IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Boring!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Klydie

avatar

Posts : 82

Profiel
Naam: klydie Feryo
Partner: -
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Boring!   ma jul 25, 2011 1:24 am

Klydie liep in een spijkerbroek en een wit shirt, met een print van een tijger er op. Daaronder all stars. Ze pakte haar skate bord. Ze sloot de deur achter zich, nadat ze haar tas had ingepakt en mee genomen Ze liep door de gangen, richting de uitgang van de livingbulding. Ze liep naar haar auto, en legde haar tas achterin. Ze stapte in. Eigenlijk mocht ze alleen rijden met een volwassen bij rijder, maar dat boeide haar niet. Haar snelheid voerde al snel op, tot 120 kilometer. Ze parkeerde haar auto, bij de skate baan. Ze stapte uitm, en ze stapte vrijwel meteen op haar skatebord. Ze pakte eerst de railing, en ging vervolgens van de half-pipe. Ze negeerde de jongens die naar haar staarde. Als of meisjes niet zouden kunnen skaten. Ze skate zelfs heel veel jongens er uit! Ze skate richting haar auto. Ze opende de kofferbak, en pakte een blikje energie, en skate naar de fontijn, die aan de zijkant van de skate baan stond. Ze ging zitten, en nam een slokje van haar energie drank.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Regina

avatar

Posts : 786
Naam : Sammy

Profiel
Naam: Regina George
Partner: Mitchell, I don't know what this suddenly is but you make me feel so much better «3
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Boring!   di jul 26, 2011 6:07 am

Met wildtikkende nagels die op de kleine toetsenbord-knopjes van haar Blackberry neer kwamen was ze met haar mobiel bezig. Het was een mooie, warme dag en was van plan naar het strand te gaan óf te gaan shoppen. Alleen moest ze nog iemand zien te regelen, vandaar dat ze wat mensen in haar eindeloos lange telefoonlijst opzocht en hun een smsje stuurde. Blijkbaar waren hun mobiels niet in bereik, want na een minuut of tien had ze nog steeds niks terug terwijl er normaal na een minuutje al een 'pling' van een nieuw bericht te horen was. Achja, ze kon nog altijd alleen gaan. En ze ging liever alleen shoppen om alle geweldige nieuwe collecties zelf te bekijken en rustig te kunnen passen dan dat ze alleen op het strand rondhing als een of andere, zielige loner. Ze had haar nieuwste hakken aan die ze eergisteren gescoord had bij Chanel, waarboven ze een jurkje droeg die van hetzelfde merk waren als haar schoenen. Een lopende Chanelpop dus.
Eigenlijk had ze beter met de auto of de scooter kunnen gaan, want het was dan ook best een stukje lopen. Ze moest langs het skatersgedoe, waar heel soms - wat zeldzaam was - leuke jongens te vinden. Dit keer trefte ze een Gothic-achtig meisje aan die op haar skateboard stoer aan het doe was. Pff, sukkel. Ze vond alle meisjes en jongens die er zo raar uitzagen als haar maar niks, wie ging er nou niet mee met de mode? Sorry hoor, maar ze vond zoiets belachelijk. Aandachttrekkers. Ze liep door en zag hoe het meisje plaatsnam op de fontein die er stond. Ze liep langs, en net toen ze langs haar en haar skateboard kwam gaf ze 'perongeluk' en bijna niet zienbaar een trapje zodat het ding weg zou rijden. "Oeps! Sorry hoor." klonk haar stem nijdig terwijl ze doorliep en haar nog een sarcastische glimlach schonk. Gothictiepetjes vroegen er gewoon om, ghehe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Klydie

avatar

Posts : 82

Profiel
Naam: klydie Feryo
Partner: -
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: Boring!   wo jul 27, 2011 12:15 am

Er kwam een meisje aan lopen. REGINA! Wat deed die wandelende barbiepop hier?! Dat kind hoort hier niet! In haar duren kleding van chanel! PFFFF! Ze snapte niet dat somige mensen ze met de mode mee gingen! Nou ja, moest ze zelf weten! "Oeps! Sorry hoor." klonk Regina's stem nijdig, terwijl ze tegen haar skatebord schopte. 'HEY VIND JE DAT NORMAAL!' Sprak ze boos. Sorry hoor, maar ze gooide haar telefoon toch ook niet op de grond! Er kwamen een paar jongens richting hun lopen. 'Klydie doe rustig' sprak een jongen en hield haar schouders vast. 'Ik ben rustig' Sprak ze, terwijl ze de jongen aan keek. Ze keek weer naar Regina. 'Klydie laat toch, het is maar een barbiepop' Sprak een jongen. 'Ja dus' sprak ze terug. Ze hoorde veel gesmoes, dat ze maar negeerde.-geen inspi X_X-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Regina

avatar

Posts : 786
Naam : Sammy

Profiel
Naam: Regina George
Partner: Mitchell, I don't know what this suddenly is but you make me feel so much better «3
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Boring!   za jul 30, 2011 11:29 pm

Ze liep al tikkend op haar mobiel verder zonder het zwartharige meisje nog een blik te gunnen totdat ze haar reactie hoorde waardoor ze zich omdraaide. "Hmm, eigenlijk wel ja." zei ze haar en grinnikte even terwijl ze enkele jongens en meisjes zich om het meisje heen wurmden en haar probeerden te kalmeren enzo. Wat een zieligerd, kon ze zoiets niet in haar eentje oplossen? Trouwens, het was überhaupt al kinderachtig half te gaan schreeuwen als een simpel skateboardje ietsjes verder weg werd getrapt. Wat een aanstelster. Ze wou weer verder lopen maar hoorde het woord barbiepop vallen waardoor ze zich voor de tweede keer omdraaide. "Pff, barbiepop? Serieus, dat is echt ontzettend lachwekkend én zielig." zei ze met een grijns rond haar lippen die glansden van het lipgloss en haar groene pupillen vormden een sarcastische blik. Jezus, waren al die skateboard typjes zo? Als iemand gewoon een grapje met iemand uithaalde kwam gelijk heel de heutemeteut erbij om zich ermee te bemoeien. Echt grappig. Ze haalde haar hand even door haar lange lokken terwijl ze nog steeds omgedraaid richting het kleine gevormde groepje stond. Eigenlijk zat ze nu gewoon tijd te verdrijven maar het was gewoon te mooi om de kans voorbij te laten gaan dit meisje hier zo met haar zin te laten staan. Op hun school liepen aardig wat van die Gothictyptjes rond en allemaal waren ze even stom. En als je commentaar op ze leverde begonnen ze gelijk een heel lul verhaal, ze konden ook tegen niks. Ach, dat was iets wat hun moesten weten. Zij ging toch niet met ze om. Nee, ze ging nog liever dood. "Gaan jullie maar verder met leuke bijnaampjes bedenken en wat nuttigs proberen te doen met jullie leven, dan ga ik er toch echt vandoor in plaats van mijn tijd te verspillen bij jullie sukkels." zei ze terwijl ze haar wenkbrauw optrok en omdraaide om verder te gaan richting de plek waar ze naartoe wou gaan. Ze bleef hier echt niet de hele tijd haar tijd verspillen, het was tijd om te shoppen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Klydie

avatar

Posts : 82

Profiel
Naam: klydie Feryo
Partner: -
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: Boring!   za jul 30, 2011 11:57 pm

"Hmm, eigenlijk wel ja." zei Regina. Klydie keek haar boos aan. "Pff, barbiepop? Serieus, dat is echt ontzettend lachwekkend én zielig." zei Regina. Klydie bleef haar aan kijken. Ze hield zich erg in, maar ze wist niet of ze dat nog lang vol hield. "Gaan jullie maar verder met leuke bijnaampjes bedenken en wat nuttigs proberen te doen met jullie leven, dan ga ik er toch echt vandoor in plaats van mijn tijd te verspillen bij jullie sukkels." zei Regina. Klydie sloeg de telefoon uit Regina's handen, en sloeg haar met haar vuist op haar wang. Klydie had tien jaar kick box training gevolgd. Ze was niet bang om te vechten, zeker niet met een barbie pop die denkt dat ze alles is!-inspi loos X_X-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Boring!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Boring!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Public Centre :: Youth Yard-
Ga naar: