IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Regels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alain
Admin
avatar

Posts : 1623
Naam : Tease

Profiel
Naam: Alain Evans
Partner: Butterflies getting drunk..
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Regels   za jul 03, 2010 12:07 pm

Algemene regels!
*) Niet schelden!
Je mag niet schelden, we spreken elkaar gewoon aan bij de realname of accountnaam.
*) Geen discriminerende opmerkingen!
Discriminatie is niet welkom. Vervorm je gedachte maar iets wanneer je een discriminerende gedachte gedachte hebt. Deze regel geldt uiteraard niet in de RPG!
*) Wachtwoord voor je houden!
Geef je wachtwoord niet aan iemand anders door, zo voorkom je hackwerk en verdere problemen.
*) Gebruik algemeen beschaafd Nederlands!
In de posts gebruiken we hoofdletters, punten, komma's en aanhalingstekens. Ook op de juiste plaatsen. Probeer andere grammaticale fouten en spelfouten ook te voorkomen.
*) Neem een geldige accountnaam!
Onder geldig verstaan we een voornaam en geen tekens dan letters en eventueel realistische tekens in je naam.
*) Geen reclame!
Je mag het niet over een andere RPG hebben in de vorm van promotie of afkraken met uitsluitsel van Monica High zelf. Via PM mag je geen reclame maken voor je site. Onderling mag je het wel over een site hebben via PM.


RPG regels!
*) Gebruik algemeen beschaafd Nederlands!
In de posts gebruiken we hoofdletters, punten, komma's en aanhalingstekens. Ook op de juiste plaatsen. Probeer grammaticale fouten en spelfouten ook te voorkomen.
*) Neem geen getekende avatar!
Neem een foto van een persoon als avatar, dus geen getekend persoon. Ook is het niet de bedoeling dat twee personen dezelfde avatar dragen.
*) Blijf realistisch!
Mensen kunnen niet vliegen, zelfs de beste cheerleaders kunnen geen dubbele salto uit stilstand maken. Ook gebeurt het zelden dat horecapersoneel drank verkoopt aan mensen onder de 21. Let erop dat als je alcohol gebruikt je dit dus illegaal hebt verkregen in de verhaallijn.
*) God bestaat niet!
Deze wereld is zoals atheïsten er tegenaan kijken. Wonderen gebeuren niet en Uri Geller is fake. Dit betekent natuurlijk niet dat jou personage er niet in mag geloven!
*) Iedereen bespeelt zijn of haar eigen personage!
Iedereen bespeelt een eigen karakter, zonder toestemming van de ander mag je dus niet bepalen hoe de ander zich voelt, wat degene denkt en hoe hij of zij beweegt. Als voorbeeld, je mag iemand niet slaan, je mag wel zeggen dat je uithaalt naar iemand maar dan beslist het karakter waar je mee RPGt of de klap raak is of niet.
*) Neem geen honden of katten!
Op Monica High zijn huisdieren ten strengste verboden met uitzondering van dieren die in aquaria of terraria gehouden kunnen worden.


Wat mag wel in de RPG?
*) Schelden is toegestaan!
Schelden mag, zolang er geen ziektes bij worden gehaald.
*) Je mag met bepaalde voorwaarden dood!
Je mag je personage dood laten gaan, maar onthoud dat dood ook dood is. Ook mag je geen zelfmoord plegen, omdat dit anders veel te vaak zal gebeuren. Je mag wel vermoord worden. Dat betekent dat je iemand mag vermoorden, mits je de toestemming van die gene hebt. Als je iemand vermoord betekent dit weer dat je niet meer welkom bent in de RPG, omdat er op moord een lange celstraf staat en je verbannen wordt van de school!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.monicahigh.com
 
Regels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Studentenhandleiding :: Regels-
Ga naar: