IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ~Chatting

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: ~Chatting    zo jul 17, 2011 9:10 am

Verveeld zette Iana haar laptop aan, nestelde zich op haar bureaustoel en meldde zich in op msn. Even knipperde ze, het felle licht dat het scherm uitstraalde was nogal pijnlijk voor haar ogen aangezien ze al een tijdje in de donker had gezeten, uitgezonderd haar kleine lampje die maar bleef weigeren goed te schijnen. Iana rolde met haar ogen, die lamp zou ze nog eens uit het raam gooien. Met haar gezicht weer op haar scherm gericht zag ze dat er een aantal mensen online waren. Het was zo'n soort chatroom waar er verschillende mensen opzaten die ze soms, soms ook niet, kende. Maakte het altijd leuk voor nieuwe mensen te leren kennen. En algauw besloot ze tegen iemand te spreken. Willekeurig nam ze een persoontje, klikte er vaagjes op.

'Iana. I love yaaah (l) says: Hyeeee! Ook zo verveeld? Een dagje vrij doet deugd, al heb ik helemaal geen zin in morgen!

In een easy way had ze het berichtje verzonden en wachtte ze geduldig op een antwoord. Ondertussen ze dat deed hield ze haar ogen voor een moment dicht. Het was al zo'n 23.00u 's avonds en ergens kwam de slaap wel aanwaggelen. Maar algauw verbeet ze die roes en schudde haar haren een keertje de goede kant uit. Het was maar één keer om de zoveel weken een dag zonder school, dus moest ze die maar al te goed benutten! Vlug klikte ze op het icoontje van internet en bekeek haar bladwijzers. Met een eenvoudige klik was ze op youtube beland. Daar zocht ze een aantal liedjes uit. Het beste middel voor Iana om wakker te blijven was muziek luisteren. Het had ook een zwaar effect op haar stemming. Het was zo'n maand geleden dat ze alleen maar naar van die depressieve liedjes had zitten luisteren, en elke avond had ze dan humeurig gelopen. Iana grijnsde, ja dat was echt wel zo geweest. Maar veel had ze er niet van gemerkt, anderen natuurlijk wel. Tevreden zette ze het liedje 'Monster' van 'Paramore' op. Ze vond het echt zo'n heerlijk nummer! Lichtjes meedeunend minimaliseerde ze het schermpje en keek naar haar msngesprek. Die had nog steeds niet geantwoord. Ach, ze had de hele avond tijd om te wachten dus veel proberen maakte Iana er niet van.

-Iedereen welkom!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wyatt

avatar

Posts : 210
Naam : Carolien

Profiel
Naam: Wyatt Middleton
Partner: I'll take you one step closer, you'll take to steps back you're so bad, so bad Ayse
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    zo jul 17, 2011 9:33 am

Wyatt keek vanop het dak naar de maan die hoog stond en de sterren die de nacht bezaaide. Een zucht schoof over zijn lippen, Ayse en hij, hij wou haar bij zich zoals vroeger maar misschien zou dat wel niet gaan lukken. Toch niet meer na wat er nu gebeurd was. Kort streek hij door zijn blonde hare en plofte neer in zijn zitzak en trok zijn laptop op zijn benen waarna hij deze op zette. Op het bureaublad stond een foto van hem en Ayse, en hij had nu besloten die te veranderen. Hij klikte zijn afbeeldingen open en plaatste er een foto op van hem met zijn hele familie, al had hij op die foto nog snel gezet. Why them and not me? Niet dat het iets boeide want alleen hij zag die foto dus. De jongen opende de internetbrowser en klikte msn gelijk open. Hij zette een liedje op dat hem even helemaal deed weg gaan van de wereld en hem liet vallen in zijn eigen fantasie. Qua gedachten dan toch. Gewoon even weg van alles wat er de laatste dagen, uren, minuten was gebeurd. Even vrij zijn van alles. De jongen opende zijn chatgroep en zag dat er iemand had gereageerd eindelijk. Zonder echter te lezen tegen wie hij praatte reageerde de jongen.

'The fallen angel says: Verveeld valt best mee. Maar wat is er morgen dan?'

Wyatt tikte met zijn vinger op zijn laptop en besloot zijn blik maar weer op de sterren te richten, terwijl hij met zijn andere hand kort over zijn wang krabde. Eigenlijk, hoe zou het Iana vergaan? Het was al best een tijd geleden dat ze elkaar hadden gezien, iets wat hij jammer vond. Want toen in der tijd hadden ze lol beleefd. Maar dat was geïndigd toen er een paar dudes de kop opstaken zoals Chase en Nick, ach hij kon haar niets kwalijk nemen dus. Maar het stomme was, hij vond haar nummer nergens meer. Ach, hij zou haar wel eens een keer tegen het lijf lopen. Kort las hij zijn eigen naam. The fallen angel, ja ergens vond hij zichzelf daar wel een goed voorbeeld van. Al had hij niet bepaald een idee waarom.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    ma jul 18, 2011 8:05 am

Iana was even in gedachten verzonken, hield haar hoofd op haar handpalm steunend op haar elleboog. Een zucht verliet haar lippen, ze had een aantal mensen al een hele tijd niet meer gezien, laat staan gesproken. Ergens deed haar dat wel wat pijn. Eén daarvan was Wyatt, een zéér goeie vriend van haar die ze al maanden geleden had leren kennen. Iana herinnerde zich nog goed dat ze daar buiten kussend hadden gestaan, tegen de muur gedrukt. Een grijns krulde rond haar mondhoeken, dat waren fantastische tijden. Maar daarna kwam Nick, een jongen met zijn verleidelijke blonde krullen. Iana beet op haar onderlip, die tijd was gedaan, voorgoed. En om eerlijk te zijn, dat was het beste. Nick en zij, dat paste gewoon niet meer. En daarna Chase. Hem had ze een maand geleden ontmoet in zo'n danszaaltje. Iana wist nog goed hoe blij ze was hem te zien, ze hield ook ontzettend veel van hem. Maar nu hij alweer weg was uit MH had ze helemaal de kans niet gehad hem dat te vertellen. Iana slikte, ze vond het nog steeds moeilijk te vergeten wie ze lief had. Een klein 'detededumdum' geluidje maakte duidelijk dat er weer iemand had geantwoord. Tevreden klikte ze op het schermpje. Grinnikte, knikte.

'Iana. I love yaaah (l) says: Hmmm, ja! Het is echt een luie, saaie dag geweest. Maar niets gaat boven een vrije dag voor school! En, morgen is het weer school ja.. T__T

En daar verdween het berichtje weer. Iana schoof de gordijnen van haar raam langs de kant en zag de sterren schitteren aan de zwarte hemel. Het deed haar denken aan de tijd dat ze met haar vader naar de sterren keek. En steeds zat hij te beweren dat Iana's moeder daar vanboven naar hen zat te kijken. Er verscheen onbewust een grote glimlach op haar gezicht, ze had dan zelfs gezongen voor haar moeder, vol overtuigend dat haar moeder het zou kunnen horen. Maar die tijd was wel over, Iana wist wel beter. Iemand die dood was was dood, was niets aan te veranderen. Iana schoof vlug haar gezicht weer op haar scherm, een beetje afleiding zou deugd doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wyatt

avatar

Posts : 210
Naam : Carolien

Profiel
Naam: Wyatt Middleton
Partner: I'll take you one step closer, you'll take to steps back you're so bad, so bad Ayse
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    ma jul 18, 2011 8:43 am

Wyatt staarde wat naar zijn display van zijn mobiel en zuchtte. Hij en Ayse, hun liefde was niet kleiner geworden. Maar er waren dingen tussen gesprongen, opstakels die verwijderd moesten worden. Maar ergens wist hij niet of het hem zou lukken. Kort tikte hij op zijn been in de maat van een liedje dat bezig was, een zucht schoof over zijn lippen. De jongen zou er weer eens van tussen uit moeten, gewoon even met vrienden hier war gaan doen. Al werd dat stuk lastig, iedereen waar hij mee omging was verdwenen en degene waar hij nu mee om ging daar had hij wat oneffenheden mee. Kort sloot hij zijn ogen en liet even zijn hoofd naar achteren hangen en ademde diep in. Al snel klonk er plots een geluidje, iets wat dus aan gaf dat degene waarmee hij sprak terug had gereageerd. Een grijnsje verscheen op zijn gezicht, lucky it was only school. Ach, school hier viel nog mee tegen over de militaire academie in Denemarken waar hij de laatste twee maanden had vast gezeten. Die twee maanden had hij gehaat, hij had bij Ayse kunnen zijn, ze hadden geen ruzie kunnen hebben. Maar het was toch gebeurd, en dat kon hij niet meer terugdraaien.

'The fallen angel says: Ah no stress. Ik neem de verveling nu weg. En morgen moet je door komen zodat ik in de avond met je kan praten. Boooh, ik ben een slecht persoon. Alles in mijn leven verdwijnt. T_T'

Het berichtje was verzonden, even keek hij naar buiten. Herinnerde zich de dagen dat hij bij zijn vader geweest was, dat zijn broer gewoon bij hem was. Mensen die nu ook niet meer waren. Even rilde hij, drong de gedachte uit zijn hoofd. De jongen keek uiteindelijk weer naar het scherm en wachtte af op een reactie van de persoon waar tegen hij sprak. Ergens wou hij wel weten wie er tegen hem sprak, maar misschien was het beter om gewoon even door te gaan zonder het te weten of zo. Kort wreef hij door zijn ogen, moe was hij niet echt, eerder gewoon onwetend wat te doen. De jongen staarde naar de pluk haar die voor zijn ogen hing. Blond, niet meer zwart. Hij had veranderingen gemaakt, in zijn ogen misschien we goede. Maar het was een grote verandering van de Wyatt die iets of wat spiermassa had maar toch nog altijd slap was tot tja de Wyatt die nu een brede borst had en een afgetraind lichaam en wist hoe hij iemand een lel moest geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    ma jul 18, 2011 9:17 am

Zacht van haar zitzak ploffend nam ze het initiatief nog even wat te eten. Het was al zo laat en de hele tijd had haar maag staan knorren. Met een snelle beweging trok ze een klein kastje open, nam daar een twixreep uit. Iana grijnsde, ze had echt zo'n zwakte voor chocolade. Moest het aan haarzelf liggen zou ze wel zo'n heel pak chocola in een avond op krijgen. Maar, wist ze, dat was héél erg slecht voor de lijn. En stiekem was Iana wel een heel ijdel ding, wilde ze zich niet vetmesten omdat chocolade even haar gedachten wilde omdraaien. Wankelend ging ze weer op haar zitzak zitten, hoorde het o zo bekende bieb geluidje van haar laptop en opende het schermpje weer. Stiekem was ze wel benieuwd tegen wie ze zat te praten. Zelf had Iana het al eens gehad dat ze met iemand zat te praten die in werkelijkheid eigenlijk haar beste vriendin van school was. De dag erna hadden ze zich plat gelachen als ze elkaar weer zagen. Iana zuchtte, las het bericht van de 'falling angel' en lachte.

Iana. I love yaaah (l) says: Heb je misschien wel gelijk in! En ja, ik zal m'n best doen te overleven op die schoolbanken terwijl de zon op je huid staat te bakken! En nohoow! Je bent geen slecht persoontje! Je bent best aardig! -aa-

Iana klikte het berichtje weg en dacht na wie die 'angel' wel zou kunnen zijn. En die nieuwsgierigheid was zo groot dat Iana het niet kon laten het maar te vragen.

Iana. I love yaaah (l) says: &Who are you? Ik ben Iana!

Nieuwsgierig wachtte ze af wat de anoniem persoon zou zeggen aan de overkant van haar scherm. Ondertussen ze wachtte nam Iana een grote hap van haar twixreep, proefde weer de smaak van die karamel. Hmm, héérlijk!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wyatt

avatar

Posts : 210
Naam : Carolien

Profiel
Naam: Wyatt Middleton
Partner: I'll take you one step closer, you'll take to steps back you're so bad, so bad Ayse
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    ma jul 18, 2011 9:40 am

Wyatt grijnsde even om de reactie van het persoontje. Inderdaad de zon bakte op je huid, en dan had je dat andere dat hij best aardig was. Aardig? Ergens twijfelde hij daar aan. Als hij dan toch best wel aardig was, waarom verliet iedereen hem dan? Hij kon zo vijf mensen zeggen die hem hadden verlaten, en kon er wel nog opnoemde die hem nog zouden verlaten. Kort hield hij zijn vingers boven het toetsenbord, maar besloot nog even te wachten en keek een tijd lang voor zich, er kwamen weer beelden naar boven, beelden die hij wou vergeten. Dus daardoor besloot de jongen maar weer te gaan tippen. Even bedacht hij zich wat hij nu weer zou gaan tippen. Zijn bruine ogen keken even naar zijn handen, het was stiekem best wel stom dat hij hier zat en niet bij Ayse, gewoon om verder over de zaken te praten. Maar in plaats daarvan zat hij hier met een volslagen vreemde te praten, wat was hij toch zo goed bezig. Ayse was het enige wat stabiel was in zijn leven, maar dat was nu ook helemaal chaotisch. Stiekem was hij gewoon goed in zaken verpesten, misschien kon hij daar later zijn beroep van maken. Dan kon hij zeggen. "Hoi, ik ben Wyatt, ik kom wat verpesten." Een korte grijns verscheen, maar verdween weer heel snel. Waar was hij toch mee bezig? Kort rekte hij zich uit en besloot maar te gaan tippen.

'The fallen angel says: Waarom verlaat iedereen me dan? En als je het niet overleeft ga ik down zijn.'

Ja, dan zou hij natuurlijk down zijn dat was een menselijke reactie volgens hem. Down zijn om iemand die stierf die bekend was voor je was normaal. Kort wreef hij door zijn handen en hoorde nog een geluidje. Weer van dat zelfde gesprek. Toen hij las wat ze geschreven had viel zijn mond open van verbazing. Iana, als van in Iana die hij leek verloren te hebben? Oke, dit was wel een stomme manier om weer contact te hebben met haar, maar ergens dankte hij het wel. Een grijns was verschenen, hij had haar stiekem gemist. Maar dat was ook omdat hun contact zo opeens was verbroken en dat vond hij toen op die moment maar niets.

'The fallen angel says: Iana? En je kent me trouwens. Vrij goed stiekem maar kom. Al ben ik wel veranderd.'

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    di jul 19, 2011 12:40 am

Iana knipperde een keertje met haar ogen bij het lezen van de volgende reactie. Dat was best wel sneu voor die, altijd mensen verliezen. Stiekem kon ze zich daar wel in vinden, ze maakte het op dit moment zelf mee. Het werd, naarmate de avond verder voorbij ging steeds kouder, daarom dat Iana zich ook een wol dekentje nam en dat over haar heen sloeg. Ze hield van de warmte, vond dat altijd heerlijk als ze wou gaan slapen. Met een kop chocomelk was dat dan nog beter, maar nu waren ze wel geen winter natuurlijk. Zelf had ze wel een cola naast haar staan, daar dronk ze zachtjes van.

Iana. I love yaaah (l) says: Het lijkt me best erg, als je iedereen kwijt geraakt waar je van houd. Ik heb het momenteel ook nogal zwaar met dat, vrienden die je zo dierbaar zijn, verliezen.

Iana dacht even na. Eén jongen was ze eigenlijk nog steeds niet vergeten en wilde ze stiekem nog wel eens zien. Hij noemde Wyatt. Hij had donkere zwarte haren met lichte ogen, best een knappe jongen, moest Iana wel toegeven. Maar hoe kon ze hem in godsnaam bereiken? Het gsmnummer van Wyatt was in het niets verdwenen in haar jaszak, die ze een keertje had gekregen toen ze daar buiten stonden. Iana slikte, best wel jammer eigenlijk. Ze zouden een zeer leuke vriendschap kunnen hebben opgebouwd. Bij het volgende berichtje dat ze te zien kreeg stond ze met haar mond vol tanden. Hij kende haar? Een glimlach sierde haar gezicht. Mara het vreemdste was, zij moest, volgens hem, hém ook kennen. Iana hield haar hand nadenkend onder haar kin. Wie zou het kunnen zijn? Een klein gokje?

Iana. I love yaaah (l) says: Wyatt? Ben jij het? Sorry als ik me vergis, maar ik kon toch een gokje wagen? Wink

Iana hoopte stiekem dat het hem wel was. Ze had hem gemist, al zou ze niet weten of dat wederzijds was. Ach ze zou het wel horen, als het Wyatt was natuurlijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wyatt

avatar

Posts : 210
Naam : Carolien

Profiel
Naam: Wyatt Middleton
Partner: I'll take you one step closer, you'll take to steps back you're so bad, so bad Ayse
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    di jul 19, 2011 1:10 am

Wyatt wreef even over zijn hoofd en keek met een glimlach naar het scherm. Het was Iana waar hij mee sprak, een geweldig gevoel overspoelde hem. Ja, hij wist nog die ene keer bij een van de dancings, die ene keer dat hun lippen elkaar hadden geraakt. Het was voor Ayse nog, dat wel. Even trok hij uit verveling aan zijn onderlip en las wat ze terug had geschreven. Een korte zucht schoof over zijn lippen, hij vond het sneu dat ook zij dit meemaakte, al lag het bij hem misschien nog iets anders omdat hij ook sprak over naaste familieleden die waren gestorven. Wyatt wreef kort over zijn armen, hij had het best wel fris gekregen, maar veel zin om naar binnen te gaan had hij nu niet bepaald.

The fallen angel says: Wat er ook gebeurd, ik ben er nu ook voor je. En ik ben niet van plan om te vertrekken dus. Hugz

Even keek hij naar enkele personen die het dak kwamen opgelopen, geheel onbekende. Maar dat boeide hem nu niet het waren gewoon studenten die zouden gaan chillen op het dak net zoals hij aan het doen was eigenlijk. Kort keek hij hen aan, zag ook dat ze de nodige flessen drank bij zich hadden. Oke, die gingen dus een keer gek doen. Moesten hun weten. Voor hem was alcohol een soort taboe geworden, drinken deed hij niet meer. Merendeels omdat hij een vermoeden had dat zijn vader een auto ongeluk had gehad door dronken rijden. De jongen schudde het beeld weg en keek naar de nieuwe letters die verschenen waren op zijn scherm.

The fallen angel says: The one and only. Wat drastisch verandert maar ik ben het nog steeds.

Als ze hem zou zien zou ze niet eens geloven dat hij het was, dat was iets waar hij stiekem wel zeker van was. Zelfs Ayse had hem niet herkend, het meisje dat hem toch het beste kende van iedereen hier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    di jul 19, 2011 2:24 am

Iana lachte, het was Wyatt dus echt! Haar stemming werd alweer stukken beter. Bij het lezen van het berichtje dat Wyatt had geschreven glimlachte ze. Ergens was Iana blij haar vriend nog eens te spreken, het was immers een hele tijd geleden dat ze hem had gesproken. Misschien konden ze wel cammen! Maar vooraleer ze dat ging vragen wilde Iana nog wat babbelen, soms ging dat beter dan naar elkaar zitten te turen terwijl je typt. Iana grijnsde, zo ging dat toch met haar vriendinnen. Dan stonden ze zo gekke bekken te trekken en soms eens te zwaaien. Iana lachte, dat waren goeie tijden. En meestal waren dat vriendinnen dat ze ook via het internet had leren kennen en daarmee dan eens had afgesproken. Iana wist dat dat altijd héél leuke dagen waren geweest, vele vriendinnen had ze daar aan over gehouden. Maar nu waren die gelijk allemaal verdwenen, Iana had geen idee waar ze uithingen. Maar ze was zich er sterk van bewust dat ze ouder werden en iedereen zijn eigen weg ging.

Iana. I love yaaah (l) says: Fijn om te weten. Ik mis je eigenlijk wel zwaar.. *huggback*

Iana slikte, voelde de drang om vandaag nog met hem af te spreken. Maar stiekem wist ze dat het daar veel te laat voor was. En morgen was het weer school, wat betekende dat Iana wat vroeger onder de wol moest. Iana rolde met haar ogen. Wat school je toch allemaal verplichtte! Belachelijk allemaal! Bij het volgende berichtje van Wyatt grijnsde ze lichtelijk. Wyatt veranderd? Hoe kon het mogelijk zijn?

Iana. I love yaaah (l) says: Jij veranderd? Laat zien joh! Durf je je cam aan te zetten? xd

Iana lachte, hoopte eigenlijk wel dat hij het wilde. Want hem zien zou het weer wat leuker maken. Maar ergens was ze bang hem opeens niet meer te herkennen, niet meer te kennen zoals de gewone Wyatt die ze kende. Maar Iana schoof die gedachte van zich af. Van uiterlijk veranderen betekende niet van innerlijk veranderen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wyatt

avatar

Posts : 210
Naam : Carolien

Profiel
Naam: Wyatt Middleton
Partner: I'll take you one step closer, you'll take to steps back you're so bad, so bad Ayse
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    di jul 19, 2011 3:18 am

Wyatt besloot zich te verzetten met zijn laptop, hij versleepte zijn zitzak zodat hij nu in het licht van de maan zat en ook wat verder weg van die zuipschuiten. De jongen plofte weer neer in de zitzak en keek naar het gesprekschermpje van hem en Iana. Hoe lang was het wel niet geleden dat ze elkaar echt hadden gezien? Van op het strand? Dat was inmiddels al langer geleden als vier maanden. Een korte zucht schoof over zijn lippen heen, het was te lang en dat zou toch eens moeten veranderen vond hij. De jongen grijnsde even om wat ze geschreven had. Ergens was het wel schattig dat ze hem gemist had, dan was er dus toch nog wel iemand anders dan Ayse, als die hem gemist had, want om eerlijk te zijn wist hij het niet echt of ze hem uberhoudt wel gemist had. Een korte zucht schoof over zijn lippen heen. Ergens viel dit alles hem toch wel slecht, buiten dan het feit dat hij Iana terug had. Dat was iets waarvoor hij haar dankbaar was. Maar dat was ook het enige goede van alles op dit moment. Kort rekte hij zich uit en wreef even over zijn kaak. Een grijnsje verscheen op de volgende woorden die ze stuurde. Of hij het aandurfde om de cam aan te zetten? Een kleine grimas verscheen op zijn gezicht. Off course durfde hij dat, dan wist ze gelijk hoe hij er nu uit zag.

The fallen angel says: Off course durf ik dat lieve schat. Je kent me toch al langer als vandaag?

Wyatt drukte op verzenden en zocht even het icoontje om zijn webcam op te zetten. Na een paar miezerige seconden had hij het gevonden en drukte de jongen erop. Het ding begon te laten en al snel zag hij zijn eigen verschijnen bedekt in het maanlicht waardoor je hem veel beter zag. Met een grijnsje wachtte hij tot haar scherm geladen was terwijl hij even bedenkelijk naar de lucht staarde. Het zou niet gaan regenen, daar was hij wel zeker van. Dus hij kon hier nog wel een tijdje blijven zitten volgens zich zelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    di jul 19, 2011 3:37 am

Iana grinnikte, keek naar het scherm waar Wyatt zijn cam aan het aanzetten was. Hoe had ze er ook over kunnen twijfelen dat hij zijn webcam zou aanzetten. Wyatt was zo iemand die alles zou doen, al zou hij van een klif moeten springen hij zou het nog doen. Iana lachte en zette ook haar webcam aan. Bij het zien van Wyatt zette ze haar ogen wijd open, bekeek zijn blonde haren, zijn heldere ogen. Hij zat onder het maanlicht, wat zijn haarkleur nog meer deed uitkomen.

Iana. I love yaaah (l) says: OMMYGOD! Waar jouw zwarte haartjes heen? Waar is dat kleine buikje naar toe? O_O

Iana verzond het berichtje en bekeek de 'nieuwe' Wyatt. Ze kon haar ogen nog steeds niet geloven. Hoe kon hij zo een drastische verandering ondergaan zijn? Hij zou vast dagen naar het fitnesscentrum moeten gegaan zijn voor dat strakke lijf die hij nu bezat. Iana beet op haar onderlip, hij was echt nog veel knapper geworden. Iana besefte dat ze nogal zwaar dom aan het kijken was naar Wyatt z'n hoofd, schudde haar hoofd en lachte.

Iana. I love yaaah (l) says: Het staat je wel goed, die blondie haartjes! *bigsmile*

Lachend zwaaide ze een keertje naar hem. Iana was echt blij hem nog eens te zien, nu was ze er tenminste op voorbereid dat als ze hem zag ze hem toch tenminste zou herkennen. Dat zou nog wat zijn, Wyatt die lachend op hem af kwam en Iana die zou kijken van: who the hell is that? Iana grijnsde bij die gedachte, dat zou nu toch niet meer gebeuren. Iana spreidde haar armen uit, ging dichter naar haar scherm en deed net alsof ze hem wilde knuffelen. Een hugg van hem zou haar zo deugd doen, al kon dat nu natuurlijk niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wyatt

avatar

Posts : 210
Naam : Carolien

Profiel
Naam: Wyatt Middleton
Partner: I'll take you one step closer, you'll take to steps back you're so bad, so bad Ayse
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    di jul 19, 2011 3:47 am

Wyatt keek naar de gezichtsuitdrukking van het meisje en grijnsde even. Oke, dus ze was er ook van versteld hoe hard hij veranderd was. Net zoals iedereen hier eigenlijk. Ergens deed het hem wel goed dat hij nu veranderd was, al zou hij ergens liever nog zijn oude zwartharige zelf zijn gebleven, maar ja die stomme academie ook. Kort begon hij met de ketting om zijn nek te spelen, de kleine grijns op zijn gezicht bleef staan, en werd gelijk groter toen ze wat zei over zijn buikje. Kort keek hij naar zijn buik, vroeger had hij niet echt een sixpack gehad, en nu dus wel, tja zijn kleine buikje was weg. Zijn babyvet was weg.

The fallen angel says: Wel, dat was dus kleuring stiekem. En mijn buikje heeft plaatsgemaakt voor een ander soort buikje. Wiggle

De jongen drukte op verzenden, Iana zelf was ook wel wat veranderd. Niet echt qua haarkleur of wat dan ook maar gewoon haar trekken van haar gezicht. Maar de veranderingen bevielen hem wel goed. Ergens had hij een hoop vragen verwacht van haar, maar die bleven nog achterwege voor nu. Iets wat hij wel goed vond, zo moest hij niet zo nodig het hele verhaal weer gaan uitleggen zonder terug te denken aan tja die tijd.

The fallen angel says: Bedankt. Smile

Wyatt zwaaide heel dommig terug naar haar. Oke, hij moest er nu wel uitzien als een grote debiel voor de andere mensen die op het dak zaten maar veel kon het hem niet echt schelen op dit moment. Toen hij een soort van digitale knuffel kreeg moest hij even lachen. Zelf ging hij nu niet zeg maar zijn laptop knuffelen want dat leek hem nog dommer.

The fallen angel says: Ik wil je in real huggen. xo
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    di jul 19, 2011 4:07 am

Iana bleef Wyatt maar droog aankijken maar met een super grote smile on her face. Haar grote oorringen schitterden door het licht van haar laptop. Het waren oorbellen die ze ooit eens had gekregen van een vriendin van haar in Italië, de tijd dat ze Nick had leren kennen. Vlug schudde Iana haar hoofd, ze mocht niet meer aan die tijden denken. Dat deed haar alleen maar helse pijn, hoelang het ook al uit is tussen hen twee. Iana liet haar blik afdwalen naar het raam, die zette ze met een simpele beweging open zodat de frisse lucht haar kamer binnen kon dringen. Daarbij vloog er een stomme bromvlieg binnen en begon al meteen met zijn ronde ik-irriteer-jou. Iana rolde met haar ogen, keek naar het scherm waar Wyatt haar weer grijnzend aankeek. Als in een reflex schoot er ook een grijns op haar gezicht.

Iana. I love yaaah (l) says: Nou, heel fijn dat dat buikje weg is ^^ Al vond ik je daardoor best wel cute.. ><

Lachend verzond ze het berichtje, keek hem nieuwsgierig aan, afwachtend op zijn reactie. Dat was best wel het handige aan een webcam, je wist steeds welke emotie de andere op zijn gezicht droeg. Al je elkaar niet zag kon je evengoed doen alsof je super happy was maar in werkelijkheid eigenlijk helemaal niet blij bent. Iana liet een klagelijk geluidje horen, wat waarschijnlijk Wyatt ook wel zou kunnen horen. Als zijn geluid aanstond natuurlijk.

Iana. I love yaaah (l) says: Ik wil jou ook in real huggen <3 Wanneer zie ik je nog eens? O.o

Vluchtig nam ze haar agenda, die ze altijd goed bijhield en keek naar de komende dagen. Daar stond er natuurlijk merendeels 'school' ingeschreven. Maar ze had wel volgende week maandag dat er niets was waar ze heen moest, dan hadden ze weer een vrij dagje. Iana was echt blij dat dit trimester vol met vrije dagen stond. Vele leerkrachten waren ook rap ziek dus dat zei weer een paar vrije uren. Iana glimlachte, het zou fijn zijn Wyatt nog eens te zien, in real ofcourse.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wyatt

avatar

Posts : 210
Naam : Carolien

Profiel
Naam: Wyatt Middleton
Partner: I'll take you one step closer, you'll take to steps back you're so bad, so bad Ayse
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    di jul 19, 2011 8:51 am

Wyatt zag haar uitdrukking veranderen waardoor hij even op zijn lip beet. Wat was er mis met haar? Had hij wat gedaan? Nee vast niet, dan zou hij het wel geweten hebben. Een bezorgd gevoel over spoelde hem. Lichtjes onwetend wat hij moest doen staarde hij naar het schermpje. Damn, hij wou nu naar haar toe. Ergens had hij een flauw voorgevoel dat hij nu beter bij haar kon zijn dan hier. Gewoon om haar uiteindelijk te vertellen dat alles toch goed kwam. Maar misschien zou ze dat raar vinden. Toen hij een reactie kreeg van haar fronste hij. Hij cute? Nee, helemaal niet. Een beetje verdwaasd schudde de jongen zijn hoofd. Even tuitte hij zijn lippen, nee hij was niet schattig of wat dan ook. Helemaal niet.

The fallen angel says: Ik ben of was niet cute. Helemaal niet. Neem het terug, ik ben allesbehalve cute. Jij bent hier de schattigaard.

De jongen keek haar met een scheve grijns aan en begon even wat te spelen met een pluk haar die voor zijn ogen was gaan hangen. Hoe kon ze hem nu cute vinden? Wyatt was geen persoon die graag als lief of schattig of wat dan ook werd bestempeld, nee, hij was liever gewoon zichzelf en volgens hem was dat a little demon. Maar goed, hij kon het toch niet tegen houden dat mensen hem zo zouden blijven doen. Die bleven hem liever gewoon pesten, stiekem waren het gewoon grote plaagstokken die hem alleen maar pesten om zijn reactie's te zien. Ja, hij had het ontdekt waarom iedereen het altijd zei, plaag geesten dat waren ze allemaal. Toen ze vroeg wanneer ze hem nog eens kon zien dacht hij na. Eigenlijk had hij morgen al vrij dus, morgen zou het beste uit komen voor hem.

The fallen angel says: Nou ik ben de komende dagen wel vrij. Anders morgen of zo? Het is echt te lang geleden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    wo jul 20, 2011 7:06 am

Iana zag de verbazing op Wyatt zijn gezicht, een grijns vormde zich op haar gezicht. Even had ze zin om hem OVER-cute te gaan noemen maar dat zou ze maar beter niet doen. Het leek zelf of Wyatt een beetje teleurgesteld was dat ze hem cute noemde, iets wat haar ergens wel verbaasde. Vond hij het dan zo erg om schattig te zijn? Iana schudde haar hoofd, moest haar best doen om niet in lachen uit te barsten. Ze vond het allemaal best grappig, de manier waarop Wyatt ermee omging. Vlug hield ze haar gezicht weer serieus, keek naar het scherm waar Wyatt weer een nieuwe reactie had geplaatst. Na het lezen fronste Iana haar wenkbrauwen, dus nu was zíj opeens schattig?

Iana. I love yaaah (l) says: Oohw ja, helemaal! Ik ben gewoon super cute <3

Iana lachte, verzond het berichtje en wachtte geduldig op een nieuw antwoord. Zelf wist ze eigenlijk maar al te goed dat ze Wyatt enorm miste, gewoon zijn aanwezigheid, dat hij bij haar was, dat leek haar al goed te doen. Maar nu ging dat gewoon niet meer lukken, of wel? Iana nam haar gsm in haar handen, grinnikte even waarna ze de webcam afzette. Zou ze naar hem toe gaan? Zonder nog wat te zeggen sloot ze messenger af, typte het volgende berichtje: "Ik kom naar je toe, ik kan gewoon niet anders.. Waar zit je ergens?" Iana drukte op het knopje van verzenden en glimlachte. Wyatt zou haar aanbod om naar hem toe te komen vast niet afslaan, toch? Iana besloot het er maar op te wagen. Ze stelde zich recht en kleedde haar weer aan, trok een gewone jeansbroek met een rood topje aan en vertrok. Eenmaal ze buiten stond hoorde ze een luid kabaal vanop het dak, zou ze er naar toe gaan? Misschien was Wyatt daar wel. Goedkeurend knikte ze, ze zou er wel heen gaan..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: ~Chatting    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
~Chatting
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Chatcorner :: Chatcorner-
Ga naar: