IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Katheryn -Kat- Delnore

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kat

avatar

Posts : 112
Naam : Heleen but you can call me Hellz x

Profiel
Naam: Katheryn Delnore~
Partner: Love is just a fucked up feeling~
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Katheryn -Kat- Delnore   zo maa 18, 2012 5:54 am


There's no more turning back
Or is that just what I try to tell myself ?


x Name x
Katheryn –Kat- Delnore

x Age x
16

x Date of birth x
09-09-1996

x Sex x
Female

x Outside x
~Body~
1m55 groot
Mager omdat ze bijna nooit eet
Lang Knalrood haar
Strech in rechteroor, 3 gaatjes in linker
~Style~
Kat heeft een vrij rommelige stijl, meestal uitgerafelde skinny jeans gecombineerd met T-shirts met kleurige printen of T-shirts van muziekgroepen, ook vaak tank tops en geruite hemden die meestal groot uitvallen. Te grote trui’s die vaak een schouder bloot laten. Of donkere kleedjes met daaronder nylons met ingevlochten patronen en vaak ladders erin. Haar kleren zijn meestal stuk op sommige plaatsen, maar Kat repareert ze steeds omdat ze eraan gehecht geraakt. Qua schoenen draagt ze vans of converses en ondanks haar kleine grootte zal je haar toch niet snel met hakken zien rondlopen.

x Inside x
Kat is niet op haar mond gevallen, ze is een flapuit en zegt vrij veel zonder er echt over na te denken, wat haar wel vaker in de problemen brengt. Ze is soms oversociaal maar komt vaak grof over op anderen, pas wanneer je haar echt leert kennen zal ze zich helemaal durven openstellen. Eigenlijk heeft ze ook zachte kanten en kan met momenten opeens heel lief zijn, ookal komt dat niet zo veel voor. Ze is een pro in gevoelens en pijn verbergen en komt zo praktisch gevoelloos over. Vanbinnen kropt ze alles op wat soms voor verdriet- of woedeuitbarstingen zorgt. Kat heeft vrij droge humor en gebruikt meestal sarcasme, ze heeft altijd wel ergens een opmerking klaar. Ze is verschrikkelijk koppig, moet altijd haar gelijk hebben en doet alles op har eigen manier, zorgt ervoor dat ze altijd het laatste woord heeft. Over het algemeen is ze een geval appart.

x History x
Kat is geboren in een trotse familie. Haar ouders verwachtten altijd meer van haar dan ze zou kunnen bereiken, wat ervoor zorgde dat ze altijd teleurgesteld raakten in haar. Toch probeerde ze er zich niets van aan te trekken wat haar ouders van haar dachten, wat een steeds grotere kloof tussen haar en haar familie als gevolg bracht. Kat woonde in New York, zat meer op straat dan op school. Ze veroorzaakte vaak problemen en liep verslaving aan roken en drugs en drank op. Haar ouders zijn te trots om toe te geven dat ze serieuze problemen heeft, daarom zeggen ze dat het gewoon door de omgeving komt en kegelen haar van school naar school in de hoop dat het beter zou worden en haar problemen opgelost zouden raken.

x Things to know x
Ze is vrij sterk sinds ze vaker in straat gevechten vermengd raakt
Ze speelt foutloos piano en gitaar, ze zingt ook maar speelt vrijwel nooit voor anderen dan zichzelf
Ze slaapt vrij weinig maar heeft er vrijwel nooit last van
Ze is een gamer en hacker ookal besteedt ze er niet zoveel tijd meer aan
Ze kan vrijwel overal inbreken en krijgt bijna elke de deur en elk slot open

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Katheryn -Kat- Delnore
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Karakter-
Ga naar: