IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Nora Gibbs

Ga naar beneden 
AuteurBericht
NoraPosts : 6

Profiel
Naam: Nora Gibbs
Partner: Are you gonna stay the night? Doesn't mean we're bound for life~
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Nora Gibbs   wo okt 09, 2013 9:32 am

“Two men traveled the world. One carried a suitcase, the other a backpack. The first man watched the world; the second man touched it.”

Naam: Nora Gibbs
Bijnaam: Noor
Leeftijd: 18 jaar
Geslacht: Vrouwelijk

Geboortedatum: 30 Augustus 1995
Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Beverly Hills
Familie: Vader || Christopher Gibbs || 41 jaar
Moeder || Ellen Gibbs || 39 jaar
Zusje || Ruby Gibbs || 8 jaar

Uiterlijk: Nora heeft rood haar dat tot haar schouders reikt en hazelbruine ogen. Van tijd tot tijd duwt ze wel eens iets in haar haren of gooit er een andere kleur doorheen, dat mooi in contrast staat met haar rode haar. Als er iets is waar ze niet bij zichzelf vanaf kan blijven, dan is het wel haar haar. Het blijft daarom ook niet lang op dezelfde manier hangen; ze doet er altijd wel iets creatiefs mee. Wat haar kledingstijl betreft: Nora heeft altijd een wijde keuze. Dit varieert van een simpele tanktop met shorts naar het soort kleren wat een ‘alledaags persoon’ niet zomaar aantrekt.
Karakter: Op het eerste gezicht zou je het misschien niet zeggen, maar wanneer Nora alleen is, houdt ze van rust en stilte. Ze is een boekenwurm en is daarom in haar vrije tijd vaak in een bieb te vinden of op het voeteneind van haar bed met een boek in haar handen. Wanneer ze echter met vrienden is, zie je een geheel andere kant van Nora. Dan komt ze uit haar schulp, is ze luidruchtig en uit ze zich op zoveel mogelijke manieren. Buiten dat is ze best vriendelijk, kan met iedereen opschieten en wilt graag een handje helpen wanneer dat nodig is. Ze kan heel goed opschieten met haar kleine zusje Ruby, die, net als haar, veel van verhalen en boeken houdt en gedraagt zich dan ook zoals een oudere zus dat zou moeten ten opzichte van het kleine meisje.
Likes:

 • Ruby
 • Boeken
 • Films/series

Dislikes:

 • Spinnen
 • Ziekenhuizen
 • Mensen die je alleen maar aanspreken als ze iets nodig hebben

Geschiedenis:
Nora’s geboorte was eigenlijk niet de bedoeling geweest, maar ondanks dat werd ze warm verwelkomt in het Gibbs gezin. Christopher en Ellen waren trots op hun kleine dochtertje en deden, ondanks de onverwachte komst, hun best om het meisje te vertroetelen. Ze kreeg alles wat haar hartje begeerde, voor zover dat kon met het minimum loon wat haar ouders kregen. Dit resulteerde erin dat ze een vrolijk persoon was en dat zorgde er op z’n beurt weer voor dat ze daardoor met iedereen kon opschieten. Nora werd een allemansvriend, maar behield wel een aantal hechte vriendschappen waar ze echt persoonlijke gesprekken mee kon voeren. Ondanks dat ze met veel kinderen van haar leeftijd op kon trekken, deed ze dat niet. Niet nadat ze de bieb ontdekte. Toen ze een keer met haar moeder meeging naar ene zogenaamde ‘bibliotheek’, zocht ze een boek uit en begon er gefascineerd in te lezen. Dit was anders dan de schoolboeken waar ze dagelijks haar neus in moest steken. Dit was stukken beter. De week daarop vertrok Nora elke dag na school naar de bieb en las daar urenlang voordat ze eindelijk naar huis vertrok. In eerste instantie was Ellen kwaad geworden op haar dochter, omdat deze nonchalant thuiskwam na een paar uur vermist te zijn geweest. Toen echter bleek dat Nora haar tijd nuttig besteedde, bracht ze al snel opnieuw een bezoek aan het gebouw vol boeken met haar dochter en liet haar een aantal van deze voorwerpen uitkiezen om te laten lenen. Sindsdien is de obsessie alleen maar erger geworden, evenals de honger naar meer ‘leesvoer’.

Rond haar tiende levensjaar kreeg Nora te horen dat ze een grote zus ging worden. Hoewel ze de leeftijd al had gepasseerd om daar echt dolenthousiast over te worden, was ze dat wel. Jaren had ze ervan gedroomd om er eentje te zijn en dan kreeg ze nu eindelijk een broertje of zusje erbij. Haar wens was gehoord. Het werd uiteindelijk een klein zusje die omgedoopt werd tot Ruby en Nora besteedde veel aandacht aan de pasgeboren baby. Zelfs wanneer ze besloot een boek te lezen, bevond ze zich in Ruby’s kamer, waar ze in mocht blijven zolang ze stil deed. Christopher en Ellen vertrouwden erop dat Nora haar zusje niet wakker hield, zeker niet met haar neus in de boeken.
Haar middelbare schoolleven verliep net zo soepel als de basisschool. Af en toe werd ze weleens gepest, maar daar schonk ze niet al teveel aandacht aan, waardoor het al snel ophield. In plaats van haar pestkoppen te haten, ging ze gewoon even vriendelijk met hun om zoals ieder ander. Een klein, beleefd praatje met ze maken. Haar gebruikelijke routine. Ondanks dat kwam ze wel in actie wanneer iemand anders gepest werd. Dankzij de vele boeken die ze had gelezen, had Nora een sterk gevoel voor gerechtigheid en wilde dan ook dolgraag de held uithangen. Dit verliep niet altijd even soepel als gehoopt, maar meestal redde ze zich wel. Net als sommige hoofdpersonages in de verhalen die ze las, begon zij zich ook creatiever op te stellen qua kledingdracht. Haar haren kregen verschillende kleuren, wat meestal uit rood, oranje of roze bestond, en ook haar kledingkast begon vol variatie te hangen. Ze hield het niet bij één stijl, maar bij meerdere. Gewoon voor de afwisseling. Het meeste hiervan betaalde ze van haar eigen geld, omdat het gezin niet al teveel te besteden had en er vier monden moesten worden gevoerd. Nora vond het echter niet al te erg, want daar werkte ze namelijk voor.

Ook Ruby werd ouder en had uiteindelijk een leeftijd bereikt waarin ze wilde weten wat haar zus allemaal op haar kamer had liggen. Voornamelijk boeken lagen verspreid door de hele ruimte, waar ze dan ook nieuwsgierig door begon te bladeren. Nora kwam een tijdje later binnenlopen, om haar zusje verdiept in één van de boeken te zien zitten. Glimlachend pakte ze het boek uit haar zusjes handen en gaf haar een andere, eentje die ze beter zou begrijpen. Ruby vertrok meteen naar haar eigen kamer en kwam er die avond niet meer vanaf, zittend in dezelfde trance als Nora wanneer die een boek aan het lezen was. Al snel konden ze samen over een aantal boeken praten en kon Nora haar kleine zusje de wonderen van de literatuur laten zien. De band die ze met Ruby had werd nog sterker, waardoor haar vertrek naar Santa Monica nog moeilijker werd. Christopher en Ellen besloten hun dochter daarheen te sturen vanwege de goede naam die Monica High had.

Trivia:

 • Nora heeft ooit haar hand gekneusd en heeft toen urenlang in het ziekenhuis moeten wachten voor ze geholpen werd. Ze kan niet uitleggen waarom, maar de sfeer en de uitstraling van een ziekenhuis staat haar gewoon niet aan.
 • Ze heeft niet echt een spinnenangst, maar als ze er één ziet, trapt ze ze hoogstwaarschijnlijk meteen dood. Voor de rest heeft ze geen andere ‘fobieën’.
 • Omdat films en series vaak ook een boodschap met zich mee dragen of van een boek zijn afgeleid, heeft ze daar ook een liefde voor ontwikkelt. Ze is er minder verslaafd aan dan aan boeken, maar je kan haar nog altijd ’s nachts wakker maken om iets met haar te kijken.
 • Ook voor eten kan je haar ’s nachts wakker maken.
 • Net als haar kledingsmaak, heeft ze niet echt een vaste muzieksmaak. Ze kan naar veel verschillende genres luisteren en vindt het niet erg om haar stem te laten horen. Dit omdat ze zo slecht niet eens zingt.


Ghehehe, heeee guuuuuurl~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nora Gibbs
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Karakter-
Ga naar: