IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?   za sep 24, 2011 7:06 am

Daisy liet haar ogen over de plaats waar ze zich nu bevond vallen. Het zag er hier netjes uit, op een paar sigaretten en kauwgoms om het bankje waar ze zat na. Ze liet haar vingers door haar haren gaan en sloot haar ogen even. Haar gedachtes kon je eigenlijk wel aan haar gezicht aflezen, ongeintresseerd en onuitgerust. Dit was haar eerste schooldag hier, en o wat zag ze er tegen op. Ze kon hier verder niemand, dus dat zal wel een eenzaam schooljaar worden. Haar ouders hadden haar hier neer gedumpt, omdat ze vaak op zakenreis waren en ze zo in alle rust kon beginnen aan een geweldige schoolcarriere. Eh, dus niet. Ze was wel slim, maar intresse om te leren? Ze opende haar ogen weer en greep naar haar schooltas die ze langs haar neer had gelegd, en pakte er een nieuw pakje Marlboro uit. Daisy haalde het plastic van het pakje af en stak een sigaretje aan. Ze nam een paar hijsjes, tot er iemand voor haar kwam staan..
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?   zo sep 25, 2011 1:46 am

Langzaam liep Jimmy rond in het youth park. Met zijn gezicht naar de grond gericht en zijn capision op. Een erg goed humeur had hij niet, hij had vandaag te horen gekregen. Dat zijn dochtertje, die hij overgens al meer als een jaar niet meer heeft gezien, in het ziekenhuis ligt met long ontsteking. Kon hij die godverdommese trut genaamd kim, de moeder van hailey, niet eens een kind overlaten. Nee, ze had het te druk met zich zelf. Met het 'depresief'zijn. En geld proberen te verdienen, en natuurlijk jongens te verzieren. Jimmy was erg ongerust over zijn dochtertje, maar de ballen om haar op te zoeken, en dan waarschijnlijk kim tegen te komen , had hij niet. Hij wou geen gezeik. En hij wist dat hij Hailey dan niet meer daar achter kon laten, dat hij zou gaan janken. Mannen jankte niet, dan was je zwak en fragiel. Dan was ineens niemand bang meer voor hem. Zijn schoenen werden troebel, zachtjes vloekte hij, vocht tegen zijn tranen. En besloot toen maar eens zijn sigaretten op te zoeken. Voor zijn angst om Hailey te verliezen in woede zou om staan. Hij bleef stilstaan om zijn sigaret aan te steken. Dit maal ging het niet zo makkelijk als normaal, zijn handen trilde namelijk als een gek. Hij had niet eens door dat hij voor het gezichtsveld van een meisje stond. eindelijk had hij hem aan, en gulzig nam hij een hijsje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?   zo sep 25, 2011 2:05 am

Ze bekeek de jongen die voor haar stond, terwijl ze nog een hijs van haar sigaret nam. Zo te zien kreeg hij met moeite zijn sigaret aangestoken. Die had zeker even veel zin in school als haar leek ze zo te zien. Vast zou hij ook hier zijn eerste schooldag hebben, of had hij net gehoren gekregen dat hij een slecht punt had gekregen. Even grijnste ze, een slecht punt.. Wat kon haar dat nou schelen, misschien hem ook niet. Even beet ze aan een velletje langs haar nagelriemen af, en besloot toen om maar wat tegen de vreemdeling te zeggen, 'Hay.' Meer ook niet, zo'n sociaal persoon dat tegen iedereen zijn levensverhaal gelijk begon te vertellen was ze niet. Ze keek hem even kort aan waar na ze een klein glimlachje op haar lippen liet vallen. Zenuwachtig speelde ze een beetje met het filter van haar sigaret waar na ze nog een hijsje nam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?   zo sep 25, 2011 2:16 am

Jimmy keek pas op toen hij een stem van het vrouwlijk geslacht hoorde. Hij keek even in het ronde tot hij een meisje met blond haar zag. Hij knikte even, deze zag er ook niet al te vrolijk uit. waarschijnlijk zag ze ergens tegen op, misschien school, maja wie deed dat niet. Zij begroeting was dus de knik want hij zou geen zuivere stem hebben. Hij nam het meisje in zich op, zij deed het zelfde bij hem. Ze zou zien, een witte neger. Hij had namelijk altijd zijn kruis op zijn knieën hangen , een te groot vest en een petje op. Weer nam hij een hijs aan zijn sigaret, enkele tellen liet hij de rook ontsnappen. Automatisch ging hij naast het meisje zitten, en staarde voor zich uit. Niet van plan om een echt gesprek aan te knopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?   zo sep 25, 2011 2:29 am

Terwijl ze even op haar lippen beet zag ze de jongen knikken, terwijl hij een hijs van zijn sigaret nam. De rook die hijs uit blies vormde een grote rookwolk die al vrij snel verdween. Daisy pakte haar mobiel die ze achter haar BH gestoken had en keek hoe laat het was. Hmm, half vier. Op zich nog best vroeg dus, en terwijl ze haar mobieltje weer terug stuk merkte ze op dat de jongen opeens langs haar zat. Ze tikte met haar vingers de sigaret die ze tussen haar vingertoppen had zitten weg, en gelijk besloot ze de enorme rust ietjes te verstoren door hem wat te vragen, 'Eerste schooldag? Of zit het je niet mee vandaag?' Terwijl ze haar rechterbeen over haar linkerbeen liet vallen besloot ze zich hier bij ook maar voor te stellen, 'Oh. Ik ben Daisy trouwens.' Wat klonk dit verschrikkelijk droog, maar een tikkeltje vrolijkheid zat er eigenlijk vandaag niet in bij haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?   zo sep 25, 2011 2:45 am

In zijn ooghoeken ving Jimmy een beweging op, meteen keek hij naar het meisje. Deze haalde haar mobiel tussen haar bh uit. Niet echt de handigste plek om ergens dingen in op te bergen leek hem, maar ja wie was hij nou. Hij kon het immers niet weten, want hij droeg geen bh. Daarna volgde zijn blik de rookwolken die hij uitblies. De stilte werd onderbroken door een vraag van het meisje. "Nee, ik zit inmiddels al bijna een jaar op monica high" zei hij, na enkele seconden om zijn emoties in bedwang te houden, want hij wou niet dat zijn stem over sloeg. Waarna hij droogjes vervolgde met "Jij?, je ziet er ook neit zo happy uit". Maar hij was niet de eenigste die droog was, het meisje dat Daisy hete namelijk ook. 'jimmy" zei hij met een knikje.

=Flut, ben namelijk ook hw aan het maken=
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?   zo sep 25, 2011 6:13 am

'Nee, ik zit inmiddels al bijna een jaar op Monica High' Hoorde ze hem zeggen, met een iets wat trillende stem. Daisy probeerde het te negeren, de jongen had waarschijnlijk een probleem die hij niet een vreemde zoals haar zomaar zou vertellen.' Jij? Je ziet er ook niet zo happy uit'. Vroeg hij haar. Daisy friemelde even met haar haar, waar op ze hem naam te horen kreeg. Ze zuchtte even,'Eerste schooldag, voor mij, en ik zie er behoorlijk tegen op. Ik ken hier niemand, en wil het liefst zo snel mogelijk weer terug naar huis toe.' Weer liet ze een zucht vallen, waar na ze hem weer even kort aan keek,'Maar als ik jou zo zie, heb ik waarschijnlijk niets te klagen.' Toen Daisy zag dat Jimmy's sigaret ook op was, besloot ze hem maar een sigaret aan te bieden. Goed voor de stress. Zelf stak ze er ook eentje aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I just smoke a cigarette, do you want a cigarette to?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Public Centre :: Youth Yard-
Ga naar: