IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Auburn Mercedes Fellar

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Auburn

avatar

Posts : 69

Profiel
Naam: Auburn Mercedes Fellar
Partner: I'd rather be happy single, then brokenharted
Vereniging: /

BerichtOnderwerp: Auburn Mercedes Fellar   zo dec 11, 2011 8:15 am#GENERAL#
Naam: Auburn Fellar
Bijnamen: x
Leeftijd: 17
Geslacht: Vrouwelijk
Familie: Pleegouders: Tom Fellar en Sarah Fellar
Herkomst: Atlante Georgia

#APPEARANCE#
Auburn heeft een lichtere huidskleur, maar niet enorm bleek. Ze zit tussen lichtjes getint en bleek in. Door haar droge huis heeft ze nu en dan last van eczeem, maar ze gebruikt speciale crème waardoor dit stukken vermindert wordt. Haar kledingstijl is niet altijd hetzelfde, maar ze houdt het casual, op haar eigen manier. Haar ogen hebben een lichtere bruine kleur, meer naar het goudachtige toe, en haar lange haren zijn vaak gekruld en hebben een donkerdere kleur waardoor het soms met een bepaalde gloed echt zwart lijkt.

#FROM THE INSIDE#
Auburn is heel aardig, maar een beetje verlegen. In het begin zal ze dus nog niet echt uit zichzelf naar je toekomen, of met je beginnen te praten, maar als ze je echter kent, dan zie je haar al snel veranderen, gelukkig is dat niet op een slechte manier. Ze kan nogal gek doen en is vaak best hyperactief, echt verandert dat bij mensen die ze nog niet echt goed kent. Ze durft ook nog wel eens grapjes uit te halen met mensen, en houd ervan de leraren in de maling te nemen, om te zien hoe ze eens goed kwaad kunnen worden, en er niet meer tegen kunnen. Dat zal echter niet heel vaak tegenkomen, alleen bij leraren die ze écht niet kun uitstaan. Maar anders past ze wel op, het is niet echt haar stijl om in de problemen te komen, en ze valt dan ook et liefst niet te fel op. Als ze haar vrienden heeft, en niet gepest wordt, dan is ze blij. Ook is ze nogal bescheiden, ze is rijk, maar schept er niet over op, en muziek is een soort van bidden voor haar. Voor haar vrienden durft ze dus ook wel te zingen, aangezien ze een goede stem heeft. Maar voor vreemden doet ze dat liever niet, daarom vindt ze ook dat optredens enzovoorts niks voor haar zijn. Ook vind ze tekenen enorm leuk, ze zal dus wel af en toe een schetsblok en potlood in haar handen hebben als je haar ziet.

#HISTORY#
Auburn haar verleden is niet zo belangrijk, wel leeft ze bij haar pleegouders, vanaf haar 5de. Ze kan zich dus nog wel wat dingen herinneren van haar echte ouders, maar niet zoveel. Ze vind het niet enorm erg, want haar echte ouders leven nog, en ze komt elke vakantie bij hun op bezoek. Haar echte ouders waren, en zijn nog steeds, heel arm, voor de bestwil van hun dochter, hebben ze haar ter adoptie opgegeven, en ze werd geadopteerd door de rijke Fellars. Tom Fellar en Sarah Fellar werden vaak gezien als gelukkige mensen,z e hadden geld, geen zorgen, en zagen er gelukkig uit. Aar ze hadden één probleem, ze konden geen kinderen krijgen. Dus toen ze toch maar besloten hadden een kind te adopteren, wouden ze de toen 3-jarige Auburn adopteren. En na 2 jaar kon Auburn bij hun komen intrekken. Ze hadden het niet geheim gehouden voor Auburn, vanaf het moment dat ze het kon begrijpen, hadden ze het haar verteld. Maar ze heeft een geweldige jeugd gehad, en mocht haar echte ouders vaak genoeg bezoeken. Nu ze 17 is geworden, besloot ze dat ze graag naar Monica High wou gaan, en haar ouders steunden haar daar volledig in.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Auburn Mercedes Fellar
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Karakter-
Ga naar: