IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Naar de bar..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jessica

avatar

Posts : 224
Naam : Marin ♥

Profiel
Naam: Jessica Rodriguez
Partner: ~
Vereniging: ~

BerichtOnderwerp: Naar de bar..   di sep 14, 2010 6:06 am

In haar korte, zwarte jurkje, kwam Jess de bar binnen. Ze liep een beetje sloom, en keek met een relaxte blik het zaaltje door. Ze had zwarte pumps aan, die haar outfit compleet afmaakten. Verder was ze niet heel erg feestelijk aangekleed; ze was geen 3-dimensionale barbiepop en hoefde niet op elk feest zwaar "dressed up" te zijn.
Haar blik ging naar de bar. Ze had zo'n dorst, zin in iets frisjes. Het was hierbinnen altijd zo warm. De blikken die ze op haar rug voelde branden negeerde ze. Ze had al gezien wie de kijkers ongeveer waren; ze waren niet bepaald interessant. De cola kreeg ze al gauw aangereikt, en zodra ze die had, draaide ze zich om om naar de dansvloer te kijken, en af en toe een slok cola te nemen. Het was lekker verfrissend. Zoals ze al had gehoopt. En later zou ze misschien een kijkje nemen op de dansvloer.
Ze keek nog eens naar haar benen en schoenen. Ze had geen legging of panty aangetrokken. Het was altijd zo warm op dit soort plekken. Het zou het alleen maar verergeren. Dus vandaar dat haar slanke, en goed-gevormde benen bijna compleet zichtbaar waren. Tevreden over alles keek ze nog eens een zaaltje door. Dit zou vast en zeker een leuke avond worden, als het aan haar lag. Hopelijk kwam die wens ook uit.

[Jess&Romeo only.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Romeo

avatar

Posts : 80

Profiel
Naam: Romeo Youtt
Partner: Love is valuable.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Naar de bar..   di sep 14, 2010 8:53 am

Een lekkere beat was te horen in de bar. Als je bij de ingang stond kon je niet wachten om naar binnen te gaan. Copa straalde iets warms en gezelligs uit, het was echter een plek om helemaal los te gaan. Romeo zat al binnen, hij had een bacardi-cola in zijn hand en nam er telkens een slok van. Zijn vrienden hadden hem vanavond meegesleurd naar de bar, hij had toch niks beters te doen. Het was erop uitgelopen dat zijn vrienden nu met hun vriendinnen stonden te schuren of ze aan het aflebberen waren. Niet erg smakelijk. Hij had al een paar weken geen vriendin meer gehad, met die meisjes spelen was gewoon leuker. Hij flirtte altijd met de leukste die voorbij kwamen lopen en sloeg ze bijna aan de haak, voordat ze zouden happen zou hij zeggen dat hij niet geïntreseerd in ze was. Hij kreeg een grijns op zijn gezicht en schudde zijn hoofd lachend. Een heerlijke bezigheid. Zijn blik gleed weer door de ruimte van Copa en bleef hangen op een meisje gekleed in een kort zwart jurkje. Hij bleef haar bewegingen volgen, zag hoe ze naar de bar liep en wist dat ze ongeveer 3 meter bij hem vandaan stond. Hij glimlachte, haalde zijn hand even door zijn haren en bleef haar observeren. Hij zag haar naar de dansvloer kijken en wist welke set hij moest nemen. Romeo kwam van zijn barkruk af en liep richting het meisje. Hij zag dat ze blote benen had, ze waren perfect. Ze was precies goed gekleed voor een avondje in de bar, zelf had hij zijn gewone kleding aan. Hij kreeg wel eens complimenten van meisjes dat hij er goed uitzag, dat was goed voor zijn ego. Hij liep langs een paar mensen en bleef achter het meisje staan. Subtiel tikte hij op haar schouder en leunde nonchalant tegen de bar aan. Zijn blik gleed even over haar blote benen en kwam weer terug bij haar achterhoofd. Haar voorkant zou vast veel mooier zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://fuckjeah1direction.tumblr.com/
Jessica

avatar

Posts : 224
Naam : Marin ♥

Profiel
Naam: Jessica Rodriguez
Partner: ~
Vereniging: ~

BerichtOnderwerp: Re: Naar de bar..   di sep 14, 2010 9:14 am

Terwijl Jessica weer met haar rug naar de dansvloer stond nam ze een van de laatste slokken van haar cola. Ze keek naar de rijen drank die er stonden achter de bar. Daar had ze ook wel zin in, maar ze had net cola op. Zelf kon ze dat niet halen, maar ze kon altijd eens lief naar de barman kijken, of wat aardige vrienden maken die haar daarmee wel konden helpen. Maar nee, daar had ze later pas zin in. Of helemaal niet. Het was ook altijd leuk om een avond nuchter mee te maken.
Ze had haar cola op, toen ze zachtjes aangetikt werd op haar schouder. Ze liet haar glas staan en draaide zich rustig om. Wauw, dit was nou meer haar stijl. De donker-harige jongen die haar aangetikt had, had een knap gezicht en mooie, heldere ogen. Alles aan zijn gezicht was perfect. Dus dit was nou een voorbeeld van een jongen met wie zij wel lol zou kunnen hebben.
Glimlachend keek Jess hem aan. 'Hai,' begroette ze hem soepeltjes. Ze leunde weer tegen de bar aan met haar rug en keek voor een fractie van een seconde langs hem heen, naar de dansvloer. Daarna keek ze hem weer aan, en beet ze afwachtend op haar lip. Haar blik nog steeds lieflijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Romeo

avatar

Posts : 80

Profiel
Naam: Romeo Youtt
Partner: Love is valuable.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Naar de bar..   vr sep 17, 2010 8:20 am

Romeo stond versteld toen het meisje zich had omgedraaid naar hem. Ze was beeldschoon en vooral erg sexy. ‘Hey.’ bracht hij uit. Hij was even van zijn stuk gebracht maar herstelde zich snel. Hij glimlachte vriendelijk naar haar en haalde zijn hand door zijn haar. ‘Ik ben Romeo.’ stelde hij zichzelf voor. Jessica was weer tegen de bar aan gaan leunen en leek even langs hem te kijken. Ze beet lieflijk op haar lip. Het gaf haar iets onschuldigs. ‘Zou je mee willen naar de dansvloer?’ vroeg hij. Hij hief een wenkbrauw en wist dat hij op een ja kon rekenen. Ze had al een paar keer naar de dansvloer gekeken, het teken voor hem dat ze graag wilde dansen. Hij stak zijn hand vriendelijk uit en wachtte tot ze mee zou komen. Er klonk een heftig schuurnummer op de achtergrond. Perfect, op dit nummer zou hij haar kunnen inpalmen met zijn dansmoves. Romeo likte kort over zijn lippen en liet zijn blik weer over het lichaam van Jessica gaan. Ze zag er geweldig uit, precies waar hij voor viel. Hij bloosde even en voelde zich opeens een stout school jongentje dat zijn huiswerk niet had gemaakt .. hij voelde zich onschuldig.

[srry klote post --"]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://fuckjeah1direction.tumblr.com/
Jessica

avatar

Posts : 224
Naam : Marin ♥

Profiel
Naam: Jessica Rodriguez
Partner: ~
Vereniging: ~

BerichtOnderwerp: Re: Naar de bar..   vr sep 17, 2010 8:11 pm

De verbazing op het knappe gezicht van de jongen toen ze zich had omgedraaid, was grappig. Maar hij herstelde zich snel en begroette haar nu ook. Na zijn hand door zijn korte, bruine haren te hebben gehaald, stelde hij zich voor als Romeo. Een naam die Jessica perfect bij hem vond passen, met zijn prachtige, bruine, wegsmelt-ogen. 'Ik ben Jessica,' had ze zichzelf gauw nog even voorgesteld.
Zoals ze eigenlijk al wel een beetje had gehoopt, vroeg hij haar mee naar de dansvloer. Ze keek nog een keer langs hem heen, grijnzend, en knikte toen. 'Natuurlijk wil ik met je mee naar de dansvloer,' zei ze engelachtig, waarop ze de bar losliet en rechtop ging staan. Nu pas viel Romeo's hand haar op, die ze zonder twijfelen vastpakte.

Langzaam liep Jessica - met Romeo's hand nog vast - in de richting van de dansvloer. Op een gegeven moment, al ergens op de dansvloer, stopte ze met lopen en draaide ze zich weer naar Romeo om. 'Kan je een beetje dansen?' vroeg ze, met haar gezicht naast het zijne vanwege de muziek. Ze grijnsde want ze verwachtte van wel. Ze was alleen heel benieuwd naar hoe hij zou gaan reageren op haar vraag.
De nummers die gespeeld werden waren echt háár soort muziek. Ze kon het niet helpen en begon als vanzelf al een beetje op de muziek mee te deinen.

(kuttere post xD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Romeo

avatar

Posts : 80

Profiel
Naam: Romeo Youtt
Partner: Love is valuable.
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Naar de bar..   zo sep 19, 2010 9:49 am

Tot zijn grote opluchting pakte het meisje zijn hand aan. Het wonderschone meisje dat zich had voorgesteld als Jessica. Een naam die hij wel bij haar vond passen, alleen al om haar uiterlijk. Haar bruine lokken vielen prachtig langs haar gezicht, haar ogen waren betoverend. Ze leken grijs, maar dat kon hij mis hebben omdat het best donker was hier in de bar. Samen met Jessica liep hij naar de dansvloer waar bezweten lijven tegen elkaar aan stonden te dansen. Sommigen konden goed op de maat bewegen, anderen waren hopeloos. Zelf kon hij best goed dansen, hij ging altijd los op feestjes want je moest leven op zo een avond! Hij draaide zich naar Jessica en begon een beetje mee te bewegen op de muziek. Het was nog steeds een lekkere beat, meisjes begonnen te zakken en draaiden met hun kont terwijl de jongen erachter stond. Zijn lievelings soort dans. Hij werd uit zijn gedachtes getrokken door de vraag van Jessica en grijnsde. Hij liet haar hand los en ging automatisch achter haar staan terwijl hij zijn hoofd naar het gebied bij haar oor bracht. ‘Moet jij eens opletten.’ fluisterde hij net hard genoeg. Zijn onderlichaam schuurde tegen de achterkant van Jessica aan. Precies op de maat, precies goed. Dit ging een perfecte avond worden. Dat wist hij zeker. Zijn handen rustte op de heupen van Jessica, de juiste plek voor zover hij wist.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://fuckjeah1direction.tumblr.com/
Jessica

avatar

Posts : 224
Naam : Marin ♥

Profiel
Naam: Jessica Rodriguez
Partner: ~
Vereniging: ~

BerichtOnderwerp: Re: Naar de bar..   zo sep 19, 2010 10:24 am

Het antwoord op haar vraag kwam bijna direct. De grijns op Romeo's gezicht deed Jessica een beetje verbaast kijken. Hij kwam achter haar staan en zei dat ze maar moest opletten, wat ze definitly als een ja beschouwde. Zijn handen rustten op haar heupen terwijl hij op de maat van de muziek bewoog. Meteen begon Jess ook op de maat te bewegen, haar bewegingen liepen haast synchroom met die van Romeo. Alles ging zo perfect als het maar kon bij schuren.
Maar de muziek veranderde een beetje en Jessica draaide zich al dansend om naar Romeo. 'Okay, je hebt je bewezen, jij kan zeker dansen,' gaf ze direct toe. Ze werd dichter op hem geduwd door dringende mensen om hen heen en legde een hand op zijn schouder. Deze gleed iets naar beneden, tot op zijn borst. Nonchalant danste ze verder, zonder haar hand te verplaatsen. Een onschuldig grijnsje stond permanent op haar gezicht. Af en toe zakte zij ook half door haar knieën op de maat van de muziek. En elke keer nadat ze dat gedaan had keek ze Romeo met een haast uitdagende blik aan. Zou hij eigenlijk ook op Monica High zitten? Hij leek van die leeftijd en je kwam hier altijd verdomd veel medeleerlingen tegen. Naja, wat maakte het ook uit; dansen, bitch!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Naar de bar..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Naar de bar..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Party District :: Bar Copa-
Ga naar: