copa het horen. Die waren te druk met dansen op huppelmuziek uit de top tien. Meestal vond ze die nummers niet leuk, maar er waren wel eens van die dingen die ze awesome vond. Wat was ze eigenlijk blij dat het redelijk warm was in Santa Monica. Anders was ze binnen de kortste keren bevroren, vooral in de kleding die zij droeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Duke

avatar

Posts : 193

Profiel
Naam: Duke Wiliams
Partner: Girls are cheaters , so no girl for me @ this moment
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: You're so sure of your position, but you're just closed-minded.   di jun 28, 2011 10:07 am

Zijn ogen gleden door het groepje ravers heen, zo noemde hij ze maar even. Er was duidelijk verschil tussen het niveau van de mensen, sommige waren beter andere waren minder. Maar dat bleef je in een groep houden, hoewel hij door zou trainen tot het helemaal goed ging in de hele crew en dan zich pas op straat tonen. Maar dat had met respect te maken en battle's en dit was meer voor de lol tenminste dat leek vanuit zijn ogen. Zijn ogen konden maar net de snelle bewegingen volgen, met streetdance gingen ze soms ook snel, maar zo snel betwijfelde hij. Hij keek naar het geconsentreerde gezicht van het meisje met roze wit paars haar, als het niet nog meer kleuren had. Zo te zien vond ze dit geweldig, het enigste ding wat hij niet begreep was waarom de muziek zo zacht stond. Dansen was toch het lekkerste als de hele buurt van de muziek mee kon genieten, maar misschien kon de verminkte radio niet harder. Hij bleef de hele tijd kijken naar het dansende groepje omdat dansen hem gewoon hypnotiseerde, maakt niet uit welke stijl. Hoewel hiphop het 100 dubbele effect had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Optimism

avatar

Posts : 111
Naam : RAAAAAAH 8D

Profiel
Naam: Optimism Soul
Partner: XDD
Vereniging: Lijkt me geen sterk plan.. :3:

BerichtOnderwerp: Re: You're so sure of your position, but you're just closed-minded.   wo jun 29, 2011 9:58 am

Het liedje liep op zijn eind waardoor Optimism's bewegingen langzamer werden. De rest werd ook wat rustiger en uiteindelijk werd de muziek stop gezet. Een meisje pakte de radio op en stopte hem toen echt helemaal en keek de groep aan. "Jij was echt goed," en verscheidene complimentjes als dat werden rond gegooid. Optimism ontving er enkele en gaf haar enkele waardoor ze even haar haar op poefde. "Wat vinden jullie ervan als we dit feest doorzetten op het strand?"
Ze keek naar een van haar armbanden, die eigenlijk een felroze horloge was. Maar dat viel niet zo op in verband met de miljoenen fel gekleurde armbandjes die rond haar armen zaten. Half elf, ongeveer. Ze keek de rest even aan die haar weer terugkeken. Sinds wanneer lag de beslissing bij haar? Ze knikte allemaal even in het rond en ze knikte maar een beetje mee. Ach, zo lang zouden ze waarschijnlijk toch niet blijven. "Ja hoor, ik vind het best. Wanneer gaan we terug, denk je?" vroeg ze toen toch. Het ging erom dat ze niet te laat thuis wou zijn, aangezien ze het de vorige avond al zo laat had gemaakt. En daar was ze niet helemaal dol op, want ze werd nogal snel moe. En als ze moe was, dan werd ze chagrijnig. En daarmee bedoelde ze ook echt chagrijnig. Dan was gewoon niks meer goed en wou ze zo snel mogelijk haar bed in kruipen. Alle spullen die lagen werden opgepakt en ze volgde toen maar. "Hoe ver weg is het strand? Qua hoe lang het duurt voor we er zijn?" vroeg iemand - wie het was wist ze niet - en liep dus maar verder. Ze waren bijna het steegje uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Duke

avatar

Posts : 193

Profiel
Naam: Duke Wiliams
Partner: Girls are cheaters , so no girl for me @ this moment
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: You're so sure of your position, but you're just closed-minded.   do jun 30, 2011 3:46 am

Duke was gehypnotiseerd blijven kijken naar het dansen , ze hadden er duidelijk plezier in. Hij dacht na over de tijden dat hij dit ook nog deed, dat was zo geweldig geweest. Maar nu nu deed hij helemaal niks meer kwa dansen. Hij was zo in gedachten gebleven tot hij stemmen hoorde. Voor hun was dit dus eigenlijk een soort feestje, alles wees erop dat dit voor de fun was. Duke vroeg zich af als ze in deze dansstijl ook battles hadden. Voor hij het wist hadden ze hun spullen opgeruimd en liepen ze weg pratend over het strand. Duke zette zich af van de muur en liep de andere kant op, en zag dat het meisje met de vele armbanden een armband had laten vallen. Hij pakte het armbandje op en liep hun in een drafpas achterna. Hij tikte het meisje op haar rug aan en zei "Volgensmij ben je iets vergeten".
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You're so sure of your position, but you're just closed-minded.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You're so sure of your position, but you're just closed-minded.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Party District :: Bar Copa-
Ga naar: