IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Just enjoying the view [open]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Minaye

avatar

Posts : 325
Naam : Nelleke

Profiel
Naam: Minaye
Partner: I'm jealous, so jealous..But I've got no right to be
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Just enjoying the view [open]   zo okt 20, 2013 9:16 am

Minaye


Minaye liep rustig door de lange gang met overal deuren van kamers met nummers. Ze had haar haar gestijld uit verveling. Ze droeg een zwarte legging met daarboven een witte sweater met een zwart batman logo erop. Ze droeg zoals gewoonlijk haar favoriete adidas schoenen. Zachtjes zong ze mee met de muziek die afspeelde op haar Iphone. Oortjes in gedaan. Ze haatte het gezeik van mensen die boos worden om muziek die te luid opstaat. Zoekend liep ze het hele gebouw door. Ze had ergens een snoepmachine zien staan. Maar op de plek waar hij stond, stond ie nu niet meer. Op gegeven moment kwam ze uit bij een gameroom. Het zat stampvol met mensen. Terwijl het hartstikke mooi weer was buiten. Tussen de mensen door zag Minaye de snoepmachine staan. Een glimlach verscheen op haar gezicht en ze liep er rustig naartoe. Ze kocht een doosje skittels en keek nog even rond. Minaye was nieuwsgierig toen ze een deur zag in de hoek van de kamer waarop 'roof' stond. Perfect om haar doosje skittles op te eten. Minaye opende de deur en volgede de trap naar boven.
Eenmaal op het dak koos ze een zitzak vlakbij de rand uit en plote erop neer. "Hey!" hoorde Minaye een meisje achter haar boos roepen. Minaye keek om en ondertussen stond een lang blond meisje achter haar met een hand op haar heup. Een andere brunette en nog een ander blond meisje stonden achter haar. Ze keken arrogant naar Minaye. "Whats the matter?" vroeg Minaye verbaasd en fronste haar wenkbrouwen. "You must be new, becuz everyone knows I sit there". Minaye keek verbaasd en grijnsde terwijl het blonde meisje arrogant keek. "Well sorry but Im not gonna leave." zei Minaye neutraal en draaide haar hoofd weg van haar. "Get off!" zei het meisje streng en op een bose toon. Minaye stond op en ging tegenover het meisje staan. "Or what? Are you gonna do something about it?". zei Minaye uitdagend. "Then my poor hands have to touch you, and I don't want that." zei het blonde meisje truttig. "Nice! becuz I don't want to get my hands stuck in your exstensions". Zei Minaye dissend terug. Het blonde meisje keek met grote ogen en open mond naar Minaye, het blonde meisje draaide zich om en liep met opgeheven hoofd terug naar binnen. Minaye grijnsde kort en plofte terug op de zitzak. Minaye was sterk en liet zich niet zomaar wegpesten door een populair blondje. Minaye keek even rond, ze vond het raar dat er zo weinig mensen hier waren op zón zonnige dag.

Sweater:
 

Shoes:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Colin

avatar

Posts : 211
Naam : Max

Profiel
Naam: Colin Strife
Partner: Forget them other boys, baby. Forget them other guys.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   zo okt 20, 2013 9:26 am

Vandaag was een 'lege' dag. Een dag waarop de jongen eigenlijk niks anders te doen had dan op zijn kamer rondhangen en relaxen. Hij had momenteel gewoon niks te doen, en veel inspiratie om iets te gaan doen op zijn eentje, had hij ook niet. De meeste mensen die hij kende, waren de stad in getrokken met hun andere vrienden, en dan vond Colin zichzelf zo'n storend element, in een groepje waar hij praktisch niemand kende. Dus hier zat hij dan, of eerder lag. Hij had zijn benen op het bed gezwierd en zelf lag hij op de grond, maar wat te staren naar het plafond. Muziek weerklonk in zijn oren, hij had de moeite niet genomen om oortjes in te doen. Niet dat iemand er last van had. De deur van zijn kamer was netjes dicht. De jongen luisterde naar veel verschillende muziek, en vandaag leek Bring Me The Horizon het meest in zijn smaak te vallen. Hij had al hun albums gedownloaded en die speelden nu af. Toch kriebelde het om iets te gaan doen. In principe had hij altijd energie. Toen het liedje dus afgelopen was, grabbelde hij naar zijn phone en zette het geluid af. Hij rolde over zijn schouder en stond op. Misschien was er boven, op the Roof, nog iets interessants te beleven.

Het was niet echt druk boven, en hij gooide zichzelf maar in een van de zitzakken, die her en der over de plek verspreid stonden. Nog geen tien seconden zat hij rustig neer, toen er al iets interessants gebeurde. Twee meisjes stonden ruzie te maken om een zitzak. Een blondje, dat blijkbaar dacht dat ze de baas was over alles en iedereen hier. Colin grinnikte onhoorbaar. Dat kind werd blijkbaar goed op haar plek gezet door het andere meisje, want na een felle discussie, droop ze af. Dat hadde brunette goed aangepakt. Met zo'n mensen kon hij goed opschieten, dacht hij. Daarom hees hij zichzelf overeind -alweer lichamelijk inspanning, oh god- en stapte op het meisje af. Gelukkig was hij een sociaal type. "Hi there", Zei hij, vriendelijk glimlachend. "Nice, what you did to that girl. She totally deserved it", Grijnsde hij toen. "Mind if I join?" Vroeg hij toen, knikkend naar een zitzak dichtbij het meisje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye

avatar

Posts : 325
Naam : Nelleke

Profiel
Naam: Minaye
Partner: I'm jealous, so jealous..But I've got no right to be
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   zo okt 20, 2013 10:02 am

Minaye


Een "Hi there" deed Minaye ontwaken uit gedachtes en Minaye keek om naar de jongen. "Hi" zei ze doodnormaal terug. "Nice, what you did to that girl. She totally deserved it". Een glimlach verscheen op Minaye's gezicht en ze lachte even. "Mind if I join?". Minaye schudde haar hoofd. "No ploblem". zei ze met een vriendelijke glimlach. Haar gedachten gingen even weer naar het blonde meisje. "Hm I just don't like it when people think they own things that don't belong to them." zei ze met de nadruk op 'own'. Dat haat ze namelijk echt. "Im Minaye btw". zei ze en stak het doosje skittles uit naar de jongen. "Do you want one? or more?" vroeg ze vriendelijk en grijnsde even. Minaye keek naar een basketbal veldje beneden waar wat jongens aan het basketballen waren. het was wel grappig om te zien. De jongens waren zich vlink aan het uitsloven. Natuurlijk voor het groepje meisjes aan de kant, maar ze hadden Minaye ook gezien. Minaye was geen supermodel. Ze had niet de langste benen en ze had wat meer kont en meer boobies dan de meeste meisjes. Er liepen echt wel wat perfecte meisjes rond hier op school, daar hoorde Minaye niet bij. Dat wou ze ook niet, die meisjes hadden meestal een enorm ego.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Colin

avatar

Posts : 211
Naam : Max

Profiel
Naam: Colin Strife
Partner: Forget them other boys, baby. Forget them other guys.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   zo okt 20, 2013 10:20 am

Blijkbaar had hij de gedachten van het meisje verstoord, want ze leek wel wat op te schrikken. Nu ja hij zou ook schrikken als iemand plots naast hem opdoemde. Nice moves, Colin. Het verbaasde hem dat mensen eigenlijk niet gillend van hem weg liepen. Hij was er zich meer dan bewust van dat mensen hem sneller zouden ontlopen op straat vanwege zijn tattoos. Eigenlijk was hij super vriendelijk en sociaal, maar zo zag hij er op het eerste zicht niet echt uit. Ok whatever. Bekomen van de eerste shock zei het meisje hi terug. Op zijn vraag of hij mocht zitten, reageerde ze vriendelijk door te knikken. Hij ging naast haar zitten en zakte lekker onderuit, terwijl ze op zijn compliment van zo even reageerde. "Hm I just don't like it when people think they own things that don't belong to them." Hij knikte instemmend. "You're totally right, I don't like them either", Zei hij. "Im Minaye btw". Stelde ze zich toen voor, waarna ze hem een doosje skittels aan bood. "Do you want one? or more?" Vroeg ze. Colin knikte en nam het doosje aan, waarna hij een stuk of drie skittels in zijn hand had. Hij gooide het doosje in een boogje terug naar Minaye.

Ineens besefte hij dat hij zich nog steeds niet voorgesteld had. Hersens, hallo, functioneer? "I'm Colin", Zei hij maar snel, voor hij er echt onnozel uit ging zien. "I haven't seen you around yet, you're new here?" Vroeg hij nieuwsgierig. Nieuwe mensen leren kennen was altijd cool, vond hij zelf dan. Langs de andere kant zou het maar belachelijk zijn als ze hier al langer naar school ging, maar hij haar gewoon telkens mis liep. Toch zou hij iemand als haar wel herinneren. Ze zag er echt niet slecht uit, en in tegenstelling tot al die andere 'mooie' mensen, leek zij van nature mooi te zijn, zonder dat ze haar best leek te doen. Geen tonnen make-up, geen ego,... Zo iemand zou hij zich echt wel herinneren. Dus hij gokte maar dat ze nieuw moest zijn hier. Hopelijk zat hij er niet naast.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye

avatar

Posts : 325
Naam : Nelleke

Profiel
Naam: Minaye
Partner: I'm jealous, so jealous..But I've got no right to be
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   zo okt 20, 2013 10:44 am

Minaye schreef:
Minaye


Hij nam de skittles aan en nam wat waarna hij het in een boogje weer terug gooide en Minaye hem weer op ving. Ze bekeek de jongen even goed, veel tattoo's merkte ze op. Maar dat hoefde een persoon geen andere persoonlijkheid te geven. Ze had in Patterson ook een vriend die veel tattoo's had. Hij was heel aardig. Sowiso ging Minaye niet zo af op uiterlijk, gewoon omdat ze wist van zichzelf dat ze het totaal niet leuk vond als mensen afknapten op haar door haar uiterlijk. Niet dat haar dat was overkomen maar ze wist dat je soms ook moet verplaatsen in andere mensen. "I'm Colin." zei hij. Kwam het omdat ze in gedachten was of kwam dat een beetje laat aan. Minaye knikte. "Nice to meet you". zei ze vriendelijk. "I haven't seen you around yet, you're new here?". Minaye glimlachte en knikte. "Yes, I'm new here". Ze lachte even toen ze zag dat een van de basketballers beetje hard op zn smoel viel. Tja, ze had geen idee maar ze had altijd de neiging om te lachen als mensen vielen. "Hahaha sorry but that was just funny" zei ze lachend en keek hoe de jongen weer overeind kwam. Minaye probeerde haar lach in te houden toen de jongen naar haar keek maar dat lukte niet echt. Minaye kon stuk gaan om dit soort dingen. De jongen keek weg en Minaye keek luidlached naar Minaye. "I mean..He just...felt" zei ze lachend in stukjes achter elkaar. Er was nu nog weinig om haar boos te maken.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Colin

avatar

Posts : 211
Naam : Max

Profiel
Naam: Colin Strife
Partner: Forget them other boys, baby. Forget them other guys.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   ma okt 21, 2013 2:59 am

Steeds meer activiteit begon hem op te vallen. Zoals het groepje jongens dat zich nogal stond uit te sloven voor hun vrouwelijke toeschouwers. Niet dat er veel te zien was. Slechts een jongen blonk wat uit en leek genoeg controle te hebben over de bal om het er een beetje deftig te laten uit zien. De anderen liepen er maar wat bij, in de hoop dat iemand naar hen zou kijken. Ondertussen ging hun gesprekje gewoon verder. Ze bevestigde dat ze nieuw was hier. Ineens schoot ze in de lach, en al snel zag hij de oorzaak. Een van de jongens, die blijkbaar niet zo geskilld was, was op een nogal elegante manier gevallen. Colin grinnikte subtiel, maar hij hield het niet echt vol. Zijn lach weerklonk al snel naast die van Minaye. De jongen keek in hun richting, maar dat stopte hem niet. Moest hij maar niet zo willen opvallen. "I mean..He just...fell", Zei ze schokkend. Colin probeerde zijn lach zo goed mogelijk onder controle te krijgen. "The funny thing is I'm an expert at falling too. I always crash with my bike in public, it's so awkward!" Grijnsde hij. Niet zo lang geleden had een ander meisje van hun school hem zien crashen in de bowl. Gelukkig had zij hem niet staan uitlachen.

OOC; zo kort, I'm sorry D;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye

avatar

Posts : 325
Naam : Nelleke

Profiel
Naam: Minaye
Partner: I'm jealous, so jealous..But I've got no right to be
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   di okt 22, 2013 11:31 am

Minaye schreef:
Minaye schreef:
Minaye


Minaye haar lappe lach verminnderde en ze veegde wat tranen onder haar ogen vandaan. Tja, huilen van het lachen. Veel mensen doen dat dus niet snel. Nou Minaye dus wel, ze lachte om de stomste en simpelste dingen. Ze kon ook goed hele lange lachbuien hebben. Dan is iedereen uitgelachen en dan zit Minaye gewoon nog een kwartier door te lachen. Of ze denkt er gewoon een tijdje later weer aan en schiet opnieuw in de lach. Ze keek even terug naar Colin. "The funny thing is I'm an expert at falling too. I always crash with my bike in public, its so awkward." Zei hij. Er verscheen een brede glimlach op Minaye's gezicht. Dat probleem was wel te herkennen. Minaye kon echt heel goed lachen om mensen die vallen maar zelf was ze er ook supergoed in. "You know, me too." Zei ze met een kleine glimlach. "I'm very good at laughing to people when they fall, but I've made some super funny falls too." Zei ze alsof ze er geen probleem mee had. Meestal eindigde deze vallen wel met een schaafwond of blauwe plek maar soms ook goede "There was this one time I fell of my bike, but a really cute guy helped me up, so it not always end up bad." Vertelde ze met een big smile op haar gezicht. Het voelde eigenlijk alsof ze Colin al jaren kende voor iemand waarvan ze alleen de naam wist en dat hij een expert in vallen is.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Colin

avatar

Posts : 211
Naam : Max

Profiel
Naam: Colin Strife
Partner: Forget them other boys, baby. Forget them other guys.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   wo okt 23, 2013 9:30 am

Colin merkte op dat hoe langer ze zaten te lachen, er meer en meer mensen hun richting uit keken. Hij keek ze kort in de ogen. Hij moest het niet hebben dat iemand hen zou judgen omdat ze even zaten te lachen. Stomme mensen ook. Een beetje plezier maken was hier blijkbaar ook al verboden. Want het was niet goed voor je imago ofzo, de slappe lach hebben. Hij zou het alleszins niet kunnen missen. Dat de anderen er last van hadden, was pech voor hen. The Roof was open voor iedereen, dus ook voor studenten die hun lach nog niet verloren waren in de 'fame', waar iedereen hier naar leek te streven. Colin vroeg zich af of er een clubje bestond voor anti-fame mensen. Studenten die niet bang waren om in het openbaar gezien te worden terwijl ze plat lagen van het lachen. Anders had Monica High dat echt wel nodig.

"You know, me too." Reageerde ze op zijn opmerking. Een glimlach speelde om haar lippen, teken dat haar lachbui nog niet helemaal weg was. "I'm very good at laughing at people when they fall, but I've made some super funny falls too." Bekende ze toen. Hij knikte begrijpend. Hij was net zo. Gelukkig was hij nog nooit met zijn motor gevallen. Dat zou niet goed zijn voor zijn carrière, en Lucy zou hem waarschijnlijk vermoorden. Een model met een beschadigd gezicht ofzo kreeg niet veel werk. Hij had eerder al het bmx'en moeten opgeven, deed het alleen maar af en toe, zodat hij niet te veel risico liep. Nu lukte het best om wat te gaan biken ofzo, momenteel lag zijn modellenwerk een beetje stil. "There was this one time I fell of my bike, but a really cute guy helped me up, so it not always end up bad." Colin grinnikte. "What a romantic story! Imagine a cute guy picking me up.. Ok no that would be rather weird", Grapte hij. Nee, hij had niks tegen gay people, was er zelfs supporter van, maar zelf was hij zo straight als iets. Hij zou de dude in kwestie natuurlijk wel bedanken, maar het zou raar blijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye

avatar

Posts : 325
Naam : Nelleke

Profiel
Naam: Minaye
Partner: I'm jealous, so jealous..But I've got no right to be
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   wo okt 23, 2013 11:30 am

Minaye


Minaye had nog niet eens rondgekeken maar toen zed at even deed zag zed at ze wel erg bekeken werd. Omdat ze lachte? Oke. Minaye keek terug naar Colin. "What a romantic story! Imagine a cute guy picking me up.. Ok no that would be rather weird", zei hij grappend. Minaye lachte. “ Yes it would” zei ze lachend. Ze keek even terug naar het basketbalveldje. De jongen die haar al de hele tijd aan keek knipoogde even naar haar en Minaye’s keek verbaasd. De jongen ging daarna terug basketballen, beter gezegd: uitsloven. Minaye keek even verbijsterd terug naar Minaye. “That guy just winked to me.” Zei ze verbaasd. Dat was nou zo volkomen raar. “I don’t even know him.” Zei ze met een zucht. Ze haatte het zo als jongens zo deden terwijl ze haar niet eens kenden. Zo alsof ze ieder meisje kunnen krijgen. Maar Minaye is hard to get. Behalve als ze echt een crush heeft op iemand.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Just enjoying the view [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just enjoying the view [open]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Living Building :: Flat Roof-
Ga naar: