IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Raven Hill

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raven

avatar

Posts : 22
Naam : Rootje

Profiel
Naam: Raven Luna Hill
Partner: Now up is down
Vereniging: -

BerichtOnderwerp: Raven Hill   za dec 07, 2013 3:36 am
Never say goodbye,
Because saying goodbye means going away,
And going away means forgetting.General:

Name: Raven Luna Hill
Pronunciation:
Meaning: Raaf
Nicknames: Ray
Age: 17
Gender: Vrouwelijk
Sexuality: Hetero

Birthdate: 21 December {Midwinter}
Season born: Winter
Birthplace: Londen, Verenigd Koninkrijk
Pet: Ratje, Murry

Voice:
Singing:
 
Talking:
 

Outside:

Length: 1.72
Weight: 56 kg
Hair colour: Bruin
Hair style: Golvend, tot net iets onder haar schouder
Eye colour: Helderblauw
Built: Raven is vooral slank en gracieus gebouwd. Op sterkte moet ze het niet hebben, snelheid is meer in haar richting
Tattoos: Een roos op haar rechteronderarm en het oneindigheidsteken in haar hals
Scars: Eentje in haar hals, die bijna door haar tattoo heen gaat en een aan de binnenkant van haar linkerenkel
Main: Raven is een knap meisje om aan te zien. Ze heeft ogen zo blauw als de zee waar je in verdrinkt als je ze ziet. Haar kledingstijl verschilt, je kunt haar zien in jurkjes, maar soms ook spijkerbroeken. Hakken zijn voor haar geen probleem om te dragen, maar gympen is ook goed. Ze heeft vrijveel kleding en weet daardoor zich altijd goed te kleden. De meeste mensen zullen haar beschrijven als een soort “rock-chick” achtig.

Inside:

Main:

- Loyal – Charming – Nice to her friends, Cold about her past – Musical Talent – Knows about the world – Calm –

Raven is best aardig als je eenmaal haar vriend bent. Nadat ze haar familie is verloren is ze loyaler dan ooit tevoren en voor sommigen van haar vrienden zal ze door het vuur gaan. Maar zelfs al ben je haar vriend, bijna niemand weet iets over haar verleden. Ze zorgt er altijd voor dat ze dat onderwerp vermijdt, en soms wisselt ze meteen van onderwerp als ze het woord “verleden” in een zin hoort.
Als je Raven nog niet goed kent kan ze soms best koud over komen, maar de meeste mensen zien al snel dat ze dat niet is. Ze is op zich best behulpzaam, maar ben je haar vijand zal ze je soms proberen het leven zuur te maken. Dat valt best mee, maar ze kan opeens uit een scherpe hoek terug komen. Omdat Raven bijna haar hele leven in Engeland heeft gewoond, heeft ze een accent. Ook al is dat wel verminderd, het is nog steeds te horen.
Raven heeft, tot de dood van haar ouders, altijd veel gereisd met ze. Daardoor is ze al meerdere keren in Amerika geweest, maar ook in landen zoals Australië, China, India, Brazilië en nog veel meer.
Raven weet dat ze er goed uitziet en wil daar dan ook nog wel eens gebruik van maken. Ze flirt wel met jongens, maar ze zorgt ervoor dat ze niet in een relatie komt te zitten. Ze houdt van het gevoel van vrijheid en het liefst zou ze gewoon de wereld rond gaan reizen.
Muziekaal is een goed woord om haar te beschrijven. Ze speelt al lang gitaar en piano, en is inmiddels op een hoog niveau. Als ze niet aan het rondslenteren is zit ze wel met haar gitaar of keybord. Raven heeft een stem die zo mooi is dat als ze zingt, mensen kippenvel krijgen. Mensen om haar heen beschreven haar vroeger altijd als een muzikaal talent en dat is ze ook wel. Zonder muziek kan ze niet leven, zegt ze altijd.
Raven is claustrofobisch en is erg bang in kleine ruimtes. Ze weet heel goed waar ze het heeft gekregen en heeft er vaak ook nog nachtmerries van. Het staat namelijk gelijk in contact met de dood van haar ouders.

Likes: Music – Singing – Her guitar & keybord –Travelling – Her friends – Freedom
Dislikes: Following the rules – Tiny rooms – Rumors – Loud noices
Fears: The Dead – The scars of her past – Fire
Favorite season: Winter
Favorite weather: Snow and Ice
Favorite time: Deep in the night when the stars show up
Favorite places on earth: London, Paris, Chicago

History:

Raven is geboren in Londen, Verenigd Koninkrijk. Op 21 December, midwinter. Misschien dat ze daarom zo van sneeuw en ijs houdt. Zij en haar ouders leefden in een rijker deel van de stad, en Raven heeft een vrijwel zorgeloze kindertijd gehad. Er was alleen een probleem, ze zag haar ouders bijna nooit. Ze werd feitelijk opgevoed door haar nanny Chloe tot ze elf was. Chloe nam op een gegeven moment ontslag toen ze ging werken. Haar ouders wisten dat wel, en ze leerden Raven hoe ze voor zichzelf moest zorgen. Raven was vaak alleen, maar ze nam altijd wel iemand mee van school waarmee ze iets leuks ging doen. Ook ondekte ze al van jongs af aan dat ze talent voor muziek had. Ze trainde er hard op en werd met de dag beter. Haar lerares werd zelfs een van haar beste vrienden, en Raven beschouwde haar als een grote zus.
Op haar dertiende kwamen haar ouders erachter dat Raven eigenlijk toch wel vaak alleen was. Ze mocht dan vrienden hebben, s’avonds was ze vaak alleen en moest voor zichzelf koken en het huis was best stil. Haar ouders kwamen een dag eerder thuis van hun werk en kondigden aan dat ze in de vakanties er vaker voor hun dochter zouden zijn. In de zomervakantie gingen ze vaak 3 weken naar een ver land en in de kerstvakantie waren haar ouders er. Maar vaak viel ook dat nog een beetje tegen. In de andere vakanties waren ze er nog steeds niet. Dus Raven zag haar ouders het meeste in de zomer en kerstvakantie. Maar ze was er tevreden mee, en wist zich altijd wel te vermaken.
Maar dit zou niet voor lang duren. Op haar vijftiende waren zij en haar ouders op vakantie in Brazilië toen er iets in het hotel in brand vloog. De helft van het gebouw stortte in en Raven zat nog in de hotelkamer. Haar ouders waren net even weg, in het deel dat instortte. Maar de hotelkamer stond in vuur en vlam en Raven kon geen kant op. Ze viel flauw en gelukkig redde een brandweerman haar. Raven herinnerde zich niet veel meer van de brand en lag eerst een maand met longklachten in het ziekenhuis. Ook had ze claustrofobie ontwikkelt en ze werd bang in kleine ruimtes.
Maar terug naar huis wou ze niet meer. Dat nooit meer. Heel de erfenis werd aan haar achtergelaten, ook het fortuin van haar ouders. Raven pakte haar spullen en vertrok naar haar tante die een in rustige stad woonde. Ze kreeg voor Nieuwjaar 2012-2013 een ratje. Normaal moet je die met zijn tweeën bewaren, maar deze niet. Het werd een van haar beste vrienden. Daar bleef ze tot ze zeventien was en besloot de wereld in te gaan. Ze was al meerdere keren in Amerika geweest, maar ze wou altijd al terug. Raven pakte haar spullen in en ze vertrok samen met haar ratje Murry naar Amerika. Ze zou daar naar school gaan en alles was al geregeld. Haar tante nam afscheid van haar op het vliegveld. Raven transferde naar Monica High.

Quotes:
:
 

Lyrics:

Lyrics about her:
 

|, |Words; ,|Company; , |Notes; ,  |
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Raven Hill
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Algemeen :: Karakter-
Ga naar: