IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Are we still doing this?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Are we still doing this?   do dec 22, 2011 4:16 am

[Charlene]

Het was later in de avond, zo rond 22.30. Meesten waren nu in hun kamer om te slapen of snel hun huiswerk voor morgen af te maken. Sommige maakte het niet uit en waren gewoon uit. Soms was Darren een van die personen. Vandaag wilde hij het even rustig aan doen, en gewoon de zonsondergang bekijken vanaf The Roof. Dat vond hij wel een goed idee. Hij was met zijn vrienden die ook in Starkid zaten op tour geweest. Darren had bij iedere leraar een wit voetje behaald. Elke leraar mocht hem en vonden hem een spontane knul. Een ware 'voorbeeld leerling' terwijl hij eigenijk niet zo was. Maar, hij maakte gewoon praatjes met ze en keek ze aan en knikte op de juiste momenten. Alleen een leraar haatte hem, en Darren wist niet waarom. Als sinds de eerste dag. Hij was twee maanden op van school weggeweest. De andere leraren hadden er geen problemen mee, maar die Scheikunde leraar had er bijna een stokje voor gestoken. En toen hij terug kwam was Iana ineens in een relatie met haar ex. Toen werd hij stom dronken wakker met Charlene in bed. Het was raar, maar daarna werden ze een soort van friends with benefits. Darren moest Iana vergeten en Charlene Kenneth. Hij liep denkend daarover naar The Roof. De gamehal was al leeg dus, Darren dacht dat The Roof ook wel leeg zou zijn. Hij liep de trap op met twee treden te gelijk. Toen hij boven kwam zag hij dat de zon al aan het zakken was. Een wind blies door Darren's haar. Zijn krullen tonden wild op zijn hoofd. Toen zag hij het silhouet van het meisje waar het net aan dacht. Ze keek weg over Santa Monica. Darren hield zich stil en sloop met een brede grijns op haar af. Onder de tour had hij onbewust getraind, hij was nooit dik geweest. Maar een hyper iemand zoals hij en dan bijna elke dag staan springen, druk doen en zingen op een podium had zijn vruchten afgeworpen. Hij had nu een sixpack en zijn armen waren een stuk gespierder. Hij sloop op haar af en greep haar om haar middel en tilde haar zo de lucht in. 'Niet zo dicht bij de rand jij,' riep hij vrolijk uit. Darren zette haar weer met beide voeten op de grond. Op Darren's gezicht stond een vrolijke grijns. Zijn ogen gingen even over haar lichaam. Hij leunde voorover en drukte een kus op haar lippen. Hij trok de blondine naar zich toe. Hij keek haar aan en bewoog zijn wenkbrauwen. Charlene was best leuk maar, toch hij zou nooit een officiële relatie met haar hebben. Maar Charlene had waarschijnlijk hetzelfde. Hij deed een pluk achter haar oor. 'En hoe gaat die met jou?.' sprak hij geïnteresseerd. Misschien was ze wel terug bij hem en was dit totaal ongepast. Net als hij haar moest vertellen dat Iana hem gezoend had en gerealiseerd had wat ze hem eigenlijk aan deed. Maar Iana was nog officieel bij Nick dus, hij had officieel recht om nog friends with benefits te zijn met Charlene..

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Charlene
Prom Queen 2011
avatar

Posts : 941
Naam : Nameless ღ

Profiel
Naam: Charlene Sullivan
Partner: Plug it in and turn me on, Kenneth «3
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: Are we still doing this?   do dec 22, 2011 8:33 am

''All of my memories. Keep you near. In silent moments. Imagine you'd be here. All of my memories. Keep you near. The silent whispers, silent tears...'' Zong ze zacht, keek naar de ondergaande zon boven op het dak van het gebouw, terwijl ze met haar beide armen rustig leunde op de reling. Een windvlaagje deed haar blonde haren voorzichtig opzij schuiven, om vervolgens als een soort koude kus in haar nek kippenvel te creëren. Dit kwam deels door de kou en eigenlijk ook wel door de paar regels die ze zong, zonder muziek.
Eén voor één gingen de lichten aan in Santa Monica, wat best mooi om te zien was, vooral op dit uitzicht en vanaf deze hoogte. Ze glimlachte lichtjes.
Doordat ze zo gefocust was op het uitzicht, had ze niet in de gaten gehad dat de deur ondertussen open was gegaan en dat er een bekende jongen achter haar stiekem dichterbij sloop om haar ieder moment de lucht in te gooien. Binnen de kortste keren voelde ze onmiddellijk mannelijke handen om zich heen, werd gelijk in de lucht getild. Hierdoor slaakte ze een harde gil en merkte toen ze eenmaal weer op de grond stond op dat het Darren was die haar zo onverwachts had verrast. Hard grinnikte ze daarom wanneer ze haar evenwicht herpakt had, ook al had hij haar nog vast en liet toe hoe hij een plukje blond haar achter haar oor streek. Zijn aanraking voelde fijn, dat kon ze niet ontkennen en hoewel ze toch geen relatie zouden krijgen en eigenlijk niets vrij serieus te noemen was, vond ze het best fijn. Zolang hij maar niet zou liegen, vond ze het best, want meer gevoelens dan friends with benefits zou ze niet krijgen voor hem.
''You badass!'' Reageerde ze op zijn opmerking over die rand en beantwoordde zijn kus door haar lippen ook stevig op de zijne te drukken. Wanneer die eenmaal af was, verscheen er een brede grijns op haar gezicht en had ze hem zin om even een zachte duw tegen zijn bovenlichaam te geven, gewoon om te plagen en als reactie op zijn plotselinge aanval van net, maar besloot het toch maar even niet te doen. Straks zou hij het misschien verkeerd opvatten, al dacht ze haast van niet want zo'n jongen als hij moest wel tegen een stootje kunnen, en zou hij misschien wel boos weglopen, waar ze geen trek in had. Charlene was nu wel in voor wat gezelschap, alles behalve die rotgedachtes van Kenneth die de liefde aan haar verklaard had en Christian die verrot was geslagen door diezelfde jongen.
''Prima, deze plek geeft me rust.'' Zei ze met een glimlach, sloeg haar armen om zijn nek heen en drukte nog een korte kus op zijn lippen. ''Vertel, wat heb je me te zeggen over jou?''
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Re: Are we still doing this?   do dec 22, 2011 9:29 am

Darren kon niet stoppen met grijnzen. De gil van Charlene was perfect. Precies de reactie waar hij op hoopte. Hij greep haar vast en drukte haar tegen zich aan. Het was altijd veel plezier met Charlene. ’I’m such a Badass,’ sprak hij uitdagend uit. Hij voelde dat haar armen om zijn nek werden geslagen. Hij pakte haar middel vast en zoende haar terug. Toen ze vroeg wat hij kwam zeggen, haalde hij zijn schouders op. ’Ik weet niet maar, ik denk dat ik Iana terug aan het winnen ben,’ sprak hij eerlijk. Hij keek haar met een blije blik aan. Hij verzachtte daarna zijn blik en trok haar nog meer naar haar toe. ’Ik wil graag eerlijk zijn. Niet dat ik dadelijk ineens weer terug ben bij Iana,’ sprak hij voorzichtig. Oke, hij moest toegeven soms was hij best gevoelig. Hij drukte een kusje op haar lippen. We zijn in ieder geval terug vrienden,’ sprak hij opgelucht. Hij haatte ruzie’s. Hij legde zijn hand in haar nek en kuste haar weer. Hij name weer even een adem pauze en grijnsde uitdagend. ’Hoe is het met jouw guy?,’ vroeg hij informerend. Ondertussen tilde hij haar op en liep naar een zitzak. Hij plofte neer en zette Charlene op zijn schoot. Hij keek in haar heldere blauwe ogen. Darren was blij dat hij weer on speaking terms was met Iana. Hij wilde toch na alles wat er gebeurt was haar terug. Hij wilde haar gewoon. En hij hoopte dat Charlene geen gevoelens voor hem had. Want wie weet, hij zag haar alleen als een goede vriend. Maar als hij nou een kans had bij Iana moest hij niet aan het rotzooien zijn met Charlene. Geen smsjes geen contact met haar. Iana haatte haar, wat Darren een tikje onterecht vond. Maar hij haatte Nick en daar zei zij ook niks over. Nick was een zak. Hij had wel twee weken met een blauwe kaak gelopen. Die gast was echt sick. En hij had niks gedaan. Charlene was er toen wel echt voor hem. Zoiezo de laatste tijd was ze er altijd voor hem. Daarom vond die het rot als hij haar zo zou moeten laten vallen. Maar nu was hij nog op vrije voeten. Hij keek Charlene ontdeugend aan. ’Ready for soms fun,’ fluisterde hij verleidelijk in haar oor. Hij beet zachtjes in haar oorlel. Hij stond op en deed de deur naar de roof dicht. Hij trok Charlene weer tegen zich aan. Hij draaide een kwart en duwde haar tegen de muur. Zachtjes kuste hij haar nek, en zo langzaam verder naar benden. Hij keek grijnzend omhoog. Eigenlijk meer als een soort van toestemming, dat deed hij altijd. Hij was toch zo’n gentlemen, al zei die het zelf…

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Charlene
Prom Queen 2011
avatar

Posts : 941
Naam : Nameless ღ

Profiel
Naam: Charlene Sullivan
Partner: Plug it in and turn me on, Kenneth «3
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: Are we still doing this?   vr dec 23, 2011 10:34 am

Charlene was blij te horen dat het goed ging tussen hem en Iana, maar ze slikte wel even kort vanwege het feit dat dat best snel was gegaan en dat er tussen haar en Kenneth nog geen enkele steek verandering was gekomen. Misschien was dat wel omdat ze hem nog steeds negeerde en ontliep wanneer het ook maar kan. Hoewel ze het eng vond om toe te geven, kon ze het gewoon nog niet even beseffen dat hij echt van haar hield en of het echt waar was. Het was ook zo snel gegaan hoe het uit was gegaan met zijn ex Sawyer en hem. Zo plots uit het niets, terwijl ze samen zo gelukkig leken ook. Kwam dat allemaal door haar? Ja, door die ene verklaring van liefde was ze na gaan denken. Niet zomaar piekeren zoals ze normaal deed, nee, dit keer was ze veel dieper na gaan denken, over eigenlijk van alles.
''Hmm, still the same.'' Bracht ze stilletjes uit en voelde ze hoe de neiging had om haar blik af te wenden van de jongen. Maar zodra ze voelde dat ze opgetild werd verscheen er al een lichte glimlach op haar gezicht en werd al gauw op zijn schoot gezet. Ze hoorde aandachtig zijn woorden aan, terwijl ze in zijn schattige ogen keek en met haar vingertoppen van haar rechterhand over zijn wang streelde.
''Of course, my dear.'' Waren de woorden die ze terug fluisterde en drukte nog kort een zachte kus op zijn wang, voordat hij opgestaan was om de deur van Flat Roof dicht te doen. Maar beter ook, dan zou niemand hen kunnen snappen en hopelijk al helemaal niet Kenneth, dat zou pas een hel zijn. Dan had hij haar eerst met Christian gezien en dan nu met Darren. Hij moest eens weten met wie ze nog meer het bed gedeeld was en dat was nog wel de blonde krulhaar jongen van Die Hard, Nick. De jongen die Darren ook best wel verrot had geslagen uit woede door Iana en al die omstandigheden. Ergens begreep ze het wel, maar waarom gelijk slaan in plaats er van eerst te praten? Waarom zat de wereld altijd zo ruw in elkaar? Niet dat zij echt een meid van praten was op het gebied van ruzie, want ze had ook best een pittig staaltje kracht door het kickboxen in Santa Fé en het liefste loste ze de ruzie dan daarmee op, maar toch.. Ze slaakte een stille zucht en voelde hoe de jongen haar zo dichtbij mogelijk naar hem toe trok en hoe haar rug de koude muur raakte. Kusjes kwamen in haar nek, waarna ze verder naar beneden gleden. ''Oew..'' Zei Charlene met een gniffel en sloot daarna haar ogen, om volop te genieten van zijn bezigheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darren

avatar

Posts : 1307
Naam : Marjolein

Profiel
Naam: Darren Criss
Partner: You're my special one, Sid.
Vereniging: None suits me.

BerichtOnderwerp: Re: Are we still doing this?   zo dec 25, 2011 4:56 am

Darren glimlachte vriendelijk toen ze zei dat het nog hetzelfde was. ’Sorry to hear,’ sprak die medelevend. Hij drukte haar lichaam zachtjes tegen de muur. ’Heb je wel tegen hem gepraat?,’ sprak hij met een glimlach. Gelukkig werd Charlene al wat vrolijker van zijn aandacht. Daar was hij wel blij om. Toen hij haar hand langs zijn wang voelde trok hij even een mondhoek op. Charlene was echt heel lief, en nu echt een goede vriendin. Hij wilde graag voor hij zijn wat ze wilde maar, zijn hart lag bij Iana. Ook al had hij veel plezier met Charlene. Hij beantwoordde haar kus en deed daarna de deuren dicht. Hij had in het begin met Bradley de sleutel gestolen van de conciërge. Hij als perfecte voorbeeld leerling had niemand hem verwacht. En hij Bradley geholpen met een alibi. Hij zei dat hij Bradley bijles gaf. De leraren moesten eens weten hoe hij werkelijk was. Ze stonden naast de deur tegen de muur, dus net uit het zicht. Hij grijnsde breed toen hij terug kwam. Hij kuste haar weer in haar nek langzaam naar beneden. Met zijn tanden maakte hij behendig een knoopje los. De rest deed hij met zijn handen. Hij grijnsde verleidelijk. Charlene stond nu met een ontknoopt blouseje en zo in haar BH. Darren liet haar blouseje maar zo hangen omdat, de muur koud en hard kon zijn. Hij kuste haar verder over haar lichaam naar beneden. Hij rukte nu zelf zijn shirt uit en gooide het achter zich. Hij maakte de riem van zijn broek los en merkte dat hijzelf al best klaar voor was. Hij pakte een condoom uit zijn broekzak die hij van te voren er snel had ingeduwd. Hij keek haar lachend aan. ’We willen natuurlijk niet de gevolgen hebben van onze avontuurtjes,’ sprak hij lachend. Hij zoende Charlene terwijl hij het ding snel om deed. Snel maakte hij Charlene’s broek ook los. Voor dit het wist waren ze al bezig. Het voelde wel heel goed en ook vertrouwd. Met Charlene had hij net vaker gedaan dan met iemand anders. Hij keek verleidelijk in haar blauwe ogen. Dit zou wel eens de laatste keer zijn dat ze dit konden doen. Iana en Nick waren uit elkaar en Iana en Charlene ging niet samen. Hij wilde wel goede vrienden met haar blijven. Charlene kende hem nu natuurlijk ook goed. Zowel persoonlijk als lichamelijk. Al die gedachtes spookte door zijn hoofd. En voor die het wist kwam hij al bijna. Hij zoende Charlene steeds wilder en liet even al zijn gedachtes los. Alleen hier in dit moment met Charlene. Hij deed zijn armen om Charlene heen en drukte haar weer tegen de muur. Zo drukte hij zijn armen tegen de muur en niet Charlene’s rug. Hij genoot van dit moment en grijnsde ondertussen dat hij Charlene zoende. Nadat ze ‘klaar’ waren ging hij langzaam uit haar. Deed zijn nu gevulde condoom af en deed alles qua kleding weer goed. Hij keek lachend naar Charlene en keek daarna sneaky naar de reling. ’Zullen we nog wat lol beleven?,’ grijnsde hij breed en hij liet de condoom net voorbij de reling hangen. Als ze dat zouden doen en het op iemand kwam zouden ze moeten rennen. Mensen wisten dan dat het van de roof kwam. Gelukkig was Darren’s kamer niet ver weg…

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youwillneverknowitwasme.tumblr.com/
Charlene
Prom Queen 2011
avatar

Posts : 941
Naam : Nameless ღ

Profiel
Naam: Charlene Sullivan
Partner: Plug it in and turn me on, Kenneth «3
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: Are we still doing this?   do dec 29, 2011 1:31 pm

Hoewel ze wist dat ze hier veilig stonden en niet zo snel gepakt konden worden, had ze ergens wel een twijfel. Misschien wel omdat het onderwerp wat ze net aangesneden hadden haar niet bepaald de aller rustigste gevoelens gaven die ze nu hoorde te hebben op zo'n moment als deze. Inmiddels was zijn shirt al uit en zijn broek al los, wat haar lichtjes deed grijnzen. Haar eigen blousje was ook al losgeknoopt en enkel en alleen haar beha was zichtbaar daardoor, omdat ze al met het stofje ertussen voelde hoe de stenen muur koud was.
Een condoom verscheen en vlak daarna hoorde ze hoe koeltjes zijn stem klonk, maar tegelijkertijd lachend. ''Natuurlijk niet.'' Lachte ze daarna en voordat ze meer kon uitbrengen, raakten elkaars lippen ieders en was ze de gedachte aan Kenneth gelijk al helemaal verdwenen. Ondertussen voelde ze hoe zijn warme handen haar buik raakten, terwijl hij haar broek losknoopte en die naar onderen van haar benen afzakte. Snel schopte ze hem weg, maar net niet ver genoeg dat hij over de reling zou raken of zoiets, en voelde hoe hij al gauw in haar kwam. Een kreun verliet haar mond en ze sloot haar ogen, terwijl ze opnieuw haar lippen op die van hem drukte en ook haar tong gebruikte. Steeds wilder en wilder werden ze, waarna ze op een gegeven moment zijn warme armen om haar lichaam heen voelde en toen weer tegen de muur werd gedrukt. Haar ogen hield ze al die tijd gesloten en voelde hoe ze bijna tot haar eigen hoogtepunt kwam.

''Haha, durf het!'' Zei ze op een uitdagende toon, terwijl ze haar broek alweer dicht probeerde te knopen en vervolgens haar gesp sloot. Op het moment dat ze opkeek en ietsje dichterbij kwam staan, zag ze nog net hoe het sappige ding over de reling werd gegooid en met een wilde rotvaart naar beneden suisde. Als het mogelijk was, kon ze hem nog zelfs horen vallen ook. Binnen enkele seconden was hij bijna beneden beland en viel hij meteen op een gebruine man met wild rasta haar. ''Heb je hem wel dichtgeknoopt?'' Vroeg ze zichzelf af, maar was ook wel duidelijk te horen voor Darren. Net op het moment dat ze nog meer wou vragen, hoorde ze een wilde uitbarsting en zag ze hoe hij omhoog wou kijken, waardoor ze automatisch gauw naar achteren deinsde en de jongen zijn hand had gepakt. Hopelijk had hij hen niet gezien en was hij niet als een achterlijke het gebouw ingestormd, want als dat zo was... dan zouden ze ontzettend snel moeten vluchten. Misschien naar Darren zijn kamer, want anders zou Auburn hen zo zien en het enigste wat ze nu wou was privacy met hem. Vlug knoopte ze haar blouse dicht en keek hem met een plagerige grijns aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Are we still doing this?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Are we still doing this?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Living Building :: Flat Roof-
Ga naar: