IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Vamos a Bailar!

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   za jan 29, 2011 11:07 pm

Niels grijnsde eventjes. Hoewel deze grijns al gauw weer verdween, ze kwam dichter tegen hem aan en klemde haar benen om de zijne heen. Haar lippen gingen langs zijn kaaklijn, hij voelde haar warme adem over zijn gezicht komen. Toen ze blaasde tegen zijn oor begin hij vanbinnen uit te lachen waardoor zijn borstkast op en neer ging vrij snel, alsof hij bijna aan het hijgen was. De beet in zijn oorlel deed hem huiveren. Kusjes werden gedrukt op zijn gevoeligste plaats waardoor hij zelf meer opgewonden raakte dan hij al was. Zachtjes drukte hij enkele kusjes in haar nek en liet zijn hand daarna vrij traagjes naar haar rug gaan, om zo al trippelend over haar rug naar het slotje begon te gaan. De jongen maakte makkelijk haar bh los en drukte zijn lippen vervolgens net onder haar oorlel. Niels liet zijn hand weer naar haar heup gaan en legde deze daar gemakkelijk op en trok haar iets dichter tegen zich aan. Ja, dit was wat hij wou zij was degene die zijn kind zou dragen als zij er klaar voor waren. Zachtjes streek hij langs haar haren en glimlachte even zacht. Niels begon haar weer enkele kusjes te drukken recht op haar mondhoeken, om haar toch nog iets te plagen. De jongen hield van haar, op een speciale manier, en dat wist ze. Zijn ouders mochten haar ook dat was gebleken uit hun bezoekje aan zijn huis, volgens hun was dit een blijvertje hadden zijn ouders tegen hem gezegd. En zijn zussen hadden een goeie tijd met haar gehad, dat wist hij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   zo jan 30, 2011 1:45 am

Zijn hand ging zachtjes naar en over haar rug, al trippelend, nadat hij haar enkele kusjes in de nek had gegeven. Ze hield even op met kusjes te geven, om ervoor te zorgen dat ze weer op een normaal tempo zou gaan ademhalen, maar net toen ze leek te gaan bedaren, voelde ze de spanning van haar bh om haar bovenlichaam, verdwijnen. Niels had het slotje handig losgeklikt, waardoor het kledingsstuk nu nog om haar bovenarmen hing, en dit wetend, dat ze niet veel moeite zou moeten doen om met haar ontblote borsten tegen de jongen aan te gaan liggen, zorgde ervoor dat haar poging tot het tot rust komen van haar ademhaling, helemaal weggegooide moeite was. Ook een kusje onder haar oorlel, deed haar huiveren en haar onderlip trilde zachtjes. Ze keek de jongen weer aan en sloot haar ogen toen hij kusjes op haar mondhoeken drukte, terwijl niets anders dan wat ze wilde was dat ze hem weer volop kon gaan zoenen. Ze nam wat afstand van Niels door haar hoofd wat op te heffen, en ze strekte haar armen naar voren, zodat ze met haar ene hand handig haar bh kon uittrekken, om die ergens in het gras te laten belanden. Vervolgens keek ze weer naar Niels, duwde hem harder tegen de grond onder hem, om hem blijven aan te kijken -haar haren hingen daardoor langs weerszijden van haar gezicht naar beneden- en hem ook even te laten kijken naar het pas ontblote stukje van haar lichaam, om hem daarna zacht een kusje op het puntje van zijn neus te geven, te glimlachen en wat beter op hem te gaan liggen. Ze zocht zijn lippen met haar mond en kuste eerst zachtjes zijn boven lip, daarna zijn onderlip om uiteindelijk zijn mond weer open te duwen met haar lippen en haar tong naar de zijne te laten glijden, terwijl haar handen zich traag een weg zochten naar zijn onderbuik en tegelijk ook de rand van zijn boxershort vonden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   zo jan 30, 2011 2:08 am

Niels keek haar met een glimlachje aan. Het meisje bracht haar hoofd naar boven zodat hij haar momenteel geen kus kon geven. Ze trok haar bh uit en werpte die weg, maar om de plaats echter te kunnen bepalen was hij te laat want hij voelde dat hij harder tegen de grond werd geduwd door haar. Niels liet zijn blik over haar lichaam glijden en voelde een intense warmte door zijn hele lichaam gieren. Kort beet hij op zijn onderlip en meteen voelde hij een kusje op zijn neus. Even lachte hij, enkele kusjes werden op zowel zijn boven als onderlip gedrukt waardoor hij kort zijn ogen sloot voor de aankomende kus die nu op zijn lippen gedrukt werd. Zachtjes streek hij met zijn tong langs de hare terwijl hij zijn handen op haar rug had gelegd. Traag voelde hij haar handen naar zijn onderbuik zochten, de traagheid waarop ze het deed de jongen echter even wegdromen. Met zijn linkerhand begon de jongen met enkele haarlokken te spelen van haar. Als zijn hart uit zijn borst kon slaan dan was dat nu al gebeurd, dat wist hij vrijwel zeker. Uiteindelijk wist hij zich om te draaien zodat zij nu op het gras lag en hij boven haar hing. Zijn handen had hij nu op haar heupen gelegd, en zachtjes met zijn duimen over haar heupen, waarna hij een korte kus in haar nek drukte om daarna toch weer naar haar lippen over te gaan. Kort zette hij zijn tanden in haar onderlip en grijnsde even speels, hoewel hij toch meteen weer los liet. Niels hunkerde naar hun lippen die op elkaar lagen, hoe zijn lippen zich om de haren krulde om haar zo te beminnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   do feb 03, 2011 6:29 am

Sophia probeerde zichzelf rustig te houden, maar dat was behoorlijk moeilijk met de persoon die ze het liefste zag van iedereen, halfnaakt onder haar. En zijn lippen dan, God, die lippen. De hare trilden terwijl ze hem kuste en zich liet verdrinken in een adembenemende tongzoen. De jongen speelde met haar haren, iets wat ze erg graag had - vooral dan als Niels dat deed, daar kon ze enorm van genieten, en dat deed ze nu ook -, en ze voelde hoe ze omgedraaid werd aangezien de grassprietjes nu even op haar rug kriebelden. Niels lag nu boven haar, en streelde met zijn duimen over haar heupen, waardoor haar onderlip trilde en ze even huiverde van de rillingen die ze daardoor kreeg. Een korte kus werd in haar nek gedrukt, en veroorzaakte nog meer opwinding dan eerst, maar dat was nog niets vergeleken met het feit dat de jongen zijn tanden in haar onderlip zette, en speels grijnsde. Ze glimlachte even, legde haar handen op zijn onderrug en duwde hem dichter tegen zich aan, terwijl een positieve stroom van spanning door haar lichaam gierde. Ze liet zijn lippen enkele seconden los om op adem te komen; terwijl ze die zachtjes langs zijn kin, zijn kaaklijn naar zijn oor liet gaan, waar ze een kusje op drukte en zachtjes fluisterde. "Te Amo." Haar mondhoeken krulden even omhoog en zachtjes drukte ze hem enkele rakelingse kusjes in zijn hals, waarna ze weer naar zijn lippen zocht en hem een kusje op zijn onderlip had. Het feit dat ze in het openbaar waren, vergat ze omdat ze aan Niels al een hoop denken genoeg had - haar liefde voor hem nam 99% van haar brein in beslag, die ene procent was om haar lichaam te laten werken in zijn bijzijn, wat nodig was aangezien ze bij één blik van hem wel als aan de grond genageld kon blijven staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   do feb 03, 2011 6:49 am

Niels vond het leuk om haar nu te plagen, merendeels omdat hij zelf later ook de volle lading zou krijgen. Haar handen gleden naar zijn onderrug en hij werd zachtjes tegen haar aangedrukt. Miljoenen rillingen liepen door zijn lichaam door deze move van haar. Niels wist nog steeds niet wat hem overkwam als hij zo bij haar was, het was net alsof hij elke keer weer helemaal compleet verliefd werd op haar. Haar lippen gingen vervolgens langs zijn kin, over zijn kaaklijn en zo verder door naar zijn oor ging. Even beet hij op zijn onderlip en zijn ademhaling versnelde voor enkele momenten door dit alles. Zachte trillingen bereikte zijn oor, woorden vormde deze trillingen. Woorden die hij doodgraag hoorde, toch afkomstig van haar. Niels wou deze woorden alleen nog maar an haar horen, van geen enkel ander persoon, dat vond hij niet nodig. Enkele kusjes werden in zijn nek gedrukt waardoor hij zijn spieren altijd opspande, kort beet hij op zijn onderlip en ademde even huiverend in. Toen ze een kus op zijn onderlip drukte voelde hij als het ware zijn lippen zachtjes trillen tegen de hare. Daardoor drukte hij zijn lippen zachtjes in haar nek, en daalde zo meer af tot ongeveer net boven haar borsten daar streek hij enkel even over met zijn onderlip om daarna weer een verdere weg te zoeken naar haar lippen. Ook plaatste hij zijn handen naast haar lichaam en keek haar even met een korte glimlach aan. 'Alleen van jou.' Fluisterde hij kort voor de jongen met het licht gebruinde lichaam haar weer een passionele kus op haar lippen drukte. Met zijn tong streek hij plagerig over haar lippen. Één hand legde hij vervolgens op haar wang en drukte zijn lippen iets meer op de hare. Dit meisje was speciaal, een blik van haar deed hem al smelten, deed zijn hart stil staan. Een streling van haar was alsof hij zich in de hemel waande, en die woorden die ze sprak, het klonk als muziek in zijn oren, de mooiste muziek die hij ooit gehoord had. Alles wat er ooit met haar gebeurd was, wat er ooit met hem gebeurd was. Het maakte niet uit, want alles wat er gebeurd was telde niet voor hem. Wat zij met zijn tweeën beleven, dat was iets wat echt belangrijk was, en belangrijk zou blijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   do feb 03, 2011 9:00 am

De jongen leek er evenveel plezier in te hebben als haar om te plagen en geplaagd te worden, haar handen gleden zachtjes over zijn rug terwijl hij kusjes in haar nek drukte en zo wat naar beneden ging, en net toen ze weer hunkerde naar zijn lippen, kuste de jongen haar even, waarna ze haar ogen even opende toen ze geen handen meer op haar lichaam voelde. Niels keek haar aan, sprak drie woordjes die haar méér deden hunkeren naar zijn lippen, waardoor ze haar hoofd wat naar boven deed toen hij haar intens kuste. Ze glimlachte even onder het kussen toen hij met zijn tong over haar lippen streek, en tuitte haar lippen even om op zijn tong, op dat moment, een klein kusje te drukken. Vervolgens voelde ze zijn hand op haar wang, zodat hij zijn lippen beter op de hare drukte, wat een knop in haar deed omdraaien. Weg met dat voorzichtige, zachte gedoe; ze kon hem eens laten voelen wat het écht was om met haar te zoenen. Ze legde haar armen om zijn nek en duwde haar lippen iets harder op de zijne, kuste hem iets sneller en voelde hoe haar lichaam nog erger begon te tintelen. Ze zette één hand af op de grond terwijl ze hem zo verder kuste, en liet haar bovenlichaam wat naar bovenkomen, om zo om te draaien en weer de bovenste te zijn. Haar lippen drukte ze nu vol op de zijne, terwijl ze deels plagerig één van zijn handen nam en die lager op haar onderrug legde, uitdagend, langs de rand van haar slipje; om vervolgens zijn andere hand te nemen en die vlak onder één van haar borsten te leggen. "I want you, now..", fluisterde ze toen ze zijn lippen enkele seconden los had gelaten. Kort streek ze met haar hand door zijn haren, glimlachte even en drukte hem enkele vluchtige kusjes op zijn lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   do feb 03, 2011 9:20 am

Niels grijnsde even, het meisje legde haar armen om zijn nek heen en kwam iets naar boven waardoor hij automatisch met haar moest meekomen. Een golf van plezierige rillingen trok over hem heen. De jongen legde de hand die nu op haar wang lag op haar achterhoofd en hield haar zo iets beter vast en deed volledig mee met haar. De jongen had zich op volledige overgave gezet. Plots werden de rollen weer omgedraaid en voelde hij het gras weer onder zich komen.Zijn hand werd verplaatst door haar naar haar onderrug net tot aan de rand van haar slipje. Ook zijn andere hand werd verplaatst tot net onder haar borst waardoor hij haar met een iets wat cheeky blik aankeek. Kort fronste hij toen hij de woorden hoorde en lachtte even. De jongen kwam iets naar boven met zijn lichaam waardoor zij nu helemaal recht zat en hij met zijn bovenlichaam tegen het hare hing. Een kus werd op zijn lippen gedrukt net na er een hand door zijn haren was gegaan. Niels bracht zijn mond naar haar oor. 'Take me than, I'm completly yours.' Fluisterde hij met een grijnsje naar haar toe en drukte vervolgens een lange kus in haar nek en liet zijn beide handen naar de zijkant van haar slipje gaan en trok die zo iets naar beneden terwijl zijn lippen weer een weg baande naar haar lippen om daar een paar snel opvolgende kusjes op drukte. Niels bracht toen zijn handen niet verder naar beneden gingen naar haar onderrug en trok haar iets dichter tegen zich aan en voelde zijn hart meteen veel sneller slaan, en het sloeg naar zijn weten al zo snel. Even beet hij op zijn onderlip en liet zijn ogen snel over de omgeving glijden, om daarna weer recht in haar ogen te kijken en glimlachte. De ogen van de jongen glansden, zijn hoofd was al lichtjes bezweet door alle opwinding die door zijn lichaam gierde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   do feb 03, 2011 9:33 am

Haar donkere ogen glinsterden toen de jongen rechter kwam met haar en enkele woorden zachtjes in haar oor fluisterde. Ze lachte even en kuste hem ondertussen zachtjes in zijn hals, waarna ze voelde hoe hij haar in haar nek kuste, terwijl ze zijn zachte handen naar haar slipje voelde glijden; waardoor ze zijn lippen weer zocht en hem enkele kusjes op de hare liet geven, om vervolgens liefjes zijn lippen vast te houden, en eens hij niet meer verder zijn handen naar beneden kon doen, zelf haar slipje helemaal uit te doen en het bij haar bh te gooien, om dan meteen haar handen op zijn borst te leggen en ze traag langs zijn middenrif en nog trager over zijn buik en onderbuik, naar zijn boxer te doen glijden. Ondertussen keek ze hem aan, niet echt meer aan de omgeving denkend, drukte hem een zacht kusje op zijn bovenlip en deed, eens ze met haar handen bij zijn boxer kwam, zijn boxer langzaam naar beneden, tot zo ver dat ze niet meer kon, om met haar lippen even langs zijn borst en middenrif te gaan, hem enkele kusjes in zijn hals te drukken en dan zijn lippen weer te vinden. Ze kon niet verstoppen dat haar lippen even trilden van opwinding toen ze haar armen om hem heen sloeg en zich dichter tegen hem aan trok, waarna ze even glimlachte en de rest van het spelletje geheim moest houden..

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   vr feb 04, 2011 6:33 am

Niels genoot van de aanrakingen die ze hem aanbracht. De jongen had het zelfs niet gemerkt dat ze haar slipje helemaal had uitgedaan. Tot hij zijn hand zachtjes over haar rug liet gaan en hij geen stof meer voelde. Haar handen gleden over zijn borstkast heen en vervolgens over zijn buik waardoor hij zijn ogen kort sloot en de zachte kusjes ook ontving op zijn borst. Hij voelde de stof van zijn benen afrollen en tot ongeveer op zijn knieën hield het op waardoor hun lippen elkaar weer vonden en hij haar kort over haar nek streek. Met een cheeky grimas duwde hij haar weer met haar rug op he gras en deed vervolgens zijn boxer uit om daarna zijn lippen weer op de hare te drukken, al bleef hij daar niet lang want heel zachtjes bewoog hij langs haar wang met zijn lippen en kort over haar kaaklijn, dan vond hij zijn weg naar haar nek en drukte daar enkele speelse kusjes in. Kort schoten zijn gedachten naar het meisje van in de club maar bande haar al heel snel uit zijn gedachten en liet Sophia daar weer in komen. Als hij haar zwanger zou maken zou hij trotser zijn dan toen het was gebeurd bij dat ene meisje, omdat hij wist dat Sophia ergens een goede moeder zou zijn voor dat kind. Maar dat waren dingen voor later, eerst maar eerst 'oefenen' zoals Sooph het noemde. 'Love,' Zacht drukte hij nog een kus in haar nek.'Fun, both things you give to me.' Hij drukte zijn bovenlichaam beter tegen dat van haar en voelde haar hart tegen zijn borst aanslaan, dit was voor hem een kort maar geweldig moment. Hij liet zijn hand afdwalen naar haar onderbeen en streek even kort met zijn duim daarover.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   vr feb 04, 2011 8:21 am

Sophia huiverde even toen ze zijn hand over haar nek streek. Ze voelde hoe de jongen haar weer ondeugend op het gras duwde en keek hem liefjes in de ogen, terwijl ze haar armen om zijn nek sloeg en hem dichter tegen zich aantrok terwijl hij zijn lippen op de hare drukte. Zijn lippen gingen vervolgens langs haar kaaklijn naar haar nek, waardoor haar hart bijna uit haar borst leek te bonken. "Damn", kreunde ze vervolgens even en ademde diep adem. Zijn speelse kusjes waren zo geweldig zacht dat ze haar huid een stuk gevoeliger leek dan normaal. Ze tintelde, miljoenen rillingen trokken door haar heen. Onbewust krulde ze hierdoor haar benen om de zijne heen, en drukte zich meer tegen hem aan. De jongen sprak tegen haar, zachtjes en beet even op haar lip. "I can say the same 'bout you', mompelde ze zachtjes in zijn oor en kuste hem daar even, waarna ze één hand even over de haartjes in zijn nek liet gaan. Hun harten leken synchroon te slaan, dat voelde ze toen de jongen zo dicht tegen haar aan lag dat ze elke beweging kon voelen die hij maakte, evenals die zijn lichaam maakte. Zachtjes streelde ze met haar vingertoppen over de kleine haartjes in zijn nek. De jongens streelde over haar onderbeen en snel zocht ze naar zijn lippen, alsof ze een junkie was die nood had aan een pilletje. Want dat was hij voor haar, verslavend.. Een drug. Ze vond zijn lippen, kuste die zachtjes en beet even aarzelend over zijn onderlip, zachtjes en speels. Ze glimlachte even maar liep zijn onderlip dan rustig los, om hem onschuldig in de ogen te kijken. Ze gaf hem plagerig een kusje op zijn neus en liet haar vingertoppen zachtjes over zijn ruggengraat wandelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   vr feb 04, 2011 9:09 am

Het zachte gekreun deed hem op de een of andere manier toch goed, gewoon omdat het iets van voldoening teweeg bracht in zijn hoofd. Haar benen krulde zich om de zijne heen waardoor ze nu echt heel dicht tegen elkaar lagen, haar hart sloeg even snel als het zijne dat voelde hij inmiddels wel. Kort grijnsde hij om haar woorden terwijl hij nog enkele kussen in haar nek drukte en dat terwijl zij met haar vingers over de haartjes in zijn nek ging. Dit deed hem zijn hoofd even in haar nek leggen terwijl hij zachtjes kreunde. Zijn nek, een zwakke plek waar niet echt veel mensen over op de hoogte waren. Niemand eigenlijk. Uiteindelijk keek Niels haar weer in de ogen aan, hij leek niet te kunnen zonder haar aan te kijken ook al was er een connectie, maar haar ogen leken toch steeds weer recht in zijn ziel te kunnen kijken, en dat kon hij alleen maar verdragen van een persoon waar hij echt van hield. Hun lippen vonden elkaar weer en toen ze op zijn onderlip beet spande zijn lichaam meteen op en haalde hij huiverend adem. Zijn onderlip trilde nog na toen ze deze los liet en dat kon hij niet laten stoppen op de een of andere manier gewoon omdat hij nu zelf gewoon een grote bom opwinding was. Oh nee, weer die onschuldige blik die hem aankeek, die was zo sexy bij haar. Een speelse kus werd op zijn neus gedrukt terwijl hij duidelijk voelde dat haar vingers over zijn rug trippelden alsof het twee poten waren van een kat die gewoon leken door te dabben op zijn rug. 'You're lookinh to innocent you know.' Grijnsde hij even waarna hij een kus drukte op haar lippen en deze voor enkele elle lange seconden vast hield.
[De rest mogen jullie zelf invullen (a)]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   vr feb 04, 2011 9:34 am

"Get used to it, sweety", had ze nog liefjes geglimlacht voor de jongen haar een kus op de lippen drukte, een kus die haar de volgende dagen nog zeker zou bijblijven.

[vullen in -a- ]

Zweetdruppeltjes die zich gevormd hadden door de inspanning, parelden nog steeds op haar hoofd toen ze uitgeput tegen Niels aanlag. Haar hand lag op zijn borst en ze lag met haar hoofd eveneens op zijn borst, terwijl ze haar ogen tegen de vermoeidheid in had geopend en naar de sterren keek, die fonkelden aangezien het hier vrij donker was. Ze wist niet of Niels zijn ogen gesloten had, doordat hij uitruste, of dat hij eveneens naar de sterren keek. Ze waren mooi, net als de maan die helder licht reflecteerde van de zon. Ze glimlachte even, terwijl ze zich verwonderde over de schoonheid van de sterrenhemel en erbij besloot dat ze het nog nooit leek opgemerkt te hebben. Zonde, maar om het bij Niels nu zo op te merken, was vooral mooi. Uiteindelijk legde ze haar hoofd weer zijdelings op zijn borst, drukte er zachtjes een kusje op en sloot haar ogen even. "Never leave me alone", sprak ze zachtjes, fluisterend, er van uitgaand dat hij haar niet meer hoorde, ergens, aangezien ze er ook geen reactie van verwachte. Ze zuchtte zachtjes en streelde over zijn borst, terwijl ze genoot van de warmte die zijn lichaam voor haar afgaf, de warmte die ze deelden en de warmte die ze die nacht gehad hadden. Deze avond stond ondanks de gebeurtenissen met het meisje samen met deze dag op één: haar lijstje van beste dagen ooit werd weer aangepast. Voldaan glimlachte ze even.
[Sorry xD]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   vr feb 04, 2011 10:05 am

Niels zijn borst ging nog een paar keer zeer heftig op en neer en hij hijgde lichtjes uit. Zweetdruppels waren gevormd op zijn voorhoofd maar ook op zijn onderrug. De jongen zijn arm lag om haar heen, deels beschermend maar ook gewoon vasthoudend. Zachtjes streek hij over haar rug en keek naar de sterrenhemel. Het was mooi, het mooiste moment wat hij al had meegemaakt buiten toch. Plus het was ook gewoon speciaal, want deze hemel was toeschouwer geweest van hun twee. Kort voelde hij haar bewegen, haar hoofd lag nu weer anders op zijn borst. De kus was gewoon perfect, ook al was deze op zijn borst het was gewoon perfect. Plots hoorde hij haar wat zeggen en trok even zijn wenkbrauw op. 'Waarom zou ik het mooiste in mijn leven alleen laten?' Reageerde hij zachtjes terug op haar woorden en voelde hoe ze met haar vinger over zijn borst ging, een rilling trok door zijn lichaam heen en er verscheen kippevel op de plaatsen die ze had aangeraakt. Even sloot hij zijn ogen en liet alles even bezinken. Die ruzie van daarstraks met dat stomme mens, en dan vervolgens alles wat er na was gekomen, het was nog goed verlopen uiteindelijk. Al wou hij haar nooit meer in tranen zien, dat zou hij niet zo maar gaan toestaan. 'Stel je ons eens voor, binnen een paar jaar. Weg van school, waarschijnlijk de een bij de ander ingetrokken, onze ouders die elkaar ontmoeten, jij en ik die elkaar nog steeds even graag zien, met eventueel een aankomend kindje. Mijn broer die weer terug is.' Zijn mondhoeken trokken omhoog, een droombeeld. Een droombeeld dat vreselijk bij misschien de realiteit kwam. Zachtjes drukte hij een kus op haar haren en keek vervolgens weer naar boven. Zijn ogen straalde, van geluk welliswaar. Dat hij het zo nog mocht treffen na alles wat hij ooit gedaan had met meisjes, toch was er een iemand die hem kon doen laten ophouden met ademen gewoon door een blik in zijn ogen te werpen. Perfect.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   vr feb 04, 2011 10:52 am

Hij hoorde haar, blijkbaar, hij was niet plots in slaap gevallen, en toen hij enkele woorden sprak, woorden die haar deden zweven, woorden die haar gek maakten van liefde. "Je weet niet wat je zegt..", protesteerde ze toch, zachtjes haar hoofd schuddend, waarna ze haar hand uiteindelijk weer plat op zijn borst liet liggen. "Er zijn zoveel mooiere meisjes.. Waarom in hemelsnaam ik?", vervolgde ze, terwijl ze hem opnieuw een kusje op zijn borst gaf en even omhoog keek, naar hem. Zijn andere woorden, deden haar even zwijmelen, terwijl ze knikte. Ze stelde het zich voor; en alles leek nog mooier dan eender welke wonderbaarlijke droom die ze ooit had gehad. "Het lijkt zo onecht. Te mooi om waar te zijn, niet?" haar donkere ogen keken weer naar de sterren en haar hand streelde zachtjes over zijn borst. "Maar het is helemaal niet onmogelijk. Alleen.. één klein dingetje.." meldde ze, hem weer aankijkend. "Ik zou je niet meer even graag zien.", vertelde ze, beet op haar lip en glimlachte even. "Ik zou je nog liever zien, daar ben ik zeker van.", beloofde ze aan hem en blies even zachtjes haar warme adem tegen zijn borst, waarna ze even dacht aan de geweldige tijden die ze nu al had meegemaakt met hem, tijden die ze nooit wilde en zou kunnen vergeten, omdat ze diep in haar geheugen zaten, en nog niet van plan waren om eruit te komen.
[Sorry Sad]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   vr feb 04, 2011 11:06 am

Niels luisterde en fronste even. Maar vervolgens schudde hij zijn hoofd. 'Mooier aan de buitenkant misschien, maar er is niemand met zo'n karakter als het jouwe. En waarom jij? Omdat je gewoon geweldig bent, en omdat ik bij sommige dingen je volledig begrijp en bij andere niet. En omdat je er voor me bent als ik het nodig heb. Ook omdat jij gewoon jij bent als je bij mij bent. Je doet je niet voor als een ander, en dat vind ik stiekem heel sexy van je.' Hij keek haar met een grijsje aan, elk woord dat hij gesproken had was waar. Geen leugens bij haar, helemaal eerlijk zoals het hoorde. 'Het is inderdaad te mooi, maar we kunnen het waarmaken daar ben ik zeker van.' Niels keek weer naar de hemel en dacht even de sterren te kunnen onderscheiden van de niet sterrenbeeld sterren. Maar dat was toch maar niet het geval. Plots zei ze dat ze één ding niet kon waarmaken wat zijn blik meteen naar haar liet gaan. Ze zou hem niet meer even graag zien? Kort trok hij een pruillip, maar door de volgende woorden glimlachte hij weer. Haar adem kroop over zijn borst en de jongen trok haar vervolgens wat dichter tegen zich aan en streelde zacht over haar heup. 'Ik vrees dat je daarover gelijk hebt, want onze liefde gaat nog groeien dat is zeker.' Sprak hij zacht tegen haar. Even dacht hij weer aan het toekomstbeeld, hij wist dat het ongeveer zou kloppen al was hij niet zeker over zijn broer of die er dan wel zou zijn, maar dat was gewoon afwachten. Wel wist hij zeker dat er een misschien zelf twee kindjes of meer zouden komen, dat had hij voor hun nachtelijke vrijpartij wel duidelijk gemaakt met hun gesprek over kinderen en haar zwangerschap die ze had moeten afbreken. Alles wat er de laatste tijd gebeurd was kon hij nog perfect vertellen, en dat zou hij altijd doen daar was hij zeker van. 'Je hebt me doen veranderen, en dat is iets wat jou ook weer speciaal maakt.' Mompelde hij kort tegen haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   vr feb 04, 2011 12:19 pm

Haar karakter? Wat was er met haar karakter? Viel ze dan zo op, voor hem? Het leek wel alsof hij over een ander persoon bezig was toen hij over haar sprak en bij sommige delen van zijn zin, fronste ze. "Vind je het dan positief wanneer je me niet begrijpt? Moest ik jou zijn, ik zou ervan rotten..", mompelde ze even tussen zijn woorden door, maar ze glimlachte toen ze zijn laatste uitspraak hoorde. "Ik vind het heel sexy van je als je met je wenkbrauwen wiebelt", grijnsde ze en duwde zich even naar boven om hem een kusje op zijn lippen te drukken. De jongen trok haar dichter tegen hem aan en zachtjes genoot ze even van de aanraking die ze zo bij hem kon maken - contact, gewoon één simpel stukje van haar lichaam dat een stukje van het zijne aanraakte- ze voelde zich warm worden en een positieve adrenaline kon haar zo in leven houden, alsof ze als ze niet meer kon leven op zichzelf, Niels kon gebruiken als haar levensbron. "Honderd procent zeker, Liefje", bevestigde ze en drukte hem drie zachte kusjes op zijn borst, waarna ze even zuchtte. "Ik heb je niet veranderd, sweety, dat heb je helemaal zelf gedaan. Op dit moment ben jij de enige reden waarom mijn hart niet stopt met kloppen. Als er ooit iets met jou gebeurt.." Ze slikte en keek hem aan, haar kin steunde op zijn borst. "I know it's hard to accept and understand, but I'll die without you..", biechtte ze op, haar tong sprak enkel harde waarheden uit. Niels was een schatje, ze hield van hem en hij redde haar leven, terwijl hij tegelijk een moordenaar kon zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   za feb 05, 2011 2:01 am

'Ik hoef je niet altijd te begrijpen, soms is het wat irritant maar dat is maar bij zaak.' Reageerde hij even op de woorden die slechts als gemompel klonken. Vervolgens verscheen er een grijs op zijn gezicht. Dus dat vond ze sexy? Misschien moest hij dat dan maar wat meer doen als hij in haar buurt was? Een zachte kus werd op zijn lippen gedrukt. Even sloot hij zijn ogen en streek kalmerend over haar rug heen. Even ademde hij diep in en opende daarna zijn ogen weer en keek naar de sterren die hen nog steeds gezelschap hielden. 'Maar ik ben veranderd door jou, en voor jou.' Mompelde hij kort en hoorde haar andere woorden. Kort beet hij op zijn onderlip en keek haar aan terwijl ze die woorden sprak die hij niet wou horen. 'Met mij gebeurt er niets lieverd, daar zorg ik wel voor. Want ik zou niet willen dat jij er niet meer bent ook al gebeurt er wat met mij.' Niels trok haar iets dichter tegen zich aan en drukte zijn lippen op haar voorhoofd waarna hij wat rechter kwam zodat zijn rug nu volledig vlak was. Zachtjes streek hij over haar haren en en glimlachte zoet. Eindelijk wist de jongen dat hij toch iets belangrijk was voor dit meisje en dat hij haar niet zomaar kon laten vallen. Want dan zou hij een moordenaar worden en dit wou hij helemaal niet meer. 'Ik blijf bij je, wat er ook gebeurd al ben ik er niet meer. Ik blijf altijd bij je, in je hart, en in je geest. Het is moeilijk te begrijpen wat je me zegt, maar hoe dan ook zal ik altijd bij je zijn en altijd over je waken. Dat moet je wel even weten.' Zachtjes legde hij zijn hand op haar wang en drukte haar een lange kus op haar lippen en glimlachte even.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   za feb 05, 2011 2:35 am

Hm, da's waar.. hij hoefde haar niet altijd te begrijpen. Ze glimlachte even en sloeg haar ogen neer toen hij sprak dat hij door en voor haar veranderd was. Ze zou hem er niet van kunnen overtuigen dat zij er niets mee te maken had, daar was ze wel zeker van. "Beloof me alsjeblieft dat er jou niets overkomt, Niels, beloof het me, dan weet ik het zeker.", sprak ze zachtjes toen de jongen haar dichter tegen hem aan drukte. Zijn lippen drukten op haar voorhoofd en stelden haar gerust. De jongen kwam wat rechter, waardoor zij bijna ook hetzelfde deed. Hij streelde haar door de haren en glimlachte naar haar. Ze genoot even en kroop dichter tegen hem aan. "In mijn hart? In mijn geest? Ik wil je zien, ruiken, horen, voelen. Als jij weggaat, of er niet meer bent, heeft mijn leven geen nut meer, Niels. Als je sterft, dan volg ik je.", sprak ze nadat de een lange kus op haar lippen had gevoeld, en het meisje haalde even haar schouders op, terwijl ze hem over zijn nekhaartjes streelde. "En daarvoor moet je je niet schuldig voelen. Ik wil gewoon nooit zonder jou leven. Ik hou vreselijk veel van je." Ze keek de jongen diep in zijn prachtige donkere ogen en hield haar hand even stil. "Vergeet dat gewoon nooit", klonk het toen, zachtjes, waarna ze hem nog een kusje op zijn onderlip drukte. Ze wist dat ze woorden had uitgesproken die enorm beangstigend kunnen zijn, maar de waarheid mocht ook eens gezegd worden, of niet? Ze wilde niet tegen Niels liegen. Ze wilde open zijn met hem, ze wilde dat hij op de hoogte was van wat ze allemaal voelde voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   za feb 05, 2011 2:52 am

Niels keek haar aan en luisterde even naar haar woorden. Als het haar gelukkiger maakte dat hij het zou beloven dan zou hij dat ook doen. Kort sloot hij zijn ogen toen ze weer door zijn nekhaartjes ging. Er zou hem niets gebeuren, niet zolang hij haar had, dan zou hij gewoon veilig zijn. 'Je woorden betekenen veel voor me. Maar stel dat ik later ergens sterf, en we hebben een kind dan moet jij er voor hem/haar zijn. Dan loop je niet met de grote Niels versie over straat maar de kleine. Maar als het je gelukkiger maakt, ik zal je nooit verlaten en er zal nooit niets gebeuren met me zolang ik bij je blijf.' Zachtjes drukte hij een kus in haar nek en streelde even over haar rug. Toen ze over het schuldig voelen begon keek hij haar aan en door die laatste paar woorden verstevigde hij zijn grip om haar en zonder dat hij het door had maakte een traan zich los en rolde over zijn wang heen. Het kon hem niet schelen dat ze het zag, want die traan had een grote betekenis. Kort schudde hij zijn hoofd en kreeg hij een kus op zijn onderlip die hij zachtjes beantwoorde door zijn lippen even vol op de hare te drukken. 'Zou je me het kwalijk nemen als ik zou zeggen dat ik nog nooit zo veel van iemand heb gehouden als van jou? Ik zal niet vergeten wat je net hebt gezegd, ik zal je beminnen, je liefhebben, je dingen laten zien die je niet voor mogelijk houd. Maar het belangrijkste, ik zal van je houden zoals ik nog nooit van iemand heb gehouden.' Prevelde hij tegen haar lippen aan en gaf haar een stevige knuffel, om zijn woorden zeg maar te bezegelen. Niels plaatste zijn voorhoofd tegen het hare en glimlachte gemeend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   za feb 05, 2011 3:19 am

Ze knikte even gerustgesteld toen de jongen reageerde op haar woorden. "Ik beloof dat ik voor ons kind of onze kinderen zal blijven zorgen, al ben je er niet meer. Voor jou, voor hen, voor ons." Ze voelde een kus in haar nek en ook hoe hij over haar rug streek. Tijdens haar volgende woorden, trok de jongen Sophia dichter tegen zich aan, en toen ze een traan oer zijn wang zag glijden, beet ze kort op haar lip. Hij hoefde niet te huilen. Hij kuste haar, en begon toen aan zijn eigen woorden, en nu sprongen de tranen in haar ogen. "Natuurlijk neem ik het je niet kwalijk, ik moedig het zelfs aan", fluisterde ze zachtjes terug toen hij tegen haar lippen gepreveld had. Toen hij haar een knuffel gaf, kuste ze nog snel met haar lippen die ene traan weg, waarna ze haar armen om hem heen sloeg en hem dicht tegen zich aantrok. "Dit vergeet ik nooit", mompelde ze tegen hem en drukte een paar kusjes in zijn nek, terwijl ze met één hand door zijn haren ging. Vervolgens liet ze hem wat losser, en glimlachte. "Ik trek beter m'n ondergoed weer aan, voor er één of andere gluurder voorbijkomt..", grijnsde ze en drukte een kusje op zijn lippen, waarna ze zich even rechtop duwde en haar bh en slipje weer aantrok. Kort keek ze even de omgeving rond, maar ze leek nog even leeg als toen ze hier gekomen waren, dus eventuele gluurders hadden hun geen gezelschap gehouden. Ze liep weer naar Niels toe - verbaasd over hoe ver ze haar ondergoed had weggegooid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   za feb 05, 2011 3:34 am

Niels keek haar aan en glimlachte even, dat was mooi. Het woord aanmoedigen kwam tevoorschijn en daardoor keek hij haar met een stralende blik aan. Plots werd hij dichter tegen haar aangetrokken en streelde hij zachtjes over haar haren. 'Als je het vergeet laat ik je er wel weer aan herinneren hoor liefje.' Grijnsde hij even en sloot kort zijn ogen en voelde hoe ze door zijn haren ging en hem enkele kusjes gaf. Op haar volgende woorden knikte hij, misschien kon hij beter het zelfde doen. Kalmpjes duwde hij zich op en nam uiteindelijk toen hij enkele meters verder was zijn boxershort weer op en trok die aan. Algauw ging de jongen terug en zag dat ook zij weer terug kwam. Met een grimas liep hij op haar af en legde zijn armen om haar heen. Zachtjes streek hij met zijn ene hand over haar wang en drukte haar een speelse kus op haar neus. 'Ik zal er wel voor zorgen dat ik mee voor onze kinderen kan zorgen, ik beloof je heel plechtig dat er niets met me zal gebeuren. Ik zal voor onze familie zorgen, voor jou zorgen en voor ons. Er zal je niets ontbreken als we later ergens gaan inwonen.' Met een grijns drukte hij een kus op haar lippen, al liet hij deze niet zo lang duren. Na de kus keek hij haar gewoon aan, hij moest iets naar beneden kijken maar eigenlijk was het best schattig dat ze kleiner was als hem. Gewoon omdat hij niet graag had dat mensen groter waren als hem, toch niet het meisje waarmee hij in een relatie zat, want dan voelde hij zich eigenlijk klein tegenover diegene. Hoewel hij zich ook klein voelde tegenover Sophia hier, maar dat had een andere reden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   za feb 05, 2011 5:14 am

"Goedzo, dan vergeten we het allebei niet.", glimlachte ze en genoot nog even van de warmte die ze had, tot ze uiteindelijk dus was opgestaan, haar ondergoed had aangedaan en weer Niels' kant opliep. De jongen liep naar haar toe en toen hij zijn armen om haar heen legde, deed ze hetzelfde, een beetje naar boven kijkend. Ze grijnsde toen hij haar een kusje op haar neus drukte, waardoor ze haar hoofd even schuin hield. "Bedankt, liefje, ik hou je eraan.", glimlachte ze en zachtjes voelde ze hoe ze een kus op haar lippen kreeg gedrukt, die enkele seconden duurde. Ze keek hem aan, Grote Niels.. Haar grote Niels. "Grootje", grijnsde ze en streelde hem kort over zijn nek. Kort drukte ze hem een kusje op zijn lippen, waarna ze haar beide handen even over zijn warme borst deed gaan. "Je bent een schatje", glimlachte ze, waarna ze haar schouders even ophaalde. "Natuurlijk ben je dat.. anders was ik niet met jou, toch?", opperde ze eigenwijs en liet haar hand even over zijn onderbuik gaan. "Maargoed", mompelde ze even terwijl ze een korte rilling van de toenemende nachtelijke koude over zich heen kreeg; Niels' warmte bleek niet meer genoeg te zijn voorlopig. Ze rilde even en trok hem weer dicht tegen zich aan. "Ik laat jou ook niet alleen, nooit, never."

[mgosh, sorry :§]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   za feb 05, 2011 5:32 am

Niels keek haar met een grimas aan en streek over haar rug. De jongen keek haar recht in de ogen aan. Zijn hoofd was iets naar beneden. Sophia, zijn lieve kleine Sophia. 'Kleintje.' Reageerde hij op haar woord. De hand die door zijn nek ging deed hem goed, het was kalmerend. Net zoals het kusje dat hij op zijn lippen kreeg, de woorden die daarop volgde deden hem zijn schouders even ophalen. Nee, hij was geen schatje, alleszins dat vond hij zelf toch. 'Hm, ik denk het wel.' Toen ze over zijn onderbuik ging rilde hij even. Zachtjes drukte hij een kus op haar wang. 'Je bent zelf ook een schatje hoor, en nog veel meer.' Grijnsde hij vrolijk naar haar toe. Niels voelde Sophia rillen, ze had het dus koud. Al gauw werd hij weer dichter naar haar toegetrokken en liet hij zijn handen tot aan haar onderbenen glijden en tilde haar met gemak op. De jongen drukte een zachte kus op haar lippen en glimlachte even. 'Daar hou ik je aan hoor, maar schattebout misschien kun je beter je kleren weer aan doen als je het koud krijgt.' Zachtjes streek hij met zijn duim even over haar been. Vervolgens liet hij zijn lippen even langs haar kaaklijn gaan en zo naar haar nek, zijn adem werd zo ook verplaatst over haar lichaam en hij hoopte enigszins dat die wat warmte meebracht. Een kleine wind streelde over zijn rug waardoor hij haar toch iets beter vast nam zodat zij nu niet al te veel last zou hebben van die wind. Even liet hij zijn blik langs haar heen gaan en zag in de verte een groep meisjes vertrekken en bij die groep zat dat ene meisje waarmee ze ruzie hadden gehad. Van hieruit te zien gingen ze de andere kant op, al kon dat natuurlijk anders zijn maar ja. Ze zouden hen toch niet zien moesten ze hierheen komen daar zorgde hij dan wel voor.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sophia

avatar

Posts : 439

Profiel
Naam: Sophia Rodriguez
Partner: You're my dream, Niels ♥
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   di feb 15, 2011 9:27 am

Dat ze een schatje en nog veel meer was, betwijfelde ze. Maar als Niels dat vond, was ze niet van plan hem van het tegendeel te gaan bewijzen. Hij hield van haar, dat wist ze, en nam haar om wie ze was, al besefte ze dat daar waarschijnlijk een deel geweldige liefde voor zorgde, je bekeek dingen dan vanuit, bij wijze van spreken, een vrolijker perspectief dan anders. Dat merkte ze zeker, dingen waaraan ze zich vroeger serieus kon ergeren, werden minder irritant en zelfs draaglijk. En daar zorgde Niels voor. Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze zich voelde opgetild worden. Zachtjes sloeg ze haar benen en armen om hem heen, bleef hem ondertussen nog aankijken. Een grijnsje verscheen om haar lippen toen hij beweerde haar daaraan te gaan houden. "Als ik ooit, wat bijna onmogelijk is, zou beweren bij je weg te gaan, beloof me dan dat je er alles aan zou doen om me bij je te houden. Het zou de domste keuze zijn die ik ooit zou maken. Laat me niet zomaar gaan, liefje, wat ik ook zeg." Ze beet kort op haar lip en rilde onbewust opnieuw, ze kreeg het wel koud. Zijn warme adem bracht hitte over haar kaaklijn en nek heen, net als er tintelingen verschenen op die plekken. De hitte deed goed, en ze haalde haar schouders even kort op. "ik heb het warm genoeg bij jou.", hielde ze koppig vol en gaf hem een kusje op zijn lippen, waarna ze haar armen goed om zijn hals sloeg en haar hoofd op zijn schouder drukte, ze duwde haar neus in zijn nek. Haar onderlip trilde onwillekeurig en ze perste haar lippen op elkaar om ze te doen stoppen met trillen, ze wilde liever in zijn armen liggen dan toe te geven aan de koude om haar kleren aan te doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Niels

avatar

Posts : 494

Profiel
Naam: Niels Marshall
Partner: -
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   wo feb 16, 2011 12:30 am

Toen Sooph begon te praten veranderde zijn uitdrukking naar een iets serieuzere. 'Wat je ook zegt, ik zal met alles wat in mijn macht ligt je proberen tegen te houden. En ik kan je natuurlijk ook nog gewoon hypnotiseren met mijn sexyness.' Zachtjes drukte hij haar een kus op haar lippen. 'Ik zal je wel bij me houden, ik kan niet meer zonder je.' Zachtjes streek hij langs haar lichaam heen en streek zachtjes over haar toen ze haar hoofd op zijn schouder had gelegd. 'Als je het echt te koud hebt, trek dan alsjeblieft je kleren aan ik wil niet dat je ziek word.' De jongen legde zijn hoofd tegen het hare en sloot zijn ogen even. Niels zette zich als volgt weer neer in het gras met haar nog steeds in haar armen. Met een glimlach keek hij haar aan en drukte een korte kus op haar voorhoofd en sloot zijn ogen eventjes. Hij moest er niet aan denken dat zij hem zou verlaten, hij kon gewoon niet verder zonder haar. Dat was zowat geweten door de gehele populatie van Santa Monica. Toen hij plots wat stemmen dichter bij hoorde komen keek hij meteen weer op en neep zijn ogen kort tot spleetjes. Vluchtig keek hij om zich heen en zag dat ze vrij dicht zaten bij zijn t-shirt. Dit nam hij van de grond en trok het even over haar hoofd, zo kreeg zij het meteen wat warmer en wisten de mensen die hier waarschijnlijk voorbij zouden komen niet wat ze net hadden gedaan. Zachtjes streek hij over haar wang en dacht even na over of ze nog hier zouden blijven of zo meteen gingen vertrekken. Hem maakte het eigenlijk niet uit, maar misschien dat zij nog wou gaan wandelen of wat dan ook.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Vamos a Bailar!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Vamos a Bailar!
Terug naar boven 
Pagina 2 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Santa Monica :: Party District :: Bar Copa-
Ga naar: