IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Forgotten who i am

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arnoud

avatar

Posts : 66

Profiel
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: can you love sombody who is nobody
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Forgotten who i am   ma okt 21, 2013 9:36 am

Yesterday I died, tomorrow's bleeding
Fall into your sunlight
The future's open wide beyond believing
To know why hope dies
Losing what was found, a world so hollow
Suspended in a compromise
The silence of this sound is soon to follow
Somehow sundown

And finding answers
Is forgetting all of the questions we called home
Passing the graves of the unknown

As reason clouds my eyes, with splendor fading
Illusions of the sunlight
And the reflection of a lie will keep me waiting
Love gone for so long

This day's ending is the proof of time killing all the faith I know
Knowing that faith is all I hold

And I've lost who I am
And I can't understand
Why my heart is so broken
Rejecting your love
Without love gone wrong
Life
Less words
Carry on

But I know
All I know
Is that the ends beginning

Who I am from the start
Take me home to my heart
Let me go
And I will run
I will not be silenced

All this time spent in vain
Wasted years
Wasted gain
All is lost
Hope remains
And this war's not over

There's a light
There's the sun
Taking all the shattered ones
To the place we belong
And his love will conquer

And I've lost who I am
And I can't understand
Why my heart is so broken
Rejecting your love
Without love gone wrong
Life
Less words
Carry on

But I know
All I know
Is that the ends beginning

Who I am from the start
Take me home to my heart
Let me go
And I will run
I will not be silenced

All this time spent in vain
Wasted years
Wasted gain
All is lost
Hope remains
And this war's not over
There's a light
There's the sun
Taking all the shattered ones
To the place we belong
And his love will conquer all
Yes his love will conquer all

Yesterday I died, tomorrows bleeding
Fall into your sunlight
Zingend zat hij daar. Met zijn benen bungelend over de rand van het dak. Soms dacht hij er wel aan gewoon een eind aan zijn leven te maken. Het niet weten wie hij was, wij hij is brak hem soms zo op. Dat hij de hoop om te leven niet meer had. Deze nacht weer het was midden in de nacht zelfs de stad sliep het was er doodstil. Zelfs de krekels die hij kende uit verhalen waren niet te horen. Alleen zijn stem brak de stilte. Hij was wakker geschud door die droom. Die droom hij wist niet echt hoe hij het anders moest noemen. Die droom dat hij gevangen zat in een ruimte met enkel witten muren. Muren die bestonden uit kussens. Het gevoel dat hij er uit wilde, de neiging om alles kort en klein te slaan, de onmacht. Die gevoelens putten hem zo uit al was het een droom en toch kon hij daarna niet slapen. Normaal bleef hij dan wat in zijn bed ronddraaien tot hij weer in slaap viel. Maar hij had die ochtend een pakketje gekregen van de medische clinic waar hij had verbleven naar zijn coma. De politie had het onderzoek naar hem gesloten en de spullen vrij gegeven die hij op dat moment bij zich had. De clinic had de spullen nu naar hem door gestuurd. Het was niet veel vooral kleren en paar mutsen. Ze hadden zo vertrouwelijk geroken dat hij er maar meteen had opgezet. Naast zijn portemonnee waar niks meer in zat. Zat er ook een kettinkje met twee tag er aan. Een met zijn naam en geboorte datum en een met de naam Lif en geboorte datum. Aangezien de leeftijd en dat ze beide de zelfde achternaam droegen leek het niet echt op een vriendin. Het meisje was zo jong het had zijn dochter kunnen zijn. Maar hij dacht eerder aan een zusje. Ze moest belangrijk voor hem geweest zijn. Waarom droeg hij anders een ketting met haar naam er op. Ooit zo belangrijk en nu kon hij zich er niks van herinneren. 

'Waarom, Waarom ik'
De woorden galmde nog na door de ruimte. De tranen liepen onder tussen over zijn wangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicki

avatar

Posts : 51
Naam : Demi

Profiel
Naam: Nicki Azalea
Partner: We'll partner up until the shares are up.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Forgotten who i am   wo okt 23, 2013 8:38 am

Met een geïrriteerde zucht liep Nicki de trappen op, richting het dak. In de ene hand droeg ze haar paar  grijze Giuseppe Zanotti haklaarzen, en in de andere hield ze een ietwat triest opgerold sigaretje. Haar adem rook naar zowel alcohol als sigarettenrook en zelfs Nicki zelf kon toegeven dat ze vannacht toch wel iets teveel gedronken had. Hoewel alcohol illegaal was onder de 21, was het redelijk makkelijk om hier en daar toch een drankje te ritselen van een charmante barman. Vooral als je een welgevormde jurk droeg van Alexander McQueen en de desbetreffende barman een gulzige kijk naar je achterste gunde. Ze had haar volle concentratie nodig om rechtuit te lopen, vanwaar ze ook maar haar gigantische hakken in de hand had genomen. Helaas had ze haar jasje nog op het dak laten liggen, en was dus gedwongen om deze op dit onchristelijke tijdstip weer op te gaan halen. Met tegenzin struinde ze de trappen op, fronste even toen ze iets hoorde - was het gezang? Welke idioot zat er zo diep in de nacht op het dak te zingen? Nou ja, met een aardig beetje alcohol op was iedereen overal toe instaat, daar was ze zich wel van bewust. Ze opende deur naar het dak en het eerste wat ze zag was een mannelijk uitziende gedaante. Helemaal geweldig, één of andere kerel zat op het dak te zingen. Ze nam een laatste trekje van haar sigaret en liet deze vervolgens op de grond vallen. Ze keek geschrokken op toen de jongen ook nog eens begon te schreeuwen. Oké, ze zou haar jasje pakken - zonder enig geluid te maken - en er vervolgens gewoon weer vandoor gaan. Ze sloop rustig naar haar jasje toe, pakte het vast en wierp nog één blik op de jongen. Hij zag er slecht uit, verschrikkelijk zelfs. Ergens voelde ze zich bijna gedwongen om hem op zijn minst te vragen wat er aan de hand was, aan de andere kant, het was haar probleem toch niet? Ze bleef even staren, zuchtte en liep uiteindelijk zijn kant op. "Gaat het wel?" bracht ze er ietwat moeizaam uit. Het was te laat, en ze had veel teveel gedronken voor dit soort zaken.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Arnoud

avatar

Posts : 66

Profiel
Naam: Arnoud de Wolf
Partner: can you love sombody who is nobody
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Forgotten who i am   ma okt 28, 2013 10:05 am

Hij wreef de tranen van zijn ogen af. Zag hem nu hier zitten hij was een volwassen jongen en hij zat midden in de nacht huilend op het dak, lekker zielig was hij.  Maar hij was het toch echt zat dat hij niks wist. Hij had nu paar dagen op school gezeten. De leraren wisten van niks en bij zijn mentor les mocht hij meteen een presentatie van 5 minuten geven over zich zelf. Fijn veder dan een minuut kwam hij niet. Maar gelukkig wist zijn hoofdklas dan wel meteen wat er aan de hand was. Al leken ze dat vaak te vergeten. Werd er gewoon over iets gesproken en keken ze hem vreemd aan waarom hij niks deelde. Hij wou dat hij het kon maar helaas zat dat er niet in voor hem.

Een alcohol geur was onder tussen in zijn neus gekomen. Hij hoorde duidelijk geluid en het was duidelijk dat er iemand anders ook op het dak was. De persoon wie het ook was deed zijn best om niet gehoord te worden. Hij wilde zich omdraaien om te kijken wie het was. Maar hij liet het toch maar. Hij zou na een avond stappen met veel alcohol nou ook niet echt zin hebben in een huilende jongen op het dat. "Gaat het wel?" het was een meisje en ze was duidelijk onder invloed van drank wat de drank geur ook verklaarde. Het meisje kon zich hoogstwaarschijnlijk beter terug naar bed, haar roes uitslapen. 'het leven heeft zo zijn min en plus punten' Hij rpobeerde niet zielig te klinken. Hij was liever die sterke stoere jongen die alles aan kon. Hijs stond rustig op om zo zeker van te zijn dat hij niet door stomme fouten als nog het dak af zou vallen en liep rustig richting het meisje. "Maar kom volgens mij kun je beter in je bed je roes uitslapen. Zal je morgen nodig hebben om je kater te verbergen voor de leraren"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicki

avatar

Posts : 51
Naam : Demi

Profiel
Naam: Nicki Azalea
Partner: We'll partner up until the shares are up.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Forgotten who i am   do okt 31, 2013 6:28 am

Nicki streek haastig haar jurk glad en haalde een hand door haar haar om maar niet al te ongeorganiseerd over te komen. Eigenlijk had ze niet naar dat feest moeten gaan en zou ze hier al helemaal niet zo laat moeten staan, terwijl ze morgen gewoon weer lessen moest volgen. Misschien kon ze de eerste paar uur wel spijbelen, om haar kater uit te slapen. Dat klonk als een goed idee. De stem van de jongen haalde haar uit haar ietwat dronken gedachten. "Het leven heeft zo zijn min en plus punten," reageerde de jongen op haar vraag. Ze keek hem even verbijsterd aan. Het klonk niet bepaald alsof hij zojuist had gehuild. In het midden van de nacht, bovenop een verlaten dak. Dat was toch ook wel echt gebeurd? Ja, sowieso, oké. Hij kwam overeind en liep vervolgens haar kant op. "Maar kom volgens mij kun je beter in je bed je roes uitslapen. Zal je morgen nodig hebben om je kater te verbergen voor de leraren," vervolgde hij. Ze trok één wenkbrauw op. "Is het zo duidelijk?" zei ze, ietwat teleurgesteld. Ze was dronken, maar toch zeker niet zó dronken? Ze had niet eens zoveel gezegd, blijkbaar was ze dan toch door de mand gevallen. "Jij kunt denk ik ook wel wat rust gebruiken," zei ze toen, terwijl ze haar armen in haar jas stak en deze aandeed. Het werd opeens een stuk kouder en het jurkje dat ze aan had, liet niet veel aan de verbeelding over. Ze twijfelde even, nu al naar bed? Even kletsen kon toch geen kwaad? "Laten we naar binnen gaan. Ik kan wel een glas water gebruiken om weer nuchter te worden. Mijn kamergenoot mag me zo niet zien," grinnikte ze, en dacht terug aan Nash. Haar nieuwe roommate leek meer het type dat misbruik van haar zou maken als ze stomdronken was, dus even in de kantine zitten leek een verstandig idee. Daarbij, deze jongen leek best aardig, misschien zat er wel een nieuwe vriend in hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Forgotten who i am   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Forgotten who i am
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Living Building :: Flat Roof-
Ga naar: