IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dawning of An New Era

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Demyn

avatar

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Dawning of An New Era    vr jun 01, 2012 1:49 am

Hier stond ze dan. Vlak voor een groot gebouw waar ze nu enige tijd in zou gaan verbrengen, totdat ze eindelijk klaar was met haar school. Maar zo ver was het nog lang niet. Ze was nog jong en had nog een hele tijd te gaan. Ietwat voorzichtig liep ze wat rond, speurend naar wat er allemaal te zien was. Heel bijzonder was dit schoolplein niet. Toch voelde het anders. Ze bleef even stilstaan en keek uit over het plein. Er waren een paar anderen te zien. Druk was het hier niet. Ze hield haar hand voor haar ogen om niet in de felle zon te hoeven kijken. Een grote fontein als middelpunt bood plek om even te kunnen gaan zitten als je dat wilde. Demyn liep er naar toe. Er stonden wat bankjes rondom de fontein en één ervan was nog niet bezet. Demyn zakte neer op het bankje terwijl ze haar tas naast zich neer liet ploffen. Haar ouders hadden haar die tas cadeau gegeven. Ze was haar blij mij, het was namelijk een best wel dure tas geweest. Ze wilde even rustig wat rondkijken voordat het echt zou beginnen. Het was nog redelijk vroeg dus tijd had ze zat. Uit haar tas pakte ze een appel die ze had meegenomen en begon hiervan te eten terwijl ze naar alle bedrijvigheid keek die er op het plein te zien waren. Misschien zou er vanzelf wel iemand naar haar toe komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valerie,

avatar

Posts : 9

Profiel
Naam: (Lights) Valerie anne poxleitner
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dawning of An New Era    vr jun 01, 2012 7:21 am

Valerie liep weer richting de school terwijl ze een warme beker met koffie vast had. Ze had geen idee waarom ze naar de stad was gegaan zo vroeg maar toch had ze het gedaan. En gelukkig kon ze ergens koffie halen. Want zonder koffie kon ze haar dag niet door. Ze had eerlijk gezegd een verslaving aan koffie en was totaal niet te genieten als ze het niet had. Valerie keek om haar heen waarna ze weer een slok van haar drinken nam en hield haar tas stevig vast. Vervolgens stapte ze de metro in en ging zitten. Het was totaal niet ver lopen maar anders zou ze school niet halen en kon ze haar koffie niet normaal op drinken. Ondanks dat ze geen zin had om te laat te komen op haar eerste dag had ze ook totaal geen zin om boos te zijn en dat het leek als of ze met de verkeerde been uit bed was gestapt. Eenmaal weer op school had ze haar koffie al bijna op en keek om haar heen. Haar blik liet zich op een meisje op een bankje gaan. Ze aarzelde even waarna ze op haar af stapte. "Mag ik bij je komen zitten" Vroeg ze terwijl ze naar de lege plek naast haar knikte om vervolgens nog een slok te nemen van haar drinken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Demyn

avatar

Posts : 46

Profiel
Naam: Demyn Maria dos Santos Sánz
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dawning of An New Era    vr jun 01, 2012 8:17 am

De appel die ze aan het eten was had ze bijna helemaal tot aan het klokhuis opgegeten. Met een zwaai gooide ze het in de prullenbak die naast haar stond. Normaal zou ze het zonder problemen ergens in de bosjes dumpen, maar omdat ze hier voor het eerst was deed ze het niet. Appels waren immers toch biologisch afbreekbaar. Vanuit haar ooghoeken zag ze dat iemand haar richting op kwam. Een meisje slank meisje, dat iets ouder leek dan zij zelf. "Mag ik bij je komen zitten?" vroeg ze terwijl ze naar de plek knikte die naast Demyn nog vrij was. Demyn knikte van ja. "Neem plaats," zei ze, terwijl ze een gebaar maakte naar de vrije plek. Ze schoof haar tas iets opzij om nog meer ruimte vrij te maken. ”Mijn naam is Demyn. Ik ben net nieuw hier,” sprak ze. Ze had besloten om maar meteen een gesprek aan te kaarten. Misschien dat ze ook wat meer over dit oort te weten zou komen. Voor haar was tot nu toe alles nog erg onbekend. Misschien kwam het dan wel wat sukkelig over, maar dat maakte voor haar op dit moment niet zoveel uit.

Nogal kort...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Dawning of An New Era    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dawning of An New Era
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Monica High School :: Outside-
Ga naar: