IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dancing..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: Dancing..    zo sep 19, 2010 4:12 am

Een meisje met blonde haren liep de bar copa binnen. Haar rooie jurk stak fel uit met de lichten die op haar gericht werden. Dat was altijd het geval. Meestal als er iemand binnen kwam werd er meteen de schijnwerpers op geworpen. Best gênant eigenlijk. Ze stapte verder naar voren en ging meteen naar de bar waar ze een grote cola bestelde. Ze betaalde vlug en zette het glas aan haar mond. Een paar slokken liet haar weer ontspannen. De frisheid kon je soms zo goed doen. Met één blik op de dansvloer gericht keek ze wat om zich heen. Ergens was ze wel benieuwd wie ze hier zou ontmoeten. Misschien moest ze zelf maar eens gaan dansen. Met een grote glimlach op haar gezicht getoverd sprong ze van haar barkruk en liep de dansvloer op. Meteen liet ze zich gaan op de coole muziek en zwierde haar haar alle kanten op. Meteen had ze al een pak ogen op zich gericht van jongens. "Rot toch in je eigen as", riep ze al snauwend naar hun kant en stuurde hun een boze blik toe. Jongens waren echt zo voorstelbaar..

Terug naar boven Ga naar beneden
Dean

avatar

Posts : 31
Naam : Babeloe?

Profiel
Naam: Dean mitway
Partner: Are there good girls out there?
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dancing..    zo sep 19, 2010 4:31 am

Dean zat al wat langer in de bar, gewoon om wat nieuwe mensen te leren kennen. Hij was spontaan en niet zozeer op zoek naar meisjes om die vervolgens als afval te gebruiken. -née, zo was hij niet.
Hij had respect voor meisjes, vooral door zijn nogal niet zo leuke jeugd waarbij zijn moeder óok als voetveeg werd gebruikt.
Dean keek om zich heen, oplettend of er misschien vrolijke gezichten waren waar hij zich bij zou kunnen aansluiten. Was hij soms de enige die lachtte tijdens het uitgaan?
Dean schudde grijnzend zijn hoofd en zette zijn glas cola-whisky aan zijn lippen.
Normaal dronk hij niet zo gauw. Maar je mag soms uitzonderingen maken, hield zijn geweten afwerend vol terwijl hij weer grijnsde. En nu moet ik stoppen tegen mezelf te praten, Dacht hij dom terwijl hij zijn bierviltje verprutste.

-Inspiloos x[-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Dancing..    zo sep 19, 2010 4:56 am

Sharon keek wat om zich heen en zag een jongen met zwarte haren. Eerst twijfelde ze of ze wel op hem af zou stappen. Maar daarna nam ze het risico en stapte op hem af. "Hoii", zei ze vrolijk. Haar blauwe ogen zochten die van hem. "Ik ben Sharon", zei ze en glimlachte waarna ze naar alle dansende mensen op de dansvloer keek. Ze had wel eens zin in een leuk gesprek met de jongen. Misschien was hij wel leuk. "Kom je hier vaak?", zei ze en liep nog eens naar de bar om een glaasje wodka. Een beetje drank kon ook wel geen kwaad. En van haar cola had ze gewoon genoeg. Met een vlugge beweging slokte ze een beetje van haar wodka op. "Hmm, heerlijk", zei ze terwijl ze naar de jongen keek. Hopelijk vond hij haar niet te marginaal of zo. Want dat was zeker niet de bedoeling dat ze zo werd bekeken. Nou ja, ze wist het ook niet altijd. Soms kon ze wel eens overdreven reageren maar dat was dan meestal niet opzettelijk. Een beetje meedansend stond ze daar op de dansvloer om zich een houding te geven. Wat kon ze anders doen? Ze liet zich voor een moment helemaal gaan en maakte op het einde van het lied een mooie achterwaartse salto. Zo, dat was ook weer eens leuk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dean

avatar

Posts : 31
Naam : Babeloe?

Profiel
Naam: Dean mitway
Partner: Are there good girls out there?
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dancing..    zo sep 19, 2010 5:32 am

Dean nipte van zijn drankje terwijl hij om zich heen keek. Hij had bijna de moed opgegeven totdat er een meisje naar en toe kwam. 'Hoii,' Zei ze vrolijk terwijl ze duidelijk oogcontact met hem zocht. Dean glimlachtte vriendelijk, ze had het meisje nog niet eerder hier gezien.
"Hey," Zei Dean, zo vriendelijk mogelijk terwijl hij grijnsde. 'Ik ben Sharon,' Stelde het meisje zich glimlachend voor. Dean glimlachtte met haar mee. "Dean is de naam." Grijnsde hij weer. Ze zag er spontaan uit; Precies zoals hem.
'Kom je hier vaak?' Vroeg Sharon terwijl ze een drankje bestelde. Dean knikte. "De 2e keer pas ongeveer, het werd toch maar eens tijd om nieuwe mensen te ontmoeten." Zei hij terwijl hij zijn glas leegmaakte en een biertje bestelde.
Sharon gooide deels haar wodka achterover waarop Dean automatisch gniffelde, hij kende geen meisje die goed kon drinken. Tenminste, nóg niet, dacht Dean terwijl hij een slok van zijn bier nam en op de bar begon te trommelen.
Sharon maakte een achterwaartse salto, waardoor Dean automatisch even met verbazing toekeek. "Turnen?" Vroeg hij, ietswat nieuwsgierig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Dancing..    di sep 21, 2010 7:42 am

Sharon keek de jongen aan en glimlachte vaagjes. "Tof tof", zei ze en keek daarna opzij naar de dansvloer. Toen ze het woordje 'turnen' hoorde keek ze raar op maar tegelijk lachte ze. "Heb ik een jaar gedaan, daarna ben ik gestopt", zei ze eelijk. Sharon plakte haar lippen tegen haar glas en nam nog wat slokjes wodka, de coole muziek veranderde ineens in een slowlied. Sharon keek Dean aan "Dansen?" keek ze Dean vragend aan. Misschien wou hij wel niet met haar dansen maar ergens had ze wel eens zin in een vriendschappelijke slow. "Je hoeft niet hoor", zei ze voor de duidelijkheid en streek haar haar wat beter in vorm en schuifelde ietwat onzeker met haar voet op de grond. Eesrt was er een luid geboe te horen maar daarna kwamen er als maar meer mensen op de dansvloer met elkaar slowen. Het verlangen naar het dansen deed haar even zenuwachtig heen en weer huppelen. Ze hoopte zo dat hij wilde. Om de spanning wat weg te werken nam ze nog een grote slok van haar glas en zette het glas daarna weer op de bar omdat het leeg was. "En?", vroeg ze nieuwsgierig en keek hem met fonkelende ogen aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dean

avatar

Posts : 31
Naam : Babeloe?

Profiel
Naam: Dean mitway
Partner: Are there good girls out there?
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Dancing..    za sep 25, 2010 4:48 am

Dean nipte nog wat van zijn bier terwijl hij hoorde hoe de dance muziek omsmolt in slow muziek. Normaal was Dean een ramp op de dansvloer. "Dansen?" Vroeg Sharon. Dean grijnsde. "Natuurlijk." Zei hij, alsof hij dit vaker deed. Stiekem dus niet, Maar voor alles moet er een eerste keer zijn, dacht Dean terwijl hij uit zijn barkruk houding overreind kwam en opstond.
"Na u," Zei hij terwijl hij Sharon voor liet lopen richting de dansvloer met een glimlach. Het was maar goed dat er een donkere sfeer verlichter aanstond, dan zou hij tenminste niet zo erg opvallen.

[Sorry mis bijna m'n bus XD)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Dancing..    za sep 25, 2010 6:27 am

Sharon voelde hoe ze het warm vanbinnen kreeg toen hij haar beleefd aansprak. "Bedankt", zei ze beleefd en keek hem glimlachend aan terwijl ze op kop naar de dansvloer liep. Eénmaal daar aangekomen draaide ze zich om en keek de jongen met een grote glimlach aan. Ze streek haar haar uit haar ogen en keek afwachtend naar Dean om te zien wat hij zou doen. Toen ze merkte dat er als maar meer mensen begonnen te dansen en ze langzamerhand zodanig tegen elkaar geplakt werden legde ze haar armen om zijn nek heen en keek hem een beetje verlegen aan. Als je zo dicht bij elkaar staat merk je wel duidelijk dat je niets anders kunt doen dan in elkaars ogen kijken. "Vind jij dit net zo raar als dat ik dit vind?", vroeg ze en glimlachte terwijl ze haar armen wat verlegde zodat ze ietwat ontspanneder hem kon aankijken. Het lied bleek wel een een eeuwigheid te duren maar ergens wist ze dat ze het wel leuk vond, zo met hem dansen. Ze vonde de jongen best aardig, heel aardig zelfs.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Dancing..    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Dancing..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Party District :: Bar Copa-
Ga naar: