IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Let's get famous

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Carley

avatar

Posts : 69
Naam : Nadine

Profiel
Naam: Carley White
Partner: Sounds funky.
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Let's get famous   ma okt 28, 2013 7:30 am


AND AFTER THE STORM,
I look up, I look up, on my knees and out of luckhet was 22 graden buiten en eigenlijk was carley opzoek gegaan naar wat verkoeling, maar stiekem wist ze ook wel dat ze dat niet zou vinden in de zanzibar. het was er ongebruikelijk druk deze avond, maar ja, daar was het nu eenmaal zaterdag voor. en de vakantie was bijna afgelopen. dat is altijd het moment dat mensen wel wat extra geld willen betalen voor een plezierige avond.
maar carley was niet alleen naar de zanzibar gekomen om te feesten; ze wist dat ian somerhalder hier nog wel eens kwam. ze kende hem niet persoonlijk maar wou hem graag een keer spreken. vooral omdat ze graag bij zijn groep wou. ze paste er perfect bij; ze had veel vrienden, iedereen op school kende haar eigenlijk wel, ze was talentvol, slim en had geld. de meesten vonden haar waarschijnlijk te goed om waar te zijn. en daar hadden ze ook wel gelijk in. carley was niet perfect en dat besefte ze heel goed, maar dat bekende niet dat ze niet kon doen alsof. de laatste tijd draaide alles eigenlijk alleen maar om 'doen alsof'. ze deed alsof ze nooit beledigd was, ze deed alsof ze altijd al zo populair was, ze deed alsof ze dom was, ze deed alsof alles haar niet zoveel kon boeien. maar de waarheid was eigenlijk het tegenovergestelde van die dingen. ergens wist ze ook wel dat ze moest stoppen met liegen tegen zichzelf, maar ze was er gewoon moe van geworden om altijd maar de underdog te spelen. ze was helemaal klaar met die rol. deze keer wou zij wel een keertje schijnen, ook al zou haar tijd in de spotlight toch niet meer zo lang duren. het was het waard.
toen ze de bar binnen kwam lopen werd ze gelijk begroet door een aantal mensen, die vrolijk naar haar zwaaiden en haar naam riepen. ze hoefde eigenlijk niet van te voren iets af te spreken met iemand; er waren altijd wel bekenden in de zanzibar. maisie, een blond meisje dat ze een maand geleden leerde kennen, maakte meteen een opmerking over haar outfit. Ze bleef kort bij hen staan en nam een drankje van iemand aan, om vervolgens verder te lopen in de bar. ze keek even tussen de menigte van dansende mensen door. haar ogen gleden langs alle glitterjurkjes, witte t-shirts en korte rokjes door. waar de hell was ian? ze voelde zich nogal ongemakkelijk om daar zo te staan, dus besloot ze om zich bij de menigte te voegen. ze voelde zich wel een beetje een stalker zo, terwijl ze helemaal niet zo'n type was. misschien moest ze gewoon gaan genieten van de avond en ze zou ian vanzelf wel een keer tegenkomen.
na een halfuurtje ging carley nog een keer bij de bar langs, deze keer voor haar vierde drankje. ze leunde met haar armen op de bar terwijl ze wachtte en keek opzij, recht in de ogen van ian. "hey, i was just looking for you!" zei ze met een grote glimlach. door haar rode lippenstift leken haar tanden nog witter. ze draaide zich naar hem toe, met een arm nog steunend op de bar. er werd een drankje bij haar neergezet en ze speelde even met het rietje terwijl ze ian nieuwsgierig aankeek. "i'm carley, but you've probably seen me before.." begon ze het gesprek, en ze stak haar hand uit om zich voor te stellen.

TAGGED: IAN → OUTFIT: CLICK  → TEMPLATE BY:  kayla jean! of atf → NOTES:  ---


Laatst aangepast door Carley op di okt 29, 2013 6:04 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian

avatar

Posts : 2188
Naam : Rebecca

Profiel
Naam: Ian Somerhalder
Partner: - I never intended to be your first love, I intended to be your last -
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Re: Let's get famous   di okt 29, 2013 5:43 am
Ian Somerhalder


Zijn ijsblauwe ogen speurden de campus af naar leden die hij interessant genoeg vond voor Famous maar echt veel vond hij er niet. Er waren wel mensen die aan het ideaalbeeld voldeden maar dat waren toch net niet het slag mensen die hij bij zijn groep zag gaan. Hij zuchtte diep en woelde met zijn hand door zijn haren heen. Terwijl de laatste zonnestralen de campus nog even verwarmden glimlachte hij zijn witte tanden bloot. Het weer was heerlijk hier in Santa Monica, behalve dat de meiden ook. Nadat hij genoeg gezien had hier en de zon begon te verdwijnen om plaats te maken voor de sterren ging hij even naar zijn eigen kamer waar hij snel even een blik naar binnen wierp om te zien of Rose en Larina er niet waren. Glimlachend liep hij naar binnen, je wist nooit wat die meiden uitspookten hier in hun kamers. Hij deed zijn grote kledingkast open en gooide een wit T-shirt op bed en pakte een lederen jack van een hanger en trok een simpele zwarte broek aan met Italiaanse schoenen onder deze broek. Vanavond was het tijd om eens wat te gaan feesten, al het sobere van het studentenleven hing hem zijn keel uit. Niemand kon dat volhouden, hij wierp een blik in de spiegel en zag dat er wel tijd moest vrijgemaakt worden voor een scheer en knipbeurt maar voor vanavond kon dat nog best besloot hij.

Het bruisende leven in Zanzibar had al menig student aangetrokken toen hij binnen kwam wandelen in het party district. Min of meer was het zijn thuis geworden op manieren die hij zich niet had kunnen voorstellen. De mooiste dingen waren gebeurt in de afgelopen maanden, hij had de leiding over Famous gekregen en behalve dat waren er coaches die hem wilden hebben voor na Santa Monica als Center voor het eigen team van hen. Hij grijnsde en liep de eerste de beste kroeg in en bestelde een glas bacardi. Tijdens het wachten kwam er uit het niets een meisje op hem af dat riep dat ze juist hem moest hebben. ‘Oh? I didn’t know I was that needed’ zei hij grijnzend met opgetrokken wenkbrauwen. Het meisje stelde zich voor als Carley en hij schudde haar hand. ‘Ian as you might know’. Hij vroeg zich af wat het meisje van hem wilde, ze kwam hem ergens vaag bekend voor. Waarschijnlijk had zij ook over de campus gezworven in de afgelopen dagen waar hij haar had gezien. Ach, wat kon het hem schelen. Hij zou het wel horen wat er aan de hand was en wat ze van hem wilde.


tag: Carley | words: 483 | notes: xxx
thanks


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carley

avatar

Posts : 69
Naam : Nadine

Profiel
Naam: Carley White
Partner: Sounds funky.
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Re: Let's get famous   di okt 29, 2013 7:45 am


AND AFTER THE STORM,
I look up, I look up, on my knees and out of luck
De beat van de muziek boorde door de vloer heen, en Carley kon het voelen in haar borstkast. Ze pakte haar drankje vast en zoog aan het rietje, om vervolgens de warmte van de alcohol naar binnen te voelen stromen. Het was een best sterk drankje, misschien moest ze hierna iets rustiger aan gaan doen.. Het was niet echt iets voor haar om dronken te worden. Dat gebeurde gelukkig niet zo vaak en daar had ze vanavond ook geen zin in. Al helemaal niet nu ze tegenover Ian stond. "Oh? I didn't know I was that needed," antwoorde hij haar. Ze glimlachte nog een keer en hield haar hoofd een beetje schuin terwijl ze hem aankeek. Hij was best lang, als ze geen hakken aan had gehad moest ze omhoog kijken. Hij pakte haar hand vast. In vergelijking met haar had hij koude handen, wat betekende dat hij hier nog niet zo lang was. Dat verklaarde waarom ze hem nu pas tegen kwam. Hij leek haar nog niet echt te herkennen, maar dat vond ze niet erg. Het maakte ook niets uit eigenlijk. Ze herkende hem alleen maar omdat veel van haar vrienden het vaak over Ian hadden.. Onder andere hoe aantrekkelijk hij wel niet was. Het was best vreemd eigenlijk, soms leek hij wel een soort 'legende' op Monica High, samen met een paar anderen. Carley was gesteld op haar populariteit, maar zo erg hoefde het van haar ook weer niet. Zo lang ze maar niet genegeerd werd, zoals vroeger.. "Ian as you might know," stelde hij zich voor. Okay. Carley liet zijn hand weer los, nam nog een slokje van haar drankje en plaatste die weer op de bar. Ze stelde zich zo casual mogelijk op, al was ze ondertussen wel een klein beetje nerveus. Als hij haar aanbod zou afslaan, dan zou dat echt een afgang zijn. En heel de school zou er in no-time over praten.. Of wat als hij haar alleen maar raar zou aankijken? Dat zou pas echt genant zijn. "I know you don't know me very well, but I was just wondering if I could join your student's union. I know you've been looking for new members and-" Carley kon haar zin niet afmaken, want er was een of andere idioot die tegen haar aan stootte en de inhoud van een glas wijn over haar heen morsde. Er verscheen een gigantische vlek op haar topje. "Hey, thanks man!" riep ze naar de jongen die tegen haar aan was gebotst. Hij leek nogal opgenomen in de muziek, want hij liep gewoon verder alsof hij niks gehoord had. Rare kerel. Carley besloot om het maar te negeren, er viel nu toch niets meer aan te doen. Ze was niet iemand die daar eeuwig moeilijk over ging doen. "What kind of guy drinks wine, anyway..." zei ze geïrriteerd tegen Ian, maar ondertussen kon ze er wel een beetje om lachen.

TAGGED: IAN → OUTFIT: CLICK  → TEMPLATE BY:  kayla jean! of atf → NOTES:  ---
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ian

avatar

Posts : 2188
Naam : Rebecca

Profiel
Naam: Ian Somerhalder
Partner: - I never intended to be your first love, I intended to be your last -
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Re: Let's get famous   wo okt 30, 2013 3:27 am
Ian Somerhalder


Zo stilaan vroeg hij zichzelf toch meer dingen af. Waar waren de oud leden gebleven, Sarah bijvoorbeeld. Er was zeker wel eens ruzie geweest tussen hem een haar maar toch hadden ze het bijgelegd. De gedachtes van hem dwaalden af naar een ander plek en tijd totdat Carley hem uit zijn gedachtes haalde. Ze sprak over zijn groep. Zijn wenkbrauwen schoten de hoogte in en verbazing was al over zijn gezicht te lezen. Blijkbaar was het nieuws sneller verspreid dan hij aanvankelijk had verwacht maar toch ook weer niet. Het was logisch en hij zag ook de zenuwen op het gezicht van Carley spelen.
Hij keek bedachtzaam naar haar en deed net alsof hij nadacht wat hij ook echt deed. Hij had Carley nu ze het zei inderdaad al vaker gezien. De groepjes waar ze mee omging waren in zijn ogen normale teenagers die deden wat ze altijd deden. Hij slaakte een zucht en wilde haar antwoord geven toen er een dude langskwam en wijn op Carley morstte. Er verscheen een kwade uitdrukking op zijn gezicht en hij greep de jongeman in kwestie bij zijn kraag. ‘What the fuck were you thinking Young man? Just go on partiing? Go back and apologise now ’ de vlijmscherpe ondertoon in zijn stem maakte duidelijk dat het menens was en hij geen grapje maakte. De jongeman liep schoorvoetend terug naar Carley en bood zijn excusses aan hij knikte ten teken dat de jongen weg mocht gaan. Hij was niet iemand met wie je kon lachen als er iets gebeurde waar hij invloed op kon uitoefenen. Hij wreef zijn handen over elkaar en gaf Carley toen antwoord op haar vraag. ‘News travels fast I guess. Well, I’ll take your request in consideration. Untill I know what type of person you are I’ll call you a Aspirant Member of Famous’ na dit gezegd te hebben glimlachte hij zijn witte tanden bloot en beschreef een cirkel op het blad van de bar. De jongen die hij op zijn plek had gezet kwam teruggelopen naar de bar en hij keek hem verbaasd aan. Wat kwam die nu weer doen? Toen hij zag dat er twee brede kerels achter hem liepen keek hij even naar de eigenaar van de tent en knikte naar de jongen die er dreigend uitzag. De eigenaar greep snel in en zette de jongen buiten voordat het uit de hand kon lopen. ‘So Carley, what made you decide to join Famous?’.


tag: Carley | words: 410 | notes: xxx
thanks


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Carley

avatar

Posts : 69
Naam : Nadine

Profiel
Naam: Carley White
Partner: Sounds funky.
Vereniging: Famous

BerichtOnderwerp: Re: Let's get famous   do okt 31, 2013 8:25 am


AND AFTER THE STORM,
I look up, I look up, on my knees and out of luck
Carley voelde haar hoofd iets lichter worden, maar na al die nachten was ze daar wel aan gewend geraakt. Ze kende haar grens als het om alcohol ging. Zelf was ze erg ontspannen over het wijn-incident, maar Ian leek het een stuk serieuzer te nemen. Ze schrok er zelfs bijna een beetje van dat hij zo heftig reageerde. Ze keek met grote ogen toe hoe hij de jongen terughaalde, die vervolgens heel netjes zijn excuses aanbood. "It's.. okay. No worries," glimlachte ze, en keek Ian expres even recht aan. Waarom deed hij meteen zo opgefokt? Hij leek het echt niet te pikken. Carley besloot het maar als compliment op te vatten, dat hij het zo erg vond dat er een drankje over haar heen gemorst werd. "News travels fast I guess. Well, I’ll take your request in consideration. Until I know what type of person you are I’ll call you an Aspirant Member of Famous." Wow, ze had niet verwacht dat het zo snel zou gaan. Alleen maar beter. Ze was aspirant member en dat betekende natuurlijk dat ze zichzelf nog wel moest bewijzen; maar het was in ieder geval iets. Alles behalve een afwijzing. Het was ook wel logisch, want Ian kende haar natuurlijk nog helemaal niet zo goed. Carley's glimlach werd nog breder dan hij de hele avond al was geweest. Ze vouwde haar handen in elkaar en rechtte haar rug. "Sounds great! Thanks so much, Ian," zei ze opgewekt. Ze pakte haar drankje weer op en dronk het laatste beetje dat er nog in zat. Plotseling kwam dezelfde jongen van eerst tussen hen in staan, met nog twee andere kerels achter hem aan. Wat? Waarom moesten jongens hier altijd zo'n big deal van maken? Shit, ze had echt geen zin in een of andere knokpartij.. En waarom, alleen vanwege een verspild glas wijn? Echt belachelijk. Carley zette een paar stappen achteruit en even was ze bang dat het mis zou gaan, maar in haar ooghoek zag ze dat Ian een soort gebaar maakte naar een man achter de bar en voor ze het wist werden de kerels bij haar uit de buurt weggesleept en de tent uit gegooid. Woah. Gelukkig was dat goed afgelopen. Carley keek Ian nog een beetje verdwaasd aan en het duurde even voordat ze zijn vraag binnen kreeg. "Well, you guys just seemed like a very fun group and I thought it would be something I shouldn't miss out on. Why not, you know?" legde ze uit. Ze keek even de andere kant op, nog steeds een beetje overdonderd door alles dat er net was gebeurd. Het leek wel alsof dat soort dingen Ian altijd wel overkwamen, hij leek zich er totaal niet aan te storen. Maar Carley had niet iedere dag te maken met dat soort mensen, of dreigingen.


TAGGED: IAN → OUTFIT: CLICK  → TEMPLATE BY:  kayla jean! of atf → NOTES:  ---
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let's get famous   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's get famous
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Party District :: Zanzibar-
Ga naar: