IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Pound The Alarm [NICKI]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bojan

avatar

Posts : 54

Profiel
Naam: Bojan López Sánchez
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Pound The Alarm [NICKI]   do okt 24, 2013 10:23 am

Hij schoof zijn NY cap wat naar voren. Waar bleef die gast nou? Hij schoof wat onrustig heen en weer. Hij was in een gangetje gaan staan wat de ingang met de zaal verbond. Hier was de muziek niet zo heel hard en kon hij prima zien wie er allemaal binnenkwamen. Hij wierp een blik op z’n horloge. Het was al bijna 2 uur en nog steeds geen spoor van Gio te bekennen. Hij wist niet eens of hij wel echt Gio heette. Hij gaf het maar op en schuifelde samen met de horde naar binnen. Het was eigenlijk de eerste keer dat hij echt uit ging in Santa Monica. Het was hier anders dan thuis, maar hij vond het wel prettig. De muziek stond hier alleen kneiter hard en mensen waren hier arroganter naar zijn mening. Hij liep naar de bar en wenkte de bardame. Een slanke dame met platinablond haar. Het was vrij donker, maar hij kon vanaf een afstandje al zien dat ze behoorlijk wat make-up op had. ”Tequila Matador,” sprak hij in het oor van het meisje. Ze knikte en draaide zich om. Even slaakte hij een zucht. Hij mocht eigenlijk helemaal geen alcohol. Hier was de leeftijd 21 en er werd daar ook streng op gecontroleerd. In Spanje was het ook 18, maar hij had nooit problemen gehad. Er was niemand die zich daar druk over maakte. In ieder geval niet bij de uitgaansgelegenheden waar hij kwam.

Hij gaf het meisje het geld en liep met het drankje weg en gooide het achterover en zette het glas weg. Het was hier druk en hij had wel zin om weer eens los te gaan. Het was alleen een beetje lullig dat hij hier niemand kende. Hij keek even om zich heen. Misschien waren er nog meer eenzame losers hier te vinden. Hij liep de ‘dansvloer’ op en keek wat om zich heen. Aan de kant zag hij een meisje. Lichtblond haar en een opvallend postuur. Niet het type waar hij op zou vallen, maar ze stond er alleen en dat was reden genoeg om misschien op haar af te stappen. Daar had hij nooit zoveel moeite mee. ”Ben je alleen hier?” merkte hij op. Openingszinnen gebruikte hij liever niet. Die vond hij altijd nogal pijnlijk.


[Zaadpost XD Maak d'r iets van zou ik zeggen]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicki

avatar

Posts : 51
Naam : Demi

Profiel
Naam: Nicki Azalea
Partner: We'll partner up until the shares are up.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   do okt 24, 2013 10:56 pm

Nicki schoof haar pet recht terwijl ze glimlachend haar fake ID aan de uitsmijter liet zien. Zelf zag ze er wel uit als 21, maar haar vriendin leek en was een stuk jonger dan dat. Ze stopte haar identiteitsbewijs weer in haar tas en liep rustig door. "Ik zei toch dat het zou lukken," zei ze grijnzend tegen haar vriendin, die opgelucht knikte. Ze was nog niet eens een maand in Santa Monica, maar ze kon wel toegeven dat dit ècht een plek voor haar was. Haar eerste vriendin had ze in het vliegtuig hier naartoe ontmoet, meer dan dat had ze er nog niet echt gemaakt, maar voor nu was het goed. Dit was de eerste keer dat ze hier uit zou gaan, en ze had zich deze club laten aanbevelen. Terwijl ze naar binnen liep, hoorde ze de luide muziek al dreunen, en opeens voelde ze een roes van blijdschap. Een glimlach verscheen rond haar roze geverfde lippen en haar pas werd sneller. Ze haastte zich naar de bar waar ze voor haar vriendin en voor haarzelf een Gin & Tonic bestelde. Ze gaf één glas aan haar vriendin, proostte en nam een slok. De bittere smaak van de drank gleed haar keel in, en ze moest toegeven, heel lekker was het niet, maar ze voelde er wel wat voor om vanavond helemaal naar de klote te gaan. Hoewel de alcoholleeftijd hier een stuk hoger was dan in haar thuisland, Australië, bleek het nog wel makkelijk te ontwijken. Er werd vaak gecontroleerd, maar een vals ID zorgde dat de meeste problemen direct al opgelost werden.

Ze keek naar haar vriendin die haar op de schouder tikte, en vervolgens naar een jongen wenkte. "Hij is leuk!" zei ze met een glimlach die van oor tot oor reek. Nicki grinnikte en staarde nog enkele seconden naar de jongen. "Ga naar hem toe," zei ze uiteindelijk. Haar vriendin keek haar dankbaar aan en draaide zich om, liep vrolijk op de jongen af. Nicki zuchtte en nam nog een slok van haar Tonic & Gin voordat ze een stem hoorde die duidelijk naar haar gericht was. Ze keek op, in de ogen van een ietwat buitenlands uitziende jongen. Hij had donker haar, een breed postuur en hij zag er absoluut niet slecht uit. Hij vroeg of ze hier alleen was, waarop ze haar schouders ophaalde. "Nu wel," zei ze met een glimlachje, en wenkte naar de vriendin die nu met de jongen aan het dansen was. "Maar volgens mij ben ik niet de enige," zei ze met een klein grijnsje. Hijzelf bleek hier ook met weinig gezelschap te zijn. Ergens was ze daar ook wel blij mee. 


Laatst aangepast door Nicki op vr okt 25, 2013 8:30 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bojan

avatar

Posts : 54

Profiel
Naam: Bojan López Sánchez
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   vr okt 25, 2013 3:57 am

”Nu wel,” sprak ze met een glimlachje, terwijl ze naar een meisje wenkte die verderop stond te dansen. Blijkbaar was dat haar vriendin. "Maar volgens mij ben ik niet de enige." Hij grijnsde even. Normaal was hij niet echt het type dat veel alleen was, maar hij had nog niet echt genoeg tijd gehad om ‘vrienden’ te maken. Er waren wel mensen die hij had ontmoet waar hij prima mee kon opschieten, maar hij was hier amper twee weken. Een nachtje uitgaan was misschien de beste gelegenheid om was mensen te leren kennen. "Mooi zo," grijnsde hij. ”Ik had met iemand afgesproken, maar die heeft mij laten stikken," Gio was niet echt een vriend van hem, maar meer een handig contactpersoon. Het enige wat hij van hem wist is dat hij Gio heette en hier in Santa Monica woonde. Bojan gokte het er maar op dat hij ook wel redelijk wat daagjes achter slot en grendel had geleefd. ”Mijn naam is Bojan,” zei hij. ”En wat is jou naam?” vroeg hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicki

avatar

Posts : 51
Naam : Demi

Profiel
Naam: Nicki Azalea
Partner: We'll partner up until the shares are up.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   vr okt 25, 2013 9:24 am

Nicki nam nog een slok van haar drankje terwijl ze probeerde te gokken waar deze jongen vandaan kwam. Zijn uiterlijk en een licht accentje in zijn toon verraadden dat hij hier niet oorspronkelijk vandaan kwam, maar waar hij wel vandaan kwam, kon ze niet helemaal thuisbrengen. Ze was nooit echt goed geweest in accenten. Heel Europa leek daarin volgens haar op elkaar. Italiaans misschien? Of Spaans... Ze had geen idee. Zelf had ze een heel lichtelijk Australisch accent, maar als je zelf niet Engelstalig was zou je het waarschijnlijk niet opmerken. Amerikanen konden het nog altijd niet accepteren dat niet alle Australiërs als Steve Irwin klonken. "Ik had met iemand afgesproken, maar die heeft mij laten stikken," zei de jongen. Nicki gaf hem een flauw glimlachje en knikte even. "Klootzak. Wat heb je er ook aan," mompelde ze. Ze nam nog een slok en vond hierbij dat haar glas nu ook leeg was. Verdomme, ze moest wat rustiger aan doen of ze was binnen een uur helemaal lam. Daarbij kostten die drankjes ook behoorlijk veel geld. De jongen stelde zich voor als Bojan en vroeg vervolgens na de hare. "Nicki," zei ze met een glimlachje. Ze hief haar glas richting de jongen. "Wat dacht je van een drankje? Ik betaal, om je avond weer goed te maken," zei ze, en zette het glas weg. Nieuw doel: Bojan alsnog een leuke avond bezorgen ondanks dat zijn vriend een totale klootzak is. Nu had ze tenminste weer iets te doen en misschien zou vannacht nog wel heel interessant kunnen worden.   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bojan

avatar

Posts : 54

Profiel
Naam: Bojan López Sánchez
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   vr okt 25, 2013 9:44 am

De muziek was erg luid, daarom was een normaal gesprek voeren al een hele uitdaging. Het scheelde wel weer dat de muziek die ze hier draaien best wel binnen z'n straatje paste. Hij had vroeger als jongetje van 14 wel eens de droom gehad om DJ te worden, nadat hij verschillende badplaatsen had bezocht. Maar als snel had hij door dat hij daarvoor iets te weinig in die business zat. "Klootzak. Wat heb je er ook aan," mompelde het meisje. Bojan haalde kort even z'n schouders op. Het boeide hem niet zoveel. Sowieso was Gio hier vast niet heen gekomen om samen met hem 'chickies te scoren'. Het meisje stelde zich voor als Nicki. Bojan knikte even bij het horen van de naam. Die kon hij wel onthouden, hoopte hij. Namen waren voor hem altijd een moeilijk gedeelte als hij kennismaakte met een meisje. Vooral als het bleef bij een simpele onenightstand. Het waren nou niet echt de dingen die hem het meest bezighielden op die momenten. "Wat dacht je van een drankje? Ik betaal, om je avond weer goed te maken," stelde ze voor, terwijl ze haar glas wegzette. Bojan grijnsde even. Hij had het gevoel dat hij een soort van beet had, maar dat wilde hij niet laten blijken. "Ik vind het een top idee," antwoordde hij. "Behalve dan dat ik het niet over m'n hart kan verkrijgen dat ik jou mijn drankje laat betalen. Kortom, ik zal voor je betalen." Zijn moeders les nummer één; betaal voor het meisje. In ieder geval bij de eerste keer. Hij wist niet zeker of z'n moeder hem dat daadwerkelijk hem wel eens verteld had, maar het klonk wel als advies van z'n moeder. Meestal negeerde hij die. Hij trok liever z'n eigen strategie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicki

avatar

Posts : 51
Naam : Demi

Profiel
Naam: Nicki Azalea
Partner: We'll partner up until the shares are up.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   vr okt 25, 2013 10:40 am

Bojan stemde in met haar idee, wat ze wel verwachtte, want uiteindelijk kwam de overgrote meerderheid hier toch om zich helemaal naar de tyfus te zuipen. Platvloers hedonisme was vandaag de dag zo vanzelfsprekend: drank, drugs, onenightstands. Niet dat ze er iets tegen had, dat zeker niet. Ze was zelf overtuigd 'hedonist', om het maar een chiquere naam te geven. Uiteindelijk kwam het gewoon neer op teveel drinken, roken en seks hebben met mensen die ze niet kende en waarschijnlijk ook nooit meer zou zien. Wat kon het haar ook schelen, ze genoot ervan en wat anderen mensen dachten, kon haar vrij weinig tot niets schelen. Bojan bood toch aan om háár drankje te betalen, goed dan. Ze haalde haar schouders op. "Tot zover de emancipatie," zei ze met een grijnsje, en bewoog zich richting de bar. Ze ging aan de bar staan en keek Bojan grijnzend aan. "Zin in iets sterks?" vroeg ze met een ondeugend toontje in haar stem. Haar gedachten gleden richting wodka, toch met enige twijfel. Ergens moest ze iets rustiger aan doen, ze had geen zin om op de grond in haar eigen braaksel te eindigen. Daarbij moest ze haar vriendin ook nog enigszins in de gaten houden. Over Robin gesproken, Nicki zocht de bar af met haar ogen, maar van haar was geen spoor te bekennen. Dat ook weer. Waarschijnlijk was ze hier wel ergens in de buurt. Nicki haalde haar iPhone tevoorschijn en begon haastig te typen. Nadat ze op verzenden drukte, keek ze Bojan verontschuldigend aan. "Sorry, m'n vriendin is blijkbaar spoorloos," zei ze, en haar gezicht ontplooide weer in een glimlach. Tot nu toe was het vast niks om zich zorgen over te maken. Over enkele seconden zou ze een berichtje terugkrijgen in het trant van 'alles is goed' met één of andere domme smiley erbij. Ze keek op naar Bojan, wachtend op wat hij zou bestellen. Ze wilde zich wel laten verrassen. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bojan

avatar

Posts : 54

Profiel
Naam: Bojan López Sánchez
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   za okt 26, 2013 2:49 am

Het was redelijk druk in Bar Copa. Waarschijnlijk was het één van de betere clubs hier in Santa Monica voor het normale publiek. Hier liepen mensen rond zoals hij. Hij had gehoord van club Zanzibar, wat juist echt zo'n kakkersclubje was. Waar je bij wijze van spreken als 10 dollar betaalde voor een cola. "Tot zover de emancipatie," sprak Nicki met een grijnsje. Ze liepen naar de bar, waar hij zojuist ook wat te drinken had besteld. Het barmeisje wat hem net geholpen stond er nog steeds. "Zin in iets sterks?" hoorde ze Nicki zeggen. Bojan grijnsde even. Hij had al een flauw vermoeden hoe deze avond zou eindigen. Hij met de kop boven het toilet, smekend om hulp. Alhoewel hij prima tegen alcohol kon. Maar het probleem was dat als hij dronk, hij ook meteen heel veel dronk. Hij had al verscheidene keren dingen gedaan die je liever niet deed als (half)volwassen persoon. Hij was op dat soort momenten ook niet in staat om controle over zichzelf te houden. "Hoe sterk?" Hij was wel benieuwd hoever Nicki zou gaan. Ze zag er niet echt uit als zo'n braaf schoolmeisje waarvan hij er elke dag honderden van zag lopen. "Wat stel je voor?" Nicki was blijkbaar druk bezig met andere dingen. Het meisje pakte haar iPhone tevoorschijn en begon daar op te typen. "Sorry, m'n vriendin is blijkbaar spoorloos," verklaarde ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicki

avatar

Posts : 51
Naam : Demi

Profiel
Naam: Nicki Azalea
Partner: We'll partner up until the shares are up.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   wo okt 30, 2013 8:48 am

Haar mobiel stopte ze weer terug in de achterzak van haar korte broek. Normaal had ze bij dit soort gelegenheden een jurkje aangetrokken, maar sinds ze net gearriveerd was, had ze het eerste beste uit de kast moeten trekken. Erg veel kleren had ze nog niet, sinds ze gepland had om vanaf nu alleen maar rond te lopen in designerkleding. Haar straatleven in Australië had uit gescheurde jeans en te grote t-shirts bestaan, en Santa Monica was een nieuw tijdperk voor haar, dat bestond uit schoenen van Christian Louboutin en jurkjes van Alexander Wang. Al kende ze hem niet goed, ze was nu al dol op haar nieuwe, rijke stiefvader. En nog doller op het geld dat ze uit haar trustfonds dat haar nieuwe thuis was kreeg. Bojan vroeg haar hóé sterk dat drankje was waar ze precies op doelde, waarop ze hem even met een grijnsje aan keek. "Wat dacht je van een shotje wodka?" zei ze. Ze had eigenlijk niet echt de intentie om haar of deze jongen hier dronken te voeren, dus trok haar grens direct na dit ene shotje. Wodka kreeg de meeste mensen wel over die grens van nuchter naar aangeschoten en van aangeschoten naar stomdronken. Ze keek rustig toe hoe Bojan de shotjes bestelde en één naar haar toe schoof. Ze pakte het glas vast, toastte met Bojan en sloeg de bittere vloeistof in één keer achterover. Het smaakte vooral naar een mix van water en afwasmiddel, maar gelukkig had ze een redelijke shot-pokerface, waardoor het nog enigszins leek alsof ze ervan genoot. Ze slikte, het lag helaas wel behoorlijk zwaar op de keel. Ze hief haar glas nogmaals. "Op een goede avond," sprak ze luid, en zette het glas terug op de bar. Ineens kreeg ze een 'goed' idee. "Kom mee," zei ze tegen Bojan, en trok hem met zich mee, richting de uitgang van de bar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bojan

avatar

Posts : 54

Profiel
Naam: Bojan López Sánchez
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   wo okt 30, 2013 9:24 am

xxxxx


Laatst aangepast door Bojan op do okt 31, 2013 6:46 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bojan

avatar

Posts : 54

Profiel
Naam: Bojan López Sánchez
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   do okt 31, 2013 4:08 am

Hij vroeg zich af hoe deze avond/nacht zou eindigen. Het was z’n eerste keer hier, dus wilde hij er niet al te veel spektakel van gaan maken. Maar het zou hem niets verbazen als het weer vrij laat zou worden en hij net wat te veel op had. Hij was nogal slecht in het maken van afspraken met zichzelf. Als hij eenmaal dronken is heeft hij zichzelf niet meer in de hand. Alhoewel hij zich meestal weinig kon herinneren, konden zijn vrienden altijd geweldige verhalen vertellen. "Wat dacht je van een shotje wodka?" hoorde hij Nicki zeggen. Bojan knikte. Het was hem allemaal best, als er maar alcohol in zat. Alhoewel hij niet heel erg van de kokosshit was. In zijn periode dat hij in een strandbar had gewerkt had hij werkelijk alle mogelijke drankjes wel voorbij zien komen. Hij was dan ook nooit te verlegen geweest om dingen te laten staan. ”Mij best,” antwoordde hij. Nicki bestelde twee shotjes en voor hij het wist gooide zij deze achterover. Wodka was puur en het spul brandde in zijn keel. Hij zette het glas gauw alweer weg. "Op een goede avond," hoorde hij Nicki nog zeggen, terwijl ze haar glas hief. Bojan knikte even. [i]"Kom mee," sprak ze. Voordat hij het door had waren ze al bijna bij de uitgang van de bar. Bojan liep achter haar aan. "Wat gaan we doen?" vroeg hij nieuwsgierig.


[KUTPOST.]
[/b][/b][/i]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nicki

avatar

Posts : 51
Naam : Demi

Profiel
Naam: Nicki Azalea
Partner: We'll partner up until the shares are up.
Vereniging: x

BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   ma nov 04, 2013 9:28 am

Nicki grijnsde breed toen Bojan instemde met met de wodka, dit zou nog wel eens heel leuk kunnen worden. Ze vond dat buitenlandse tintje aan hem zeker wel iets hebben. Ze had zeker wel een zwak voor buitenlandse jongens. Al waren ze Zuid-Europees of Afrikaans, een donkere, lange man deed nog altijd iets met haar. Vooral na een shotje wodka. Alles begon een beetje te draaien, ze voelde zich een beetje giechelig en ze vroeg zich serieus af hoe lang ze het nog vol zou gaan houden op deze hakken. Waarschijnlijk was het al een hele prestatie als ze nu rechtuit zou kunnen lopen, ja, ze zou sowieso wel op haar bek gaan als ze op haar hakken zou blijven lopen. Ergens baalde ze dat ze niet een paar extra flats had meegenomen, nu moest ze kiezen tussen keihard op haar bek pleuren of de rest van de avond op blote voeten lopen. Fijn. Misschien zou ze naar nog een paar shotjes schaamteloos achterop Bojan's rug kunnen springen en hem haar rond laten dragen. In een vrolijke bui trok ze de jongen mee naar buiten, waar het wat stiller was en ze elkaar tenminste normaal konden verstaan. "Wat gaan we doen?" vroeg hij meteen met een nieuwsgierige ondertoon in zijn stem. Nicki opende haar tas en begon er haastig in te graaien. Hier ergens zou ze nog een beetje hebben liggen, als het goed was... Ze viste er iets uit en hield het voor Bojan's gezicht. Hij keek recht tegen een klein plastic zakje aan, gevuld met een groen goedje. Een brede grijns stond op Nicki's gezicht. "Als je er niets op tegen hebt, natuurlijk," zei ze met een zoet toontje. Hij zag er niet echt uit als een smoker, al deed ze het zelf ook niet zo heel vaak. Maar er was altijd een kans voor een eerste keer. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Pound The Alarm [NICKI]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Pound The Alarm [NICKI]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Party District :: Bar Copa-
Ga naar: