IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Halfpipe bekijken

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Halfpipe bekijken   ma sep 13, 2010 6:52 am

Jasmin' sneakers piepte op de stenen van het park. Haar lichtblauwe skinny jeans was nog nat van de korte regenbui van net, net als haar bruine haren die in slierten langs haar gezicht hingen. Ze had er goed aan gedaan om een capuchontrui aan te doen, het was immers herfst. Het beloofde ook een regenachtige herfst te worden. Ze liep langs het gras richting de halfpipe die van ver al te zien was. Ze was nog nooit in dit parkje geweest, er waren ook niet veel mensen te zien door de regen. Bij de halfpipe bleef ze stil staan en voelde aan het hout of ze erop kon zitten. De halfpipe was mooi versierd met graffiti die er niet afging door de regen .. professionals. Ze ging op de halfpipe staan en liep naar boven zo snel ze kon, ze wist uit ervaring dat je er anders af zou glijden. Met een plof zat ze op de rand en strekte haar benen. Haar skinny jeans was een stuk donkerder geworden door het regenwater, best wel een mooie kleur. Ze zuchtte en trok haar knieën op zodat ze haar armen eromheen kon wikkelen. Ze was nog nieuw hier op Monica High School, ze had nog met niemand gepraat, niemand leek haar erg aardig te vinden. Ze zat wel bij de mensen uit haar klas aan een tafel bij de lunch maar verder kwam er niks van. Ze wist ook niet wie haar kamergenoot was, die had zijn of haar hoofd nog niet laten zien. Ze zuchtte opnieuw en hield haar kaken op elkaar, ze moest gewoon een keer iemand aanspreken. Haar blik zonderde af naar de andere kant van de halfpipe en bleef hangen op het natte hout. Ze had nu ook wel willen skaten, vroeger was ze er goed in geweest maar ze had het niet meer gedaan sinds de dood van haar moeder. Ze glimlachte kort voor zichzelf en legde haar hoofd weer op haar knieën.

[woaw .. inpsiloze titel.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Halfpipe bekijken   vr sep 17, 2010 8:43 am

Een jongen met bruine haren keek voor zich uit met zijn blauwe ogen en sprong van zijn skateboard op de grond. Toen sprong hij er terug op en zette wat af aan de grond. Hij liet zijn skateboard richting de half-pipe gaan en draaide met zijn skateboard mee in de bocht. In zijn vrije tijd deed hij meestal altijd aan skateboarden. Hij vond het altijd een coole bezigheid dus kwam hij hier ook wel vaak. Maar toch, ergens diep in zijn hart had hij zijn liefde niet meer gezien. Het deed hem dan ook ontzettend veel zeer. Hij hield zoveel van haar en toen moest hij opeens weg naar het buitenland van zijn ouders. Hij moest gaan studeren op een grote universiteit in Londen.. Hij had er dagen van wakker gelegen dat hij zijn vriendin nooit meer zou terug zien. Toen hij plots een meisje met bruine haren zag zitten op de half-pipe keek hij geïnteresseerd naar haar richting. Maar toch, veel stelde zijn blik niet voor. Helemaal niet hebberig. Toen hij plots een traan over zijn wang voelde gaan kneep hij snel zijn ogen dicht. Dat meisje leek zo ontzettend goed op Jasmin.. Kayle zuchtte en zette zich ook op de half-pipe maar dan een stuk op de grond. Hij trok zijn knieën op en zong de volgende woorden. "When Your Gone. I always needed time on my own. I never thought I'd need you there when I cry. And the days feel like years when I'm alone. And the bed where you lie is made up on your side. When you walk away I count the steps that you take. Do you see how much I need you right now, i miss you..", Zijn ogen moesten de tranen tegen houden maar hij hield zich vooral sterk. Hij forceerde een glimlach nazar het meisje. 'Het leven kan soms moeilijk zijn..", zei hij vriendelijk en knipperde met zijn ogen.Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Halfpipe bekijken   za sep 18, 2010 5:31 am

Jasmin staarde naar het hout van de halfpipe. Het was weer aan het miezer regenen. Haar bruine lokken vielen in natte slierten langs haar gezicht. Het was saai vandaag, er gebeurde niet veel op Monica High in haar ogen. Ze dacht aan haar vriend Kayle van vroeger. Ze had afscheid van hem moeten nemen omdat hij ging studeren in Londen of iets in die richting. Ze had er nachten van wakker gelegen, elke avond hield ze haar tranen tegen door haar kaken stevig op elkaar te klemmen. Eens was het zo dat ze het uitgilde van onmacht, daarom had ze ook een tijdje aan de kalmerings pillen gemoeten. Sinds die tijd was ze wat meer stoned en soms erg traag van begrip. Slechts familie en vrienden kon ze snel en goed beredeneren. Ze zuchtte en sloot haar ogen. Als het kon draaide ze de tijd terug, terug naar het begin met Kayle en zou ze hem tegen houden om naar Londen te gaan. Jasmin's blik gleed naar een jongen die op de halfpipe was komen zitten, alleen een stuk lager. Ze voelde pijnlijke trekken door haar buik gaan. Hij leek verdacht veel op Kayle .. háár Kayle. Ze haalde diep ademen kwam uit haar ineen gedoken houding. 'K .. Kayle?' bracht ze zacht uit. Ze hoorde zijn stem omdat hij begon te zingen. Het was zíjn stem. Jasmin probeerde niet meteen te hyperventileren en slikte moeizaam. Ze klom van de rand van de halfpipe af en nam plaats naast de jongen waarna ze haar armen om hem heensloeg. Als ze dit allemal hallicuneerde had ze een groot probleem. 'Kayle .. jij bent het toch. Zeg alsjeblieft dat jij het bent.' zei ze met trillende stem.

[kudt post srry.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Halfpipe bekijken   za sep 18, 2010 5:46 am

Kayle voelde opeens een vertrouwde arm om zich heen. En hij hoorde eeno zo bekende stem in zijn oren klinken. "Zeg me nou niet dat jij Jasmin bent", zei hij en voelde hoe zijn handen begonnen te beven en zijn hele lichaam trilde van spanning. "Ooh god, er is niets met je gebeurd!",zei hij en sloeg zijn armen om haar heen en drukte zich zo dicht alshij kon tegen zich aan. Daarna drukte hij een héle lange kus op haar mond en keek haar met pretlichtjes aan. "Eindelijk heb ik je gevonden!Schattie!", zei hij en lachte terwijl hij een klein vreugde dansje deed en daarna haar nog een kuste. Ooh wat had hij die tong gemist. Haar zachte mond en haar mooie bruine ogen. Waar waren ze al die tijd. Hij had het meest gesnakt naar haar. "En.. Ik heb met niemand gepoept! Ikkon het niet, ik dacht alleen aan jou", zei hij droog en lachte. Wat hij nou had gezegd was enorm schraal, maar het kon hem geen fluit schelen. Hij had zijn liefde terug gevonden, zíjn Jasmin! Zijn geluk kon maar niet op. "En, nog veel dingen meegemaakt liefje?", vroeg hij en keek haar enkele seconden bezorgd aan. "Heeft niemand je lastig gevallen?", vroeg hij en stond al klaar om in actie te schieten als er nog maar één iemand aan zijn Jasmin was gekomen. Hij zou ze het leven zuur maken!
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Halfpipe bekijken   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Halfpipe bekijken
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Public Centre :: Youth Yard-
Ga naar: