IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Fiore Nysell

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fiore

avatar

Posts : 37
Naam : Renske AKA Rex. Jaja.

Profiel
Naam: Fiore Nysell
Partner: Lolwut?
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Fiore Nysell   ma sep 05, 2011 10:26 am

Voor de mensen die deze afbeelding denken te herkennen: Dust zeker? Wat dan ken je het inderdaad. Tenzij je me over het hoofd gezien hebt, want ik ben er niet erg actief. :/ Of eigenlijk helemaal niet --'Persoonlijk
____________________________________
Naam: Fiore Nysell
Alias: Fi, Finy
Geslacht: ♀ Vrouwelijk
Leeftijd: 16 jaar
Verjaardag: 11-12 (elf december)
Lengte: 1.68 M
Geboorteplaats: Brooklyn
Opgegroeid in: Brooklyn, Santa Monica


School
____________________________________
Klas: MH 10B
Vereniging: (Nog) Géén
Sport: Volleybal


Overig
____________________________________
Innerlijk:
Ze is rustig. Kalm. Rationeel. Zwijgzaam en stil. Ze kan zich wat mysterieus gedragen en staat met beide benen op de grond. Dit is Fiore Nysell, een triest meisje die de kunst van het vrolijk zijn niet goed kent. Hoewel haar ogen het niet verraden, is Fiore erg verdrietig en eenzaam. Aan de buitenwereld laat ze haarzelf echter zien als een gehard type, die ondanks dat ze veel zwijgt absoluut niet op haar mooie gezichtje gevallen is. Ze kan érg brutaal en koppig zijn. Ze wantrouwt vreemden, maar als je bevriend met haar zou kunnen raken ontdek je dat ze je erg trouw kan zijn.

Achtergrond:
Fiore is geboren in Brooklyn en is enigskind. Ze leefde hier gelukkig met haar beide ouders, totdat haar moeder haar vader in de steek liet voor een andere man. Sindsdien ging het bergafwaarts. Haar vader raakte door het verlies en daaropvolgend het verdriet aan de drank. Hij kon uiteindelijk niet meer voor haar zorgen, en het werd zo erg dat de overheid ingreep. Haar moeder zag ze nooit meer terug en haar vader mocht ze niet meer zien.
Fiore was vijftien toen dit alles haar overkwam. Ze heeft verschillende pleeggezinnen gehad waar ze moest verblijven, maar dit lag haar niet lekker. Op zestienjarige leeftijd mocht ze zelf een deel van haar toekomst bepalen, en besloot ze dat ze weg wou uit Brooklyn. Ze had een random plaatsje op de wereldbol aangewezen voor haarzelf. Hoewel Fiore niet Santa Monica aanwees (sterker nog; één keer wees ze midden in de Atlantische Oceaan), zat ze er niet vlak naast en koos gewoon hiernaartoe te komen. Gewoon. Om weg te kunnen uit Brooklyn. Ze lieten haar gaan, omdat ze als reden 'studie' had kunnen opgeven, al had ze qua onderwijs hetzelfde in Brooklyn kunnen leren als hier op Monica High.


Random info die er niet toedoet. Altijd leuk.
____________________________________
Sterrenbeeld: Boogschutter
Likes: Rust, gezelschap, sterrenmunt thee en boeken.
Dislikes: Drukte, ruzie's, kou, scherpe voorwerpen.
Extra:
- Ze heeft vaak last van een ochtendhumeur.
- Ze komt moeilijk in slaap en staat lastig op. Dagen zijn voor haar altijd lang.
- Hoewel ze altijd trek heeft, heeft ze vaak na drie happen van hetzelfde voedsel genoeg op. Dan begint de smaak 'haar te vervelen'.
- Ze leest veel. Maakt niet uit wat.
- Ze sport niet bijzonder veel, maar volleybal doet ze al van kleins af aan en leid haar af.
- Ze heeft een zwak voor puppy's.
- Ze ziet er van haarzelf al wat ouder uit, en stress en slaaptekort helpt haar niet jonger te lijken. Hier baalt ze best van.
- Ze heeft een klein gebrek aan zelfvertrouwen. Opkomen voor haarzelf kan ze wel, maar als ze het kan vermijden, dan loopt ze er liever om heen. Lui of lef tekort? Meningen verschillen hierin.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Fiore Nysell
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Karakter-
Ga naar: