IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Work out

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arnoud

avatar

Posts : 66

Profiel
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: can you love sombody who is nobody
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Work out   zo okt 20, 2013 7:14 am

De lokale fitness Arnoud had hem paar dagen geleden ontdekt en hij had er nu al bijna elke dag gezeten. De bus had hem deze keer weer afgezet. Hij had een keer geprobeerd of het op jog afstand lag maar dat was toch net te verweg. Hij sloeg de kleedkamers over. Hij had ze sport kleren al aan en na het trainen kleden hij zich wel om. Hij had schone kleren in de tas zitten en na een korte douche zou hij dan wel weer naar huis gaan. Hij trok snel een handdoek uit zijn tas en stopte de tas daarna in het daar voor bestemde kluisje. Hij liep rustig door naar de gewichten en begon daar aan zijn training.

A work out. een moment zonder gedachten aan buiten zonder gedachten aan een verleden. Zonder heimwee aan wat je niet eens hebt. Gewoon jij en je lichaam. Het klonk echt stom maar dit was enigste tot nu toe wat hem echt had bevredigt je simpel weg gewoon kapot trainen tot je niet meer veder kon. Hij had wel wat van die testje gedaan waar zijn interesse lagen maar ver kwam je er niet mee als je niets wist wat je allemaal had gedaan. Maar hij had wel ontdekt dat trainen wel tot zijn interesse behoorde. Dat was wel aan hem te zien. Hij was geen dik ventje al verbaasde hem dat wel eens als hij zag hoeveel hij naar binnen werkte en nog steeds honger had. Nee zijn  lichaam was netjes strak en misschien echocentriche maar een sixpack zat er wel aan. Dat mocht dan ook wel naar al het trainen dat hij bijna elke dag in de fintnescentrum te vinden was.

Hij keek even snel op de klok. Alweer 17:00 het werd eens tijd dat hij weer richting huis ging. Hij zetten de gewichten netjes terug en liep rustig naar de kleedkamers. Zonder te kijken liep hij de kleed kamers binnen. Hij had zijn shirt al half uit toen hij het gegiel van meiden horen. Hij trok snel zijn shirt naar beden en tot zijn grote verbazing was hij in de meisje kleedkamer belandt. Van het moment dat ze hem zagen begon het gegil. Ze gooide van alles naar hem waaronder shampoo flessen en slippers. Hij haasde zich naar buiten. Toen hij de klapdeur opende hoorde hij een harde klap gevolgd door een au. Fijn nog meer boze meiden. Hij keek voorzichtig voor bij de deur voor dat hij weer iets naar zich toe gegooid kreeg. "Gaat het een beetje"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye

avatar

Posts : 325
Naam : Nelleke

Profiel
Naam: Minaye
Partner: I'm jealous, so jealous..But I've got no right to be
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Work out   zo okt 20, 2013 8:07 am

Minaye schreef:
Minaye schreef:
Minaye


Minaye sjokte door de kamer van haar en Daniek. Haren in een staart, adidasjes aan een zwarte legging en een beige trui met een badman teken.Ze had haar ogen licht aangezet met een oogpotloodje en een waterproof mascara. Ze had haar tas ingepakt, wat normale spullen en bikini en handdoek. Ze was laatst ergens gaan drinken en iemd had per ongeluk een hele smoothie over haar heen gegooid. Ze kreeg van hem een tegoedbon voor de sauna in de buurt. Ze ging vandaag maar heen want anders zou de bon morgen verlopen zijn. Minaye stapte op haar fiets en fietste die kant op.
Toen Minaye binnenkwam liet ze haar bon zien bij de bali en kon meteen doorlopen. Fijn want dan hoefde ze niet in de lange rij te staan. Minaye keek om haar heen en volgde de het bordje 'Sauna en Fitness'. Toen ze zich had omgekleed ging ze de sauna in.
Na twee uurtjes ging ze eruit en nam even een koude douche. Toen ze weer naar de kleedkamer liep hoorde ze een enorm gegil. Alsof er iemand werd vermoord. Minaye versnelde haar looppas en toen ze voor de kleedkamer deur stond klapte de deur recht tegen haar neus. "AUCH!" riep Minaye uit. De deur stond een klein beetje open en een jongensstem zei "Are u okay?". Minaye voelde zich vanbinnen koken. "NO! I'm NOT okay!" zei ze boos. Ze opende deur en ging voor de jongen staan. Op haar hand zat een beetje bloed en hield haar neus vast dichtgeknepen. "My nose is bleeding" zei ze op een zielige toon.

PS: ik doe het spreken in engels.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Arnoud

avatar

Posts : 66

Profiel
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: can you love sombody who is nobody
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Work out   zo okt 20, 2013 9:14 am

"nee ik ben niet oke" Schreeuwde het meisje. Tuurlijk ging niet alles goed als je net een deur tegen je hoofd aan had gehad. stomme vraag eigenlijk al leek het ook weer zo onbeschoft om het niet te vragen. "Mijn neus bloeit" Hij keek voor bij de deur en hij zag inderdaad dat de neus van het meisje bloeide. Niet dat hij had verwacht dat ze loog. Euh hij wist niet echt wat hij in deze situatie moest doen. Daar had hij ook een hekel aan door zijn geheugen verlies had hij nul comma nul levens ervaring en dat kwam zelfs naar voren bij zoon kleine dingen als een bloed neus. Hij wist echt niet wat hij moest doen. De meesten mensen wisten dat wel hadden zelf wel ooit een bloed neus gehad of iemand anders waar ze bij geweest waren. Voor hem zal het zelfde gelde maar hij kon het zich niet meer herinneren. Hij keek het meisje even hulpeloos aan. Het bloede moest stoppen dat wist hij wel maar hoe. Hij keek even om zich heen en het enigste wat hij zag waren shampoo flessen en slippers. Die kon hij moeilijk tegen haar neus aan houden. wacht zijn shirt het moest toch in de was dus wat bloed er op was niet erg. Hij trok zijn shirt uit en drukt het zachtjes tegen de neus van het meisje. "Euh sorry ik was niet aan het opletten. Sorry voor de stank van me shirt" na dat hij dat had gezegd stond hij rustig op. Hij keek het meisje nog even hulpeloos aan maar hielp haar daarna toch overeind. "Euhm sorry nog een keer" Hij wreef even door zijn haar hij had geen idee hoe het meisje zou reageren. " Euhm Arnoud" jah dat was een goed idee aan iemand die je net een bloed neus had bezorgt je naam geven. Wisten ze tenminste je naam als ze je aangaven bij het politie bureau.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye

avatar

Posts : 325
Naam : Nelleke

Profiel
Naam: Minaye
Partner: I'm jealous, so jealous..But I've got no right to be
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Work out   wo okt 23, 2013 1:04 am

Minaye schreef:
Minaye schreef:
Minaye schreef:
Minaye


De jongen leek erg geschrokken en Minaye was een beetje pissig. Wat niet zo zeer nodig was want hij kon er niet veel aan doen. Minaye kreeg zijn shirt en ze hield is tegen haar neus. Het stonk een beetje naar zweet maar dat maakte niet veel uit, als het bloeden maar even werd tegengehouden. De jongen zei een paar keer sorry en dat accepteerde ze wel. "Euhm Arnoud" zei hij en Minaye nam aan dat dat zijn naam was. "Minaye, umm I think we need to find some help" zei ze met een rare stem omdat ze haar neus dichtkneep. Ze liep door de gang zoekend naar een kruis van de EHBO. Ze nam aan dat hij achter haar aanliep. Het was tenslotte zijn schuld van de bloedneus.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Arnoud

avatar

Posts : 66

Profiel
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: can you love sombody who is nobody
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Work out   vr okt 25, 2013 12:24 pm

Minaye zo stelde het meisje zich voor. Ze pakte zijn shirt aan en ze drukte het tegen haar neus aan om de bloeding te stoppen. Hum dan leek hij op dit moment tenmiste nog iets goed te doen. Hij verstond niet echt veder wet het meisje veder zei, maar ze stond op en liep weg. Hij liep haar maar achter na. Daar blijven staan was niet echt een optie de meisje achter hem in de kleedkamer stonden hem nog steeds boos aan te kijken en als hij nog een stap in de richting zou zetten zou hij vast en zeker weer een aanval van shapooflessen en slippers krijgen. Als hij het meisje achter na zou lopen dan had hij misschien nog een kans om zijn shirt terug te krijgen. Hij volgde het meisje en al snel werd duidelijk waar ze heen ging. Een rode kruis gaf het kantoor van de zuster aan. Een zuster in een fitnesclub hij had heet nog niet vaker gezien. Niet dat hij in veel anderen fitnesclub was geweest maar dan nog leek het hem een beetje onodig. Al had je natuurlijk al die onhandige die een gewicht op zich lieten vallen en van de loopband af donderde. Ze waren onder tussen in de kamer van de zuster beland. De vrouw die er stond leek de typische zuster. Ze keek hem twee even vreemd aan. 'deur' verklaarde hij simple. Veel kon hij er toch niet over zeggen. Ze had een deur tegen haar neus gekregen die hij open had gegooid. Het geen dat hij per ongeluk die meisjes kleedkamer binnen was gewandeld liet hij er maar buiten. Hij had niet echt zin in de beschuldegingen van een middelbare zuster.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye

avatar

Posts : 325
Naam : Nelleke

Profiel
Naam: Minaye
Partner: I'm jealous, so jealous..But I've got no right to be
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Work out   di okt 29, 2013 6:05 am

Minaye


Hij liep achter haar aan en Minaye opende de deur van het kamertje. Een vrouw stond er en keek Minaye verbaasd aan. "Wat is er gebeurd?" vroeg ze vriendelijk. Voor dat ze iets kon zeggen kreeg ze een antwoord van Arnoud. "Deur" ja dat klopte ze had een deur tegen haar neus gekregen. "Ja dat is de oorzaak van mijn bloedneus." Zei Minaye een beetje pissig. Ze had net een lekkere sauna gehad en was helemaal ontstresst maar die deur tegen der snoet had het relaxte gevoel aardig verpest. "Kom maar". Zei de vrouw vriendelijk. Ze liet zich even bekijken door de vrouw en verder was alles in orde. En ze mocht even zichzelf bloedvrij maken. Ze kreeg nog een pakje zakdoekjes en ze kon zich eindelijk omkleden. Ze had het wel koud want ze liep al de hele tijd in bikini en handoek om zich heen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Work out   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Work out
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Public Centre :: Fun Area-
Ga naar: