IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Let's make a night we won't remember, I'll be the one you won't forget (&Zach)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alisandra

avatar

Posts : 53
Naam : Niensel :3

Profiel
Naam: Alisandra
Partner: Do what you want, what you want with my body. Do what you want, don't stop, lets party.
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Let's make a night we won't remember, I'll be the one you won't forget (&Zach)   zo dec 01, 2013 12:18 pm


Alisandra


Verveeld legde Alisandra haar mobile aan de kant en stond ze op van haar bed. Dany was nergens te bekennen en Minaye wilde ze ook niet al te veel lastigvallen. Ze had het enorm leuk gevonden haar zusje na twee jaar weel terug te zien maar dat hoefde niet te betekenen dat we weer op elkaars lip moesten zitten, dat zou Minaye ook niet leuk vinden. Eigenlijk was het wel tijd om wat nieuwe mensen te leren kennen, andere studenten op Monica High, maar vooral jongens. Een grijnsje kwam langzaam bij haar opzetten waarnaar ze opstond en haar kast opentrok. Het was al laat in de middag en dus zouden clubs ook al snel opengaan. Feesten, het leukste wat er bestond op aarde op een ding na dan, maar misschien, als ze een beetje geluk had zou dat ook nog wel komen. Ze haalde een uit de kast en wit kort broekje en een wit topje met een grijs doorzichtig truitje. Snel kleedde ze zichzelf om waarnaar ze bijna huppelend naar de badkamer wandelde. Ze ging voor de spiegel staan en haalde haar hand door haar bruine haar heen gaan. Ze schudde een paar keer met haar hoofd waardoor haar haar wat wilder viel en keek daarnaar goedkeurend naar zichzelf in de spiegel. Ze maakte haar ogen mooi op en smeerde een mooi glanzende lipgloss op haar lippen. Perfect, zo zou ze zeker de aandacht van jongens kunnen winnen. Ze grijnsde nog een keer waarnaar ze de badkamer weer uitliep met haar swingende heupjes. Ze propte wat geld in haar zakken voor drank, trok nog zwarte pumps aan en verliet de kamer.

Met sierlijk bewegende heupen op haar hoge hakken wandelde Alisandra richting de bar waar ze ook met Minaye was geweest, het was een prachtige plek om helemaal los te gaan. Niet te streng met drank dus dat was nog het grootste voordeel. Zelf had ze thuis ook nog een fles Whiskey liggen, maar die wilde ze bewaren. Al snel kwam ze bij de bar aan en trede ze binnen. Een grote grijns sprong op haar gezicht bij het zien van de menigte die los ging op de muziek waar zij straks ook bij ging horen. Zelfverzekerd en met een sexy loopje wandelde ze gelijk op de bar af. Ze leunde met haar armen over elkaar heen op de bar en leunde wat voorover waarbij ze de jongen achter te bar met haar groene ogen aankeek. Een speelse grijns stond op haar gezicht die blijkbaar goed werd opgepikt. Hij kwam gelijk op haar af en vroeg haar wat ze wilde drinken. ”Suprise me,” Zei ze uitdagend tegen de jongen achter de bar die enorm stond te grijnzen. Hij haalde een drankje voor haar en zette die voor haar neer terwijl hij haar met een valse glimlach aankeek. Alisandra pakte het kleine glaasje op en sloeg deze in een keer achterover waarnaar ze het glas weer hard op de bar plaatste. Ze trok slikte het goedje door en voelde de alcohol in haar keel branden. Ze trok een wenkbrauw omhoog en grijnsde terug naar de jongen achter de bar. Ze legde nu het geld op de toog neer en het geld dat ze terugkreeg propte ze weer in haar zakken. Ondertussen zocht ze naar een jongen en wanneer ze er een vond die er erg goed uit zag ging ze er meteen op af. Hij leek hier zonder een vriendin te zijn dus kon ze hem vast wel even stelen. Met heupen die meebewogen met de muziek wandelde ze op hem af. Op haar gezicht stond een speelse en uitdagende grijns. Ze ging voor hem staan en keek hem verleidelijk aan met haar groene ogen. Ze greep hem bij zijn shirt en trok een wenkbrauw kort op. ”You’re coming with me,” Zei ze met haar Italiaanse accent en een verleidelijke stem. Ze liep nu achteruit richting de dansvloer en nam hem met haar mee terwijl ze haar duivelse oogjes op die van hem gericht hield. Wanneer ze een plekje op de dansvloer veroverd had liet ze hem weer los maar haar ogen bleven op hem gericht. Ze beet op haar lip en ging een deed een stapje naar achteren waarnaar ze haar dans skills liet zien. Sierlijk bewoog ze haar heupen en haar bovenlichaam op de maat van de muziek, zo sexy mogelijk natuurlijk. Puur om hem even te laten zien wat ze kon. Dansen was haar hobby en haar favoriete sport, en goed was ze er ook zeker in. Hiphop en Streetdance waren haar favoriete stijlen en dat was te zien. Ze maakte uiteinde een pirouette waarnaar de haar achterste tegen de jongen aan plaatste en ze tegen hem aan begon te schuren.

Kleding:
 


|Words: 784 |Tag: Zach |Notes: x |
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Zach

avatar

Posts : 43
Naam : They call me Blueberry.

Profiel
Naam: Zachery "Zach" Morris
Partner: No. Just no.
Vereniging: None.

BerichtOnderwerp: Re: Let's make a night we won't remember, I'll be the one you won't forget (&Zach)   di dec 03, 2013 7:10 am

Het ene na het andere drankje schoof Zach zonder pardon naar binnen. Altijd leuk om met een vriendengroep ’s avonds weg te gaan, er viel negen van de tien keer wel wat te beleven. Terwijl zijn glas met alcohol in zijn handpalm was gekleefd nam hij er nogmaals een slok van, voelde hij in een snel tempo de brandende alcohol door zijn keelgat stromen. Damn, dat gevoel alleen al was verslavend. Gelukkig kon hij veel hebben, vandaar dat hij zich op dit moment niet misselijk voelde of zoiets, al begon Zach het wel te voelen dat zijn hoofd iets of wat lichter begon te voelen. Dat werd tijd. Alhoewel het te verwachten was, de drankjes waren klein maar bevatte ook niet echt geweldig veel alcohol, jammer genoeg. Af en toe wilde hij wel eens afwisseling door er ineens een sterke drank doorheen te gooien maar aangezien hij niet degene was die heel de tijd bestelde maar een of andere willekeurige vriend van hem dat deed lag die keuze niet bij hem.
De muziek stond niet uitermate hard. Dat leek zo, tenminste. Het was dat hij toch wel vrij nieuw was hier, maar deze bar trok hem nu al aan. Nu was hij er zo ongeveer drie keer geweest als het niet meer was, maar steeds gebeurde er hier wel wat. In een positieve zin ofcourse. Daarbij was het ook druk wat toch wel een sfeer was. Niet vervelend druk maar dus gezellig druk, daar hield hij wel van. Nadat het lege glas op de bar werd gezet door hem en door een van zijn vrienden meteen weer een nieuw glas in zijn hand werd geduwd als het ware, nam hij die aan en nam hij er weer een slok van. Omdat het nu toch wel warm begon te worden maakte hij ongeveer de helft van de knoopjes van zijn losse blousje los, in de poging dat dat ervoor zou zorgen dat het wat koeler zou worden. En gelukkig had hij spieren, dus nergens om zich voor te schamen als hij dat deed.
Zach fronste eens toen hij zag dat er langzaam iemand op hem afkwam. Een dame, wel te verstaan. Door de gezichtsuitdrukking die ze had wist hij dat ze dus ook echt op hem af kwam en blijkbaar niet op de verkeerde afging. Ehm, okay? Niet dat hij erdoor panikeerde of iets. Hij hield er wel van om in de buurt van het vrouwelijke geslacht te zijn, daar hield hij héél veel van zelfs. Toen de dame voor zijn neus kwam te staan en zijn groene ogen in haar groene ogen keken, die hem verdomd veel aantrokken, op de een of andere manier. Nog voordat hij iets kon zeggen hoorde hij haar stem al, met een accent wat echt hemels was. ”You’re coming with me,” Daar hoefde hij niet eens over te twijfelen of hij daar wel mee in zou stemmen want Zach liet zich gemakkelijk aan zijn shirt mee de dansvloer opnemen. In zijn ooghoeken keek hij even naar de groep waar hij was, maar die leken het niet eens opgemerkt te hebben. Mooi, die zouden het dus wel zonder hem kunnen en hem zeker niet missen. Of wel, maar dat maakte hem niet veel uit, nu was hij toch gone en hij zou heus wel terug komen, dacht Zach zo. Wie de dame voor hem was wist hij dus totaal niet. Niet dat dat uitmaakte of zo, helemaal niet zelfs, dat maakte het enkel en alleen maar nog leuker dan dat het al was. Tsja hij liet zich zeg maar nogal makkelijk verleiden of iets dergelijks, iets waar zij van kon profiteren, natuurlijk.
Al snel werd hem duidelijk dat ze toch echt geweldig kon dansen. ”Nice dance skills you’ve got there.” Sprak hij nadat ze een piroutte had gedaan en tegen hem aan begon te schuren. Zach week daar voor niet uit, genoot even van de aandacht die hij kreeg. Met zijn ene hand schoof hij haar lange haren even over de ene kant van haar schouder heen, drukte hij zijn lippen zacht in haar nek om haar te plagen en grinnikte hij kort. Ook hij was gaan dansen op de beat van de muziek en legde zijn handen even op haar heupen, zonder enige schaamte daarbij te laten merken.
Als zij een spelletje wilde spelen vond hij dat prima. Zach hield van spelletjes en deinsde dus ook voor haar niet terug.
zachery morris
And I'll be gone gone tonight.
The ground beneath my feet is open wide.
The way that I been holdin' on too tight.
With nothing in between.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alisandra

avatar

Posts : 53
Naam : Niensel :3

Profiel
Naam: Alisandra
Partner: Do what you want, what you want with my body. Do what you want, don't stop, lets party.
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Re: Let's make a night we won't remember, I'll be the one you won't forget (&Zach)   wo dec 11, 2013 7:17 am


Alisandra


”Nice dance skills you’ve got there.” Zei ze jongen die ze had meegetrokken naar de dansvloer en nadat ze met haar pirouette tegen hem aan was komen schuren. Een brede glimlach stond op haar gezicht. Ze kreeg graag complimentjes over haar danskunsten en dan vooral voor haar Hiphop/Streetdance skills, dat waren de stijlen die ze het leukst vond en die ze nog veel te weinig liet zien, alleen op dansvloeren in discotheken. In de clubs in Italië waar ze werkte waren het bijna altijd lapdances die ze moest uitvoeren. ”Thanx,” Zei ze grinnikend. De jongen schoof met zijn hand haar bruine haren over een schouder heen en Alisandra begon breder te grijnzen. Ze voelde niet kort daarnaar zijn lippen in haar nek en hoorde hem grinniken. Aha, dat klonk goed, misschien zou ze toch nog wel geluk hebben deze avond. Bij deze gedachten kwam ook het duivelse weer in haar ogen tevoorschijn. In het ritme van de muziek bleef ze tegen hem aan schuren met haar kont en hij begon ook te dansen. Zijn handen legde hij op haar heupen waarnaar ze zelf haar eigen handen over die van hem legde en ze nog iets steviger tegen haar lichaam aan duwde. Ze boog zichzelf nu in een keer naar voren en zwiepte van links naar recht met haar bovenlichaam waarnaar ze weer rechtop kwam met haar lichaam. Haar bruine haren vielen nu wilde over haar schouders heen en het beest kwam in haar te boven. Ze draaide haar hoofd opzij en keek de jongen aan in zijn groene ogen met die van haar. Als een wild beest die niet getemd zou kunnen worden keek ze hem speels aan. Ze liet haar lichaam nu langzaam langs zijn lichaam naar beneden zakken op een stukje muziek met een langzame beat. Terwijl ze haar lichaam langzaam omlaag liet zakken gleed ze met haar eigen handen vanaf haar heupen omhoog tot in haar haren. Met haar handen stak ze haar haar op als een haarklemmetje. Hiernaar ging ze ook weer langzaam omhoog en draaide ze haar lichaam naar die van hem toe. Het einde van het nummer dat erop was, was nogal sloom en dus waren haar bewegingen het ook. Haar groene ogen keken die van hem speels aan terwijl ze haar gezicht dichtbij die van hem hield. Haar ogen even een seconde naar zijn lippen waarbij ze een brede grijns vormde. Het nummer was net ten einde gekomen en een nieuw liedje vulde de kamer, een wilder liedje dan de vorige. Alisandra bracht haar lippen dicht naar die van hem, ze voelde zijn lippen bijna met die van haar maar ze zoende hem nog niet. Het was een spelletje dat ze speelde met hem, ze daagde hem uit. Haar ademhaling begon zwaar te worden en haar lippen raakte heel zachtjes die van hem, zo zacht dat het nauwelijks te voelen was. Haar handen gleden over zijn middel heen naar zijn rug terwijl ze met gesloten ogen wachtte op zijn reactie. Alisandra hield van het verleiden van jongen, zeker bij knappe jongens, maar Alisandra hield ergens ook van jongens die een beetje dominantie vertoonde, en daarom gaf ze ook jongens de kans om actie te voeren, iets wat erg veel jongens ook graag deden…


|Words: 540 |Tag: Zach |Notes: beetje laat :s sorry |
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.isola.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Let's make a night we won't remember, I'll be the one you won't forget (&Zach)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Let's make a night we won't remember, I'll be the one you won't forget (&Zach)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Party District :: Bar Copa-
Ga naar: