IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Meeting you again.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Meeting you again.   di jul 19, 2011 8:05 am

Iana


Darren hoorde zijn wekker af gaan. Nee, hij wilde er niet uit. Hij zette de wekker op snooze en sliep verder. Na vijf minuten ging de wekker weer af. Grommend zette hij de wekker uit en liep in zijn boxers nar het raam om zijn gordijnen open te doen. Nadat hij ze open deed, sloot hij ze gelijk. Het zonlicht was te fel. Hij greep meteen naar zijn roze Ray-Ban zonnebril. Hij gaapte wijdmonds en slofte naar de douche met zijn zonnebil. Hij liet de badkamer donker. Met zonnebril stapte hij in de douche. De aroma’s van zijn zeep en shampoo drongen zijn neus binnen. Bij bleef extra lang onder de douche staan om wakker te worden. Het was alleen niet geslaagd want, toen hij uit de douche kwam was hij nog steeds dood moe. Niet raar want hij was gisteren nacht rond 4 uur thuis. Hij had echt te veel gedronken. Hij pakte een schone boxer en had net genoeg kracht om hem aan te doen. Hij plofte terug op zijn bed en droogde zijn bril aan zijn lakens. Gelijk deed hij hem weer op. Kreunend stapte hij uit bed en keek op zijn iPhone. Fock Hij had nog een kwartier om zijn les te halen. Hij trok snel wat dingen uit de kast. Hij haastte zich uit de deur maar, spurtte terug. Hij greep zin gitaar en slingerde hem op zijn rug. Hij greep zijn East-pack en rende de deur uit. Zijn hoofd knalde uit elkaar en met een misselijk gevoel rende hij verder. Hij kwam de school binnen en liep haastig naar zijn lokaal met de zonnebril op zijn neus. Wat goed in de eerst maand al een slechte reputatie. Hij klopte op de deur en pakte de klink. Alleen hij kreeg de deur niet open. Met zijn haar lichtjes door de war keek hij door het raam. De leraar kwam voor het raam en lachte gemeen. Hij tikte op zijn horloge en zwaaide met zijn hand dat hij weg moest. Darren dumpte zijn tas in zijn kluis en liep naar buiten. Hij pakte zijn gitaar en begon wat weg te pingelen tot hij een leuke melodie had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   wo jul 20, 2011 7:19 am

Een luid bieb geluid deed Iana uit haar slaap ontwaken. Met een smak knalde ze met haar hoofd tegen het lage plafond van haar kamer. Pijnlijk voelde Iana aan haar voorhoofd, wéér een buil. Een geïrriteerde zucht verliet haar keel, de hoeveelste keer was het wel niet dat ze daartegen was geknald? Ze kon het op een duur zelfs al niet meer bij houden. Bij het zien van 8:30 op haar uurwerk liet ze een kort kreetje horen. "Are you facking serious?" Haar ogen werden groot, had ze haar wekker dan verkeerd gezet? Zo rap ze kon wipte Iana uit haar bed, vluchtte de badkamer binnen, liep er na een 5tal minuten uit en bleef stil staan met haar haren nog nat tegen haar rug geplakt. In vijf minuten had ze zich toch al kunnen aankleden en haar gewassen. Maar toch nam ze nog niet de aanstalten om haar autosleutels te nemen. "Ik ben iets vergeten.." Mompelde ze zachtjes tegen zichzelf. Met een korte 'oh ja' rende ze de badkamer weer binnen, pikte haar gsm van de wastafel en liep de deur weer uit voor de tweede keer. Ditmaal was ze gelukkig niets vergeten. Zo hard ze kon lopen op haar hakken was ze de gang van de kamers uit en had ze het gebouw achter zich gelaten. Het regelmatige getik van haar hakken tegen het asfalt maakte haar zo gek, de hoofdpijn die in haar hoofd van gisteren was blijven hangen had duidelijk zijn aanwezigheid getoond. Pijnlijk wreef ze over haar voorhoofd, besloot een kleine pil te nemen om de pijn te verzachten. Maar die pillen lagen nog binnen in haar kamer. Met een blik op haar horloge had ze zelf de tijd niet meer om terug naar haar kamer te lopen, ze was immers al twintig minuten te laat op school. 'Het is je eigen grote schuld!' Hoorde ze het stemmetje in haar hoofd bezig. Iana knikte, wist dat dit de harde waarheid was. Nou ja, veel kon Iana er nu niet meer aan doen dus liep ze naar haar auto en vertrok op weg naar school.
Bij het aankloppen op de klasdeur hoopte ze stiekem dat ze nog binnen mocht. Al was het nogal genant om al die leerlingen hun ogen op haar te hebben, maar dat was toch al minder erg dan naar buiten gestuurd te worden. En ja, het was weer te denken. De leerkracht maakte een vies gebaar wat dus duidelijk maakte dat Iana niet meer welkom in de les was. "Fijn." Bromde ze, haar zak over haar rug meesleurend naar buiten. Plots zag ze daar Darren staan, met zijn gitaar in de handen. Alle beelden van gisteren vormden zich in haar pijnlijke hoofd. Het kon toch niet waar zijn dat nu juist hém weer tegenkwam. Iana slikte, nam het initiatief er toch op af te gaan. "Heey.. Darren." Probeerde ze een beetje opgewekt te klinken, al deed haar hoofd echt super veel zeer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   do jul 21, 2011 12:44 am

Ineens hoorde hij een ozo bekende stem. ‘Heey.. Darren.,’ klonk Iana’s stem. Darren keek op en liet onbewust een betoverende glimlach zien. ‘Haai,’ zei hij terug. Hij ging verder met pingelen en keek naar Iana’s houding. Ze baalde van iets leek wel. ‘Mocht je ook niet de klas in,’ zei hij constaterend. Hij liet zijn zonnebril op. Hij ging verder met zijn gitaar. Hij wist nu niet eens hoe het verder ging. Hij had haar gezoend maar hij was super dronken. En hij wist ook niet of hij nu al een relatie wilde of haar echt leuk vond. Hij was blij dat hij een zonnebril had. De enige die hij hier nu kende was Iana en Ayanna. En met 1 van de 2 had hij gezoend. Dat ging goed zeg. Zelf wist Darren nu ook niet zou goed wat hij moest zeggen. Ze was wel begonnen, dacht hij. Als ze hem niet gezoend had hij niks gedaan. Hij lachte weer even en begon verder met een melodie te pingelen. Toen begon hij maar wat te zingen op zijn net gemaakte melodie. Dit deed hij om het gesprek minder awkward te worden. Hij had alleen geen idee dat het dadelijk misschien meer awkward zou worden.

Say, wasn't that a funny day?
Gee, you had a funny way--a way about you.
A kind of glow of something new.
Sure--I'll admit that I'm the same.
Another sucker for a game kids like to play,
And the rules they like to use.

Don't you want the way I feel?
Don't you want the way I feel?
Don't you want the way I feel for you?

The sun: telling me the night is done.
Well I refuse to let it stop our fun.
Close your eyes--we'll make it dark again
And kiss; there's a thought, so how 'bout this?
Let's pretend that both our lips are made of candy.
After all, we need sweets every now and then.

Don't you want the way I feel?
Don't you want the way I feel?
Don't you want the way I feel for you?

Here we are: two strangers in a very different place.

Who knows what could happen to us next?
Here we are with nothing but this little spark.
It's too cold outside to lay this fire to rest.

Go? How so very apropos:
A goodbye just as soon as I said 'Hello."
Well alright, I'll see you later.
It's true: it's just a fantasy for two.
But what's the difference if it all could have been true?
I guess this is better.

But don't you want the way I feel?
Don't you want the way I feel?
Don't you want the way I feel for you?

Oh, don't you want the way I feel?
Don't you want the way I feel?
Don't you want the way I feel for you?

Don't you want the way that I feel for you?


Onder het spelen keek hij haar heel de tijd aan vanachter zijn zonnebril. Hier buiten waren ze toch nog helemaal alleen. Soms liep er iemand langs maar die keek even raar op en liep verder. Hij zong het met zijn verleidelijke glimlach. Achja, waarom zou hij haar niet beter kunnen leren kennen. ‘Zin om vanavond wat te doen?,’ zei hij met een grijns.


[Deze Lycris klopte bijna precies x) Eng... (A)]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   do jul 21, 2011 2:21 am

Iana glimlachte vriendelijk terug toen hij haar een grote betoverende glimlach zond. De woorden die hij daarmee meedroeg deden haar lichtelijk lachen. "Jup, en hoe zou dat toch komen? De zot kan het raden!" Iana grijnsde, keek Darren vriendelijk aan en ging er naast zitten. Iana beet kort op haar onderlip, keek Darren een beetje vertwijfeld aan. Zou hij het zich nog herinneren van gisteren? Toen hij een liedje begon te zingen hield ze haar ogen voor zich gericht. Een paar jongeren hingen rond in het fietskot en lachten soms om iets heel doms wat Iana niet kon zien. Ze speelde met een krullende haarlok voor haar ogen en draaide die steeds rondom haar vinger. "Je zingt goed, en speelt ook goed." Merkte ze droogjes op, hem even aankijkend en een glimlach opzettend. Toen zijn liedje afgelopen was nam ze zijn gitaar zonder wat te zeggen over en dacht na. Welk liedje zou ze kunnen zingen en spelen? Iana grinnikte, sloeg de eerste paar akkoorden aan en keek Darren lachend aan. Zou hij het hebben verwacht dat ze ook kon spelen? Voor Iana was het maar meer dan normaal, haar familie was vroeger een en al muziek en zang. Het was voor hun vanzelfsprekend dat hun dochter ook naar de muziekacademie ging. "Wrap My Words Around You. Is it fair to write a song to a man? Is it fair play to try and win his heart? Is it right to bring him sonnets In the morning time? To express the first few. Longings when they start. To express the first few. Longings when they start." Iana had expres alle vrouwelijke woorden veranderd in mannelijke zodat ze het een beetje naar Darren kon richtten. Haar donkere bruine ogen keken hem voor een moment aan, ze zong de laatste stukken en grinnikte. "Hier." Ze duwde zijn gitaar terug in zijn handen en lachte. "Was het mooi?" Iana wist zelf goed genoeg dat het gitaarspelen niet meer moeilijk voor haar was, maar het zingen daar bleef ze maar onzeker over. Toen Darren voorstelde om vanavond wat te gaan doen knikte ze instemmen. "Dit keer nuchter?" Op haar gezicht speelde een grote grijns, die zou nog wel even blijven staan. Dat was iets waar ze wel zeker van was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   zo jul 24, 2011 8:22 am

Ineens pakte Iana zijn gitaar. Zijn gitaar, ging er door hem heen. Ineens begon Iana ook een liedje te spelen. Hij liet even verbaasd zijn mond vallen maar, deed hem gelijk weer dicht. Hij knikte als antwoord. ‘Heel mooi,’ sprak hij. Hij pakte zijn gitaar terug en grinnikte bij haar vraag. ‘Hmm, ik weet niet,’ sprak hij lachend. Hij dacht na over wat hij zou doen. Ze had een grote grijns op haar gezicht. De bel ging. ‘Welke kamer nummer heb je,’? Vroeg hij met een grijns terug. ‘Oke, dan ben ik daar vanavond om zeven uur. Niks eten,’ sprak hij lachend. Hij moest nu snel gaan anders was hij voor zijn andere les ook nog te laat. Hij keek haar aan. ‘Ik moet nu gaan,’ zei hij. Hij sprong op en liet een verleidelijk grijns zien. Hij had al wat ideeën voor vanavond. Hij liep wat en keek nog even lachend over zijn schouder. Daarna liep hij het school gebouw in.

Het was zes uur en Darren racete op zijn fiets naar de supermarkt. Hij pakte snel allerlei spullen en rekende af. Kwart over zes sprong hij de douche in. Hij keek op zijn mobiel, geen tijd meer om te scheren, dan moest het maar zo. Hij kamde zijn wilde krullen en liep naar de kast. Hij pakte een blauw jasje en deed daarbij een rode stropdas. [Zie profielplaatje]. Hij pakte de fles Champagne en legde hem er voorzichtig in met daarbij aardbeien, slagroom, kinderlimonade en nog allerlei andere spullen. Hij grijnsde, hij vond de kinderlimonade wel een goede grap. Hij liep naar haar kamer en klopte aan. Hij gaf een kusje op haar hand en hield hem vast. Hij liep met haar en de mand naar beneden naar zijn fiets. Ze had nu al wel een idee wat er aan de hand was. Hij hing de mand aan zijn stuur en sprong op zijn fiets. ‘Gaat u zitten,’ zei hij lachend en wees naar zijn bagage drager. In het begin slingerde hij een beetje. Hij fietste naar een parkje bij de school. Daar had hij al een kleed en lampjes neergelegd. Gelukkig lag het er nog en zette zijn fiets tegen de boom. Hij zette de mand neer. En ging zitten, ze zaten in een afgelegen deel dus ze zouden niet snel gestoord worden. ‘Wil je wat drinken,’ zei hij met een grijnsje. Hij hield de limonade omhoog en de Champagne. Hij lachte verleidelijk naar haar. In champagne zat toch niet veel alcohol. Hij was toch wel benieuwd naar haar. En met wie ze eerder relaties had gehad. En wat voor persoon ze eigenlijk was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   zo jul 24, 2011 9:51 am

Iana keek Darren met een grote grijns op haar gezicht aan. Wat was Darren toch een héél ironisch persoon. "Laten we maar hopen dat we bij deze date toch wat meer kunnen doen dan de vorige.." Iana keek hem met een grote glimlach aan, het leek er zelf een beetje op dat Iana hem opzette om Darren te verleiden. Iana schudde haar hoofd, keek naar de gitaar die Darren in zijn handen hield. Zijn gezicht sprak boekdelen, zijn gitaar en niemand mocht eraan komen. 'Nou, te laat. Ik had hem wel in mijn handen', dacht ze. Iana besefte dat het opeens allemaal snel ging, op het ene moment zat Darren nog naast haar, op het andere moment was Darren alweer weg. Haar ogen werden groot bij het zien van Darren die wegstapte en nog eens omkeek. Ietwat verward knikte ze naar hem, zich proberend te herinneren wat hij allemaal had gerateld. Het enige wat ze zich gelukkig nog kon onthouden was; 7uur en niks eten. Iana lachte, dus dat was dan geregeld? Iana viste haar gsm uit haar zak, knikte goedkeurend. Ze had nog geweldig veel tijd om zich te douchen en klaar te maken voor Darren bij haar was. Iana kon er niet aan doen om zo hyper als iets recht te springen en het schoolgebouw in te lopen. Om maar te zwijgen over de manier wáarop ze het gebouw binnen liep. Gelukkig stond er niemand te kijken en kon ze onopmerkelijk haar klas binnen stappen en de les volgen. Al zaten haar gedachten niet echt bij de les, het was dan ook geschiedenis, het hátelijkste vak dat er maar bestond. Iana liet een grote zucht horen, zag dat de leerkracht geïrriteerd naar haar keek. Normaal gezien zou Iana haar blik afwenden en haar mond wijselijk houden, maar nu was ze te blij om vies te kijken. Dus zette ze een stralende glimlach op, zag het gezicht van haar leerkracht vragend kantelen. Een paar ogen keken haar aan, langs alle kanten. Iana keek ze geërgerd aan, richtte haar ogen op de starende leerkracht. "Je kunt verder doen met de les." Merkte ze droogjes op, hem verder geen blik gunnend.

'Fuck, 6u..' Razendsnel vlamde ze de douche uit, droogde haar haren wat slordig met de haardroger en bracht vlug wat make-up op. Wat zou ze aandoen vanavond.. Iana trok haar kleerkast open, keek naar de vele kleedjes en rokjes. Rokken waren eigenlijk nooit wat voor haar geweest, maar toch kon ze het niet laten nu een wit rokje aan te doen wat maar reikte tot nog een vuist boven haar knieën. Maar Iana stoorde zich daar niet aan, ze mocht best pronken met haar lichaam. Een grijns vormde zich op haar gezicht, niet dat Iana zo'n airwijf was. Ze vond dat ze gewoon mocht laten zien wat ze had, niets verkeerds aan toch? Boven het witte rokje met frulletjes beneden nam ze een blauw topje vast die ze simpelweg over haar hoofd gooide. '7:45u' Iana voelde hoe de adrenaline door haar buik stoof. Dat kreeg ze altijd als ze niet op tijd zou klaar geraken. Opgelucht haalde Iana diep adem, ze had zich helemaal kunnen klaarmaken en was net op tijd voordat Darren aan de deur stond. "Heey!" Lachend voelde ze een kusje op haar hand, gaf hem vlug een kus op zijn wang en stapte vol enthousiasme met hem mee naar buiten. Wat was hij met haar van plan? Algauw zag ze de mand waar er allerlei eten inzat, de twee flessen die er uitstaken waren haar natuurlijk niet ontgaan. "Nuchter zei je hé?" Iana grijnsde, stapte op de bagagedrager en slaakte een gesmoorde kreet toen ze wat heen en weer waggelden. Daarom dat ze wel blij was dat ze op hun bestemming waren aangekomen. Het laken dat in de verte op de grond lag, samen met de lampjes gaven een best romantische sfeer. Iets wat ze stiekem niet had verwacht van Darren, hij zag er zo het type niet uit. "Wauw.." Hoe dichter ze kwamen des te groter haar verbazing kwam. Rondom het laken lagen er mooie kaarsen die heel het laken verlichtten. Met een glimlach ging ze op het laken zitten, keek Darren even lachend aan en drukte hem nog een kus op zijn wang, al was dat wat meer naar zijn mond gericht. Ze raakte wel zijn lippen niet, had net naast zijn mond een kus gedrukt. Of ze het nu plagend of expres deed, voor Iana bleef het grappig. "Amai, had ik nu echt helemaal niet verwacht! Maar bedankt! En ja, graag, ik lust wel wat champagne." Iana haar stem was zacht en vriendelijk, ze was blij dat ze op deze manier Darren toch wat beter kon leren kennen. "En vertel eens Darren, heb je hier familie of kom je van ergens anders?" Zo probeerde Iana een klein gesprekje op te bouwen waarmee ze wat meer van Darren te weten kon komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   di jul 26, 2011 12:33 am

Darren kreeg een lach op zijn gezicht toen hij Iana’s ‘Wauw.’ Hoorde. Hij kreeg daarna een kus naast zijn mond. Hij kreeg een brede glimlach op zijn gezicht. ‘Ooh toch wel Champagne,’ zei hij lachend. Hij keek haar aan in haar donkere ogen en ze begon al geluk met vragen. ‘Ik kom uit San Francisco. Mijn familie woont daar nog. Niks bijzonders eigenlijk. En jij?’ Hij keek haar aan. Ondertussen pakte hij de mand verder uit. Er kwam echt van alles uit. Aardbeien, slagroom, cake, stokbrood, verschillend beleg, kiwi’s en ander fruit en croissantjes. ‘Ik hoop dat je honger hebt ’ zei hij lachend. Hij volgde haar lichaam even met zijn ogen. Ze zag er wel prachtig uit. Ze had een wit rokje aan met een blauw hesje. En grijnzende blik kwam op zijn gezicht. ‘En geen vriendje denk ik? Hoop ik?,’ Zei hij toen lachend. Hij had geen zin in dat hij dadelijk in elkaar word geslagen door haar nu vriend of iets. Hij was al geen vechter. Hij pakte de fles Champagne en maakte hem open. Gelukkig schuimde hij niet te veel. Hij pakte 2 glazen en schonk de Champagne in. Met een lach handde hij het glas over. Ineens schoot zijn beste vriendin door zijn hoofd. Sami. Hij was sinds hij kon herinneren verliefd op haar geweest. Toen hij het uiteindelijk had gezegd had ze hem kei hard afgewezen. Hij was er helemaal kapot van. En misschien dat wel de reden dat hij hier was. En misschien wel gelijk met Iana had gezoend? Hij vond het moeilijk. Hij wilde haar wel een kans geven en qua look was ze zeker niet slecht, als dat het belangrijkste zou zijn. Verder had hij wel eens was meisjes of soms een one night stand maar meer niet. Hij richtte zich op Iana. ‘Had je dit niet verwacht?,’ vroeg hij lachend. Hij keek haar even liefdevol aan. Iana was wel een lief meisje. Hij schoof dichter naar haar toe. ‘Waar heb je zin in?,’ vroeg hij aan haar. Hij had van alles gepakt, dadelijk lustte ze iets niet!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   di jul 26, 2011 7:16 am

Iana keek Darren aan, lachte om zijn reactie en knikte daarna droogjes. "Ik kom van Italië..Ik heb hier geen familie omdat mijn ouders allebei zelfmoord hebben gepleegd." Glimlachte Iana, hem aankijkend. Hopelijk voelde hij zich nu niet schuldig of zo, want soms als ze over haar ouders begon te praten keken ze haar aan van 'oh, sorry.' Maar Iana had er al lang mee kunnen leven, wist wanneer ze een glimalch op haar gezicht kon toveren als ze over haar ouders begon. Wat kon Iana anders doen? Haar hele leven depressief in haar kamer zitten en nooit meer het daglicht zien? Iana schudde haar gezicht van 'nee'. Sommigen doen dat misschien maar voor Iana was dat totaal geen oplossing. Ze zou het zelfs niet volhouden, alle dagen opgesloten zitten in een kamer. Bij het zien van al dat lekkers dat Darren uit het mandje toverde begonnen haar ogen te fonkelen. Er zat echt niets in wat ze niet lustte, iets waar ze stiekem wel blij om was. "Hoe wist je dat allemaal mee te nemen? Heb je zo'n geheime frigo of zo?" Iana lachte, keek naar het fruit dat daar net stond te zeggen 'eet mij op!'. Iana voelde een grijns op haar gezicht komen, liet die erop staan tot wanneer Darren begon te praten. Aandachtig luisterde ze, kon haar lach niet inhouden. "Nee, ik heb werkelijk niets gegeten! Zelf 's middags niet, toen ik thuis kwam van school heb ik moeten leven op water! Arme ik.." Iana grijnsde, gaf hem een speelse knipoog en besloot maar wat te gaan eten. Want wie Iana kende wist goed genoeg dat ze enorm véél kon eten, het leuke daaraan was dat ze totaal niet verdikte. Iana wreef over haar platte buikje, het was voor haar een enorm voordeel om niet te verdikken. Al jaren bleef ze op hetzelfde gewicht zitten, iets wat sommigen niet hadden. Toen Darren wat vroeg schudde ze van 'nee'. "Nope, geen vriendje. Ik hád een vriendje, lang verhaal. Niet interessant! En jij? Geen vriendinnetje?" Iana keek hem nieuwsgierig aan, voelde het zachtjes kriebelen in haar buik. Hoemeer ze naar Darren zijn ogen keek des te meer ze het voelde kriebelen. Waarom? Iana had er geen idee van. Terwijl Iana wat fruit in haar handen nam keek ze Darren aan, hem met een kantelend hoofd aanstarend. Het was net zo'n blik van 'mag ik al beginnen met eten?' Iana besloot er niet op te wachten, zette haar tanden in een lekkere appel. Ze smaakten echt heerlijk, al was het maar een appel. "Nee, ik had dit totaal niet verwacht! Ik ben aangenaam verrast!" Met volle mond brabbelde ze wat, Darren zou het vast wel kunnen verstaan. Iana zag dat Darren wat dichter bij haar kwam zitten, ging ook wat dichter naar hem zitten. Het voelde eigenlijk best goed dit alles, het leek wel of Iana zich niet meer zo alleen voelde. Want de laatste tijd had ze zich zwaar eenzaam gevoeld. Bij de vraag van Darren hief ze haar appel wat naar boven. "Volgens mij heb ik die vraag al beantwoord.. Een appel is altijd goed! Maar ik lust ook wel een broodje met wat hesp." Een grote glimlach sierde haar gezicht terwijl ze Darren met haar blauwe ogen aankeek. Hij was echt super aardig, had een geweldig leuke glimlach en was erg vriendelijk. Eigenlijk eigenschappen die ze altijd al belangrijk had gevonden. Of het zou werken tussen hen twee wist Iana niet, maar ze kon niet verbergen dat ze hem nu al best leuk vond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   di jul 26, 2011 7:59 am

Italie, dat was interessant. Hij glimlachte tot hij hoorde dat haar ouders zelf moord hadden gepleegd. Hij keek haar schuldig aan. Wat erg voor haar, dan had ze dus helemaal niemand. Maar ze glimlachte vrolijk naar hem. ‘Vind je het niet erg?,’ sprak hij op een schuldige toon. ‘Nevermind,’ zei hij gelijk daarna. Hij dacht aan zijn ouders die gelukkig samen waren in San Francisco. Hij rilde bij de gedachten dat ze dood zouden zijn. Hij kreeg een glimlach op zijn gezicht toen hij Iana’s vraag hoorde. ‘Ik was ongeveer een half uur geleden nog in de supermarkt,’ zei hij lachend. Hij volgde haar met zijn ogen. Ze zag er prachtig uit. ‘Arme jij,’ zei hij instemmend. Hij nikte en schoof het voedsel naar haar toe. Iana toverde altijd een lach op zijn gezicht. ‘Hmm ik weet niet,’ sprak hij op een mysterieuze toon en keek Iana diep in haar ogen aan. ‘Met al die vrouwelijke aandacht hier! Weet ik het niet meer,’ riep hij plagend uit. Hij knikte dat ze wel fruit mocht pakken. Maar, had ze al een appel te pakken. Met een glimlach pakte hij het stokbrood en brak er een stuk van af. Hij grabbelde in zijn picknick mand en vond de ham(?). ‘Nou, ik kan dus wel zo zijn,’ sprak hij uidagend. Hij brak nog een stuk af en legde bij hem zelf ook ham erop. Met een glimlach nam hij een hap van zijn eten. ‘Ik heb trouwens wel een relatie,’ begon hij serieus en keek haar serieus aan. ‘En diegene is hier nu niet bij,’ hij kon zijn lag niet in houden. Hij was slecht in liegen. Met een grijzende glimlach keek hij haar aan. ‘Mijn gitaar,’ grapte hij. Dit was wel serieus de eerste keer dat hij zijn kamer was uit gegaan zonder zijn gitaar. Zijn gitaar helemaal in het donker in zijn kamer. Hij schudde de gedachten van zich af. Hij was met Iana nu. Hij glimlachte. ‘Smaakt het?,’ vroeg hij lachend. Hij vulde beide glazen met Champagne. ‘Pak maar gewoon wat je wil,’ zei hij lachend. Zelf pakte hij een paar aardbeien. Gelukkig had hij de zoetere genomen want, hij had geen suiker bij. Hij keek haar voor de zoveelste keer aan en voelde een lichte kriebel. Kon hij het dan toch nog.. verliefd worden? Na Sami…

[Hesp is ham toch?]
[Waarom zijn die van mij zo kort T.T]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   wo jul 27, 2011 3:41 am

Iana haalde haar schouders op bij het horen van Darren's reactie. Waarom zou ze het nog erg vinden? Ze was amper 5 jaar toen dat was gebeurd. Haar tweelingzus, die ze al een hele tijd niet meer gezien had, was samen met haar naar Monica gekomen om daar een nieuw leven te beginnen. Iana slikte, richtte haar blauwe ogen naar de hemel en schudde dan haar gezicht. Ze mocht dit etentje echt niet verpesten, zeker nu niet. "Nee, ik vind het niet meer zó erg. Ik heb het er nog moeilijk mee maar ik heb toch een manier gevonden om mijn gedachten te verzetten-" zei ze, hem een knipoog gevend. "-afspreken met Darren bijvoorbeeld!" Een grote grijns speelde op haar lippen. Het voelde goed om deze jongen op deze manier wat beter te leren kennen. Zo had ze vernomen dat hij best wel medelijden kon tonen, een geweldige glimlach had en énorm aantrekkelijk was. Iana lachte, kon het gewoon niet onderdrukken. Al die gedachten bleven maar tollen in haar hoofd dat het haar gek maakte. Daarom dat Iana ook blij was met het horen van Darren zijn stem, zo kon ze haar aandacht weer op hem richten en stopten de gedachten in haar hoofd met tollen. Iana nam nog een serieuze hap van haar appel, gooide het klokhuis weg en gaf een blik op al het andere lekkers. Die cake trok wel zwaar haar aandacht. "Ik ga mij nog een plakje cake nemen als je het niet erg vind." Iana grijnsde, sneed er een plakje van en begon er kleine hapjes van te nemen. Het was zo'n cake die je wel vaker zag, zo'n typische supermarkt cake. Niet dat Iana daar problemen mee had, integendeel. Hij smaakte best goed, moest ze toegeven. Iana zag het broodje dat Darren voor haar maakte en knikte vriendelijk als een bedankje. "Thankyah!" Vrolijk nam Iana het broodje aan, merkte dat die cake daar ook nog lag. "Man, zit ik hier twee verschillende dingen tegelijkertijd te eten." Ze lachte, besloot eerst het broodje op te eten vooraleer ze aan de cake begon. Terwijl Iana luisterde trok ze haar wenkbrauwen op. 'Wat zeg je daar? Een lief? Are you f*cking kidding me?' Was het eerste wat er in haar binnen schoot. Haar verbazing was zelfs zo groot dat hij omsloeg naar afgunst. Tot wanneer ze de grijns op Darren zijn gezicht zag staan, dat was dus wel duidelijk. "Jij dikke.. OUHHH! Leugenaar!" Iana gaf hem een por in zijn zij, begon hem lachend te kietelen. "Je hebt ervoor gevraagd loverboy, de kieteldood!" Iana bleef hem op zijn buik kietelen, vond dit best een prettige doening. Zo had ze ook eens kennis gemaakt met zijn over hotte buik! Na een tijdje stopte ze met kietelen, zette zich weer deftig recht en keek Darren in zijn ogen aan. "Ik weet hier nog wel een leuk plekje.. Zo eentje waar je nooit wilt komen!" Lachend stelde Iana zich recht, nam Darren zijn hand en trok hem recht. "Mijnheer.." Zei ze hoffelijk. Iana kon haar lach bijna niet inhouden, slikte die weg en begon te lopen op het schoolgebouw af. Daar nam Iana een bruuske draai, liep weer op de picknik-doek af en sprong ergens verder over een beekje. Dat was zowat het verboden gebied voor scholieren. Natuurlijk waren Iana en haar vriendinnen al duizend keer geweest, zonder opgemerkt te worden. Voor haar lagen de vele maïsvelden, de boomgaard en nog vele andere dingen. Iana keek Darren uitdagend aan. "Wie het eerst bij díe boom is!" Wijzend naar een boom begon ze te lopen, gierend van het lachen. Zou Darren sportief zijn?

-Ghaha i dont know xd
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   do jul 28, 2011 6:53 am

Darren had een lach op zijn gezicht. Darren zelf had zijn broodje of en pakte nog wat aardbeien. Hij hield van aardbeien. Hij keek haar lachend aan toen ze vertelde dat ze alles tegelijk at. Ze keek geschrokken toen hij grapte over zijn gitaar. Hij lachte hard op. Daarna voelde hij een zachte por in zijn zij. “Je hebt ervoor gevraagd loverboy, de kieteldood!”. Darren keek haar gevreesd aan. ‘Nooes,’ gilde hij meisjes achtig uit. Hij viel achterover. Hij voelde Iana’s vingers over zijn buik en zij kriebelen. ‘Nee, nee stop! Genade!,’ riep hij uit. Na een tijdje ging ze recht zitten en Darren leunde op zijn ellebogen. Hij bekeek Iana die weer netjes was gaan zitten. Darren’s gekamde haar zat die weer door de war. Zijn haar was hopeloos. Met een brede grijns keek hij haar aan. “Ik weet hier nog wel een leuk plekje.. Zo eentje waar je nooit wilt komen!” Darren keek haar even twijfelend aan. Hij werd omhoog getrokken door Iana. Hij zag vanuit zijn ooghoek dat zijn iPhone uit zijn zak was gevallen en greep hem snel. “Mijnheer..” Zei ze hoffelijk. Hij liep achter haar aan en ze liepen richting het school gebouw. Ineens draaide ze en sprong over een beekje. Lening sprong hij er achter aan. Darren keek om zich heen. Was dit wel een gebied waar ze mochten komen? Hij keek om zich een en zag verderop een boom staan. Hij volgde Iana’s iedere voetstap. Hij keek verder en zag de graanvelden en boomgaarden. Dat hij hij niet verwacht dat dat zo achter een beekje zou liggen! “Wie het eerst bij díe boom is!” riep ze uit. Darren grijnsde naar haar. Zou hij haar nu laten winnen of zou hij haar eens laten zien hoe hard hij kon rennen. Hij zette een sprint in om bij Iana te komen. Ze kon best hard rennen. Met een harde lach kreeg hij een idee. Hij rende achter haar en tilde haar zo toen rennend op. Met een gegil en gelach rende Darren een stukje verder. Hij zette haar licht hijgend neer. Hij zette haar op haar voeten neer in het gras voor de boom. Hij liep op haar af. Nu was het helemaal donker om hun heen. Alleen het licht van gebouwen in de verte. ‘Ik heb je,’ fluisterde hij in haar oor. Met een grijns keek hij haar aan. Voor hij het wist was zijn gezicht dichterbij de hare. Hij keek even snel in haar ogen of ze het echt wel wilde. Niet veel later waren zijn lippen al op de hare. Het voelde heel intiem, onder de boom in het donker. Daarom schrok hij ook zich kapot toen hij ineens een stem horen. Hij opende zijn ogen en probeerde om zich heen te kijken. Wie is daar,’ Hoorde hij een stem brommen. Zijn hart begon sneller te kloppen het klonk als zijn geschiedenis leraar die hem leek te haten vanaf dag één. Darren besloot niet te willen weten wie het was dus, greep hij Iana bij de hand en rende naar de graanvelden. Hij dook met haar erin. En liep een stuk een verder met zijn hart bonkend in zijn keel. In de verte hoorde hij het nogmaals. [/b]’Wow, ik denk dat we geluk hebben,’[/b] fluisterde hij. Hij keek haar verleidelijk aan. Waar was hij ook al weer? Oohja,, dacht hij. Met een brede grijns. En pakte haar vast en zoende haar weer. Nu zonder onderbreking. Hij opende langzaam zijn ogen. ‘Laten we maar terug gaan?,’ fluisterde hij. Ze hadden nog genoeg eten liggen en misschien had Iana nog wel honger..

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Iana

avatar

Posts : 879

Profiel
Naam: Iana
Partner: None.
Vereniging: However far away, I will always love you. However long I stay, I will always love you.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   do jul 28, 2011 7:31 am

Iana voelde zich net als een veertje, vliegend over de grond. Dat kwam grotendeels door de snelheid die ze gebruikte om toch maar het eerst bij de boom te geraken. Het gaf haar een heel raar gevoel, ook omdat Iana al een hele tijd niet meer zo hard had gerend. 'Dat word spierpijn morgen.' Dacht ze bij zichzelf. Zo'n vreselijke pijn in je been die maar niet wilde weggaan. Iana jammerde binnensmonds, waarom moest ze ook weer zo hard rennen. En net toen Iana haar tempo wilde verzachten voelde ze een stel armen rondom haar lichaam. Gillend en spartelend besefte Iana dat Darren haar had opgepakt en nu met haar aan het rennen was. Een warm gevoel steeg naar haar onderbuik. Toen hij haar tenslotte weer neer zette haalde Iana opgelucht adem, al was ze een klein beetje teleurgesteld dat het al gedaan was. "Ouhh, ik zat net lekker!" Iana lachte, zag dat zijn gezicht opeens opvallend veel naar het hare kwam. Iana voelde zich een klein beetje ongemakkelijk nu, zou het wel juist zijn om dát te doen? Na al haar breuken? Iana voelde een klein stemmetje in haar hoofd. 'Jij raar kind! Hij is f*cking hot en je zou hem afwijzen! Grijp je kans, die jongen zou je veel trouwer zijn dan Nick!' Iana schoof die gedachte van zich af, zette haar gedachten op nul en sloot haar ogen. Zo gebeurde het dat hun lippen elkaar raakten en Iana zijn zoen beantwoordde. Eerst voelde het een tikkeltje vreemd, maar nadien voelde het super goed. Dit was niet fout, het was het juiste. Plots werd hun intiem moment helemaal verstoord, een luide beangstigende stem had Iana helemaal doen schrikken. Opeens voelde ze zich weer helemaal ongemakkelijk, keek langs alle kanten uit alsof ze nu net een achternagezeten konijn was. "Wat nu?" Fluisterde ze, haar ogen wat opengesperd. Wie had dat durven denken dat ze nu, op dít moment zouden gestoord worden en dan nog door zo'n vent die erg eng klonk. Bij het voelen van Darren's hand ontspande ze weer een beetje. Darren was bij haar, er zou hun niets gebeuren. Althans, dat hoopte ze. Zo snel als haar voeten haar gewicht konden dragen schoot Iana vooruit, behaalde zelfs een nog grotere snelheid dan daarnet. Darren leidde haar, Iana volgde. Plots vlogen ze het graanveld in, uitstekende planten werden plat geduwd door hun gewichten. Iana kon nog maar net haar schaterlach binnen houden. Dit was echt te gek voor woorden! "Dit is zo creep.." Iana glimlachte, als teken dat ze het toch wel leuk vond. En alsof het nooit wat anders was geweest gingen hun hoofden weer naar elkaar. Iana glimlachte, legde haar hand op zijn wang en zette zich wat dichter naar hem toe. Het voelde alsof ze hem al jaren kende, en niet alleen die twee magere dagen. Iana knikte bevestigend op zijn woorden, luisterde nog eens goed om te luisteren of die enge man nog niet terug was gekeerd. Maar dat was niet het geval, dus sloop Iana samen met Darren terug naar hun picnik-doek waar Iana zich weer neerzette. "Hmm, was dat even.. vreemd." Iana lachte, al dacht ze wel na over hun kus-moment. Wat vond ze er nou eigenlijk van? Iana sloot haar ogen. Darren was een vriendelijk iemand, zo'n jongen die altijd paraat zou zijn om je te helpen. Hij was een jongen die zijn meisje nooit zou bedriegen, dat dacht Iana toch, en zijn lief met respect zou behandelen. Iana beet op haar onderlip, ze vond het nogal moeilijk om het alles te vatten. Darren had haar net gekust, ze hadden samen in de maïsvelden gelegen en zaten nu weer recht over elkaar op hun afspraakplaatsje. Zonder nog wat te zeggen schoof ze naar Darren toe, duwde hem achterover met haar hand en legde haar hoofd op zijn schouder. "Ik vind het een leuke avond.." Fluisterde ze zachtjes in zijn oor, zich dicht tegen hem aan nestelend. Iana slikte, gaf hem een zoen in zijn nek en sloot daarna haar ogen om te genieten van dit moment samen met Darren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   vr jul 29, 2011 9:24 am

Darren had zich net een superheld gevoeld toen hij Iana ‘redde’. Met een grijns op zijn gezicht keek hij haar aan. Darren was blij dat Iana nog kon glimlachen. Het was moeilijk, hij wist niet of hij wel haar kon vertrouwen na.. Sami. Hij zuchtte even een keek Iana aan. Zou ze een ‘gevaarlijke’ ex hebben. Een ex die alles in het roet kon gooien voor hem. Hij begin Iana toch wel leuk te vinden maar, had geen zin in al die drama. “Hmm, was dat even.. vreemd.” Iana schoof naar hem toe en duwde hem achterover. Darren lag lachend over de grond. “Ik vind het een leuke avond..” Fluisterde ze zachtjes in zijn oor en nestelde zich tegen hem aan. ‘Ik ook,’ zei hij met een glimlach. Hij voelde haar zijn nek zoenen. Darren draaide op zijn zij naar haar toe. Ze lagen nu zo dicht bij elkaar dat hun neuzen bijn aaan raakte. Hij had moeite om haar niet weer te zoenen. Hij wist zeker dat Iana leuk was. Hij wilde ook bij een vereniging. Hij draaide weer op zijn rug en keek naar de hemel, denkend. Iana lag nog tegen hem aan. ‘Ik ga denk ik bij een vereniging,’ zei hij uit het niets. Zomaar denkend. ‘Denk je dat dat wat is voor mij?,’ en hij draaide zijn hoofd opzij. Iana toverde weer een glimlach op zijn gezicht. Hij gaf een kusje op haar neus. Hij voelde zijn iPhone trillen in zijn broekzak. Hij viste hem eruit en het felle licht scheen in zijn ogen. Zijn ogen vlogen over een text van Joey, zijn beste vriend.

Dude, je moet terug komen naar San Francisco! De hamster is dood!

Darren keek even op en textte gelijk terug;

HAHAHAH LOL Autocorrect is a bitch right.. XD..

Soms was het zo dat je iPhone een correctie maakte van je text die je niet wilde. Misschien bedoelde hij niet dat Mr. Puffy dood was.

....

Zeg alsjeblieft dat het autocorrect was...

sorry man

NOOOOO MR. PUFFY!!!! TT.TT

Darren keek op naar Iana. ‘Sorry, dat was mijn best vriend,’ sprak hij. Hij stopte zijn mobiel in zijn zak en hij keek Iana aan. Ze zou wel raar op kijken want het was nu al laat in de avond. ‘Niet te geloven die gast,’ mompelde hij lachend. Hij keek Iana aan. ‘Ik ben nog geen maand weg en hij heeft nu al Mr. Puffy vermoord,’ sprak hij. Joey was zijn beste vriend al voor jaren lang. Ze hadden Mr. Puffy samen gekocht 3 jaar geleden. Het was nog knap dat het beest het zo lang had vol gehouden. Maar, Mr. Puffy was zijn vriend geworden. Iemand die altijd naar hem luisterde. Hij wist niet of huisdieren hier mochten hier op Monica dus hij had Mr. Puffy maar thuis gelaten. Maar, nu mochten ze wel, dus daar had hij van gebaald. ‘Mr. Puffy,’ zei hij nog. Hij wees naar een ster in de lucht. ‘Ik denk dat, dat Mr. Puffy is..,’ sprak hij uit, wijzend naar de ster. ‘Die is de dikste,’ zei hij er lachend achter aan. Hij keek naar Iana en gaf een kusje op haar wang. Ben blij dat jij er bij bent.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Meeting you again.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Meeting you again.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Monica High School :: Outside-
Ga naar: