IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Stoom afblazen en trainen.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Stoom afblazen en trainen.   ma jan 24, 2011 5:54 am

Er zat een gespierde jonge, met een jogging broek tot op zijn knieen en een pet op, op de stafbanken. Waar hij al vaak heeft gezeten met een wedstrijd voor hij hier kwam. Hij trok zijn veters extra aan en zetten zijn ipod op het hardst. Hij stapte op het ijs en legde een paar pucks op het ijs. Eerst ging hij even een rondje schaatsen, hij had geen bescherming aan hij zou toch niet vallen en anders had ie pech. Na het in schaatsen ging hij op volle snelheid en remde precies voor de boarding en herhaalde die oefening even. Hij zag een paar bezems liggen, pakte die en legde die op een afstand zodat hij er over heen moest stappen en kwam hard aan schaatsen en hij ging er moeiteloos over heen, en raapte ze weer op en legde ze terug. Hij zag ook pionnetjes die hij kon gebruiken. Hij zette hem op de kop in het doel, ging zijn stik halen, en ging mikken de eerst was mis. Uit frustratie sloeg hij ze allemaal kei hard tegen de boarding, er klonken oorverdovende bonken. Hij raapte al schaatsend de pucks op en legde ze weer van een afstand neer, nu mikte hij weer en het was precies raak "Yes". zei hij zacht. De rest van de pucks mikte hij moeiteloos gewoon in het doel, zie je wel dat hij het niet verleerd was. Hij pakte de andere pionnen en legde en slalom parcour uit. Hij ging zijn stick controle oefenen, was er maar iemand waar hij tegen kon spelen, of even lekker kon bodychecken of tegen de boarding aan kon pletten, dat jij even zijn agressie er uit kon laten, er was namelijk nergens een box bal, Hij schaatste al denkend over vroeger door het parcour voor en achteruit. Hij draaide zich scherp om en stormde af op het doel, "Shit" riep hij nog toen hij voelde dat hij de puck te hoog op gooide, en liet zich kei hard tegen de boarding aan slaan. Het kon hem niet schelen als het pijn deed of niet, hij pakte de puck en stormde op het andere doel af, er klonk een luid gezoem en het was raak. Hij hoopte eigenlijk dat iemand dit zou zien, want dan zou die genen hem misschien aan het team voorstellen. Wat had hij er veel voor over om in het team te komen. Hij trainde nu ongeveer al 45 min en was een beetje bezweet. Hij oefende nog een paar scherpen bochten, en ging wat klooien.

*iedereen*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   ma feb 21, 2011 8:15 am

Rosa liet haar donkerbruine, lichtkrullende haren langs haar hals vallen en haalde er een hand door. Ze droeg een normale outfit en had haar haren los. Haar donkerbruine ogen keken naar de schaatsbaan, ze zag niemand en draaide zich om. Ze bewoog zich voort naar de kleedkamer waar ook niemand was, ging op het bankje zitten en deed snel haar schaatsen aan. Ze kon best wel snel schaatsen en vroeger had ze ook ijshockey gedaan waar ze best wel goed in was maar jammer genoeg had ze moeten stoppen. Nu weer terug beginnen kon ook al niet meer vanwege haar probleem. Ze liep de kleedkamer uit en nam ze zich voor om eerst even een rondje rustig te schaatsen. Ze kwam aan en keek rond, shit er was iemand gekomen. Ze bleef even kijken en stond na een tijdje op het punt om weg te gaan.

-als ik mag.-
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   di feb 22, 2011 5:11 am

Jimmy had tijdens het trainen niet eens door gehad dat er een meisje langs het veld stond. Pas toen hij aan het uitschaatsen was. Hij zag dat ze op het punt stond om te vertrekken hij schaatste naar haar toe en remde voor haar neus en zie ‘hoi, je hoeft niet weg te gaan voor mij ‘. Toen hij dat zei schaatste hij naar de strafbank deed het hekje open en haalde een fles water uit zijn tas . Hij had dik een uur geschaatst en was nu een beetje moe aan het worden, hij had zijn conditie te danken aan krachttraining fitnessen en joggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   di feb 22, 2011 5:44 am

Rosa stond net op het punt om weg te gaan toen de jongen die ze zo net had zien schaatsen voor haar stond. Shit, nu was het ook wel heel onbeleefd om zomaar weg te gaan. Ze bleef dan maar want ze wou niet dat mensen dachten dat ze asociaal was of zo. Ze wist niet wat te zeggen dus hield ze haar mond maar even. Ze schaatste ook even naar de strafbank en vroeg toen 'Doe je aan ijshockey?' Ze wist helemaal niet wat ze anders had moeten zeggen.

-geen inspi-
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   do maa 03, 2011 5:16 am

Jimmy was net klaar met trainen toen hij het meisje zag, het meisje wou blijkbaar niet dat ze gezien werd op haar schaatsen. Zou ze niet kunnen schaatsen schoot door zijn hoofd. Dat was dus niet het geval want ze ging schaatsend naar de strafbankjes. Dat deed hem weer aan vroeger denken dat hij wel vaker hier zat omdat hij weer eens gevochten had of iets in die richting. Hij nam nog een slok van zijn water en legde het weer in zijn tas. Hij hees zich zelf op de boording, hopend dat ie het zou houden,maar dat moet toch wel, want als er iemand word gebodycheckt dan is het lullig als je er door heen vliegt dacht hij. Het meisje vroeg of hij aan ijshockey deed ‘Heb ik gedaan’. Zei hij met een knikje. Hij dacht weer terug aan vroeger toen hij best wel goed in ijshockey was, hij zou zo hier bij het team kunnen. Maar iets hield hem tegen, wat weet ie niet. Misschien om dat ze mensen zo als hem niet wilde dat ze alleen maar rijke kakker wilde met genoeg geld, zo was het altijd in zulke teams. Hij zou ze nog eens kunnen leren hoe te spelen, maar ze zouden toch geen jonge met tatoeages over zijn armen in het team laten, hoe goed die ook was. Ze zouden alleen maar rijke kakkers willen wie hun pappie alle dure spullen kochten. ‘Ik heet Jimmy trouwens’ zei hij . Ze zou zich van zelf wel voorstellen. Hij zuchtte even en zette zich af zin om een rondje te schaatsen. Hij keek haar even vragend aan en wachtte tot ze mee ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   do maa 03, 2011 5:38 am

‘Heb ik gedaan’ ze knikte even en keek toen even rond, er was verder niemand te zien. ‘Ik heet Jimmy trouwens’ zei de jongen. 'Ik heet Rosa.' zei ze toen en ze haalde haar hand door haar haar. Toen Jimmy zich afzette en haar even vragend aankeek zette ze zich ook af, ze schaatste snel zijn richting uit en keek even naar hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   do maa 03, 2011 5:56 am

^Daar kan ik dus ook niks mee clown ^

Jimmy schaatste achterwaarts een rondje zodat hij gewoon met haar kon praten, het meisje had zich voorgesteld als Rosa. Jimmy nam haar even in zich op en haar mooie donkere haar viel hem op. 'Zit je al lang op monica? ' vroeg hij haar. Want het leek hem namelijk wel logisch dat ze hier op school zat anders zou ze hier niet zijn. Hij schaatste moeiteloos achterwaarts en hield haar met gemak bij.

* je moet nog bij vince reageren *
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   do maa 03, 2011 8:06 am

-sorry wist ff niet wat ik moest schrijven-

Rosa schaatste rustig op haar gemak en zag dat hij achterwaarts begon te schaatsen. Ze nam hem even in zich op. 'Zit je al lang op monica?' vroeg Jimmy aan haar. 'Een weekje of twee, en jij?' antwoordde ze. Ze ging iets sneller schaatsen en nadat ze een antwoord had gekregen zei ze 'Stukje Racen?' en een lachje kwam op haar gezicht. Ze begon sneller te schaatsten en schaatste langs hem heen, 'kom je nog of ben je bang?' zei ze voor de grap terwijl ze eventjes een klein rondje schaatste zodat ze gelijk konden vertrekken. Ze wist dat ze waarschijnlijk wel zou verliezen ondanks het feit dat ze vroeger met schaatsen het snelste van de meisjes was, ze had toch al lang niet meer geschaatst. Ze keek hem even plagend aan en was al klaar om zo snel mogelijk weg te schaatsen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   zo maa 06, 2011 5:44 am

'neey een paar weekjes ofzo' zei hij terwijl hij nog steeds achtervoren schaatste. Rosa wou dus race dat kon ze ook krijgen. Hij liet haar even vooruit schaatsen en beantwoorde haar blik met een brutale glimlach. Hij sprong om en nam een sprintje hij haalde haar zo weer in. Hij ging weer op zijn gemak achteruit schaatsen en liet haar hem niet in halen. Hij remde ineens en stond meteen stil. 'Heb jij op ijshockey gezeten' vroeg hij toen ze bij hem in buurt kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   ma maa 07, 2011 1:40 am

Rosa keek even grijnzend naar Jimmy, haar blik was uitdagend en ze zag dat Jimmy haar brutaal aankeek. Opeens kwam hij zo voorbij haar geschaatst, ze grijnsde nog eens en versnelde wat. Ze zag dat Jimmy achteruit begon te schaatsen en daarna opeens stopte. Een beetje op haar gemak kwam ze naar hem toe geschaatst, ze was niet meer zo snel als vroeger maar had ook al lang niet meer geschaatst. 'Heb jij op ijshockey gezeten' vroeg Jimmy aan haar toen ze dichter bij hem was. ‘vroeger, tot mijn twaalfde’ zei ze. ‘ik ben niet meer zo goed in vorm, jij wel zeker.’ zei ze daarbij nog. Vroeger toen ze bij de jongste groep zat kon ze al snel door naar een hogere groep, ze was te goed om bij de kleintjes te blijven, maar nu ze gestopt was 4 jaar geleden moest ze zeer even op gang komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   vr maa 11, 2011 2:45 am

Jimmy had Rosa met gemak bij gehouden, hij had veel getraind en was in goede vorm. Hij wachtte geduldig tot Rosa een beetje dichterbij was en antwoordde op zijn vraag. Ze had dus vroeger op IJshockey gezeten en was niet meer zo in vorm, ja na 4 jaar niet meer schaatsen moet je weer even op conditie komen. 'Ik train bijna elke dag, waarom ben je gestopt' vroeg hij nieuwsgierig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   vr maa 11, 2011 3:55 am

Toen ze wat dichter bij was en op Jimmy’s vraag had geantwoord zei Jimmy 'Ik train bijna elke dag, waarom ben je gestopt' ze wachtte even en zei toen ‘ik kreeg het te druk met alles.’ Het was gelogen want de echte reden vertellen kon ze gewoon niet doen. Ze haalde eens een hand door haar haar en zei toen ‘wil je bij hjet team?’ verder wist ze ook even niet wat te zeggen en ze kon niet zo goed tegen stiltes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Jimmy

avatar

Posts : 303

Profiel
Naam: Jimmy
Partner:
Vereniging:

BerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   ma maa 14, 2011 7:10 am

Jimmy zag aan de woorden van Rosa dat ze loog, maar wat zou het. Hij schaatste weer verder naar zijn spullen. De vraag als hij in het team wou drong eerst niet door hem door, maar al snel antwoordde "als ik goed genoeg ben wel". Hij keek op bij het horen rinkelen van zijn mobiel. Hij nam een sprint naar de bankjes en remde precies voor het poortje en nam op. Hij zei wat door de telefoon en hing op. Onder tussen dat hij zijn schaatsen los maakte zei hij " Ik moet gaan". hij had tamelijk wat haast. Hij liep de hal uit en zei nog "Hajje".
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Stoom afblazen en trainen.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Stoom afblazen en trainen.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Monica High School :: Monica Sports :: Red Ice-
Ga naar: