IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Alec Weichselbaumer

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alec

avatar

Posts : 3

BerichtOnderwerp: Alec Weichselbaumer   wo okt 09, 2013 12:30 am

Feiten
- Naam, Alec Weichselbaumer
- Leeftijd, 17
- Ras, mens
- Geslacht, mannelijk
- Klasse/ beroep, student vijfde middelbaar

Uiterlijk
-Bouw, Groot (ongeveer 1,85m en nog steeds in de groei), breed gebouwd, m.a.w, de bouw van een Football-speler
-Haar, kort, bruinblond haar
-Ogen, blauw-groen
-Huid, bruin, oosters
-Kleding, Een loszittende broek, nooit een short, en ditto t-shirt, vaak met de kleuren blauw-wit.
-Algemene eerste indruk,  O,oh, daar loop ik best een blokje voor om. Maar als zijn gezicht op vriendelijk staat, dan is hij het voorbeeld van de populaire jongen in een school.
-Overige,  Alec heeft een groot litteken van een brandwonde op de buitenkant van zijn rechterbeen.

Innerlijk
-Houd van, American Football, aandacht, sport
-Houd niet van, vuur, te strenge regels, hyperactieve mensen, kanker, God, geloven
-Karakter,  Alec heeft een dubbele persoonlijkheid. In het openbaar is hij een vrolijke jongen die geen blad voor de mond neemt en altijd tijd heeft voor een grapje. Daarnaast is hij ook zeer ijverig en werkt hij hard voor wat hij wil. Maar hij is ook gesloten, en wie heel goed kijkt ziet dat als hij lacht, zijn ogen niet meelachen. En daarmee zijn we aangekomen bij de tweede persoonlijkheid van Alec. Een persoonlijkheid die getekend is door veel verdriet en pijn, maar ook mooie herinnerringen. Maar deze kant zien alleen zijn vertrouwenspersonen. Dus die kant ga ik jullie nog niet vertellen... Peuter ze er maar uit.
-Sterke kanten, American Football, gevoel voor humor
-Zwakke kanten,  dubbele persoonlijkheid, gesloten
-Interesses/hobby’s American Football

Achtergrond
Alec werd zestien jaar geleden geboren in Los Angeles als zoon van een zwarte militair en een blanke celliste en kleinzoon van een wijze vrouw, Eleonore Mnigiedi M'Penbele, die nog was ingewijd in de oeroude geheimen van de stam waartoe zijn voorouders ooit hadden toebehoord. Alec was een creamy, zoals de kinderen van zwarten en blanken vroeger genoemd werden. Hij hoorde niet bij zijn vader, niet bij zijn moeder. Zijn grootmoeder voorspelde dat hij ongeluk zou brengen over de familie, aangezien hij en geen zwarte was, en exact elf dagen na een sterrenregen. Of het nu toeval was of niet, ze bleek gelijk te krijgen. Drie jaar later overleed zijn vader bij een terorristische aanslag die de geschiedenis zou ingaan als 9/11.Zijn vader zat niet in een van de WTC gebouwen, maar op de American Airlines-vlucht 11, De vlucht die op de North Tower neerstortte. Maar Alec was te jong om nog echt iets van zijn vader te herrineren. Zijn kindertijd verliep voor de rest heel goed. Hij bleek een enorm talent te bezitten voor sport en American Football in het algemeen. Op zijn achtste werd hij toegelaten tot het team van zijn school. Aan het einde van het schooljaar werd het team kampioen van de staat voor die leeftijd en met Kerst bleek dat enkele van de grote teams hem hadden zien spelen en hem als speler bij een van hun jeugdploegen wouden. Maar in de nacht van 24 op 25 december brandde hun huis af. Beiden ontsnapten ze aan het vuur met derdegraads brandwonden, vandaar dat litteken op zijn rechterbeen, maar bij zijn moeder werd dat na enkele uren  haar dood. Alec herinnert zich nog altijd de belofte die hij haar had gedaan en haar laatste woorden. "Gelukkig kerstfeest jongen" Ja, Gelukkig Kerstfeest. Die woorden waren sindsdien verdoemd. Hij had zich laten ontdopen en God honderden malen vervloekt. Want God zag dat het goed was. En tot overmaat van ramp stierf ook nog eens Eleonore een paar dagen later aan de kombinatie van longkanker en het vele rouwen. Alec trok in bij zijn grootouders langs de kant van zijn moeder en het duurde ruim een jaar voordat hij zijn leven weer kon oppakken. Mede dankzij zijn grootmoeder is dat gelukt. Ze herrinnerde hem aan de belofte die hij zijn moeder op haar sterfbed had gedaan. En die belofte moet hij nog altijd nakomen.

Inmiddels is Alec erin geslaagd om het verdriet van zich af te zetten en een normaal leven te leiden. Hij studeert in de richting Sportwetenschappen, waar hij zich goed amuseert en presteert.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alec Weichselbaumer
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Karakter-
Ga naar: