IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 ##NADINE ♥♥

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nadine

avatar

Posts : 19
Naam : Romy

Profiel
Naam: Brooke Rodriguez
Partner: I don't need
Vereniging: ~

BerichtOnderwerp: ##NADINE ♥♥   di jul 31, 2012 11:46 am
#GENERAL#

Naam: Nadine Rodriguez
Leeftijd: 18
Geslacht: Vrouwelijk
Familie: Ariana Derossi & Mario Rodriguez


#APPEARANCE#

Nadine is een erg smal meisje en heeft in eerdere jaren ook te maken gehad met Anorexia. Verder heeft ze Bruin haar. donker bruine ogen en een Egale licht getinte huid. Ze houd ervan om zichzelf duidelijk op te maken en houd er dan ook van als ze veel make-up op heeft.


#FROM THE INSIDE#

Nadine is een erg spontaan meisje en durft dan ook overal op af te stappen. Ze kan erg arrogant uit de hoek komen en probeert zich altijd beter voor te doen dan ze is.Ze gedraagt zich stoer en doet met haar vrienden mee. Al zijn haar vrienden erbij is ze al anders dan als ze alleen is. Ook rookt ze als hun er bij zijn en als ze op stap zijn laat ze de drank ook niet staan. Hierdoor heeft ze ook vaak ruzie met haar vader en voelt ze zich niet zo lekker thuis. Wel kan ze haar gevoelens uiten bij haar paard Skyler die ze helaas moet missen nu.#HISTORY#

In haar jongere jaren heeft ze het erg leuk gehad en vond het ook leuk om naar school te gaan. Toen ze 10 jaar oud was is haar moeder gestorven en is ze overal anders tegenaan gaan kijken. Ze ging zich ander gedragen ook naar haar vader toe. Vaak had ze ruzie met hem en kwam ze dagen niet uit haar kamer. Op haar 14e leek alles erg goed te gaan tot haar vader erachter kwam dat ze laxeermiddelen gebruikte en is toen erg op haar gaan letten. Een jongen op school had gezegd dat ze dik was en dat trok ze erg aan. Ze ging ook steeds minder eten en viel ook erg snel veel af. Ze is toen in de gang van de school flauwgevallen en meegenomen naar het ziekenhuis, daar heeft ze 3 weken gelegen. Sinds die tijd zijn er steeds meer op haar gingen letten en dat vond ze niet prettig dus ging ze maar van haar leven maken wat ze kon. Ze ging vaak op stap en kwam dan ook met de eerste beste jongen thuis. Ze spijbelde van school en is daardoor ook een jaar blijven zitten. Haar vader vond wel dat het genoeg was zo en wilde dat ze weg ging uit New York. Dat ze naar een universiteit ging een eind daar vandaan. Zo heeft haar vader contact op genomen met Monica High. Ze vindt het helemaal niets dat ze erheen moet maar is wel blij dat ze van haar vader af is.


#DID YOU KNOWS#

Nadine van feesten houd?
Ze haar gevoelens kwijt kan bij een paard?
Haar lievelingskleur turquoise is?
Ze rookt?
Ze drinkt?
Ze het leuk vindt om nieuwe mensen te leren kennen?
Ze doods bang is voor spinnen?
Haar vriendje het pas heeft uitgemaakt?
Ze erg arrogant is?
Het haat als mensen staren?
Ze heel veel kleren heeft?
Het leuk vind om te winkelen?

Nadine
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
##NADINE ♥♥
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Karakter-
Ga naar: