IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 I want to shut down in the club with you

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tyler

avatar

Posts : 807

Profiel
Naam: Tyler James Moore
Partner: Emilie
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: I want to shut down in the club with you    wo maa 07, 2012 8:33 am

Zijn blik ging keurend over zijn spiegelbeeld heen. Ondanks zijn wantrouwen tegenover kappers en zijn tegenzin om het lot van zijn uiterlijk uit handen te geven, was hij naar de kapper geweest. Zijn haren waren korter geknipt en hij was behoorlijk tevreden met het resultaat. De jongen tegen over hem staarde hem met een zelfverzekerde blik aan. In zijn donker rode shirt en broek die wat lager hing, volgens de laatste trends, zag hij er redelijk casual uit. Zijn attitude zou er wel voor zorgen dat hij opviel in een menigte. Tegenwoordig hechtte hij er echter een stuk minder waarde aan om op te vallen, er was er maar één bij wie hij nog maar wilde opvallen. Zijn mondhoeken krulden onwillekeurig omhoog, vanavond zou hij enkel met haar gaan. Hij wierp een laatste tevreden blik op de spiegel waar hij weer eens veel te lang ijdel voor had gedaan en zocht toen zijn sleutels. Na die gevonden te hebben verliet hij zijn kamer. Hoewel hij al een aantal nachten bijzonder weinig had geslapen vanwege tentamens en uitgaan, was hij behoorlijk opgewonden. Het was onmogelijk te ontkennen dat die energie en enthousiasme niks te maken hadden met het feit dat hij op weg was naar Emilie. Ze hadden afgesproken op de straat hoek bij een klein café dat de meeste studenten links lieten liggen. Santa Monica had vele club, maar tegenwoordig was hij vooral in de Undergrounds te vinden waar hij en zijn studenten vrienden zich prima konden vermaken. Misschien was Emilie er wel eens geweest, ook al zat ze nog niet op de universiteit, maar dat zou hij straks wel horen. Het was behoorlijk fris buiten en in zijn haast om naar Emilie te gaan, was hij een jack vergeten. Het was bijna 12 uur, precies de tijd dat ze hadden afgesproken en dat het nachtleven goed opgang kwam. Hij en Emilie deden alles nog rustig aan, al begon dat hem steeds moeilijker te vallen. Wat er vanavond zou gebeuren zou hij wel zien. Half in gedachten liet hij zich bijna aanrijden en het tergende geluid van een boos toeterende auto haalde hem weer terug uit zijn gedachten wereld. Hij verwachtte dat Emilie hem zou verrassen in een outfit waarin ze er weer prachtig uitzag en dat idee zorgde ervoor dat hij nog sneller ging lopen. Inmiddels had hij het café bereikt, waar Emilie nog niet stond. Een rilling ging door hem heen en hij sloeg zijn armen over elkaar. Ongeduldig liet hij zijn blik over de straat gaan. Een grijns verscheen op zijn gezicht toen hij Emilie spotte, right on time.. Deze nacht zou er vast één worden om te onthouden.

[Emily Very Happy ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emilie

avatar

Posts : 1315
Naam : Ines ♥

Profiel
Naam: ~ Emilie Di Ponte ~
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    wo maa 07, 2012 9:08 am

Het geluid van kapotgevallen glas weerklonk schel in haar oren. "Fuck,", vloekte ze binnensmonds terwijl ze het kapotgevallen parfumflesje van de grond gritste, en hierbij iets te enthousiast was: een klein, venijnig streepje bloed op haar vingertop. Nog een vloek binnensmonds, terwijl ze het glas naar de vuilbak bracht en het reukwater verder opruimde. Fijn, rook het hier ook naar frisse bloesems in haar kamer, ook dat nog! Snel wierp ze een blik op de wandklok, die haar vertelde dat ze nog maar tien minuten had. Hm, ze wilde helemaal niet te laat komen wanneer ze had afgesproken met Ty. Te laat komen was 'in' tegenwoordig, maar bij Ty liet ze dat liever varen, de drang om in zijn gezelschap te vertoeven was veel te groot. Het meisje huppelde naar haar kamer en trok het zwarte, schattige en bijna zomerse jurkje aan. Het mocht dan nog frisjes zijn nu, ze zou de lente wel even een duwtje in de rug geven en zo verschijnen. Ze haalde even een grote kam door haar haren, die natuurlijk genoeg vielen, en bekeek zichzelf nog even in de spiegel, glimlachte kort en rende dan weer naar de tafel, gritste een klein handtasje van de tafel en rende op haar ballerina's (voor de gemakkelijkheid) de kamer uit. Ze was hier nog niet eerder geweest, bedacht ze zich terwijl ze het plannetje in haar hoofd volgde door de kleinere straten hier. Het was eigendom van de universiteit, hier hoorde ze niet echt thuis, maar dat maakte het nog leuker. Hm, ze rook wel fel naar de bloesems, dat spul was gewoon half over haar heen gelopen. Hmm, teruglopen kon ze niet, ze was bijna te laat.. Ze versnelde wat en zag Ty, tot haar grote opluchting, in de verte staan. Het duurde te lang voor ze bij hem was, waardoor ze iets sneller wandelde naar mate ze dichter kwam. "Hee, Ty.. Alles goed?", sprak ze vrolijk, breed glimlachend, waarna ze hem een vluchtige kus op de wang drukte en haar blik even over hem heen liet gaan. "Niet letten op die bloesems, het parfum wilde niet meewerken" mompelde ze meteen, een lichte blos op haar wangen van het wandelen. Opnieuw gleed haar blik tevreden over haar gezelschap deze avond, gezelschap dat klaarblijkelijk een bezoek aan de kapper had gebracht. "Wat zie jij er leuk uit.. Niet dat je er daarvoor niet uitzag hoor, maar dit kapsel staat je ook zeker niet slecht!" Het was leuk om eens een complimentje te geven, Ty verdiende dat wel. Ze wilde hem zoveel zeggen, maar voelde zich nu al te 'praterig', waardoor ze eigenlijk besloot haar mond te houden. Wel betrapte ze zichzelf erop dat ze haar ogen niet van hem af kon houden, hij zag er zo perfect uit.. Opnieuw zo'n moment waarop ze 'rustig aan doen' even vervloekte, aangezien ze hem nu wel heel graag zou willen zoenen, maar zelf vond ze dat dat moment wel zou komen. Een momentje om naar uit te kijken, zeker?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler

avatar

Posts : 807

Profiel
Naam: Tyler James Moore
Partner: Emilie
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    do maa 08, 2012 7:10 am

Het was fijn Emilie weer te zien en hij liet zijn blik niet meer van haar afdwalen toen hij haar eenmaal in zicht had. Ze had een schattig jurkje uitgekozen en ze zag er mooi uit. Elke keer weer overviel haar uiterlijk hem weer. Behalve dat ze onwijs sexy was, was ze gewoon echt heel erg mooi. Emilie bereikte hem al snel, vergezeld door een sterke bloemengeur. "Uitstekend, met jou?" antwoordde hij terwijl hij vrolijk haar glimlach beantwoordde. Op dit moment voelde hij zich ook echt uitstekend. Hij was met Emilie en het beloofde een mooie nacht te worden. "Je ruikt nogal overweldigend, maar daarom niet minder lekker," reageerde hij glimlachend op haar opmerking over haar parfum. Hoe ze het voor elkaar had gekregen om zo veel parfum op te krijgen wist hij niet, maar waarschijnlijk had ze gewoon staan klunzen. Een tevreden glimlach speelde om zijn lippen bij het horen van Emilie haar complimentje en hij grinnikte kort toen ze opmerkte dat hij er daarvoor ook leuk had uitgezien. "Bedankt, het was tijd voor wat nieuws!" zei hij vervolgens. Hoewel ze het vast ook gezellig zouden hebben op deze straathoek, wilde hij snel ergens naar binnen gaan. "Laten we maar gaan," stelde hij voor, terwijl hij haar voor ging de straat over. De ingang van de undergrounds was niet ver van hier, hooguit vijf minuten lopen. Zodra Emilie naast hem liep sloeg hij zijn arm om haar schouders heen. Hij wierp haar een zijdelingse blik toe en glimlachte vervolgens. Hoewel ze misschien nog niet door het leven gingen als 'koppel', mocht iedereen vanavond weten dat ze bij hem hoorde. Deze avond zouden er waarschijnlijk meer dan genoeg jongens proberen een move naar Emilie te maken, maar hij zou er wel voor zorgen dat niemand haar echt lastig viel. "Ben je eigenlijk wel eens hier geweest? Je kunt er echt heerlijk uitgaan, mits je je niet stoort aan vele losgeslagen studenten," vroeg hij, terwijl hij genoot van het feit dat Emilie zo dicht tegen hem aan liep. Zelf was hij ook vaak in een groep losgeslagen studenten te vinden, maar er was dan ook niks beters dan alle stress van je af feesten en je dan helemaal laten gaan. Nu hij met Emilie was, zou hij zich alleen wel wat netter gedragen. De frisse avondlucht deerde hem niet meer, Emilie haar aanwezigheid leidde hem daar meer dan genoeg af. Hij stopte bij een deur waar een nors kijkende uitsmijter stond en knikte vriendelijk naar hem. De uitsmijter nam aan dat het wel goed zat en liet hen zonder wat te zeggen de deur door. Ty haalde de arm die hij om Emilie haar schouder had geslagen weg en pakte in plaats daarvan haar hand. "Als we deze trap afdalen, zijn we er," legde hij vervolgens uit aan Emilie, waarna hij haar voor ging de trap af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emilie

avatar

Posts : 1315
Naam : Ines ♥

Profiel
Naam: ~ Emilie Di Ponte ~
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    do maa 08, 2012 7:44 am

"Super, je hebt toch niet te lang hoeven wachten op me he? Heb me gehaast, dat flesje parfum dat over me heen op de grond viel heb ik er nog bij moeten nemen.." verontschuldigde ze zichzelf halvelings, hoewel ze wist dat ze niet erg veel te laat was geweest. Hij voelde zich uitstekend en stiekem hoopte het meisje dat dat een stuk door haar kwam. Ze had afgelopen dagen nogal wat met de jongen in haar hoofd gezeten. De tijd die ze zich gaven, was goed: ze werd er alsmaar zekerder van dat Ty en haar iets goeds kon worden. Misschien iets dat kon blijven, voor iets langere tijd dan haar vorige relaties dan. En hoewel ze wist dat het voor Ty misschien allemaal niet zo vanzelfsprekend was, toch had ze vertrouwen in de jongen. Hij reageerde op de parfumkwestie en dat zorgde voor een fijne, oprechte glimlach langs haar kant. Ze wist dat het kon storen, die felle geur, maar het feit dat hij zo reageerde, was dan weer typisch Ty, daar hield ze wel van. Het complimentje over zijn nieuwe haarstijl miste zijn doel niet, hij leek tevreden. Zijn haar was echt verfrissend zo en stiekem wilde ze er wel eens door woelen met haar hand, maar aangezien er genoeg werk in gestoken leek te zijn, deed ze dat maar niet. Toen hij voorstelde te gaan, glimlachte ze even retarded voordat ze hem achternaging. Juist ja, ze was vergeten dat ze ergens heen gingen, door Ty's prachtige looks te aanschouwen. Ze versnelde haar pas een beetje en kwam naast de jongen lopen, die bijna meteen zijn arm om haar schouders heen sloeg. Een kleine beweging eigenlijk, waar ze anders wel even door overweldigd werd. Haar blik gleed bijna meteen naar Ty, terwijl ze dat hatelijke blozen weer voelde opkomen, waardoor ze glimlachte en wegkeek voor hij merkte dat haar wangen lichtjes roze kleurden. Zijn arm om haar heen voelen was een geweldig fijn gevoel, zo dicht tegen hem aan.. Zijn stem hield haar tegen voor haar gedachten op de loop gingen. Ze schudde haar hoofd toen hij vroeg of ze hier al geweest was, en grinnikte even toen hij wat zei over losgeslagen studenten. "Zolang ik me niet stoor aan jou, Ty, is het goed" grijnsde ze terwijl ze hem opperend aankeek. "Ik kan trouwens mijn mannetje wel staan hoor, je hoeft me niet te beschermen ofzo.." Haar blik gleed over de uitsmijter die er nogal redelijk sterk uit en onbewust liep ze wat meer tegen Ty aan. Zo'n brede uitsmijter betekende misschien wel dat er dronken, wilde apen rondliepen.. "Maarree, Ty.." mompelde ze op een toon die duidelijk maakte dat ze terugkwam op haar woorden. "Ik hou je niet tegen als je zatlapjes van me af wil houden hoor..", het kwam er fluisterend uit, mede omdat ze aan de deur waren gekomen. Haar blik hield ze, onder de indruk, op de armen van de uitsmijter gericht. Van die bovenarm konden alle kindjes in Afrika wel eten anders, moest hij een rund zijn.. Deze gedachte liet haar even glimlachen. Ty liet haar los, maar nam haar hand meteen daarna. Ze grijnsde even toen hij haar voorging, de trap af, en knikte even op zijn woorden, hoewel hij dat niet kon zien. "Hmm, wel, Ty, om zo'n bovenarmen te hebben zul je toch nog even moeten trainen.." sprak ze plagerig, waarna ze, eenmaal beneden, hem een kus op de wang drukte. "Grapje he, schatje.." klonk het, nog plagerig dan eerst, waarna ze hem kort een stukje voorbij liep, zijn hand loslatend. Deze move was echter niet zo slim, ze keek naar de druk feestende mensen en zette meteen enkele passen achteruit. Haar hand zocht die van Ty weer, terwijl ze haar blik nog op het volk daarbinnen had gericht, volk dat er vreselijk slim uitzag! "Ehm, Ty.. Ga jij maar eerst.."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler

avatar

Posts : 807

Profiel
Naam: Tyler James Moore
Partner: Emilie
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    za maa 10, 2012 1:41 am

"Nee hoor klunsje," antwoordde hij plagend op haar vraag. Hoe ze het nou weer voor elkaar had gekregen een parfumflesje over zich heen te krijgen wist hij niet, maar het scenario zag er in zijn hoofd in ieder geval erg komisch uit. Haar schattige glimlach beantwoordde hij direct en hij grijnsde even toen ze haar blik van hem afwendde. Stiekem kon hij wel raden wat ze hem niet wilde laten zien. Het was een beweging die hij meisjes vaak genoeg had zien doen nadat hij een complimentje gaf of een bepaalde beweging maakte. Zoals verwacht was Emilie hier nog niet geweest. Zelf was hij hier ook nooit gekomen voor hij begon met studeren. Zachtjes lachte hij om haar opmerking. "I'll behave," beloofde hij vervolgens met een verzekerende glimlach. "Hmm dat geloof ik best Em, maar der lopen hier nogal wat handtastelijke types rond soms," sprak hij Emilie eigenwijs tegen. Dronken studenten konden behoorlijk vervelend zijn tegenover de meisjes hier. Sommige meisjes vonden dat geweldig en lieten zich daar helemaal in gaan, maar hij wist dat Emilie het niet fijn zou vinden. Ty voelde dat Emilie meer tegen hem aan ging lopen en hij liet het tevreden toe. Hoe dichterbij, hoe beter meende hij. Tevreden knikte hij nadat ze een beetje terug kwam op haar woorden. "Dat zal ik met alle plezier doen!" reageerde hij direct. Toen hij haar blik volgde, zag hij dat die op de brede uitsmijter gevestigd was. Zelf had hij niet veel aandacht besteed aan de man, hij liet hen tenslotte zonder moeilijk te doen de trap af dalen. Deze trap was hij al vele malen afgedaald en hij was er zelfs een keer half afgevallen toen hij en zijn vrienden al iets te veel gedronken hadden. Hij glimlachte vaagjes om die herinnering. Hoofdschuddend lachte hij om haar plagende opmerking. Gespierde armen had hij, maar om ze zo te krijgen zou hij nog wel een jaar intensief moeten trainen. De plagende opmerking was al haar al snel vergeven, nadat ze haar lippen op zijn wang had gedrukt. Er stond een vrolijke glimlach op zijn gezicht toen hij haar weer in de ogen keek. Emilie liep hem voorbij, daarbij zijn hand loslatend, maar kwam al snel terug op deze actie. Hij grijnsde toen ze hem weer bij de hand nam en hem aanspoorde eerst te gaan. Hand in hand nam hij haar mee de club in. Je werd begroet door hard dreunende muziek, een geur van zweet en verschillende geurtjes en flitsende lichten die de dansende mensen af en toe lieten lichten in het donker. "Blijf bij me in de buurt," waarschuwde hij onnodig waarna hij haar meevoerde door de menigte. Misschien was het niet zo slim om midden door de mensen heen te gaan, maar het was wel de snelste weg. Verschillende ellebogen stoten tegen hem aan en sommige mensen beukten nog even na. Het deerde hem echter niet en hij maakte zo netjes de weg vrij voor Emilie, die hij nog steeds stevig bij de hand had. Toen ze zijn doel bereikt hadden draaide hij zich naar Emilie om. "Damn, het is echt druk vanavond," zei hij vervolgens, waarna hij nog een blik wierp op de drukte. "Wat wil je te drinken Em?" vroeg hij vervolgens, ze waren tenslotte niet voor niets naar de bar gegaan. Daarna zouden ze zich op kunnen laten gaan in de dansende menigte. Hij had zin om te dansen, zeker met Emilie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emilie

avatar

Posts : 1315
Naam : Ines ♥

Profiel
Naam: ~ Emilie Di Ponte ~
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    za maa 10, 2012 12:02 pm

Klunsje? Het meisje keek de jongen even koppig aan. "Ik ben geen kluns.. Ik heb gewoon soms een beetje onhandig.. sprak ze eigenwijs tegen, waarna ze hem overtuigend bleef aankijken enkelle tellen. Ty zou zich gedragen en daar twijfelde ze zelf niet eens aan. Het was duidelijk dat hij niet alleen haar, maar zij ook hem kon bekoren, dus waarschijnlijk zou de jongen nog altijd bij haar in de smaak willen vallen. Een speelse glimlach sierde haar lippen terwijl ze zich voorstelde hoe Ty zich té keurig zou gedragen, alles als een echte gentleman zou willen doen. Hmm, nee, Ty had misschien soms wel zijn principes, maar hij overdreef niet en dat was fijn. Ze wilde dan ook niet continu betutteld worden, daar was ze het meisje nu eenmaal niet naar. Zelfstandigheid, hoe onhandig dan ook, daar hield ze van. Dat wilde dan echter niet zeggen dat ze niet graag beschermd zou worden door de jongen die continu in haar hoofd rondzwierf. Handtastelijke types? Die wimpelde ze wel af.. Té handtastelijk? Die wimpelde Ty wel af. Op zijn manier dan, waarschijnlijk. Het meisje volgde de jongen door de menigte, die plaats leek te ruimen voor haar, maar dat alleen maar deed omdat Ty hen opzijwerkte. Wel fijn anders, om elleboogstootvrij door de drukte te komen! Muziek deed altijd iets raars met haar: elke beat voelde ze door haar lichaam, waardoor ze wílde dansen. Dit was dan ook hier het geval. Bij hem in de buurt blijven was voor haar een eitje, mede omdat hij haar hand stevig vasthield. Eindelijk voorbij die walm van zure alsook frisse geurtjes, botste ze zacht tegen de jongen op toen die was gestopt, gewoon omdat ze nieuwsgierig om zich heen aan het kijken was. Deze mensen waren dronken. Waren ze dan allemaal al boven 21 jaar of gedroegen ze zich als illegalen? Anyway, ze keek de jongen even onschuldig aan, als excuus voor het 'tegen hem opbotsen', waarna ze even knikte om zijn woorden. Wat ze wilde drinken? Hmm. Toch maar even vragen. "Zijn al deze mensen boven éénentwintig jaar oud of mag je hier wél drinken? Was dat een domme vraag? was het hier vanzelfsprekend om alcohol te drinken? Hm, Fiero zou aanlokkelijk zijn, maar no way dat Ty haar dronken naar huis zou brengen op deze avond.. Ze kon zich nuchter ook amuseren. "Een cola, als ze die hier zónder alcohol hebben.." sprak ze op een ironische toon, waarna ze plagerig grijnsde. Ze bleef staan en keek even rond terwijl ze Ty de tijd gaf om wat te bestellen. Hm, leuke jongens zaten hier ook wel op de universiteit, al leken ze meer snobs en gedroegen ze zich uit de hoogte. Dat maakte haar blij dat ze Ty had leren kennen, die anders leek dan alle anderen voor haar. Een drietal jongens in een groepje keken tegelijk haar richting uit (jongens kónden nu eenmaal niet subtiel en niet tegelijkertijd naar iemand kijken). Ze draaide zichzelf even subtiel als hen, van hen weg, waarna ze lette op de menigte die volledig opging in de muziek. Een glimlach speelde rond haar lippen, dit beloofde een mooie avond te worden. Eens Ty terug was, nam ze haar drankje van hem aan en trok hem ongevraagd een stukje meer naar de dansvloer, eens testen of Ty het leuk vond om te bewegen op de muziek. Ze bracht haar lippen tot bij zijn oor en sprak luid genoeg, zodat hij haar kon horen boven de muziek uit. "Je kan toch wat dansen, he?" klonk het plagerig, waarna ze zijn hand losliet, Zijzelf stond al eerder half stilstaand te bewegen op het ritme, maar nu was het tijd om wat los te gaan. De drukte zorgde ervoor dat er niet erg veel bewegingruimte was, wat jammer was, maar tegelijk ook fijn, doordat ze telkens een stukje dichter bij Ty werd geduwd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler

avatar

Posts : 807

Profiel
Naam: Tyler James Moore
Partner: Emilie
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    do maa 22, 2012 4:55 am

Haar blik was overtuigend as always, maar dat veranderde niets aan zijn eerder uitgesproken oordeel. Niet dat het onaardig bedoeld was, hij vond klunzige meisjes eerder schattig. Hoe dichter hij bij de undergrounds kwam, hoe opgewondener hij werd. Het waren vaak memorabele nachten die hij hier had en het was de feesten hier maakten zijn studentenleven tot een groot succes. Het was dan ook fijn om dit met Emilie te kunnen delen. Er stond een zelfverzekerde glimlach op zijn gezicht terwijl hij zich door de drukte heen werkte. Af en toe knikte hij vriendelijk naar bekende gezichten, maar veel aandacht zou hij zijn vrienden toch niet schenken vannacht. De glimlach was niet van gezicht verdwenen, maar verbreedde alleen maar terwijl hij op Emilie haar antwoord wachtte. Hij grinnikte kort om haar vraag. "Mogen is een groot woord. Laten we het zo zeggen dat ze hier gewoon een oog dicht knijpen voor de meeste mensen. Omzet wordt nogal minder als ze dat niet zouden doen," antwoordde hij haar. Zelf zou hij over één jaar legaal mogen drinken, maar hij betwijfelde of het enig verschil voor hem zou maken. Hij grijnsde en knikte nadat ze om een cola vroeg, die ze zeker zonder alcohol hadden hier, al zou het waarschijnlijk niet zo vaak verkocht worden. Er stonden redelijk wat mensen rond de bar, maar hij wist snel de aandacht van de barkeeper te krijgen. "Een cola en een wodka cola." Deze nacht zou hij niet dronken worden, maar er was dan ook best wel wat voor nodig om hem dronken te krijgen. Een simpele wodka cola zou hij amper merken. Uit zijn zak viste hij een briefje en drukte dat in de handen van de barkeeper, waarna hij de drankjes aanpakte en weer een weg naar Emilie zocht. Het idee dat de sexy brunette daar alleen stond liet hem sneller lopen en in een paar seconden stond hij dan weer aan haar zijde. Ze nam haar cola aan en trok hem dichter naar de dansvloer. Iets waar hij helemaal niets op tegen had. Met enige moeite wist hij haar woorden op te vangen, waarna hij kort grijnsde. "Natuurlijk," riep hij vervolgens vrolijk terug. Dansen was niet iets waar hij echt in uitblonk, maar hij wist prima hoe hij het op de dansvloer aan moest pakken. De opgezweepte groep studenten in de undergrounds was al flink aan het losgaan, iets wat aanstekelijk werkte. Zonder er verder over na te denken bewoog ook zijn lichaam mee op de harde beat. Zijn ogen waren bijna non stop op Emilie gericht, op de dansvloer was ze alleen nog maar aantrekkelijker. Ze was heerlijk dichtbij, gedwongen door de drukte, maar waarschijnlijk had zij er net zo weinig op tegen als hij. Snel nam hij een paar slokken van het glas dat hij nog in hand had, voor zijn drinken alle kanten op zou vliegen. Zijn bewegingen werden steeds losser en hij begon de smaak alweer goed te pakken te krijgen. Hij wierp Emilie een schuine grijns toe en bewoog dichter naar haar toe. Hun lichamen waren niet ver van elkaar af en hij stemde zijn bewegingen op die van Emilie af. Tussendoor goot hij zijn glas leeg in zijn keel en duwde vervolgens het glas in de handen van een toevallige voorbijganger. Die keek hem enigszins verward aan, maar liep uiteindelijk met het glas weg. Was hij daar ook weer van af. Langzaam bewoog hij nog dichter naar Emilie toe en legde vervolgens zijn handen op haar middel. Hun gezichten waren dicht bij elkaar, maar hij zou nog wachten met haar kussen. De spanning werd hoger als hij het uitstelde en hij vond die spanning heerlijk. Zijn aandacht werd even afgeleid toen hij een bruin harige jongen iets te begerig naar haar zag kijken, maar toen die jongen zijn blik zag keek hij snel weg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emilie

avatar

Posts : 1315
Naam : Ines ♥

Profiel
Naam: ~ Emilie Di Ponte ~
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    do maa 22, 2012 5:55 am

Natuurlijk werd er hier regelmatig een oogje dichtgeknepen, dat was voorspelbaar. Jongeren waren nu eenmaal zo, en ze kon niet ontkennen dat ze op haar kamer een paar flessen alcohol had staan, hoewel dat verboden was. En natuurlijk wilde ze nu wel gebruik maken van een beetje alcohol, maar ze had helemaal niets nodig om zich nog beter te voelen ofzo, ze wilde zich ook alles herinneren later, aangezien dit een erg fijne nacht zou worden. Of tenminste, zo voelde het. Ty was sneller terug als verwacht, wat het alleen maar leuker maakte, hij liet haar niet te lang alleen staan en dat was fijn, zeker als je tussen een bende onbekende mensen stond. Hoewel, sommige gezichten kwamen haar wel bekend voor. Misschien van op Monica High een jaar geleden, misschien van op straat eens een keertje te zien. Zij waren echter niet belangrijk, één gezicht viel haar op boven alle andere, één gezicht dat haar gelukkig kon maken met één simpele lach. Emilie liet haar lichaam haar gang gaan en dronk ondertussen - voorzichtig - haar cola in topsnelheid uit. Gewoon, aangezien ze haar handen dan vrij zou hebben, dat voelde altijd fijner aan. Ty kwam dichter naar haar toe en iets vertelde haar dat de drukte daar niet per se voor iets tussen zat. Het maakte het enkel maar fijner dat hij hun bewegingen bij elkaar liet passen. Zonder twijfel volgde ze Ty's voorbeeld dan ook om het glas bij een wildvreemde te droppen en zonder die persoon aan te kijken, ging ze verder met dansen. Ze straalde; een brede glimlach op haar gezicht liet zien dat ze er echt van genoot. Een tel later stond die dichter bij haar en voelde ze zijn handen op haar middel. Kort beet ze op haar lip, glimlachend. De plaatsen waarop zijn handen lagen voelden tintelend aan, een fijn gevoel dat stiekem smaakte naar meer. Ze keek wat naar hem op toen hij zo dicht stond, hij was namelijk een stukje groter dan haar, desondanks was zijn gezicht vlakbij. Fijn was het feit dat Ty de spanning tussen hen even leuk leek te vinden als haar; hij kon haar namelijk meteen kussen als hij wilde, maar beiden leken ze het juiste moment af te wachten, no rush, maar zijzelf voelde wel dat het moment er aan zat te komen, iets wat ze dus zeker niet ging forceren. Ze kon zijn ademhaling voelen op haar gelaat en grijnsde even. Het meisje legde haar handen op zijn schouders en knipoogde even naar hem, waarna ze over zijn schouder even naar de dansende bende keek. Een duw van een onvoorzichtig persoon in haar rug, zorgde ervoor dat haar lichaam tegen dat van Ty werd gedrukt. "Oh", ze ging lachend een stapje naar achteren en grijnsde even. "Sorrie, dat was ik niet.", ze keek hem vrolijk aan voelde de menigte even rustiger worden, het liedje dat bezig was, liep naar zijn einde toe en dat zorgde voor een moment voor een iets rustigere muziek. Een moment om even wat adem te halen, of om wat ruimte te winnen. Maar Emilie gebruikte het als een moment om nu, zonder duw, tegen hem aan te gaan staan. "Oh, dat was ik." sprak ze luid genoeg, zodat hij haar kon horen, met een speelse lach op haar gezicht. Ze nam wat afstand van het fijne gevoel om zo dicht bij hem te zijn en bewoog zo enkele stappen naar achteren. Het was fijn om wat uit te dagen, wanneer je wist dat de spanning heerlijk aanvoelde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler

avatar

Posts : 807

Profiel
Naam: Tyler James Moore
Partner: Emilie
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    vr maa 30, 2012 9:10 am

Hij glimlachte toen Emilie zijn vreemde actie met zijn glas nadeed. Het was prachtig om te zien dat Emilie straalde en haar brede glimlach werkte aanstekelijk. Zijn blik bleef even in haar bruine ogen hangen en op dat moment bestond de club echt alleen nog uit haar en hemzelf. Haar handen verplaatsten zich naar zijn schouders. Ze dansten dicht op elkaar en hij kon van haar lichaamswarmte genieten, maar ze hielden het netjes. Hij beantwoordde haar speelse knipoog met een glimlach. Iemand meende blijkbaar dat Emilie in de weg stond, want plotseling stond ze nog dichterbij. Jammer genoeg vergrootte ze die afstand al weer snel, terwijl ze een verontschuldiging uitsprak. Hij haalde zijn schouders op, waarmee hij haar woorden weg wimpelde. Wat hem betreft mocht ze zo dicht tegen hem aan dansen als mogelijk. De muziek werd iets rustiger en dat werkte Ty automatisch door in zijn bewegingen. "Deugniet," reageerde hij grijnzend toen ze weer tegen hem aanging staan. De speelse lach in combinatie met haar uitdagende gedrag zorgde ervoor dat hij alleen maar meer genoot van hun spelletje. "Hè!" sputterde hij tegen toen ze weer naar achter bewoog. Een seconde keek hij haar bedenkelijke aan, waarna hij de afstand tussen hen weer verkleinde. In plaats van weer voor haar te gaan staan, ging hij dicht achter haar staan. Zijn armen sloeg hij om haar buik heen. Speels drukte hij een kus in haar nek om vervolgens zijn lippen naar haar oor te brengen. "You're so damn beautiful," sprak hij duidelijk in haar oor. Vervolgens bewoog hij zijn hoofd weer naar achteren en hij schudde glimlachend zijn hoofd. Soms kon hij het gewoon niet laten om zo'n zwijmel complimentje te geven, het was gewoon veel te leuk om te doen. Daarnaast vonden de meeste meisjes het ook heel erg leuk, hoe cliché of fout ze soms ook gewoon waren. Hij mistte na een paar seconden haar stralende gezicht alweer dus -zonder het lichaamscontact te verbreken- draaide hij haar weer om in zijn armen. Speels wiebelde hij één keer met zijn wenkbrauwen en hij keek tevreden naar haar gezicht, dat zich nog maar op een paar centimeter afstand bevond. Ze was nog steeds gevangen in zijn armen, die nu om haar rug gesloten lagen. Even was hij bang dat ze zich weer uit zijn armen te wurmen, om nog even met hun kat en muis spelletje verder te gaan. De angst verdween echter al snel, het spel was haas net zo leuk als het moment waar ze naar opbouwden, dus het maakte hem niet uit. Hij wist zijn weg met meisjes, misschien wel te goed, maar met Emilie voelde het af en toe alsof hij alles voor het eerst deed.. De spanning was in ieder geval vergelijkbaar. Hoewel zij helemaal in hun eigen wereld zaten, waren er meer dan genoeg ogen op hen gericht. Iets dat maar vaag tot hem doordrong.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emilie

avatar

Posts : 1315
Naam : Ines ♥

Profiel
Naam: ~ Emilie Di Ponte ~
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    za apr 07, 2012 12:25 am

Een lichte schittering in haar ogen toonde dat ze genoot van het nu, het hier samen zijn met Ty. Ook haar glimlach bewees dat, die des te breder werd na zijn 'Hè' toen ze de afstand tussen hen weer vergrootte. Het was een fijn spelletje, een spelletje dat zij in de hand leek te hebben, tot Ty onverwachts achter haar ging staan. Ze voelde zijn armen om haar buik en een lichte rilling ging door haar heen. Damn, daar had hij haar, een gevoelige plek.. Ze voelde zijn lippen even in zijn nek en was er zo zeker van dat hij haar kippenvel waarschijnlijk wel zou opgemerkt hebben. Zijn warme adem langs haar oor, verraste haar even, zijn woorden deden haar blozen. Slijmbal. Ze hield ervan om hem tegen zich aan te voelen en werkte dan ook niet tegen wanneer hij haar omdraaide in zijn armen. Ze keek hem grijnzend aan en genoot enkele tellen van het dicht bij hem zijn. Het ontging haar ook niet dat zijn gezicht vlakbij was, wat haar speels deed lachen. "Oh, hoi, Ty" mompelde ze, verstaanbaar voor hem maar niet voor de rest, waarna ze hem met een engelachtige blik aankeek. Ze had zoveel zin om hem nu gewoon te zoenen en hoe langer ze wachtten, hoe groter die drang werd. Maar ze kon het nog wel even aan, het was een spel van uitdagen tot één van hen toegaf aan zijn of haar verlangens. Die waren groot, vreselijk groot, nu ze kon genieten van zijn lichaamswarmte en zijn heerlijke geur, maar ze kon nog wel even, heel even. Het meisje glimlachte speels en bracht haar lippen even vlak bij de zijne, waarna ze afboog richting zijn linkeroor. "Wat ben je van plan, Ty?" vroeg ze fluisterend, uitdagend, terwijl ze hem even kort een kusje op de wang drukte en haar hoofd weer wat naar achteren bracht en hem in de ogen bleef kijken, zonder het lichaamscontact te verbreken. In tegendeel zelfs, ze schoof wat dichter naar hem toe en legde haar armen om zijn middel. Hij wist evengoed als haar dat deze avond een hoop verlangens inhield, zoals nu al was. Wat ze niet wist, was hoe lang het nog zou duren eer daaraan zou toegegeven worden. Maar eigenlijk, deerde haar dat niet. Ze vond dit spel leuk, maar tegelijkertijd wilde ze op een keer van die spanning af. No rush, maar het begon moeilijk te worden om van Ty af te blijven en ze moest haar handen tegenhouden om niet stiekem onder zijn shirt te kruipen. Elke aanraking die Ty maakte, zorgde voor een hoop kriebels, niet alleen in haar buik, over haar hele lichaam. Ze wilde bij hem blijven. De wereld leek stil te staan, enkel zij bewogen. Het kon haar niet schelen wat anderen dachten, hoe ze nu keken.. Ty telde alleen maar. Emilie bleef hem in de ogen kijken, haar handen schoven dan toch opeens wat naar onderen en kropen een klein stukje onder zijn shirt, zodat ze nu op zijn blote onderrug lagen. Het meisje keek hem speels en uitdagend aan, met een verliefde blik in haar ogen.
[Ik was naar Italyyyy; vandaarrr ;3 ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler

avatar

Posts : 807

Profiel
Naam: Tyler James Moore
Partner: Emilie
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    di apr 17, 2012 6:54 am

Haar lichaamstaal sprak boekdelen, ze had hier net zo veel plezier in als hij. Als hij naar voren zou leunen zouden hun lippen elkaar aanraken, maar hij hield zich nog even in. Nog heel even. Hij grijnsde toen ze hem begroette, met die engelen blik was ze behoorlijk onweerstaanbaar. Snel wendde hij zijn blik even af, keek langs haar heen, naar andere dansende mensen. Lang kon hij zijn blik echter niet van haar mooie gezicht afhouden, dus na enkele seconden keek hij haar weer aan. De speelse glimlach die op haar gelaat verschenen was deed hem vermoeden dat ze nog niet klaar was met dit spelletje. Ze was niet van plan als eerste toe te geven. Dat ze vlak voor ze zijn lippen aanraakte afwendde verbaasde hem dan ook niet. "Hmm, you'll see," antwoordde hij nadat hij glimlachend haar kus in ontvangst nam. Pure bluf, hij had geen plan van aanpak. Wat hij nu eigenlijk aan het doen was, was manieren zoeken om te zorgen dat hij niet als eerste toe zou geven. Hij voelde hoe ze dichterbij kwam en liet haar tevreden haar gang gaan. De muziek dreunde nog hard door en hun lichamen bewogen nog steeds mee op de beat, maar veel aandacht spendeerde hij daar niet aan. Nee, zijn aandacht was volledig bij Emilie. Zijn ogen bleven onbewust in die van haar gehaakt. Toen hij plotseling haar zachte vingers op zijn onderrug voelde keek hij haar even verbaasd aan, maar die verbazing veranderde al snel in een scheve glimlach. De gevoelens die haar subtiele aanraking in hem losgemaakt had, braken zijn weerstand. "I'm not even gonna fight it," gaf hij vervolgens hardop toe. Enkele seconden keek hij haar verlangend aan, waarna hij naar voren boog en zijn lippen hongerig op die van haar drukte. Zijn handen trokken haar voor zo ver mogelijk nog dichter tegen hem aan. Het was een fijn gevoel om geen weerstand meer te hoeven te bieden. Hij was hier in zijn zone. Hier in de undergrounds waar hij zo veel dingen al had meegemaakt, maar geen zo fijn als dit. Zijn zoen was nog niet vol overgave geweest, hij wilde zichzelf niet te veel aan haar opdringen. Ze hielden het rustig vergeleken met vele anderen, niemand had waarschijnlijk naar hen gekeken. Zeker later in de nacht, dan waren er genoeg koppels die half aan het droog neuken waren. Veel te snel al weer verbrak hij het contact van hun lippen. Met een stralende glimlach keek hij haar aan. Liever was hij veel verder opgegaan in hun zoen, maar hij gaf Emilie de ruimte om de leiding te pakken als ze dat wilde. Ze had graag controle en hij wist nog niet zeker of ze het nou wel of niet fijn vond als hij de leiding nam. Gaandeweg zou hij hier zijn weg wel in vinden. Deze nacht kon nu al niet meer stuk. Het was gewoon beangstigend hoe deze simpele interactie hem zo gelukkig kon maken. Oprecht beangstigend. Lang liet hij zichzelf echter niet bij stilstaan, hij wilde dit moment niet verpesten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emilie

avatar

Posts : 1315
Naam : Ines ♥

Profiel
Naam: ~ Emilie Di Ponte ~
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    di apr 17, 2012 8:30 am

Hmm, ze zou wel zien? Benieuwd was ze anders wel, daarom bleef ze het spelletje ook verder spelen. Haar blik volgde zijn ogen continu, alsof ze naar elkaar moésten kijken, gewoon omdat ze zich zo tot hem aangetrokken voelde. Haar vingertoppen proefden van de warmte op zijn onderrug en aan zijn blik merkte ze dat ze daar toch een gevoelig plekje had geraakt. Gewoon hem aanraken alleen al, maakte haar vrolijk en deed haar vooral verlangen naar hem. Ze keek hem diep in zijn ogen aan en het duurde even voor zijn woorden tot haar doordrongen. De verlangende blik in zijn ogen leidde haar af van alles en haar hart sloeg een tel over. Ty's gezicht kwam dichterbij en al snel voelde ze hoe zijn lippen vol verlangen de hare vonden. Ze liet zich gewillig dichterbij trekken en beantwoordde de zoen vol verlangen. Enkele tellen waren te kort om een zoen als deze te beëindigen, maar ze volgde zijn bewegingen en hield ook op toen hij dat deed. Haar vingers lagen nog steeds op zijn onderrug en zachtjes liet ze die heen en weer glijden. Een lichte blos had zich op haar wangen gevormd, een vrolijke glimlach sierde haar gezicht, vergezeld met een blik, twee lichtjes in haar ogen. Ze beet zachtjes op haar lip en draaide haar hoofd even van Ty weg, hoewel ze het weer dichter naar hem toe bracht. Het verlangen was te groot om nog uren te gaan wachten, ze wilde zijn lippen gewoon weer op de hare voelen, hem proeven. Ze draaide haar hoofd weer naar hem toe en grijnsde toen ze merkte dat door deze beweging haar mond de zijne haast raakte. Emilie keek hem vrolijk aan met die pretlichtjes nog steeds in haar ogen en drukte haar lippen opnieuw op de zijne. Het werd stil, al stond de muziek oorverdovend luid, haar zintuigen leken zich enkel op Ty te concentreren. Ze kriebelde zijn onderrug even met haar vingertoppen en liet zijn lippen even los, drukte er nog een klein kusje op en glimlachte even, waarna ze haar ogen opende en Ty weer aankeek. Haar ademhaling ging oncontroleerbaar iets sneller, en dat kwam niet door het dansen. Dit was fijn, pittig fijn zelfs, maar toch besloot ze opnieuw afstand te nemen. Haar handen gleden van zijn onderrug en ze maakte zich van hem los, zette een stap achteruit en knipoogde even naar de jongen, terwijl ze verder op de muziek begon te dansen. Ze kon goed met Ty omgaan en ze vond hem ontzettend leuk. Ze zou hem missen wanneer hij er niet meer was en elke keer dat ze hem zag of met hem praatte, voelde ze zich zo goed en tegelijk niet op haar gemak. Omdat hij zoveel emoties in haar los kon maken, dat wist ze nu al. Hij moest gewoon even weten hoe hij het moest doen, maar daar zou hij wel achter komen. Ze was dan ook benieuwd hoe het bij hem zat, maar ook daar hadden ze tijd genoeg voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tyler

avatar

Posts : 807

Profiel
Naam: Tyler James Moore
Partner: Emilie
Vereniging: L8 Nites

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    di apr 17, 2012 8:56 am

De glimlach op haar gezicht, haar stralende ogen, haar lichaam dicht tegen dat van hem aan. Het waren allemaal signalen die aangaven dat ze ook genoot. Ze leek zich net zo in de korte zoen te verliezen als dat hij dat had gedaan. Het was de combinatie van de opgebouwde spanning en de wirwar van emoties die de korte zoen zo anders had gemaakt dan anderen. Zijn onderrug prikkelde waar zij haar vingers er overheen liet gaan. Ze waren duidelijk allebei ervaren, wisten hoe ze een ander helemaal gek van verlangen konden maken. In de slaapkamer zou dit helemaal een gebeurtenis worden. Schuldig wendde hij even zijn blik af, al had niemand anders die gedachtes kunnen volgen. Haar vrolijke glimlach was zelfs te zien wanneer de gekleurden lichten niet op hen schenen en hij beantwoordde hem zonder na te denken. Ze had een aanstekelijke glimlach. Heel even draaide ze haar hoofd weg, maar zodra ze haar ogen weer op hem had gericht waren hun gezichten weer dichtbij elkaar. Hij voelde haar adem op zijn gezicht. Het was niet vaak dat hij dit soort kleine dingen kon waarderen. Eigenlijk nooit. Passie ontbrak meestal niet bij de vele meisjes die hij hier ontmoet had, maar dit niveau zou hij met hen nooit bereiken. Aan zijn gedachtegang werd abrupt een einde gemaakt toen zij dit keer naar voren kwam. Enthousiast ging hij mee in de beweging. Haar vingertoppen voelde hij nog steeds op zijn rug en die aanraking deed hem wensen naar meer, maar alles zou op zijn tijd komen. Ook deze zoen werd te snel beëindigd, al kwam er nog een korte kus achterna, maar goed, dan bleef er wat te wensen over. Adrenaline en energie leek door zijn lichaam te suizen, een heerlijk gevoel. Het was alleen daarom dat hij het niet erg vond dat ze weer iets afstand nam. Die energie stopte hij in het dansen, waarvoor hij nu weer de vrijheid had gekregen. Onbewust verplaatsen zijn ogen zich even van Emilie naar een meisje rechts van hem. Ze had duidelijk te veel naar videoclips gekeken, haar extreem uitdagende bewegingen vielen nogal uit de toon. Normaal gesproken had hij daar even van genoten -hij bleef tenslotte een jongen- maar nu richtte hij zich haast direct weer Emilie. Toen hij zijn blik echter weer op Emilie gericht had, stopte hij met dansen en keek haar enkele seconden aan, voordat hij zonder na te denken in beweging kwam. Een gozer had de kleine afstand die tussen hem en Emilie was gevormd opgemerkt en er gebruik van gemaakt. Ty kende de jongen, het was een derdejaars student en hij had wel eens met hem gepraat. Nu stond de jongen echter precies op de verkeerde plek, hij had brutaal zijn handen op Emilies heupen gelegd en stond vlak achter haar. De adrenaline die Ty had zorgde er echter voor dat hij iets feller reageerde dan normaal. In een snelle beweging had hij een arm tussen Emilie en de jongen gestoken, Emilie achter hem geduwd en zichzelf voor de jongen gezet. "Zoek verdomme je eigen meisje, jerkface!" riep hij boos tegen hem, terwijl hij de jongen dreigend aankeek. Jammer genoeg was de jongen een halve kop groter. Verscheidene mensen hadden zich naar hen omgedraaid, maar ook dit was geen bijzonder tafereel in de undergrounds. Pas nadat hij tegen de jongen geschreeuwd had, bedacht hij dat hij zich misschien ietsje té beschermend over Emilie had opgesteld. Ze had zelf ook wel van de jongen afkunnen komen waarschijnlijk. Afwachtend staarde hij de jongen nog steeds dreigend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Emilie

avatar

Posts : 1315
Naam : Ines ♥

Profiel
Naam: ~ Emilie Di Ponte ~
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    di apr 17, 2012 9:52 am

Ze had er plezier in en Ty leek het even leuk te vinden als haar. Ze keek er naar uit om even alleen te zijn met Ty, maar dat was allemaal het wachten waard. Haar bewegingen gingen netjes mee op de beat en ze verloor haar blik even in de massa, maar net toen ze naar Ty wilde kijken, voelde ze twee handen op haar heupen en een warmte achter zich. Een minder leuke warmte, aangezien die niet van Ty kwam. Ze voelde even een rilling over haar rug lopen en keek Ty onbewust geschrokken aan. De blik in zijn ogen leek te veranderen. Hij kwam naar hen toe, het meisje draaide zich ondertussen een beetje om, voor ze door Ty werd weggeduwd, zodat ze achter hem belandde. Verward keek ze naar beide jongens, die nu oog in oog stonden. Nee hé.. Ze fronste haar voorhoofd even toen ze Ty hoorde roepen en dacht snel na. Het was het niet waard om de boel te laten escaleren, waarom reageerde Ty zo snel? Hier had ze zelf nog wel voor kunnen zorgen, en nu ging hij tegenover een jongen die een stukje groter was dan hem staan, en die er een stuk ouder uitzag. Ze zou het misschien later eens fijn vinden dat hij zo reageerde, gewoon omdat die jaloezie een teken van liefde was. Maar momenteel kon ze er niet echt om lachen. Voor de andere jongen kon reageren, wrong ze zich al tussen hen, terwijl ze hen wat uit elkaar probeerde te duwen. Ze keek naar de jongen die plots heel handtastelijk wilde zijn en wierp hem een ietwat verontschuldigende blik toe. Ze draaide haar hoofd naar Ty en nam hem zacht, maar vastberaden vast bij zijn pols. "Kom, schatje, dit is het niet waard..", ze stapte een beetje weg met zijn pols nog steeds vast en wachtte, terwijl ze achter zich keek om ervoor te zorgde dat hij volgde. Ze kneep even zachtjes in zijn pols en trok een beetje. Ze wilde helemaal geen ruzie hier, zeker niet nu. Ze probeerde zijn blik te vinden, maar wist niet hoe hij zou reageren aangezien ze hem op deze manier nog niet gezien had. Wat ze wel wist, was dat ze nu oog in oog stond met een andere jongen, die plots vlak voor haar was komen te staan. Instinctief zette ze een stapje naar achter. "Problemen, bro?" Ze volgde de blik van de iets breder gebouwde jongen naar zijn vriend, degene die haar heupen vast had genomen. "Uhm, we gingen net weg." sprak ze luid genoeg tegen die jongen, waarna ze de andere kant wilde oplopen. "Kom mee, Ty, ik wil geen ruzie ofzo." Ze bleef afwachtend staan en werd zenuwachtig, haar hand begon een beetje te zweten, gewoon omdat ze zich heel ongemakkelijk begon te voelen. Geen ruzie, laat staan gevecht om haar, dit was het écht niet waard. Ongeduldig bleef ze wachten tot Ty mee ging, hopend dat hij ietwat zou luisteren naar haar. Ze kom misschien overkomen als een angsthaas, maar ze wilde gewoon niet dat deze avond op deze manier moest doorgaan. Voorkomen leek beter dan genezen..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I want to shut down in the club with you    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I want to shut down in the club with you
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Pine Street :: Undergrounds-
Ga naar: